Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Szvsz a TnT2 kissé kevés már ehez a játékhoz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Probáld meg ugy ha felrakod elötte a pecseket. SLC ról letöltheted õket.
Helo alaukl a subaru wrx sti-m :) bár már lassan a wrc be fog áthajlani még a texturákon kicsit dolgozom. Addigis szivesen várom a kritikáka. Hogy miket készülök átfeseteni ?! :(Lámpák, ülések , decalok formájában majd a matricákat feliratokat stb. kormány, mûszerfal) és mivel most találtam egy használható hangot lehet kicsit felturbózom az auto hangját is:) addig itt a készülõdõ géprõl egy kép. és Na bye! Subaru 4ever !
Alexease
Ugy, hogy az ezen az oldalon levo emberke (http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars), el kezdte oket atkonvertalni az SLR;R-be. Amit megcsinalt, azok mukodnek. A tobbit nem lehet, mert mas a felepitesuk, es teljesen at kell oket irogatni. Raadasul trukkosen, mert editor az nincs, es amar binaris java fileokat nem lehet szerkeszteni.
gabesz752
Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni.

köszi

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Alexease
Mi melyik? Nincsenek uj autok, csak az SL-bol konvertaltak, amik ugy-ahogy mukodnek.
A DevKit a Street Legal-hoz van. Amit abban talasz, nem jo a SLR:R-hez (uszkve).
Alexease
A DevKit-et felmasoltam a szerverre, azt lehet toteni!
De a Street Legal (1) patheket, majd maskor, mert 140 mega. Most mast kell hogy toltogessek
cenobite
Nekem olyat szokott csinálni, hogy ha decal-t rakok a kocsira, akkor néha tök véletlenszerûen lefesti a kocsi egyik részét valamilyen színnel - törölve ezzel a már esetlegesen ott lévõ decal-okat. Ezért gyakran kell menteni a festés-t.

gamertag: kenobita

Alexease
Az Incictus oldala nem meggy sajnos, es azok onnan vannak linkelve;(
A Street Legal Racing: Redline linkek jok, azok sajat szerveren vannak. De a regim sima, az egyes, a normal Street Legal patchek, utilityk NEM jok!!
Fek ora, es feltoltom aazokat is, hatha...
Alexease
Probald innen: SLC
[NST]Cifu
Lehet, a festést kiválasztva a balolalt alul látható gomboknál a spray piktogramos gombot kell válsztani (az ajtó piktogramos gomb az részegységek lefestése, mellete ballra van a "spray"). Bal oldalon a képen fel fog tünni egy "BIGGER" és egy "SMALLER" felirat is, amelyekre kattintva a festékszórás méretét változtathatod.

ÁjjLe BoBBi
hali. van mar patch ? :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[NST]Cifu
Szvsz valami hardware-szoftware gond lehet. Driverek, DircetX, stb.-t újra felrakni.

Egy kérdés: olyan verziód van, amely másnál megy? Mert megeshet, hogy bizonyos file-ok hiányoznak, vagy sérültek, és emiatt fagy le a progi...

Fefe23
Honnan????????

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

dtk1985
sorba rakd fel az osszes patchet nem eleg az utolso

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

[NST]Cifu
1.: Vedd le a látótávolságot
2.: vedd vissza a grafikát némileg
3.: A sound menüben a 3D hangot kapcsold ki

[NST]Cifu
Látótáv mennyi?

Ez jó kérdés, már régen mondták, hogy lesz valami, egyébként Alex írta az oldalán, hogy késnek vele.

Live your life like it\'s your last day...

Ombika
Nekem szaggat pedig egesz jo p4-es gepem van es akarmit csinalok driver csere stb akad!!!

[NST]Cifu
Felraktad a 2.1.4 és a 2.1.5-ös patch-et? Persze utána is maradnak üres oldalak...

Amúgy pedig azt mutatják be, hogy mi lenne, ha az Invictus-nak lett volna ideje befejezni rendesen a játékot...

gabesz752
Mégvalami. Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Patch mikorra várható???

gabesz752
Ki hiszi ezt el?
Havernak p3 900mhz!!! celeron proci 256mb SDRAM!!! winfast Geforce 2 MX 400 5400/rpm vinyó és MEGY! Nem szaggat be csak elég ritka esetekben, pl teljes forgalomnál, gyalogosoknál, 1024x768-ba.

A legidegesitõbb az, hogy semmilyen más játékkal eddig ilyen problémám nem volt, igaz nem is erõltettem annyira a gamet, de ezzel el tudnék tölteni pár napot. Erre szaggat.

Végülis most teljesedett ki a problémám. Ma leültem játszani és egy fél óráig igen jól vitte. Most meg visszamegyek játszok 10 percet és nekiáll szaggatni de nagyon. Mi lehet ez?

Fefe23
Köszi ;)

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
Vagy elviseled, hogy kicsit szaggat, nálam is szaggat kicsit, ezért nem is megyek nappal csak éjjel ;)

Fefe23
Nem kell rátenni, de engedned kell a textúrából :(

Nem annyira idevágó kérdés de valaki mondja meg legyszi, hogy dx 9.b re rá lehet e rakni a 9.a-t, vagy forditva illetve hol nézem meg hogy milyen van most. Kicsit szaggat a játék a texturából viszont nem engedek többet.

cenobite

Jaja! Közben rájöttem, meg a kijelölésre is. Köszi a segitséget.

Alexease
A Forum fooldalan regisztralsz egy nevet, es utana.
Alexease
Alexease
A terkepes reszre, ha meglatod, szerintem rajosz, egyszeru. A presztizsedtol fuggoen, ha te valaszthatsz utvonalat/celt (ezt kiirja!), akkor csak kattintgatni kell a terkepen, a keresztezodesekre.
A terkepen a gep alltal ajallott utvonalat, az AI nem minden esetben fogja betartani!!! Mas fele megy, levagja, rovidebett keres, gyorsabban jarhato uton megy stb. Vagyis oda kell figyelni, mert nagy genyo neha;)))))) Es ez igy van jol, nem droton huzzak;)))
Alexease
Mellemesz, esetleg megallsz, es el kezdesz dudalni.
Köszi a segitséget. A tuning már megvan de azt még mindig nem tudom hogyan kell kihivni a zöld autókat azt meg fõleg, hogy terkepen hogyan jelölök barmit is. Help!

Alexease
Szerintem jo, beteszem nap kepenek.
cenobite
Az elsõ szárnypróbálgatásom SL:RL téren. Még ott tartok, hogy élvezem a rengeteg tuning adta lehetõséget és kívûlrõl csicsázom a kocsit mint a vadbarom. Késõbb majd letisztul... :)

(Nem röhögni ám... :) )

[NST]Cifu
1.: Van ugye pénzed egy alapabb autóra (Einvagen GT/GTK)
2.: Kicsit feltuningolod (metanol befecskendezés, supercharger)
3.a.: Kimész nappal, és a kihívod a zöld autókat versenyezni (a térképen te tudod megjelölni, hogy hol legyen a verseny célja!), és jobb oldalt felül állisd be, hogy pénzért menjen a verseny.
3.b.: Kimész északa, a térképen a zöld zászlót keresd, ott vannak a többiek. Versenyezz velük.

Hali! Az elején hogy kell pénzt keresni??

[NST]Cifu
Akkor valami rosszul van beállítva. Havernál egy Athlon XP 1700+, 512 Mb ram és egy GeForce 4 Ti 4200 mellett stabil 20-30 fps megvan, és korábban irták sokan, hogy azért be lehet lõni a grafikát/hangokat úgy, hogy elfogadhatóan fusson.

Ombika
NEkem is P4 van 1024 ram radeon 9500 kartya es berangat erosen! Errol ennyit!

[NST]Cifu
1.: Igértek anno törést. Azóta kiderült, hogy semmi ilyesmi nincs benne.
2.: Részletekbe menõ tuningolást igértek. Azóta kiderült, hogy errõl szó sincs.
3.: Reális irányításról beszéltek. Nos ezt tán még magyarázni sem kell - szintiszta arcade...
4.: Nagyon látványos fizikát igértek. Az, hogy mandinergolyóként pattogunk az út két oldala között, nálam nem ennek megnyilvánulása...

Látványos grafika. Ezt el kell ismerni, betartották. Ezt az egyet.

Szó se róla megnézem a teljeset, sõt, pár órát/napot még el is leszek vele, és LAN-partykon nyilván nyomulni is fogunk vele (elõre látom, hogy csak Circuit-ot), mert tényleg van azért egy feelingje. De tegyük hozzá, ha az SLRR-nek lenne egy normális multija, szóba se kerülne...

de te most egy demo alapjan mar elkonyvelted h nem tartott be mindent amit igért??? Ember...juuuuj :DD
[NST]Cifu
1.: Azt senki sem mondta, hogy az SLRR hibátlan. Csak azt, hogy egyenlõre nincs jobb nála ebben a stilusban. Mi is reménykedtünk az NFS:U kapcsán, mert be volt igérve elég sokminden. Csak a demó után kiderült, hogy ez egy szimpla padlóig leegyszerûsített arcade game, csillogó köntösben.

2.: A Fix.tv-s kis pöcsöket szidalmaztam, nem mást, a játékról especiel egy jó vagy rossz szót sem ejtettem a #25671-ben. Szóval nem tudom, milyen (elipszilonos jé) felfogásról beszélsz....

Én attól borulok ki, hogy totális tudatlanságukat még terjesztik is a mûsorukkal ezek a kölykök...

Akkor játszatok ezzel egész életetekben... :DD erre mar mast nem tudok mondani. Na meg attol h kis pocsok tesztelték, attol meg a jatek nem szar, hat mijen felfogas ez????
[NST]Cifu
Mutass egy olyan játékot, amelyben ilyen szinten megtalálhatóak a következõek:

-Nagyfokú tuningolási lehetõség, ezres nagyságrendû alkatrészbázisból (különálló részegységenként)
-Ehez kapcsolodó fizika, vagyis minden alkatrész hat a másikra.
-Törés
-Nagyfokú szabadság (bejárható város)

Bugos az SLRR? Igen az. De mégis olyasmit nyújt, amit egyetlen más program sem képes. Hát ezért vannak fanatikus SLRR-rajongók...

[NST]Cifu
1.: A Fix.TV-n nulla tudású kis pöcsök "tesztelnek", véletlenül láttam egy részt ebböl a tesztbõl, de egy mondat után el is kapcsoltam a mondat kb. így hangoztt:

"...kissé pixeles is tán, de ez valószinüleg az ATi videókártya miatt van így..."

Puff, csatornaváltás. És ezek ráadásul még ki mernek állni ország-világ elé. Le kellene tiltani azt, aki ekkora baromságokat tud mondani...

2.: Az átlagos Fix.TV nézõ IQ-ja is ott van a toppon, 1x a haverokkal együtt TV-ztünk, és ahogy váltogatta a srác a csatornát bejött "kristóf" (a fõtudor), rögtön jött persze a flame, hiszen messze földön ismert bölcsességei vannak (pl.:"keress rá a google-ban"). Aznapi betelefonáló egyik kérdés így hangzott: Mi az a pacs? Még húsz percig ezen röhögtünk...

3.: Anno láttam a HL2 "kiszivárgott béta" tesztjüket is. A legjobban az tetszett, hogy az egyik vakarék benyögött valami olyasmit, hogy a grafika azért nem olyan szép, látni rajta, hogy a half-life egy motorját fejlesztették tovább...
Na én itt csökkentett üzemmódba mentem át...

Szar vélemény volt.. mert:
1:Én is nyomnam reggelig azt az 1 pályát...
2:Én mar teszteltem a SLR-t, ne haragudj, de kozel sincsen az NFSU-hoz
3:Miért nem tesztelik? Value jatek, bugos, magyar... remélem ez elég
tudjatok, én elhiszem h ez az SLR a kedvenc, de ez mar fanatikus elfogultság és vakság...SORRY
Na mind1 ez az én véleményem volt ;)
Fefe23
Este tesztelték a demót (NFSU) a fixTV-n, és agyon dicsérték, meg azt mondta a gyerek hogy 96% adna a játszhatóságra ha tehetné, meghogy nem tudta abbahagyni azt az 1 pályát reggelig stb. stb., pedig nem értem mit dicsõit ezen a szaron, már bocsi a kifejezésért.
SLR-t miért nem tesztelik? Akkor arra mennyit adna játszhatóságra? Mert igaz bugos meg minden, de sokkal több kreativítást igényel szerintem mint a NFSU. Na mind1 ez az én véleményem volt ;)