46059
.
  • DJ RX7
    talánaz a Telepjáró és az a Régi autó az a körlámpás DodGe ha minden igaz ennek a ketőnek kell az emailom [email protected]
  • DJ RX7
    lehet többet is?? Streeter?
  • streeter
    Azt a címet valaki linkelje már be amivel képeket lehet felölteni mert a tar.hu igencsak behalt.
  • streeter
    hopp ez kétszer ment ell bocsika
  • streeter
    Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
    Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja
  • streeter
    Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
    Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja
  • 3Error #30280
    ez jó poén
  • 3Error #30279
    Tiszteletem Basta! Rég láttalak...
  • 3Error #30278
    RX7: mond, melyik autóba kell hány nitro palack.
    (elküldöm e-mailban, nyugi szépen vannak belerakva és nem 200 db palack, hanem amennyi "ér" valamit)

Utána meg, ha kell leírom e-mailbe, hogy mit hogyan. OK?

Én arra jöttem rá, hogy 2 nagy és 2 kicsi a max, ami még számít. Utána lehet 50000 is semmi haszna csak prestige.
  • basta002
    Scripteléssel...
  • basta002
    Volt egy lentebbi üzid, hogy hogyan kell a motorokat buherálni. Én ezt egyszer már leírtam streeternek, de akkor most mégegyszer. Amit ott írtál azt mind szép és jó, de a cars/racers mappában lévő fájlt, asszem *.rpk kiterjesztéssel (nem tudom, mert nincs fent a game) megnyitod HEX Workshop-pal. Talán ez a neve. Van benne egy olyan sor, ahol leírja, hogy milyen moci megy bele. Valahogy így: /parts/engines/Bairn_Emer.??? Ugye ez a 6 hengeres... Erre kell például. Mindig figyelni kell a pontos beírásra, és a kis- és nagybetűkre is. Remélem érhetően fogalmaztam... :)
  • basta002
    Nekem sem szokott túl sűrűn bejönni. Próbáld meg wincmd-vel FTP kapcsolatban. Úgy biztosan menni fog. Csak onnan nem tudod a képeket linkelni. Legalább is nekem nem sikerült.
  • streeter
    Egy kérdés

Csak nekem nem jó a tar.hu vagy másnak se
  • DJ RX7
    köszi sikerült a patch
    de ezt nem tudom: hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.

• DJ RX7
    segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.
  • Slymaster
    Vagy nem a megfelelő sorrendbe rakod fel őket, vagy bentvan valami "házi barkács póver"....
  • DJ RX7
    Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7
    Mindig ezt írja ki mindeggyik patch feltelepitésénél, és töbször is újra telepítettem a játékot.PLEASE HELP!!
  • DJ RX7
    segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.
  • streeter
    Na így már másabb a neved.

Tőlem küld át majd megpróbálkozok vele
    [email protected]
  • Slymaster
    Ne nézd olyan közelről a monitort! :) "A lényeg a lényeg": tudsz menteni scx-be, ha nem elküldöm mailba a 3ds-scx export plug-int, akkor majd tucc'! Aztán akkor nekilátok a zmodelerezésnek...

• streeter
    Én végig nyomtam vele persze úgy hogy a kocsik ki voltak herélve
  • mycso
    Hali, a 2.1.9r5-ös patchal végigtudjátok nyomni a ROC-ot, vagy nektek is fagy?
  • streeter
    Na ez az igazi gép

• streeter
    Nem alszok(illetve aludtam a délután 2 órát :D) Na de lényeg a lényeg hogy nem tudom hogy kell átimportálni vagy mit.

Jah a másik meg a neveddel csinálj valamit mert ha idenézek a fórumra már káprázik a szemem meg minden baja van ettől a villogó nevedtől.
  • Slymaster
    Neked is csak ennyit mondhatok #30261 !!!
  • Slymaster
    Na figyu:Itt keresd: Downloads ----> 5 águ...
  • Slymaster
    STREETER??? Alszol?
  • Slymaster
    Lapozz vissza! Szép kép tele írással, meg egy gyönyörű autó a jobb alsó sarokban. Én szúrtam be!
  • Slymaster
    Hogyne.
  • STLRR
    Sziasztok!
    En is eleg regen irtam ide!Azt szeretnem kerdezni hogy tudja e vki annak a felninek a linkjet vagy nevet ami a Slymaster altal beszurt SD-n van(lentebb)???Amin az a 4x4 felirat van!Elore is koszi
  • DJ RX7
    segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot
  • 3Error #30255
    Az új projeketek mi? Vagy milyen írányú, ha nem akarod elárulni? Autós? Tuningos? SL3???

Arra, hogy "házi póver", reagálnék, hogy magyarországon vagyunk néézünk körül. Sufnituning trabik, ladák, bmw-k,
    nincs pénz programozókat felvenni egy scripteléshez.
    Te meg valszeg nem fogod elmondani, hogy merre-hogy...
  • Carlos
    Kivele!
    [email protected]
  • Carlos
    Azért lett jó, mert nem kellett az engine-el tökölni tehát egy nagy csomó idő kilőve. És 3-4 hónap alatt kész is lett.
    És nem járt rosszul a cég, ez tény... :)
  • Horci
    Slymaster: Jól néz ki ez a Duhen. Érdekelne, hogy honnan szedted le a felnit, szárnyat, első, hátsó lámpákat, bukócsövet, első spoilert, motorháztetőt stb :))
    Megvannak neked valahol? Esetleg át tudod dobni e-mailban? :)
    Kössz. [email protected]
  • Slymaster
    A patch majd jövöre! Most máson dolgoznak a skacok...
  • basta002
    Egyébként semmi új patch nincsen?? Pedig abban a hiszemben jöttem fel, hogy most leszedem a 2.2-t, aztán újra nyomhatom a game-t. De mindegy. Majd legközelebb! Pá!
  • basta002
    Nem lényegtelen? Rád nem emlékszem, és ennyi! Egyéb probléma??
  • Slymaster
    Én? hmmm... akkor még jó pár oldalt kéne még letöltened!
    szeptember óta nyomom... ha én új vagyok akkor...
    érted?
  • basta002
    TBC :D
    DJ RX7
    Devil Gy
    + te

Veletek még nem találkoztam!