Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
és
Na bye! Subaru 4ever !
köszi
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A DevKit a Street Legal-hoz van. Amit abban talasz, nem jo a SLR:R-hez (uszkve).
De a Street Legal (1) patheket, majd maskor, mert 140 mega. Most mast kell hogy toltogessek

gamertag: kenobita
A Street Legal Racing: Redline linkek jok, azok sajat szerveren vannak. De a regim sima, az egyes, a normal Street Legal patchek, utilityk NEM jok!!
Fek ora, es feltoltom aazokat is, hatha...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Egy kérdés: olyan verziód van, amely másnál megy? Mert megeshet, hogy bizonyos file-ok hiányoznak, vagy sérültek, és emiatt fagy le a progi...
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
2.: vedd vissza a grafikát némileg
3.: A sound menüben a 3D hangot kapcsold ki
Live your life like it\'s your last day...
Amúgy pedig azt mutatják be, hogy mi lenne, ha az Invictus-nak lett volna ideje befejezni rendesen a játékot...
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Havernak p3 900mhz!!! celeron proci 256mb SDRAM!!! winfast Geforce 2 MX 400 5400/rpm vinyó és MEGY! Nem szaggat be csak elég ritka esetekben, pl teljes forgalomnál, gyalogosoknál, 1024x768-ba.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
A terkepen a gep alltal ajallott utvonalat, az AI nem minden esetben fogja betartani!!! Mas fele megy, levagja, rovidebett keres, gyorsabban jarhato uton megy stb. Vagyis oda kell figyelni, mert nagy genyo neha;)))))) Es ez igy van jol, nem droton huzzak;)))
(Nem röhögni ám... :) )
gamertag: kenobita
2.: Kicsit feltuningolod (metanol befecskendezés, supercharger)
3.a.: Kimész nappal, és a kihívod a zöld autókat versenyezni (a térképen te tudod megjelölni, hogy hol legyen a verseny célja!), és jobb oldalt felül állisd be, hogy pénzért menjen a verseny.
3.b.: Kimész északa, a térképen a zöld zászlót keresd, ott vannak a többiek. Versenyezz velük.
2.: Részletekbe menõ tuningolást igértek. Azóta kiderült, hogy errõl szó sincs.
3.: Reális irányításról beszéltek. Nos ezt tán még magyarázni sem kell - szintiszta arcade...
4.: Nagyon látványos fizikát igértek. Az, hogy mandinergolyóként pattogunk az út két oldala között, nálam nem ennek megnyilvánulása...
Látványos grafika. Ezt el kell ismerni, betartották. Ezt az egyet.
Szó se róla megnézem a teljeset, sõt, pár órát/napot még el is leszek vele, és LAN-partykon nyilván nyomulni is fogunk vele (elõre látom, hogy csak Circuit-ot), mert tényleg van azért egy feelingje. De tegyük hozzá, ha az SLRR-nek lenne egy normális multija, szóba se kerülne...
2.: A Fix.tv-s kis pöcsöket szidalmaztam, nem mást, a játékról especiel egy jó vagy rossz szót sem ejtettem a #25671-ben. Szóval nem tudom, milyen (elipszilonos jé) felfogásról beszélsz....
Én attól borulok ki, hogy totális tudatlanságukat még terjesztik is a mûsorukkal ezek a kölykök...
-Nagyfokú tuningolási lehetõség, ezres nagyságrendû alkatrészbázisból (különálló részegységenként)
-Ehez kapcsolodó fizika, vagyis minden alkatrész hat a másikra.
-Törés
-Nagyfokú szabadság (bejárható város)
Bugos az SLRR? Igen az. De mégis olyasmit nyújt, amit egyetlen más program sem képes. Hát ezért vannak fanatikus SLRR-rajongók...
"...kissé pixeles is tán, de ez valószinüleg az ATi videókártya miatt van így..."
Puff, csatornaváltás. És ezek ráadásul még ki mernek állni ország-világ elé. Le kellene tiltani azt, aki ekkora baromságokat tud mondani...
2.: Az átlagos Fix.TV nézõ IQ-ja is ott van a toppon, 1x a haverokkal együtt TV-ztünk, és ahogy váltogatta a srác a csatornát bejött "kristóf" (a fõtudor), rögtön jött persze a flame, hiszen messze földön ismert bölcsességei vannak (pl.:"keress rá a google-ban"). Aznapi betelefonáló egyik kérdés így hangzott: Mi az a pacs? Még húsz percig ezen röhögtünk...
3.: Anno láttam a HL2 "kiszivárgott béta" tesztjüket is. A legjobban az tetszett, hogy az egyik vakarék benyögött valami olyasmit, hogy a grafika azért nem olyan szép, látni rajta, hogy a half-life egy motorját fejlesztették tovább...
Na én itt csökkentett üzemmódba mentem át...
1:Én is nyomnam reggelig azt az 1 pályát...
2:Én mar teszteltem a SLR-t, ne haragudj, de kozel sincsen az NFSU-hoz
3:Miért nem tesztelik? Value jatek, bugos, magyar... remélem ez elég
tudjatok, én elhiszem h ez az SLR a kedvenc, de ez mar fanatikus elfogultság és vakság...SORRY
Na mind1 ez az én véleményem volt ;)
SLR-t miért nem tesztelik? Akkor arra mennyit adna játszhatóságra? Mert igaz bugos meg minden, de sokkal több kreativítást igényel szerintem mint a NFSU. Na mind1 ez az én véleményem volt ;)