Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
jó hogy nem áll ki senki sem... csupaszítsd le a body-t az autóról.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
. Mi a fene van? Segitsen vki plz.
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
nagyon akad városban a játék anélkül hogy nem megyek ki a városba meg nem lehet nyerni ugye?
a patch valamennyit segített, de nem oké.
Help!
Avanti Italia!
Beteszek pár képet az elsõ probálkozásaimbol.

Mielott valaki megkerdezi, miert nem teszem fel "magamhoz" szerverre: nem lehet, mert mar 1x lecsesztek. Csak linket adhatok;(
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
- Egyeb agyon scriptelt, hackelt, es foleg ertelmelen (~3000HP) dolgot, meg eleve nem teszek ki az oldalra. Az emberek nagyresze, ugy sem tudna mit kell csinalni vele.
- Raadasul, egy ilyen "beavatkozas" es a kovetkezo patchnel, lehet elorol kezdeni az installt. Sot, ha egy ilyen scriptelt dolog is van a kedvenz elmentesunkben, meg az sem lesz kompatibilis, lehet kezdeni elorol.
Live your life like it\'s your last day...
Csak hogy nehogy kérdés legyen!
Fuel type! soros 4-es methanol van a patchbe de se 6-os se v8-as nincs! Hát ez itt a v8-as!!!!!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
1, A képen látható autó Vw Bora
2, Az autót a Car/racers/-be kell bemásolni
3, A bora orosz fejlesztés, nekem nincs meg!!!
A ruszkiknak nagyon sok extrájuk van, de mind hadititok!
Legalábbis én nem sok dolgot találtam meg!
Van nekik V8-as Crxük meg és soros hatos golfjuk is!!!
Soros hatos turbót raktam fel (a bora felett, azt a parts/engines/Baiern_Emer könyvtárba kell bepakolni)!
Sok sikert, ma este ismét kémkedek a vöröseknél!!!
elõzõ kérdésemmel kapcsolatban is help pls
Még az zöld klubban választható kisfurgon motorja és az itt elérhetõ legdurvább sportkocsi (batár amcsi szerû 8 hengeresn 6xxx kobcentis) motorja amivel gondom van, hogy nem tudom állítani a turbót meg a váltót.
Lehet, hogy ez normális és késõbbi kocsiknál/motoroknál már lehet?
köszi
Találkozott már ilyennel valaki, meg lehet oldani valahogy?
Most még megoldom valahogy mert mindig vettem új kocsit/motort, de lassan már nem megy tovább tuning nékül :((
Segítsetek pls!!!
Mikor lesz új patch? Remélem ezt javítani fogja.. vagy meg lehet oldani valahogy?
El lehet érni a tuningolásokat a játékon kívülrõl valami config fájlból?
köszi a segítségeket elõre is
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
:))))
valaki tud errõl valami egyebet?
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
1. 2.214
2. 1.227
3. 0.927
4. 0.713
5. 0.548
6. 0.500
END. 2.879:1
Csak furán ugrik egyet az autom és aztán semmi nem történik, nem jön föl a tune part ablak a váltónál. Más részeinél a kocsinak viszon mûködik.
Mintha valahol itt a fórumba láttam volna, hogy ilyen másnál is elõjött, nem feltétlenül a váltónál...
Szóval ez tuti, hogy bug szvsz, nem lehet valahogy segíteni rajta?
Új patch esetleg javítani fogja?
Szomorú vagyok, nagyon megtetszett a game, de így nem lehet játszani :((((
(ugyanaz a probléma, mint lent)
Megint lenne nagyon láma kérdésem. Elöljáróban jegyezném meg, hogy semmit nem értek a kocsikhoz, ugyhogy ugy kérném a magyarázatot, mint a hülyegyereknek :)
Vettem egy új kocsit (nem használtat, a nagyobbik 750-es kis furgon szerû, még a zöld klubban vagyok) és iszonyatosan szar fordulatszámokon vált a motorja, össze, vissza. Nézegettem mit lehet állítani, de nem tudtam segíteni rajta, láttam, hogy a motoron a tune parts segítségével lehet hatással lenni rá, de nem sikerült normálisan beállítani.
Pls, meséljétek el hogyan kell, köszi