46059
.
-
#30126 minek egyáltalán ennyi nitro szar bele? ha legalább értelme volna..:)
lemezfelni.... -
#30125 azt a lemezfelnit valaki pakolja fel valahova -
#30124 nem vágom mi a baja, tegnap még anyi fogalmam se volt a scriptről, hogy hol áljak neki, és mit csináljak!
készül a saját oldalam (0,1%)
http://users.freestart.hu/smaster/ -
#30123 Na most nézd meg. Tele van nitróval és alol meg azt jelzi hogy nincs benne nitro. Pedig minden meg van hozzá.
-
#30122 Tud nekem segíteni ebben valaki???
"Ha értesz a honlapok készítéséhez, és úgy döntesz, hogy más szerkesztőt használsz, a következő módon publikálhatod honlapjaid:
Egy FTP (File Transfer Protocol) program segítségével, saját felhasználó neveddel és jelszavaddal kapcsolódj a users.freestart.hu kiszolgálóhoz a FreeStart hálózatából. (Tehát, ha a felhasználói neved: kakukk, ezt írd be a login névhez, jelszavadat pedig a jelszó mezőbe.) "
-
DraveN #30121 sly nem tom letölteni a golfv8hood.zip-et!vmi szerverhiba lehet
-
#30120 Ez nincs meg valakinek? Nekem nem sikerült!
-
#30119 ?????? nem tudom!
a mailt megkaptad? -
#30118 van benne az volt az első amit megnéztem -
#30117 Nos rail? -
#30116 Én már adtam de lehet nem vetted észre de beírom azért megint
[email protected] -
#30115 Most itt állok a géppel. De lehet rakok még az első ülés helyére egy párat max4-et és kész.
Na de azt miért van hogy egyik se működik vagy is olyan mint ha nem lenne benne palack. Az miért van?????????? -
#30114 Adj egy email címet -
DraveN #30113 a golf oldalán lévö küszöböt mér nem tudom lefesteni???
ja mégvalami!golfba v8as motort raktam és nem találok hozzá hood-ot!valaki tud segiteni?
-
#30112 kössz a rajzot így már értem a dolgokat és már nagy ütembe csinálom a golfot. A végeredményről lesz kép majd :) Remélem estére kész lesz. -
#30111 Szívesen, valahol a MarkosGT környékén, de már én sem találtam sehol... -
#30110 Az miért van hogy beraktam a kocsiba a csomagtartóba 12 nitropalackot de amikor elindulok vele azt jelzi hogy nincs benne nitro pedig van befecskendező. -
#30109 Köszönöm ,megkaptam isten király csákó vagy.
Hol találtad? -
#30108 Bocsi, hogy elrondítom az oldalt, de nemes cél vezérelt!!!
Elég primitív, de talán a célnak megfelel...
-
#30107 lökjél mert már sikerült berakni most van benen 3 nagy meg 1 kicsi de ebből 2 nagy magasan van meg egymásba és hiába írogatom át nem jók. -
#30106 Na belökök egy " képet a nitrópalackhoz... -
#30105 igen meg de nem nagyon értettem de már sikerült berakni egy másik nagyot is úgyhogy már van 2 :)))) -
#30104 Megkaptad a ??? üzit? -
#30103 Minek állítottad át a rendszert?? Nekem sikerül úgyhogy megint V8-as motor megy a golfba -
#30102 Dejó a rendszervisszaállítás eltüntette a scripteket, csak a cfg-ket, de csak azok voltak átírva!
-
#30101 Hát ja... hála a foster garázsnak... most az a tuti!
"Csinálj egy limuzinból tűzoltót" így reklámozták!
SZaR! -
#30100 ja végül is már április vége van... -
#30099 Az utánna levő csak béta de februárra(2004) ígérték az újjat(2.2), úgyhogy nem kell sokat várni... -
#30098 lol. akkor ezek a felnik, motorok, stb. amik a lenti képeken szerepelnek, nem alapból érhetők el a játékban ? gáz. miért nem szoltok invictuséknak hogy tegyék bele ? -
#30097 notepad -
#30096 Majd később érkezem, mert csak megtellik velem az oldal! -
#30095 Remélem minél hamarabb meg lesz a felni.
De ezt te is el tudod küldeni. Nézd meg mi a neve mittom én Devil sport 9.5x16 és ezt keresd meg a parts\wheels\rims\meshies mappába az scx-es fileát és akkor el tudod küldeni. :)
Jah és mivel csináltad a golfot? Milyen progival írtad át? -
#30094 aha.
de most ahogy nézem a denti banner mögötti oldalon alegfrissebb patch a 2.1.8
akkor most mivan??? mert ez még nekem is megvan -
#30093 Ezt én csináltam, de lehet letölteni is flip front néven, de nekem nem működött...
A Bmw meg MarkosGT munkáját dícséri, ja meg az invictusét, és az enyémet! -
#30092 Nézd:
Na Változott? -
#30091 Szevasz, én a 2.1.9r5m verziót nyomom... én is 1 hete tértem vissza, érdemes volt! Az nfsu csak 2 hónapig tartott, most meg csak az slr-rel foglalkozom! -
#30090 A többin is jó, olyan szériaautóhatást kölcsönöz...
Xi: ezek már megvannak...
Csináltam duplakerekes crx-et! Csak, hogy tudjam: képes vagyok rá!!!
A felnit majd megtalálod... -
#30089 hello. már egy ideje eltüntem. így a képek láttán mintha változott volna a játék mióta elmentem. patch4 volt az ucsó aminél még voltam. azóta van újabb ? -
#30088 Nekem az a lemezfelni tetszik nagyon. Valami linket lécci vagy e-mailba dobd át. Mert az nagyon illik a golfhoz -
#30087 Jó reggelt kívánok elvtársak !
sly: bukócső 4ever..., a géped jól néz ki, csak nekem vahogy a V8 szemet szúr
zsolti: mail ment...