Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
NFS:Underground: A jatekipar szegyene, az EA es az NFS sorozat melypontja. Ennel szarabbat, mar nem igazan lehett volna csinalni. Hihetetlen, hogy 2003-ban ennyire igenytelen legyen egy autos jatek.

Cifu ertkelese, teljeseny egyszeru es talalo:
"Irányítás: Katasztrófa. A kocsi alig fordul, de képes a leghihetettlenebb helyzetekben is megfarolni.

Grafika: Nagyon szép, de teljesen átláthatattlan. Techdemónak elmegy, de játéknak már sok(k)...

Hangok: Nem az igaziak, valahogy nem érzem úgy, hogy egy bika autóban ülök.

Játékélmény: A drift-et inkább akadálypályának lehet tekinteni, a fõ kihívás, hogy ne menj neki semminek - hát hurrá. A városi verseny még hangulatos, de iszonyú zavaró az, hogy milyen könnyen bele lehet akadni a tereptárgyakbe.

Fizika: Ilyen nincs."
Powell
Ja és kinek hogy teccik az NFS:Underground demo
Powell
Hogykell továbbmenni a Blue Cheetah klubba.Vki pls help
Rosco
az csak SL-ben volt, itt csak a menübõl elérhetõ 2 van

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Ombika
Vegre korrekt valasz !
Koszonom

cenobite
Ahhhha, köszi! A két kereskedés alatt a használt- és új autó kereskedést érted, vagy van a városban másik bolt valahol?

gamertag: kenobita

Alexease
Az autokat a ket kereskedesben veletlen szeruen adja be. Van 3-4 "alap" tipus, amit gyakrabban meg lehet venni, de a "kulonlegesebbeket" vadaszni kell😉 Sokszor kell menni a kereskedesekbe. Folyamatosan vatozik a kinalat, es naponta teljesen lecserelodik. Vannak tipusok, amik nagyon "rikak", pl. GT3-as Cabrio Baiern😉
cenobite
Üdv! Nagyon jó ez a game, mostanában cuppantam rá. Azt szeretném kérdezni, hogy alapból melyik kocsik elérhetõek?

Nekem sikerült a Mitsu, Golf, Subaru, Superduty-t venni. Hmmmm.. asszem ennyi. Az összes autót csak a versenyzések után tudom majd választani? Mert én nem nagyon versenyzek - lassú a gépem - csak tuningolok és a tesztpályán csontolok. 😊

Elõre is köszi a segítséget!

gamertag: kenobita

Alexease
- A "lb: az Pound, es azert lbs, mert ezek a hulye angolok, mindent tobbesszamba tesznek, ami itt es altalaban az"s"😉))
- 1 lb ~= 0.45 kg
- A "dolcsi" az a dollar. Angol-szasz penznem, valtopenze a cent. Tobb helyen hasznaljak, itt speciel az USA Dollart ertik rajta. Altalaban a jele "$". Jelenleg 1 $ ~= 215 HUF (Hungarian Forint, regebbi jelolese Ft.)
😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Rosco
ROC, ha van 750 prestiges kocsid, meg kevesebb alkatrészed mint 2000 lbs (súly, angol font-erõ mértékegység) és van 100 000 dolcsid. Ha valami hibádzik, go to the street and make some money.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
nem bug hanem türelemjáték. Ha szép sorban szeded le a dolgokat (gumi, felni, fék, rugó, lengéscsillapító, kerékfelfüggesztés), és kellõen türelmesen körözöl a csavarkulcsocskáddal a rugó körül, akkor fél perc alatt szétkapható az egész.

Ombika
Mintha en ezt nemtudnam ....de mind!!
HA legyurom a pirosat utana mi van?

Alexease
Az a lengescsillapito te agytroszt😊
Az meg N/m/s-ben van mert sebesseg fuggo.
Ha meg tenyleg 21 vagy, akor ideje lenne befejezni legalabb a kotelezo tanulmanyaidat.
Ombika
HA igy se erted maskepp GAS shock!

Ombika
HA igy se erted maskepp GAS shock!

Ombika
Mar ne is haragudj de rugos tagot kerdeztem?
ERrol ennyit azert valaszolok igy mert leugattok indokolatlanul szerintem!
MEgjegyzem 21 vagyok de mind azt gondoltok rolam amit akartok!

Alexease
Rugo.
122000 N/m - Szerinted ez mit jelent?! Most vagy tul fiatal vagy - 8-10 eves - vagy egyszeruen megbuktal fizikabol.
6.5" - Ez detto, kis matekkal fuszerezve.

En sem valszolok normalisan, mert nem vagy teljesen "tiszta", es a stilusod sem tetszik;(
Ombika
BMW az 3-as sorozat szerintem!

Ombika
Figyo a rugot vagom hogyan kell leszedni de van mikor 2-3-szor is kell jatekot ujrainditanom mire lejon BUG!
DE inkabb valaszoltal volna a rugos tag kerdesemre minthogy......
THX
Azert koszi

petee
Sziasztok!
Valaki elárulná a SL2-ben az autók igazi neveit?
Eddig ennyit tudok:

Einwagen = Volkswagen Golf III.
Duhen = Honda CRX
Baiern = BMW ? (milyen bmw?)
Ishima = Subaru Impreza
Shimutshibu = Mitsubishi Lancer EVO
Prime = Ford GT 500
Emer = ???
Superduty = ???
MC = ???
vki egészítse ki pls.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Rosco
Ombika, ha visszanézel (úgy 200-400 üzit :-) azt hiszem 3 emberke is elmagyaráztam Neked, hogyan kell szétkapni a kerékfelfüggesztéseket, és arról is volt már szó, hogy a rugók számozása milyen. (ha nem válaszolnak azért van, mert a dolog lerágott csont, akkor --> Fórum keresõ)

De ettõl függetlenül kérdezz nyugodtan, ígérem, én válaszolok, ha tudok, de csak de 10 és du 4 között.

Alexease
Ombika
Talan itt talasz de nem biztos:
http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=patch

Ombika
Engem meg az zavar,hogy feltettem azt kerdest tok normalisan,hogy a rugos tagnal minel kisebb a szam annal kemnyebb es szerintem itt jo par ember tudja es nem igazan valaszoltak,mert en nem vagyok benne biztos,hogy mit is takar az a szam!(legalabb egy igent boktek volna pl TE)!!

Ombika
HAt jah sokat szidom,mert tele van buggal es azert jatszom vele mert imadok tuningolni ,de mikor kimegyek versenyre es osszevissza farolgat,ellenkormanyzas meg nem segit akkor nem ertem a game lenyeget minden a mazlin mulik,mert ugye en Ps2-on --> Gran Turismo 3-hoz voltam szokva ott egy csoppet maskepp van
HA meg leveszem kormany segitseget mire reagal ra fel ora es mar kesz is a baj!
Igy megfelelo volt a hangnem?

M@TriX
A bigfootnak szerintem vagy 4x ekkora kereke van. Ez egy emeltebb pickup szerintem (és én ritkán tévedek) 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Stranger
ez már Big Foot, nem pick up

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

M@TriX
jajj már ennyi az idõ? Mit keresünk mi itt? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sztem a gumi elég jól néz ki. 😉 mondjuk még nem próbáltam ki, de nekem tetszenek a pickuppok. 😉

Alexease
LOL! Kicsit azert idetlen a dolog😉)
M@TriX
Na ez már elég cuki. 😉

Bercy
Ja ezen már én is gondolkodtam. Talán majd a patch után.
Eszembe jutott még pár dolog. 😊 Miért nem sérül a motor alkatrészenként? Pl: SL-ben, ha alacsonyan volt a motor akkor egy ugratón letéphettem róla az olajtálcát. Itt csak egybe sérül. Ha a kasznit betolom a motorblokkba, akkor kicsit gázos, hogy a verda majd szétesik, a motornak meg semmi baja. A másik, hogy a kipufogó nem sérül. Kitépem a motort a gépböl, de a kipufogó ottmarad 😊 Elég verdát szétkaptam már a teszpályán, de nem sikerült még elérnem, hoy a kipufogó megsérüljön 😊. Harmadik, hogy találtam valahol a textúrák között nayon szép betört ablak textúrát. Azokat csak nekem nem tölti be ? Betolhatom az utastérbe s zélvédõt, akkor is csak úgy sérül mint az SL-ben. Akkor minek vannak azok textúrák? Csak véletlen ottmaradtak? 😊

Fefe23
Bocsi Ombika, hogy rádszolok, de nem érzed, hogy kezd unalmas lenni, hogy a te káromkodásoddal, van tele az utóbbi x oldal? Félre ne értsd, nem azzal van a baj, hogy írsz, hanem azzal, hogy nincs két mondat amiben ne hangzana el min. 1 káromkodás. Ha ennyi bajod van a gémmel és szerinted ennyire "szar", akkor minek játszol vele? De kicsit hányingerem van már attól ahogyan megnyilvánulsz.
Szerintem játszál, érdeklõdj ha elakadsz, de kulturáltan 😉

Bocsi, hogy így rádtámadtam, csak már nagyon zavart sorry

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Kormánnyal kell játszani😊 Vagy ha nincs akkor a kormányzási segédletet, vagy mit le kell venni /ha minden igaz/. Az nálam ment, csak úgy nehéz, de megvan a feelingje 😊

Még 1 vmi: Nagyon poénos lenne, ha az új patchben lenne olyan, hogy a szerelõaknában lévõ emelõt lehetne használni, és igy emelni a verdát 😊

Ombika
En azzal szenvedek most ,hogy ez a jatek kibaszottul szarul iranyothato az tutifix legalabbis nalam,nalatok ez hogy van?
Konkretan ellenkormany szart se er,mert akkor atvag a masik oldalra tuti crach lesz vege es igy elvezhetetlen a jatek!
Nalatok nincs ilyen gond?

Nekem is vannak problémáim a lóerõ, sebesség stb dolgokkal. Pölö: van egy MC-m MC blokkal, jól összerakva, és van egy SD ugyanzzal a cuccal. Az SD simán megy 320-at és nagyon gyorsul (Alap SD futõmû). Az MC alig megy 300-at Nossal. Azon is alap MC futómû van. Lóerõkben kb 2-3 paci eltérés van. Váltó is ugyanaz, sõt az SD még könyebb is. Nm jövök rá hogy mi lehet a különbség 😊 Kinek van tippje?

Ombika
Mit ertesz az alatt,hogy kemenyre?

cor72z
hello,már vagyok,nekem keményre van rakva az irányitás,indulásnál kicsit kifarol aztán 1enesbe áll magátol

Ombika
Semmi gaz!
A rugos tagoknal minel kisebb a szam annal kemenyebb?

Bocs Ombika, az elõzõnek semmi köze a te hozzászólásodhoz, csak véletlenül írtam válaszként a tiédre.

Ombika
Neked ezzel a gumival jol tartja utat,mert nekem mindig vissza kell engedni a gazt es mikor egyenesbe van ujra gaz aztan ismet ezt vagy ez cak bill miatt van?

Emberek, ma láttam 1 nagyon állat matricát 1 Accordon Bp-en, a városban. Aki nagy Suzuki-fan az ne olvassa tovább... 😊

A hátsó szélvédõn volt a szokásos standard pisilõs kisfiú matrica, annyi különbséggel, hogy a kiscsávó egy Suzuki emblémára csövelt... 😊

Aki szokott matricákat csinálni, és nem bántja a jó ízlését a dolog, esetleg megalkothatná ezt a darabot az SL-hez.

Ombika
Mindenkitol bocsanatot kerek ekkora marhat ,mint tesom nah mondom leulok es megnezem mi nem stimmt,ha a hulye gyerek nem vesz transmission center differential ne csodalkozzon!
LEultem 16-ikat ,mint a .... elvertem it egetem magam miatta!!
BOCSANAT
Most mar vigyorok a marha de szetverte a billemet !!

[NST]Cifu
Mennyi idõt ment az ürge, amikor levert?
A miheu tartás végett, ha 7 másodperc alatt ment, akkor valóban leverhetettlen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ombika
Bocsi a veszokert !! 😊
Megegyszer
Vissza tesom autojahoz,detto ugyanaz mostmar,sot meg erosebb!
Kek versenynel 18-ik lever ,de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!!
IGy mar erthetobb

Ombika
Szoval aki leugatott annak anyit uzenek nagy tudasuk sehol sincs 😊
Ugyanis futomu csere is megvolt ,kiprobaltuk en regi automat mivel el van mentve e keknek 4ik-et szarra vertuk !
Vissza tesom autojahoz detto ugyanaz mostmar sot meg erosebb es keknek 18-ik lever de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!
Szoval ezek utan ez bug vagy meg mindig en meg tesom vagyunk a benak?

Ombika
Nah mind majd leszedi tesom vhogy o baja! 😊
Bairenem 765 loves de mindig elkapar mint a szemet meg 3-ba is nitroval persze 😊
295/20-as gumi,13*19 felni hatul |elol meg 11*19 255/25-os gumi
Full Emer MotorSport GT 2 futomu ,6300 gas shock es GT3 rugo 122625 n/m 7.5"-os!
NEm is tudtam,hogy nem mindig ugyanaz az ar most pl 12000-ert megy hal istennek 😄

Alexease
- A gyorsulashoz erdemes szelesebb gumit felrakni, de csak a meghatott kerekre. Es ha birja a nyomatek, akkor nagyobb felnit is (19-20"), mert azzal gyorsabb.

- A rugokat le lehet szedni, csak meg mindig problemas egy kicsit - foleg a hatsoknal. Eloszor is fontos a sorrend leszedesne: gumi, felni, fektarcsa, rugo, lengescsillapito. Osszerakasnal termeszetesen forditva. Mint az eletben😉
- Ugy erdemes rakattintani, hogy a belso oldalrol kell nezni - vagyis a masik kerektol - es ne legyen a kurzor utjaban semilyen mas alkatresz sem a rugo mogott. Es erdemesebb egy kicsit feljebb, es jobbra vagy balra "mutogatni".😉