46059
.
-
#30326 Streeter, helyesbítek...
Tehát átkonvertálod a képet, feltöltöditt utána pedig bemásolod a kapott sort a forumba. -
#30325 itttöltsd fel és a kapott címet másold beige az [\IMG] vagy mivel együtt. -
#30324 hogyan lehet barakni a bugokat???vagyis a képeket.
PLEASE HELP -
#30323 A peugeot letölthetősége ott van lejjebb az axis meg még nem leszedhető -
Honnan lehet ezeket a kiegészítőket leszedni az Axis-hoz meg azt a Peugeot-ot -
#30321 Nos ez az axis elég igényesen meg lett csinálva
Ez a kép csak ízelítő
Többi kép itt -
#30320 Hát igen basta az ember igyekszik :)))
Egy peugeot
Előtte
Utánna :DD
-
#30319 melyik ringen???
mert a rába ringen volt egy baleset. Két Lada frontálisan egymásba rongyolt és a sofőrök meghaltak kicsit nagyon. -
#30318 összehoztam egy ilyet az előbb. jött a kanyar, én meg mentem:) oszt' most szabálytalanul parkolok.
-
ZoyDes #30317 Helló emberek! Volt kinn valaki hétvégén a ringen? -
#30316 hogyan lehet barakni a bugokat??? -
#30315 Hi! Látom streeter, mióta nem vagyok itt, tanultál egy pár dolgot. Úgyhogy csak így tovább!!
(és nem nagyképűségből... :) -
#30314 lenne pár bugon hogyan kell belerakni -
#30313 Ez basz föl hogy már mindenhol ez a kocsi van de sehonnan nem lehet leszedni meg felölteni se akarja senki a kurva életbe
-
#30312 Na ezt dobtam össze a minap
Ez az úgynevezett specialitás :D
Eddig ez itt a legnagyobb poén. :DD
Egy kicsit kilóg a LÓLÁB :DD
-
#30311 van pár verda... letöltető, nézz szét az sl.tk-n -
#30310 Addig is egy póló ;)
-
#30309 ha esetleg nem hallottad volna.
A hard azt jelenti, hogy jobban, valósághűbben törik a verda, ha easy-n 100-al nekimesz valaminek max egy kis horpadás, ugyanezt hardon már nem ajánlatos megcsinálni mert pár alkatrész biztos bánni fogja.. -
AE86 Trueno #30308 de lehetne hozzá több kocsi, alkatrész imho.. nade mind1 remélem a következő SL jobb lesz :) -
#30307 ugyanis ebbe a játékba az a lényeg, ha lekoccolsz 100 egy oszlopot akkor építheted a verdát amire meg kell a pénz rendesen.
Akkor nmm lennél meg olyan hamar hidd el. ;)
Ez az igazi... -
AE86 Trueno #30306 jah szoval az... nemvolt hardon.. :) cheatelni meg nem szeressek... -
#30305 hardon cheat nélkül? -
AE86 Trueno #30304 Hijah
Ujonc vagyok és azt nem vágom hogy R.O.C. után mit kéne csinálni... mert ugye ez igy elég rövid ido alatt megvan... -
#30303 letöltésvezérlővel nem nagyon jó, csak alap töltővewl, pl IE. -
#30302 A kerék duplázás tényleg egyszerű.
Én úgy csináltam hogy leszedtem egy SD-t amin dupla kerék volt megnyitottam a cfg-t és a hátsó kerekes részt átmásoltam egy az egybe huszonegybe.
Csak most vagyok bajba mer ki akarom venni hogy csak egy legyen és akkor a fütőmű egyik része kifordul és kívül lesz és annak sehogyse tudok baszni semmit.
Sly: kössz a képfeltöltőt ahogy hazaérek berakom a képet :)
Matrix: Ennek a supra kitnek hova kellene kilukadnia mert nekem megint beadja ezt az oldalt és nem jön be más. Vagy ez direkt van??
-
#30301 Egy Golf Edition, "Shadow Parts" -
Vlala #30300 Ez mi itt elöl? Variant? Honnan?
Huuu de rég jártam az lm.uw.hu-n és az sl.tk-n, felnézek... -
klikk -
#30298 Suptra kit:
Katt -
Szakadt Chewy a jobb felső sarokban, dögös. ;) -
#30296 Motor: MC GLE (903HP) + GLE vagy SD750 valto
elol: minden cucc le
Futo: v.mi keskeny 19"/20" kerek+gumi
9.5" Einvagen rugo
hatul: minden cucc felrak
Futo:Vortex 18"/13-50 + 18/255 gumi 1/2-ig fujva, kopik mint a barom.
7.5" rugo kemeny (2.19r5-ben nincs, ezert 6.5" ?Baiern?)
Indulas: kicsit elindulsz hatra (40-50km/h), majd hirtelen dugsz 1-est es 2-est (hamar szetmegy a valto). Lehet nitrot is nyomatni, de minimalis a kulonbseg, es hamar elfogy.
-
#30295 Ja a duplakerék pofon egyszerű!
megnyitod a cfg-t duplázod a kívánt kereket, arréb teszed x-irányba(első paraméter) izlés szerint, majd átírod a sorozatszámot... asszem' ennyi! -
#30294 Nem hat meg, külső nézetből játszom! Ne legyél illúzió romboló!
---------------------------------------------------------
A GMC-bumper azthiszem markos műve, a hardtop xi-ről, a többi ???
Hogy csináltad a kétkerekezős sd-t??
---------------------------------------------------------- -
#30293 A Bruta'SD (GMC) letoltheto v.honnan? -
#30292 Ha nem gond, nekem is kuld el a leirast l.szi. Ami még érdekelne: oldalkipuff SD/MC/Prime(/Wrangler), es a duplakerek leirasa.
Ja, a kalyhacsoves kocsi nagyon kemeny, most mar kipuff-on keresztul is lehet csinalni motorgeneralt. -
#30291 a GTO-nak csak a belseje okádék... a textúrák... -
#30290 Jeebébijeee!! Akit erdekel: Eurorider video . 9perc 21Mega wmv formatum. FPS rulez. -
#30289 RX7: Az MC-re és a Hauler SuperDutyra gondolsz valszeg...
Arra készülj föl, hogy ha bemásolod, akkor az összes dolgot a motoron és a futóművön kívül el fogja tüntetni, és újakat kell venni. A mail megy... -
#30288 Streeter: picture upload!
Basta: Te vagy a mágus, én odaírtam hogy szerintem, és hogy nem próbáltam...
A prestige pontot minden növeli ami pénzbe kerül.
Sikerült megszereznem a gto-t: nagyon ott a szeren! -
#30287 persze hogy lehet többet is. én 60 vagy 70-et raktam egy golfba
Ha kell átküldöm :) csak sajna valamiért nem használhatók de arra még nem jöttem rá miért nem jó.
Azóta csináltam egy zsír golfot 6nagy 2 kicsi palack meg felnyíló aktók stb csak mivel a tar.hu beszart nem tudok képet benyomni.