Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosco
kicsit érthetõbben plíz.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
1200 prestige ?
jó hogy nem áll ki senki sem... csupaszítsd le a body-t az autóról.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

TibiGrafix
Hali. Gáz van. van egy subarum, 1200 prestige pontja van, nekem 260, harmadik vagyok a zöld klubban, nappal megverem vagy tízszer az elsõt is és a másodikat is, de este nem tudok versenyezni és elõre lépni, mert nem áll ki ellenem senki. Mi a fene van? Segitsen vki plz.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Barni
hi!
nagyon akad városban a játék anélkül hogy nem megyek ki a városba meg nem lehet nyerni ugye?
a patch valamennyit segített, de nem oké.
Help!

Avanti Italia!

Ombika
Bora kell nekem,hol talalom meg?

Sziasztok!Most kezdtem a játékot és nagyon bejön
Beteszek pár képet az elsõ probálkozásaimbol.

Alexease
Vagyis meg van, csak nem a letoltesek kozott;( Amig nem lesz "fix" helyen, addig nem rteszem ki. Egyelore itt a link: Ninja

Mielott valaki megkerdezi, miert nem teszem fel "magamhoz" szerverre: nem lehet, mert mar 1x lecsesztek. Csak linket adhatok;(
Alexease
En meg nem lattam sehol:( Hol lattad?
M@TriX
éjszakai versenyzés meg ilyesmi. infó az http://slc.hsw.hu-n. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Viszont Furball Ninjáját kiteheted, végre azt is megcsinálta.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
- A Bora az csak egy kaszni. Ilyet nem probalok, semmi ertelme.
- Egyeb agyon scriptelt, hackelt, es foleg ertelmelen (~3000HP) dolgot, meg eleve nem teszek ki az oldalra. Az emberek nagyresze, ugy sem tudna mit kell csinalni vele.
- Raadasul, egy ilyen "beavatkozas" es a kovetkezo patchnel, lehet elorol kezdeni az installt. Sot, ha egy ilyen scriptelt dolog is van a kedvenz elmentesunkben, meg az sem lesz kompatibilis, lehet kezdeni elorol.
Thanks, na jóccakát.

Live your life like it\'s your last day...

Slymaster
A parts/engines/mc_prime.../scripts-be kell kitömöríteni!
Csak hogy nehogy kérdés legyen!

Slymaster
Talán meglepõ de fogalmam sincs! Riitkán játszok csak gyüjtöm a kütyüket! De a Bmw 1,14 alatt gyorsul 100ra, ha visszaolvasol a borás kép felett van a leírás!

Slymaster
Mielött a*yáznátok:
V8 TUNED METHANE FUEL RAIL
Talán jól írtam, sok sikert!

És honnan lehet leszedni?

Slymaster
Próbáljátok ki!

És tényleg ennyire vad?

Slymaster
ááááááááááááá...... nem figyeltek rám!
Fuel type! soros 4-es methanol van a patchbe de se 6-os se v8-as nincs! Hát ez itt a v8-as!!!!!

Ezt hogy csináltad és mivel?

Slymaster
Alexease: mi a véleményed? A borára se mondtál semmit! A soros 6-os turbót feltetted az oldalra?

Slymaster
hmmm. a kép alján rejlik a titok nyitja!
Mi nincs neked a v8-ashoz ami ebbe van???

Ombika
Ez bug! :)))

Slymaster

Érdekel valakit? (csak amerikai dögökre, v8-as)

Alexease
Szoktam;)
Slymaster
Milyen járgányt akarsz nyomni???

Slymaster
Az egy bmw!!!
az emer pedig nissan!!!

M@TriX
mert nem a pirosban vagy elsõ...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Slymaster
Hello mindenkinek!

1, A képen látható autó Vw Bora
2, Az autót a Car/racers/-be kell bemásolni
3, A bora orosz fejlesztés, nekem nincs meg!!!
A ruszkiknak nagyon sok extrájuk van, de mind hadititok!
Legalábbis én nem sok dolgot találtam meg!
Van nekik V8-as Crxük meg és soros hatos golfjuk is!!!
Soros hatos turbót raktam fel (a bora felett, azt a parts/engines/Baiern_Emer könyvtárba kell bepakolni)!
Sok sikert, ma este ismét kémkedek a vöröseknél!!!

SarkanyfuaRUSH
Egyáltalán az MG-GT vagy milyen:) kocsinál van jobb a játékban?

elõzõ kérdésemmel kapcsolatban is help pls
SarkanyfuaRUSH
tudtommal nem :(
SarkanyfuaRUSH
bizony azt sajnos. a MCO-nak már vége :(
SarkanyfuaRUSH
Vagy valaki világosítson fel, hogy mely váltókat és turbókat lehet tuningolni, ha ezeket nem: HAULER vagy mi, meg MG-GT vagy mi :)

Még az zöld klubban választható kisfurgon motorja és az itt elérhetõ legdurvább sportkocsi (batár amcsi szerû 8 hengeresn 6xxx kobcentis) motorja amivel gondom van, hogy nem tudom állítani a turbót meg a váltót.

Lehet, hogy ez normális és késõbbi kocsiknál/motoroknál már lehet?

köszi
SarkanyfuaRUSH
Sajnos ugy tunik se a váltó se a turbo tuning menü nem jön be nekem:((

Találkozott már ilyennel valaki, meg lehet oldani valahogy?

Most még megoldom valahogy mert mindig vettem új kocsit/motort, de lassan már nem megy tovább tuning nékül :((

Segítsetek pls!!!

Mikor lesz új patch? Remélem ezt javítani fogja.. vagy meg lehet oldani valahogy?

El lehet érni a tuningolásokat a játékon kívülrõl valami config fájlból?

köszi a segítségeket elõre is
gabesz752
izé...... crack.aw

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
A carck.aw-re azt írja, hogy nincs ilyen oldal!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
olvasd el a readme fájlt. Általában van hozzá!

hella,Sly te a 2.1.5-ös verzióval tolod?
SarkanyfuaRUSH
De sajnos nekem eddig egyetlen autó váltója sem volt állítható. Azért ezt nem hinném, hogy így van. És miért ugrana olyan furát a kocsi, meg villanna a képernyõ, amikor rákattintok a váltóra. Ez inkább bugra utal?
:))))

valaki tud errõl valami egyebet?
Fefe23
Vagy Passat?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
Honna van Borád?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Reggelt.! Sly a felni szinét hogy lehet változtatni?
Slymaster
764Hp-s Bmw rekord: 0-100 km/h 1.143

1. 2.214
2. 1.227
3. 0.927
4. 0.713
5. 0.548
6. 0.500
END. 2.879:1

Slymaster
Soros hatos turbó
Meg egy kis érdekesség:

Slymaster
Íme: a kifutópálya végén felszáll a duhen turistajárat!

Slymaster
Végre felrakhatom az én járgányomat!!!

Slymaster
Nem minden váltónál mûködik! A grandturismoban is csak a specko cuccok hangolhatóak!

SarkanyfuaRUSH
Na, ha a megoldás az lenne, hogy a fine tune ikonra rákattintás után a váltóra kattintok és akkor lehetne a váltót állítani, na az nem mûködik :(((
Csak furán ugrik egyet az autom és aztán semmi nem történik, nem jön föl a tune part ablak a váltónál. Más részeinél a kocsinak viszon mûködik.

Mintha valahol itt a fórumba láttam volna, hogy ilyen másnál is elõjött, nem feltétlenül a váltónál...

Szóval ez tuti, hogy bug szvsz, nem lehet valahogy segíteni rajta?

Új patch esetleg javítani fogja?

Szomorú vagyok, nagyon megtetszett a game, de így nem lehet játszani :((((
SarkanyfuaRUSH
A 24871-es hozzászólásban lévõ elsõ képen lévõ beállításokat hogy lehet behozni?

(ugyanaz a probléma, mint lent)
SarkanyfuaRUSH
Üdv!

Megint lenne nagyon láma kérdésem. Elöljáróban jegyezném meg, hogy semmit nem értek a kocsikhoz, ugyhogy ugy kérném a magyarázatot, mint a hülyegyereknek :)

Vettem egy új kocsit (nem használtat, a nagyobbik 750-es kis furgon szerû, még a zöld klubban vagyok) és iszonyatosan szar fordulatszámokon vált a motorja, össze, vissza. Nézegettem mit lehet állítani, de nem tudtam segíteni rajta, láttam, hogy a motoron a tune parts segítségével lehet hatással lenni rá, de nem sikerült normálisan beállítani.

Pls, meséljétek el hogyan kell, köszi