46059
.
-
#30366 honan lehet letölteni ezt az ACDSeet?? -
#30365 Pontosabban hol lehet allitani a kameran. Asszem bele kell merulnom a temaba. Kormany: eg es fold a ketto. Amikor tehetem egerrel nyomom, csak az a baj, hogykimegy a kepernyorol (2 monitort hasznalok es atmegy a maikra) ergo leteszi ikonba a talcara a jatekot abban a pill ban. Ez pl verseny kozben kira, ja es nincs pause semmi, amig visszalepsz mar eppen gurul hatrafele a kocsi osszetorve motor nelkul - mert fal volt. -
#30364 Mingyár sírok !!!!
Hol van ebben az "Xtreme" ?!?!?! Közülünk, sztem. akárki 10 perc alatt összedobná...
Mert ha még azt írná, hogy modificed, vagy nonus with akármi, de, hogy extrém... aki mostanában kezdte annak biztos új, meg szép, de akkor is, ez nagyképűség... -
#30363 új pecs van már ? -
#30362 A kis látószögön lehet a kamera-scriptelésével változtatni... pl. a Haulernek csak a kormányát láttam, onnan semmit aztán megváltoztattam és mostmár az orra is látható. A látószögön a kamera pozíciójával is lehet változtani, bár nem annyit mint kívűlröl...
Jah meg a lényeg, kormányal jó belülről, bill-el nem vmi egyszerű. -
#30361 Ez az Euro video nagyon ott van:D Főleg a zene:D
MEg jó ahogy az első keréken madmaxelsz azt majd én is kipróbálom -
#30360 hi all ,látom a stngray még sehol letölthetö verzioban:(sl tk-n van ladás forum,elég érdekes dolgokat lehet olvasni..a pecs nem lett véglegelve? -
#30359 Egyetértek engem is zavar a kis látószög. Belöl annyiból lenne jobb hogy könnyeb kanyarba tartani a kocsit mint kívülről.
Én %-ba kb. 65%szerelés 20%játék és a maradék 10-15%"scriptelés" de csak ilyen +nitro ajtók nyílása ültetés.
Ez mostnaába nem nagyon csinálom de volt egy egész vasárnap délelőttöt meg fél délutánt ezzel töltöttem. -
#30358 Az elozo verzioban elcsuszott a hang. Ki lett javitva, es kapott a GPS egy "kek halat"-is :)
click -
#30357 Nem, de belulrol mar vezettem, ahonnan eleg jol ki lehetett latni :).
na jo nem probalom lebeszelni az embereket a "szimulator" jatekokrol belso nezetben.
Haverok mind belsobol nyomjak es jobban, mint en. Egyszeruen nem erzem belulrol, zavar a kis latoszog.
Hmm... lehet, hogy azert megis csak probalkoznom kene, ha igy is benabb vagyok, mint ok?
Amugy kinek mi az atlaga? Hany %-ot szerel, hany %-vezet
(es hany %-ot scriptel/keszit texturat/buheral)
Nekem kb: 80-20 -
#30356 A legecccerubb moccer : en igy csinalom -
#30355 Most ezt szedtem le SL.tk-ról
Nagyon gép a kocsi. ott van.
-
#30354 vezettetek már igazi autót kívülröl?
na jó csak próbálom belevinni az embereket a "szimulátor" játékokban a belső nézetbe... -
#30353 a FotoCanvassal megcsinálom és jpg formátumban mentem és azt írja ki hogy nem jpg amikor fel töltötte -
#30352 Mindegyik kepkezelo (nem ismerek olyat, ami nem) mielott mentened (convert) rakerdez a tomorites mertekere, alt. 65% szokott lenni. Nezz korul az szoftverbazison itt vagy itt . En az acdsee-t hasznalom (v.2.43 a leggyorsabb, 6.x meg sokat tud) acdsee az origon.
Vagy Photoshop. Ott meretezes/canvas meretezes/ezer dolog -
#30351 bármit is csinálok azt írja ki nem jpg pedig az. -
#30350 beszélem a hülyeséget 27 kbra -
#30349 óó mégsem azt írja ki hogy nem JPG pedig az mert átneveztem jpgére és lekicsínyítettem 26074 kbra -
#30348 nem kell már segítség sikerült. -
#30347 ha a bmpből jpgét csinálok ugyanakora marad hogyan lehet lekicsíteni a képeket.PLEASE HELP. -
#30346 Nem nehéz csinálni. Mivel I4-es mototr van veszel a motor csomagba 4-5-öt :D és ha kiesika csak beraksz egy olyat.
De amúgy ha 220 körül nekimész a falnak vagy kifut eléd a cseresznyefa akkor is az van.
Amúgy vigyázni kell mert a tesztpályán most van a cseresznyefák éves vándorlása -
#30345 picit más: azért a sok szidás meg fikázás ellenére, meg hogy félkész game, ez a fórum még mindig az elsők között van.. ritkán kerül át a 2. oldalra. ebből is látszik, hogy ez így is jó game.
pl nfsu forumot ritkán látom mostanában -
#30344 én pl acdseet tolom képnézegetőnek és az is méretez. de sztem minden vmire való képlopó vagy nézegető tud ilyet. -
#30343 miért nincsenek emberek és autók az utcán Free Rideban a
traffic maxon van az emberek is és az 2.1.6. Patchig van fenn.PLEASE HELP.
ja és hogyan lehet lekicsinyiteni a screenshotokat mert be szeretnék rakni pár bugot.
-
Vlala #30342 Hogy csináltál Smartot a 307-esből? Nagyon durva! :-DDD -
#30341 Special Edition !
click -
#30340 Furbal újra műxik és csinálja az R5O patchat
Meg van egy N is lesznek benne jó cuccok megint -
#30339 Én is küldő nézetből nyomom mert ha belölről nézem és sok a forgalom és kanyarodok akkor nem látom oldalt hogy jönnek nekimék és már ott is a zsaru. Meg neki mék az oszlopnak meg minden. Kívülről legaább be lehet látni mindent. -
#30338 Az egy dolog hogy az LS1hez készült és láttam a gárzson is hogy az az a játék de ami cucc jó az SL1be a Jettahoz Axishoz Coyothoz Sunsethez, Yottához meg Ninjahoz az szintúgy jó az SL2be is azokhoz a kocsikhoz.
Én már így raktam be a Remonak 2 másik első lökhárítót(jobbat most nem tudtam kitalálni korán reggel) Meg belsőteret is.
Ninjahoz is másik belsőtér meg minden. Úgyhogy amik bent vannak SL1-es kocsik azokhoz érdemes keresgetni pár cuccot. -
#30337 Akkor valami nagyon nem kóser, azthittem csak nekem nem müxik (dial-up) de akkor majd megrepariálom.... hmmm, pedig sok-sok finomságot felraktam.
-
#30336 Mindenki ezzel a hullot 307-essel nyomja?
Szerintem nagyon gagyi!
A corvettet meg lassan fél éve mutogatják!
Basta miért nem csináltok valami normális autót... nem igazán vagyok híve az ilyen női divatautóknak! Ennyi erővel csinálhatnátok ford ka-t is!
Nem veletek van bajom, hanem az autóval!
A kisautókról jut eszembe a palió megvan valakinek? ami nekem +van link az nem mükszik! Vagy bármilyen autó ami nekem nincs meg! -
#30335 Te! Amúgy nekem nem jött be az oldalad. Le akartam szedni a lemezfelnit, de már az extreme importsról leszedtem! -
#30334 Jaja! Mert? -
#30333 Hogy miért NEM belsőből nyomom:
1, Mert akkor elég lenne 1 motorháztető meg 1 kormány...
2, Mert lőrésen keresztül kell vezetni...
3, Mert nem érzem az autót, csak az oszlopokat, fákat stb...
-
#30332 redfoxal? vagy mi a neve? -
#30331 Valahogy nem tetszik nekem ez a peugeot. A bal hátsó ajtó furcsán van lefestve. Ki kellene próbálnom. Csak nincs időm letölteni. Ha minden jól megy, akkor 206-ost csinálunk a közeljövőben. :) -
#30330 Hi! Elkezdtem dolgozni az Axison, a Furbal féle R4-esen. Egy csomó új dologra jöttem rá, pl.: hogy hogyan lehet átfesteni a féktárcsát, meg ilyeneket. De arra nem jöttem rá, akárhogyan próbáltam, hogy a szélvédőt és az üvegeket hogy lehet sötétíteni. Can anybody help? -
#30329 Nagyon kiakartam menni, de nem fert bele az idombe. Van valami hir, beszamolo esetleg kepes anyag? Vagy lesz?
Tenyleg be lehetett menni a boxutcaba egy rovid idore (mer' akkor tuti hulyet kapok)? -
#30328 Az az Axis az SL1hez készült... Nézd a garázst ! -
#30327 Sly, miért külsőböl jáccol? Sztem, az illúziórombolóbb, nem? (úgy kicsit olyan "jajj de megyek" (NFSU), belülről jobban érzed, hogy sztráda-cápa vagy, bár nehezebb, de nekem jobb... haj de szép mondat )