Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cifu ertkelese, teljeseny egyszeru es talalo:
"Irányítás: Katasztrófa. A kocsi alig fordul, de képes a leghihetettlenebb helyzetekben is megfarolni.
Grafika: Nagyon szép, de teljesen átláthatattlan. Techdemónak elmegy, de játéknak már sok(k)...
Hangok: Nem az igaziak, valahogy nem érzem úgy, hogy egy bika autóban ülök.
Játékélmény: A drift-et inkább akadálypályának lehet tekinteni, a fõ kihívás, hogy ne menj neki semminek - hát hurrá. A városi verseny még hangulatos, de iszonyú zavaró az, hogy milyen könnyen bele lehet akadni a tereptárgyakbe.
Fizika: Ilyen nincs."
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
gamertag: kenobita
Nekem sikerült a Mitsu, Golf, Subaru, Superduty-t venni. Hmmmm.. asszem ennyi. Az összes autót csak a versenyzések után tudom majd választani? Mert én nem nagyon versenyzek - lassú a gépem - csak tuningolok és a tesztpályán csontolok. 😊
Elõre is köszi a segítséget!
gamertag: kenobita
- 1 lb ~= 0.45 kg
- A "dolcsi" az a dollar. Angol-szasz penznem, valtopenze a cent. Tobb helyen hasznaljak, itt speciel az USA Dollart ertik rajta. Altalaban a jele "$". Jelenleg 1 $ ~= 215 HUF (Hungarian Forint, regebbi jelolese Ft.)
😊))))))))))))))))))))))))))))))))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Ha szép sorban szeded le a dolgokat (gumi, felni, fék, rugó, lengéscsillapító, kerékfelfüggesztés), és kellõen türelmesen körözöl a csavarkulcsocskáddal a rugó körül, akkor fél perc alatt szétkapható az egész.
Az meg N/m/s-ben van mert sebesseg fuggo.
Ha meg tenyleg 21 vagy, akor ideje lenne befejezni legalabb a kotelezo tanulmanyaidat.

ERrol ennyit azert valaszolok igy mert leugattok indokolatlanul szerintem!
MEgjegyzem 21 vagyok de mind azt gondoltok rolam amit akartok!
122000 N/m - Szerinted ez mit jelent?! Most vagy tul fiatal vagy - 8-10 eves - vagy egyszeruen megbuktal fizikabol.
6.5" - Ez detto, kis matekkal fuszerezve.
En sem valszolok normalisan, mert nem vagy teljesen "tiszta", es a stilusod sem tetszik;(
DE inkabb valaszoltal volna a rugos tag kerdesemre minthogy......
THX
Azert koszi
Valaki elárulná a SL2-ben az autók igazi neveit?
Eddig ennyit tudok:
Einwagen = Volkswagen Golf III.
Duhen = Honda CRX
Baiern = BMW ? (milyen bmw?)
Ishima = Subaru Impreza
Shimutshibu = Mitsubishi Lancer EVO
Prime = Ford GT 500
Emer = ???
Superduty = ???
MC = ???
vki egészítse ki pls.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
De ettõl függetlenül kérdezz nyugodtan, ígérem, én válaszolok, ha tudok, de csak de 10 és du 4 között.

HA meg leveszem kormany segitseget mire reagal ra fel ora es mar kesz is a baj!
Igy megfelelo volt a hangnem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szerintem játszál, érdeklõdj ha elakadsz, de kulturáltan 😉
Bocsi, hogy így rádtámadtam, csak már nagyon zavart sorry

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Konkretan ellenkormany szart se er,mert akkor atvag a masik oldalra tuti crach lesz vege es igy elvezhetetlen a jatek!
Nalatok nincs ilyen gond?
A hátsó szélvédõn volt a szokásos standard pisilõs kisfiú matrica, annyi különbséggel, hogy a kiscsávó egy Suzuki emblémára csövelt... 😊
Aki szokott matricákat csinálni, és nem bántja a jó ízlését a dolog, esetleg megalkothatná ezt a darabot az SL-hez.

LEultem 16-ikat ,mint a .... elvertem it egetem magam miatta!!
BOCSANAT
Most mar vigyorok a marha de szetverte a billemet !!
A miheu tartás végett, ha 7 másodperc alatt ment, akkor valóban leverhetettlen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megegyszer
Vissza tesom autojahoz,detto ugyanaz mostmar,sot meg erosebb!
Kek versenynel 18-ik lever ,de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!!
IGy mar erthetobb
Ugyanis futomu csere is megvolt ,kiprobaltuk en regi automat mivel el van mentve e keknek 4ik-et szarra vertuk !
Vissza tesom autojahoz detto ugyanaz mostmar sot meg erosebb es keknek 18-ik lever de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!
Szoval ezek utan ez bug vagy meg mindig en meg tesom vagyunk a benak?
Bairenem 765 loves de mindig elkapar mint a szemet meg 3-ba is nitroval persze 😊
295/20-as gumi,13*19 felni hatul |elol meg 11*19 255/25-os gumi
Full Emer MotorSport GT 2 futomu ,6300 gas shock es GT3 rugo 122625 n/m 7.5"-os!
NEm is tudtam,hogy nem mindig ugyanaz az ar most pl 12000-ert megy hal istennek 😄
- A rugokat le lehet szedni, csak meg mindig problemas egy kicsit - foleg a hatsoknal. Eloszor is fontos a sorrend leszedesne: gumi, felni, fektarcsa, rugo, lengescsillapito. Osszerakasnal termeszetesen forditva. Mint az eletben😉
- Ugy erdemes rakattintani, hogy a belso oldalrol kell nezni - vagyis a masik kerektol - es ne legyen a kurzor utjaban semilyen mas alkatresz sem a rugo mogott. Es erdemesebb egy kicsit feljebb, es jobbra vagy balra "mutogatni".😉