46059
.
-
#30286 talánaz a Telepjáró és az a Régi autó az a körlámpás DodGe ha minden igaz ennek a ketőnek kell az emailom [email protected] -
#30285 lehet többet is?? Streeter? -
#30284 Azt a címet valaki linkelje már be amivel képeket lehet felölteni mert a tar.hu igencsak behalt. -
#30283 hopp ez kétszer ment ell bocsika -
#30282 Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja -
#30281 Jah a nitró a presztizst tényleg bnöveli.
Amikor telenyomtam a golfot nitróval akkor valami 10.000 fölötti poln volt úgyhogy za kicsit megdobja -
#30280 ez jó poén -
#30279 Tiszteletem Basta! Rég láttalak... -
#30278 RX7: mond, melyik autóba kell hány nitro palack.
(elküldöm e-mailban, nyugi szépen vannak belerakva és nem 200 db palack, hanem amennyi "ér" valamit)
Utána meg, ha kell leírom e-mailbe, hogy mit hogyan. OK?
Én arra jöttem rá, hogy 2 nagy és 2 kicsi a max, ami még számít. Utána lehet 50000 is semmi haszna csak prestige. -
#30277 Scripteléssel... -
#30276 Volt egy lentebbi üzid, hogy hogyan kell a motorokat buherálni. Én ezt egyszer már leírtam streeternek, de akkor most mégegyszer. Amit ott írtál azt mind szép és jó, de a cars/racers mappában lévő fájlt, asszem *.rpk kiterjesztéssel (nem tudom, mert nincs fent a game) megnyitod HEX Workshop-pal. Talán ez a neve. Van benne egy olyan sor, ahol leírja, hogy milyen moci megy bele. Valahogy így: /parts/engines/Bairn_Emer.??? Ugye ez a 6 hengeres... Erre kell például. Mindig figyelni kell a pontos beírásra, és a kis- és nagybetűkre is. Remélem érhetően fogalmaztam... :) -
#30275 Nekem sem szokott túl sűrűn bejönni. Próbáld meg wincmd-vel FTP kapcsolatban. Úgy biztosan menni fog. Csak onnan nem tudod a képeket linkelni. Legalább is nekem nem sikerült. -
#30274 Egy kérdés
Csak nekem nem jó a tar.hu vagy másnak se -
#30273 köszi sikerült a patch
de ezt nem tudom: hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help.
-
#30272 segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help. -
#30271 Vagy nem a megfelelő sorrendbe rakod fel őket, vagy bentvan valami "házi barkács póver".... -
#30270 Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
Mindig ezt írja ki mindeggyik patch feltelepitésénél, és töbször is újra telepítettem a játékot.PLEASE HELP!! -
#30269 segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot. please help. -
#30268 Na így már másabb a neved.
Tőlem küld át majd megpróbálkozok vele
[email protected] -
#30267 Ne nézd olyan közelről a monitort! :) "A lényeg a lényeg": tudsz menteni scx-be, ha nem elküldöm mailba a 3ds-scx export plug-int, akkor majd tucc'! Aztán akkor nekilátok a zmodelerezésnek...
-
#30266 Én végig nyomtam vele persze úgy hogy a kocsik ki voltak herélve -
#30265 Hali, a 2.1.9r5-ös patchal végigtudjátok nyomni a ROC-ot, vagy nektek is fagy? -
#30264 Na ez az igazi gép
-
#30263 Nem alszok(illetve aludtam a délután 2 órát :D) Na de lényeg a lényeg hogy nem tudom hogy kell átimportálni vagy mit.
Jah a másik meg a neveddel csinálj valamit mert ha idenézek a fórumra már káprázik a szemem meg minden baja van ettől a villogó nevedtől. -
#30262 Neked is csak ennyit mondhatok #30261 !!! -
#30261 Na figyu:Itt keresd: Downloads ----> 5 águ... -
#30260 STREETER??? Alszol? -
#30259 Lapozz vissza! Szép kép tele írással, meg egy gyönyörű autó a jobb alsó sarokban. Én szúrtam be! -
#30258 Hogyne. -
#30257 Sziasztok!
En is eleg regen irtam ide!Azt szeretnem kerdezni hogy tudja e vki annak a felninek a linkjet vagy nevet ami a Slymaster altal beszurt SD-n van(lentebb)???Amin az a 4x4 felirat van!Elore is koszi -
#30256 segitsetek hogyan lehet a SL:RR egyszerre több nirot belerakni mert nem tudom mert csak tegnap elött szereztem meg a játékot -
#30255 Az új projeketek mi? Vagy milyen írányú, ha nem akarod elárulni? Autós? Tuningos? SL3???
Arra, hogy "házi póver", reagálnék, hogy magyarországon vagyunk néézünk körül. Sufnituning trabik, ladák, bmw-k,
nincs pénz programozókat felvenni egy scripteléshez.
Te meg valszeg nem fogod elmondani, hogy merre-hogy... -
#30254 Kivele!
[email protected] -
#30253 Azért lett jó, mert nem kellett az engine-el tökölni tehát egy nagy csomó idő kilőve. És 3-4 hónap alatt kész is lett.
És nem járt rosszul a cég, ez tény... :) -
Horci #30252 Slymaster: Jól néz ki ez a Duhen. Érdekelne, hogy honnan szedted le a felnit, szárnyat, első, hátsó lámpákat, bukócsövet, első spoilert, motorháztetőt stb :))
Megvannak neked valahol? Esetleg át tudod dobni e-mailban? :)
Kössz. [email protected] -
#30251 A patch majd jövöre! Most máson dolgoznak a skacok...
pá -
#30250 Egyébként semmi új patch nincsen?? Pedig abban a hiszemben jöttem fel, hogy most leszedem a 2.2-t, aztán újra nyomhatom a game-t. De mindegy. Majd legközelebb! Pá! -
#30249 Nem lényegtelen? Rád nem emlékszem, és ennyi! Egyéb probléma?? -
#30248 Én? hmmm... akkor még jó pár oldalt kéne még letöltened!
szeptember óta nyomom... ha én új vagyok akkor...
érted? -
#30247 TBC :D
DJ RX7
Devil Gy
+ te
Veletek még nem találkoztam!