46059
.
  • 12346
    minek egyáltalán ennyi nitro szar bele? ha legalább értelme volna..:)

lemezfelni....
  • Gyiik
    azt a lemezfelnit valaki pakolja fel valahova
  • Slymaster
    nem vágom mi a baja, tegnap még anyi fogalmam se volt a scriptről, hogy hol áljak neki, és mit csináljak!

készül a saját oldalam (0,1%)
    http://users.freestart.hu/smaster/
  • streeter
    Na most nézd meg. Tele van nitróval és alol meg azt jelzi hogy nincs benne nitro. Pedig minden meg van hozzá.

• Slymaster
    Tud nekem segíteni ebben valaki???

"Ha értesz a honlapok készítéséhez, és úgy döntesz, hogy más szerkesztőt használsz, a következő módon publikálhatod honlapjaid:

Egy FTP (File Transfer Protocol) program segítségével, saját felhasználó neveddel és jelszavaddal kapcsolódj a users.freestart.hu kiszolgálóhoz a FreeStart hálózatából. (Tehát, ha a felhasználói neved: kakukk, ezt írd be a login névhez, jelszavadat pedig a jelszó mezőbe.) "

• DraveN
    sly nem tom letölteni a golfv8hood.zip-et!vmi szerverhiba lehet
  • Slymaster
    Ez nincs meg valakinek? Nekem nem sikerült!

• Slymaster
    ?????? nem tudom!
    a mailt megkaptad?
  • streeter
    van benne az volt az első amit megnéztem
  • Slymaster
    Nos rail?
  • streeter
    Én már adtam de lehet nem vetted észre de beírom azért megint
    [email protected]
  • streeter
    Most itt állok a géppel. De lehet rakok még az első ülés helyére egy párat max4-et és kész.

Na de azt miért van hogy egyik se működik vagy is olyan mint ha nem lenne benne palack. Az miért van??????????
  • Slymaster
    Adj egy email címet
  • DraveN
    a golf oldalán lévö küszöböt mér nem tudom lefesteni???
    ja mégvalami!golfba v8as motort raktam és nem találok hozzá hood-ot!valaki tud segiteni?
  • streeter
    kössz a rajzot így már értem a dolgokat és már nagy ütembe csinálom a golfot. A végeredményről lesz kép majd :) Remélem estére kész lesz.
  • 3Error #30111
    Szívesen, valahol a MarkosGT környékén, de már én sem találtam sehol...
  • streeter
    Az miért van hogy beraktam a kocsiba a csomagtartóba 12 nitropalackot de amikor elindulok vele azt jelzi hogy nincs benne nitro pedig van befecskendező.
  • zsolti001
    Köszönöm ,megkaptam isten király csákó vagy.
    Hol találtad?
  • Slymaster
    Bocsi, hogy elrondítom az oldalt, de nemes cél vezérelt!!!
    Elég primitív, de talán a célnak megfelel...
  • streeter
    lökjél mert már sikerült berakni most van benen 3 nagy meg 1 kicsi de ebből 2 nagy magasan van meg egymásba és hiába írogatom át nem jók.
  • Slymaster
    Na belökök egy " képet a nitrópalackhoz...
  • streeter
    igen meg de nem nagyon értettem de már sikerült berakni egy másik nagyot is úgyhogy már van 2 :))))
  • Slymaster
    Megkaptad a ??? üzit?
  • streeter
    Minek állítottad át a rendszert?? Nekem sikerül úgyhogy megint V8-as motor megy a golfba
  • Slymaster
    Dejó a rendszervisszaállítás eltüntette a scripteket, csak a cfg-ket, de csak azok voltak átírva!
  • Slymaster
    Hát ja... hála a foster garázsnak... most az a tuti!
    "Csinálj egy limuzinból tűzoltót" így reklámozták!
    SZaR!
  • ÁjjLe BoBBi
    ja végül is már április vége van...
  • Slymaster
    Az utánna levő csak béta de februárra(2004) ígérték az újjat(2.2), úgyhogy nem kell sokat várni...
  • ÁjjLe BoBBi
    lol. akkor ezek a felnik, motorok, stb. amik a lenti képeken szerepelnek, nem alapból érhetők el a játékban ? gáz. miért nem szoltok invictuséknak hogy tegyék bele ?
  • Slymaster
    notepad
  • Slymaster
    Majd később érkezem, mert csak megtellik velem az oldal!
  • streeter
    Remélem minél hamarabb meg lesz a felni.
    De ezt te is el tudod küldeni. Nézd meg mi a neve mittom én Devil sport 9.5x16 és ezt keresd meg a parts\wheels\rims\meshies mappába az scx-es fileát és akkor el tudod küldeni. :)

Jah és mivel csináltad a golfot? Milyen progival írtad át?
  • ÁjjLe BoBBi
    aha.

de most ahogy nézem a denti banner mögötti oldalon alegfrissebb patch a 2.1.8
    akkor most mivan??? mert ez még nekem is megvan
  • Slymaster
    Ezt én csináltam, de lehet letölteni is flip front néven, de nekem nem működött...
    A Bmw meg MarkosGT munkáját dícséri, ja meg az invictusét, és az enyémet!
  • Slymaster
    Nézd:
    Na Változott?
  • Slymaster
    Szevasz, én a 2.1.9r5m verziót nyomom... én is 1 hete tértem vissza, érdemes volt! Az nfsu csak 2 hónapig tartott, most meg csak az slr-rel foglalkozom!
  • Slymaster
    A többin is jó, olyan szériaautóhatást kölcsönöz...

Xi: ezek már megvannak...

Csináltam duplakerekes crx-et! Csak, hogy tudjam: képes vagyok rá!!!
    A felnit majd megtalálod...
  • ÁjjLe BoBBi
    hello. már egy ideje eltüntem. így a képek láttán mintha változott volna a játék mióta elmentem. patch4 volt az ucsó aminél még voltam. azóta van újabb ?
  • streeter
    Nekem az a lemezfelni tetszik nagyon. Valami linket lécci vagy e-mailba dobd át. Mert az nagyon illik a golfhoz
  • 3Error #30087
    Jó reggelt kívánok elvtársak !

sly: bukócső 4ever..., a géped jól néz ki, csak nekem vahogy a V8 szemet szúr

zsolti: mail ment...