Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NFSU szar?
Hat skacok, ez nem semmi... Ennyire azé mégse kéne elfogultnak lenni.
bodesz
mert szar a géped nekem p4 el nem szagatt semilyen felbontásba se 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ombika
Uff kiraly hany lovas a dog?

Alexease
Rosco
Így mindjárt más.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Megnéztem az NFSU demót. Nem csalódtam benne, így gyorsan töröltem.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Mighty
Én csak egyszerûen átvágtam valami füves részen, aztán legyorsultam õket. Nem a csatornára gondoltam 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fefe23

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Rosco
Na ja. De abban mi a jó, ha lemegyek a csatornába és addig ott körözök, míg feladják? :-)

Ombika
OKs THX

Mighty
Off-road terepen lehet a legkönnyebben lelépni a rendõrök elõl.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Rosco
Hááát nem emlékszem pontosan, de mintha az írná ki:
"Got away!"

Célszerû rámenni az autópályára, adni egy csöpp nitrót és nyomni a gázt, majd mikor a rendõr eltûnt a kistérképrõl, lelépni az autópályáról és eltûnni a város utcáin. Ez nekem mindig bejött.

Ombika
HAt jah csak nemtom en mar nem is latom rendort reg lehagytam aztan lassitok es erre csekk mondom ....!
Kiirja ha lenyomtam oket es ha igen mit?

Rosco
Igen. De ha lenyomod õket a prestizsed megnõ. (logikus)

Rosco
Ez még bug. Várd meg a végeleges peccset. Vki nemrég írta, hogyha megállsz a bója elõtt, akkor nem lép ki. Nekem még bója sem volt. Azóta tudom, ha bója sincs, akkor tutira kilép.

Ombika
Ha a rendorok elkapni Prestigem csokken ezerrel?

Alexease
- Pontos leiras nincs, mert annal bonyolultabb a dolog. De egy kis autoismeretel - ami nem art egy ilyen jatekhoz - es egy kis logikaval, turelemmel ra lehet jonni mindenre.
- De itt korbenezhetsz: Street Legal Catalog
Alexease
Amugy ezek csak a fohivatkozasok, minden alkatreszt, kulon-kulon kell behuzni a fastukturaba. Valszeg, ott van valami bibi.
Bar tobb helyet foglal, de en ugy oldottam volna meg, hogy a minden autohoz kapcsolhato alkatreszeket, teljesen kulon, az auto sajatkonyvtaraban taroltam volna. Igy nincs kavarodas.
Es a strukturat leiro RDB fileok helyett, egyszeruen konyvtarszerkezetekkel lenne a felepithetoseg meoldva. Egyszeruen csak masolgatni kellene a filokat, a scripteket, a megfelelo melysegu konyvtarba. Es plusz, ha valaki keszit egy alkatreszt az autohoz, egyszeruen csak be kell tenni abba a kunyvtarba, ahova valo. Mert igy, ujat lehetettlen betenni, mert az RDB/RPK fileokat kellene modositani, amit hivatalosan nem lehet.
Alexease
Engem ami majd a patch utan erdekel, azok a hangok😉
Bar "igenyeltem", de nem tudom, hogy bele fert-e az idobe (nem valoszinu😞). De mivel az engine fe van keszitve, vagyis lekezeli, kulon-kulon hangokat lehet minden alkatreszhez rendelni - motorblokk, kipufogo, turbo stb. - es azokat "keveri" a veglegesben a program. Elvileg, a scriptek szerint. De hogy az engine jelenleg mennnyire kezeli le, es hogy, azt nem tudom. De az RDB-kben a helye meg van, a lehgetoseg adott😉)))
Rosco

Érdekesen nézne ki egy 4 hengeres motorban egy 6 hengeres motor fõtengelye. 2 henger szó szerint "szabadon futna"...

Alexease
PL.:

<FILE external_links >
system\
cars\
cars\racers\
parts\
sound\
particles\
parts\engines\Baiern_Emer\
parts\engines\Einvagen_Duhen_Ishima_Focer\
</FILE>
<FILE 00000001.res >

Alexease
Neha igen nagy a gubanc az RDB file-okban😉
Rosco
Az mitõl van, hogy néha beszerelhetõnek jelzi Duhen motorba a Baiern fõtengelyt?

Alexease
- Tudsz venni olyan alkatreszeket termeszetesen, ami nem kompatibilis. De ezeket el tudod adni ha nem jo, vagy mar nem kell, felesleges stb., ha rahuzod alul-baloldalt a "recicled" iconra.
- Az, hogy egy alkatresz kompatibil-e az autoddal, azt a katalogusban jelzi az alkatreszek felett egy kis auto, es egy korbenyil iconnal. A kis auto ha kompatibilis, a korbenyil ha mar van, es csere lesz - elvileg😉
SarkanyfuaRUSH
köszi, de akkor jól értem, hogy ezek szerint figyelni kell, mert vehetok olyan motort vagy bármilyen más alkaltrsézt ami nem jó az épp aktuális kocsimhoz?

Honnan tudom, hogy egy adott alkatrész nekem az adott kocsihoz jó vagy sem?
Rosco
A Japanase Stage I-II-ben csak a vezérmûtengelyeket, szívócsonkokat, befecskendezõket és a hengerfejet kapod meg. (A Japanese II egyébként szerintem Duhen 2.2 blokkra király)

A Shimuizé pedig komplett 380 lovas motor.

Ezeket csak Duhenbe, Snimuizéba meg Ishimába tudod belegyalulni.

Rosco
Ha a festés részbe lépsz, bal oldalt alul megváltozik a menü. Lesz egy A betû, erre kattintva tudsz matricákat (persze elõbb venned kell) ragasztgatni.
Van egy ajtó meg egy spray ikon. Az ajtó ikonra kattintva teljes autóalkatrészt festesz, a sprayra kattintva pedig csak ott fested az autót, ahová a kurzort ráviszed.

SarkanyfuaRUSH
Udv!

Segítsetek a szegény lámának!

Ha engine kit-et veszek, jól értem, hogy abban minden motoralkatrész benne van?

Ha nézem az alkatrészboltot, akkor ott mindig csak olyan cuccokat látok, ami az adott kocsihoz megfelelõ? Szóval nem lehet elcseszni, hogy valami tök nem jó dolgot veszek?

köszi
Ombika
Tudna nekem vi segiteni,felnikeszitesben,mert ami a neten van vmi iszonyu rondak legalabbis nekem es sajat automrol a felnimet akarnam elkesziteni!
Miben kell stb

M@TriX
igen, készül, már a finishben van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Volt itt régen egy kép egy Baiernrõl, ami 2Fast 2Furious Skyline stílusban volt festve. visszamentem 22 oldalt, de nem találtam (2x is 😊 ) Ha véletlen meglenne valakinek, az betehetné, nagyon megköszönném.

cenobite
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\decals\textures\catalog\misc

gamertag: kenobita

gabesz752
Lehet már tudni valamit a patchrõl???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Alexease
Ombika
Lehet lama kerdes es mar volt is hova kell ezeket bemasolni?

cenobite
Lényeg, hogy ne közvetlenül innen próbáld leszedni -mert úgy tényleg nem megy és egy html file-t ad - , hanem nyomj egy "megnyitás új ablakban"-t!

cenobite
De megy, próbáltam. Bejön egy oldal, ahol ez a szöveg van:

"extra
error 403
Ez a link kívülrõl nem elérhetõ, az eléréséhez kattintson ide!

[email protected]"

Nos, ha azon az oldalon az ide szóra kattintasz, már szedi is a .zip file-t. Ez az Extra hülyesége...

Ombika
Nem igazan megy a belinkelt dolog!
Nyomd be az S gombot es akkor nem leped tul sebesseget de amugy 50 km/h!

cenobite
Még1x sorry a képzuhatagért, ha nem jó így, legközelebb linket adok a preview-képekhez.

cenobite
cenobite
cenobite

Ezek a logo-k találhatók az elsõ set-ben:

(bocs a méretért...!)

cenobite
Hmm... Végülis leszedhetõ +1 klikkel. 😊 Mindjárt jön a többi is.

cenobite

Rosco
Csak egy jótanács:
Ha Badge ellen mész utcai versenyt, akkor a program leáll "Invalid wear!" üzenettel! (mindkét peccs fent van, ezenkívül csak Badge-t, Yottát és Eclipse-t tettem fel.)

Szóval Badge kerülendõ nappali versenyen!

Rosco
Thx

Rosco
Embörök! Mennyi a rendõrök által tolerált max sebesség városban?

Alexease
Az autokeszitest felejtsetek el, extra bomyolult. Csak olyannak erdemes, aki zsir profi.
Persze, ganyolni lehet, de semmi ertelme.
Alexease
Megneztem a modelleket, de semmire nem jo. Csak egy fel kaszni. Ez szet kellene vagdosni, komplett vastagsagot modellezni, alkatreszeket, teljes besloteret, megirni az osszes script file-t a MAX-ben stb.
Esetleg, azt meglehet csinalni, hogy csak a kaszni exportalni, de az meg irtozatosan gagyi lesz. behegesztett ajtok, motortetok, szelvedo nuku, es az osszes alkatresz teljesen mashova fog esni.
Ez akkor lesz jo, ha kint lesz az uj DevKit, es valaki nullarol el kezd elepiteni egy autot. De mivel eddig egy uj auto sem keszult a jatekhoz, nem valoszinu hogy lesz (vagyis, talan a Buggy az SL-hez).
MikX
éfél=éjfél!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85