46059
.
  • DJ RX7
    húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrááá
    megszereztem egy másik CDét és fut de az a gond hogy egyfolytában lép ki mit ajálotok hogy ez ne történyen meg
  • DJ RX7
    me megvol a Street Legal de a gyerek hibásan írta meg a CDét
    ez az autó brutál
  • streeter
    Na erről az ajtóról beszéltem én. Ez kellene nekem valahogyan.

• ZoyDes
    A 700pacis gép, egy porche 964-es autó. Versenyek szombaton is, és vasárnap is lesznek, amiben ezt a kocsit láthatod, az az 1600cc feletti turakocsik viadala, ha jol emlékszem nyilt boxutca fél4kor van a verseny meg háromnegyedkor indul.
  • streeter
    Dc++-on nyomulok én is már 1 éve ha nem 2 de nekem se lett onnan vírusom. Kazaa-val kell vigyázni mert az egy vírustemető. Jah meg DC-n figyelik hoigy nem-e vírusos a megosztásod úgyhogy nopara
  • Ombika
    en 5 eve semmit se hasznalok nagy ritkan felrakom a norton antivirus 2003-at de az ritka amit en szedek le videok azok nem virusosak +nehany game sok szir szart nem szedem le igy no problem!
  • 12346
    szvsz a dc nem parás. minden nap megy nekem jó hosszú ideig és se vírusírtom nincs per pill, tűzfalam meg aztán pláne nincs és egy darab problémám nincs soha. az, hogy egyszer bekaptál vmit, az balszerencse:))
  • DJ RX7
    milyen virusirtot ajálsz
    ???????????????
  • Devil_Gy
    És csak a használt részlegnél!
  • Devil_Gy
    A game rippelt 1.8 patch fennt van + nocd!
  • Devil_Gy
    Egy pici help kéne!!
    Használt autó vásárlásakor kilép a gamma a desktopba! Van erre valami ellenszer??
  • Devil_Gy
    Üdvözletem mindenkinek!
  • Ombika
    Erre valo a virusirto! :)
  • DJ RX7
    és annál ki kell nyomni a tűzfalat
  • 3Error #30192
    próbáld meg a kreditwebet. kicsit bonyolultnak tunhet, de jó. vagy az overnet/edonkey-t...
  • DJ RX7
    az nem jó egyszer azzal bejött egy vírus mert a tuzfalat egy kis időre kinyomtam
  • Ombika
    DC ++ pl,ott tutit megtalalod!
  • DJ RX7
    Honnan lehet letölteni a Street Legalt?
    mert nagyon kéne
  • streeter
    Az lehet de minden esetre jó lenne a játékba
  • M@TriX
    majd pont elkészült egy multiMOD hogy nem is hallotunk róla, a játék összetettsége miatt sztem jelen pillanatban lehetetlen megoldani....
    vagy legalábbis túl nagy falat lenne fanoknak...
  • streeter
    Ezt a multiplayeres cuccot honnan lehet leszedni?? Vagy ez még csak elképzelés?? Mert tényleg jó lenne bele multi. Az a kép meg nagyon fasza de a helikopter meg kamion hogy került oda??
  • Vlala #30185
    Megvan a Prime/Shelby, leszedtem hozzá az Eleanor kiegészítőt. Ma ki is próbálom...

Volt már valaki úgy, hogy az autó hasmagassága -9 inch volt? Ez olyan 25 centis vakondjárásnak felel meg...
  • Vernoon
    A 700lovas poroló milyen program kereteben lesz? Melyik nap erdemes kimenni, ha az embernek csak az egyik napja szabad?
  • M@TriX
    nem éppen erre találták ki, valószínűleg a garázs és tesztpályán fog menni rendesen a játék.
    De próba cseresznye de sztem a város nem fog menni simán.
  • Ombika
    Megkerdezhetem milyen vas az a 700 lovas gep?
  • Vernoon
    Nah, ezt almodtam :

[click here to enlarge]

(tudom, mar elhangzott egyszer ez az otlet)
  • Slymaster
    most frissítem az oldalam... kb 10 perc
    ha eszembe jut vmi, vagy találok valami
    újdonságot akkor frissítek...
    adjatok tippeket! oldalam
  • ZoyDes
    ja, akit érdekel, itt a link:
    Évadnyitó a Ringen
  • ZoyDes
    Huh...ez a Corvette jól néz ki :)

Rég voltam, történt már valami elörrelépés a játékkal? Ha megbocsátjátok nem olvasok visszább. Van már új patch r5Beta-nál?

Apropó. A hétvégén mit csináltok? a Hungaroringen évadnyitó lesz a magyar bajnokságban, és ingyen lehet kimenni, meg van ingyen busz is ami kivisz, meg hazahoz. Aki akr látni valódi kocsikat, az jöjjön ki, a mi csapatunk kis kint lesz egy 700lovas porolóval. Gyertek ki nem bánjátok meg, egy kis benzingőz sosem árt :)
  • 3Error #30177
    Igen is, meg nem is...
    Ha a videokártyát kicseréled, a proc.t húzod akkor el lehet talán érni egy élvezhető játékot.
    De, azért probáld meg.
  • Ombika
    Ahh erre vartam vegre,raadasul siten felnivel! :)

Ez mar le is toltheto?
  • streeter
    Hehe van új BMW belső is. Elég szépségesszépeteg

---------->>ITT<<----------
  • Vernoon

Jaja
    Mondd, hogy kész van és le lehet tölteni, akkor én leszedem és én is felteszem újra a Redlinet !!!
  • DJ RX7
    hy all.
    a Street Legal:Racing Redline tud futni egy AsusDDR266mhz,256DDRRam,AMDAthlon1400Mhz,Asus Geforce2 Mx40064MB,
    EAX 3 Hangkártya,Win98 SE,
  • Stranger
    Monnd hogy kész van és le lehet tölteni, akkor felteszem újra a Redlinet
  • Slymaster
    Miket tegyek majd fel az oldalra?
  • streeter
    Az az Alfa tényleg jó. Már egy 2-3 hónapja készül asszem. Ez tényleg igényes lesz. Szerintem másik külső autóhoz nem csináltak ennyi cuccost.
  • M@TriX
    BMW első lámpa, sztem ütős:
  • M@TriX
    Nyami:

• M@TriX
    Készül egy Alfa 156-os, de nagyon tökéletese munka, még csak a 3DMAX részeknél tart de lesz egy halom spoier, kiegészítők, stb...
    Link