Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
ja, nem tudsz kozvetlenul az alkatreszekre mutatva csinalni semmit, probald forgatni a kamerat, es a rugo/teleszkop mellett egereszni a kurzorral. Elobb-utobb be kene villanjon neha-neha az alkatresz neve

....................................................................................................

Gyiik
szedd le a rugot, es a teleszkopot is

....................................................................................................

sai
valaki + tudja nekem azt mondani hogy miért van az hogy nem tudom kiszedni az elsö felfügesztést?leszedem a kereket + a féktárcsát és többet nem tudok leszedni 😞 ez miért van?

Counter-Strike ruls! :) ATRIUM team!! :)

sai
jah sorry 😛 de a képeket elnézve + értem a halál félelmüket 😄 😄

Gyiik
rohogj csak, 8 eve van jogsim, 4 eve hivatasos, es 3 evig szemelyszallitassal kerestem a kenyerem😄DD
voltak paran, akik kijelentettek, hogy lassitsak, mert halalfelelmuk van, na rajtuk kuncogtam kicsit😊

sai
huh ember neked sem adnék jogsit ha élöben is így vezetsz
egyébként ott láttam valami jo kis oldalt.csak hát nem lehet letõlteni semmit 😞 ez lesz máshogy? 😊
bocs a kis off ért 😛

Nitrot beszerelni hogy lehet? Néztem a magyar oldalon valami NO2 rail-t mondanak hogy vegyek hozzá de olyat én nem látok sehol. Kipróbáltam pár N20-as befecskendezõt de nem mûködik sajna, hiába nyomkodom az N-t. Szóval mit is kell venni ahoz hogy mûködjön? Bocs ha már volt róla szó de rengetg itt a hozzászólás.

Gyiik
van itt valami gond...eddig faszan mukodott minden, most meg ha osszezuzom a kocsit, par mp-re ra desktopra dob ki a jatek...

Rosco
elküldve 😊

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

SecMan
LOL! Tesco gazdaságos kocsi? 😊))

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

rosco:
na csinaltam freemailos cimet nem is gondolnad mi lett😊:
[email protected]
Alexease
Nem😉 Egy kicsit mas a magyarazat, de az nem publikus;DDD
Rosco
azért reinstallálod annyit, hátha valami csoda folytán több fps-t érsz el?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
Ha 2.1.4 vagy 2.1.5-os elmentesek voltak, akkkor menniuk kell. En eddig, vagyy 6-7x tettem mar fel a komplett jatekot, es a patcheket, es meg mindig az elso elmenteseimet hasznalom.
Ombika
RE!

AH felrakom ujra gamet es hozza mindket patchot,aztan csak a save konyvtarat masolom be,menni fog az elmentesem(persze elotte is fennt volt mindket patch)!?
THX

I-NoVa
Mindenbe rakhatsz mindent a saját kategóriájában, de inkább maradj az 1.8 DVC motornál, és arra vedd meg a drágább alkatrészeket, a 2.2-re nem lehet Duhen Racing dolgokat tenni, és kevesebb nyomatékot ad le -> rosszabb idõket lehet vele menni.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Egyébként ezzel az új patchel már nagyon jól fut! Még nagyobb forgalomnál sincs semmi akadás pedig csak 1.8 64 megás geforceal.

Ha veszek egy használt Duhen 1.8 DVC-t és már haldoklik a motorja Akkor abba bele tudok erõltetni egy 2.2-es duhen motort? Egyáltalán van valami korlátozás ilyen szinten vagy ha a blokk belefér akkor már menni fog?

Gyiik
hu,alex, torold ki a felesleget leccikoszi

Gyiik
tpump.fw.hukepek

na, itt vannak, az ilyenek a kedvenceim😄

Gyiik
na, hat sikerult osszehozni nehany komoly torest😊, feltoltom valahova a kepeket, aztan adom az urlt

Alexease
Meg van a Nap Kepe😉)
I-NoVa
Most jut eszembe, mennyivel hatásosabb minden alkatrészre külön. Tesco gazdaságos lökhárító, tesco gazdaságos ajtó, stb 😊. Elképzeltem a polcokon álló egységcsomagokat, amibõl szinte a komplett kocsit összerakhatod. Már csak egy 40 lóerõs motor hiányzik hozzá 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Gyiik
kemeny ez a festes😄D

I-NoVa
Furball! We all want to say thank you for great work. Whitch SL car will be the next? I hope remo or VW scirocco will 😊.

Tesco decal:

[NST]Cifu
Thank you very much Furbal, we love the SL cars in SLRR too

What is the next car in your car lot?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
Amióta kijött az SL1 😊. De ha visszanézel a fórum elsõ oldalaira, rájöhetsz magadtól is 😊.

ÁjjLe BoBBi
hali van újabb patch ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

képet ezen keresztül pl.
slc.hsw.hu/picup/

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

Gyiik
furball aszonta, hogy azota csinalt fixeket a badgehoz, es a yottahoz, es a megadott cimen naprakeszen lehet ertesulni a legfrissebb ujitasokrol...
meg koszoni, hogy ilyen fasza az oldal, es hogy 2 eve latogatja, es olvassa a hireket korlatozott webforditokon keresztul, es orul, hogy mindenkinek teccenek a konverzioi, es tobb konverzio varhato meg...

hirtelen ennyi

megkellett vennem😊)) és ez lett belöle.

Sziasztok

hogy jártam benézek a used car-ba és mit látok?

sai
nincs mit 😊

sai
egyébként északa csak ugy lehet versenyezni h van már prestigem?mert én most oda áltam este és csak nézni tudtam a versenyt 😞

sai
3.9
itt van 😊

Ombika
Mond miota jatszol?

[NST]Cifu
Cataclyst 3.9 @ Ati.com

Úgytünik mégiscsak ott van

Dinamit

sai
juj tudok irni.. 😛
szóval az gazdaságos akart lenni 😄

sai
tesco gazadásog

I-NoVa
Fõszponzor az absolut vodka 😊

A garázs jobb felérõl még nincs kép, ott parkolnak a gyári GT3-asok + a GT3 gold 😊. Ahhoz képest, hogy kezdetben 1 db motort pakoltam át folyton a Coupesportból a devilsportba és vissza attól függõen, melyik volt épp vezethetõ állapotban, szép haladás 😊.

[NST]Cifu
Teszkó-gazdaságos Einvagen, LoL 😊

Alexease
I-NoVa

sai
regisztráld magad 😊és akkor tudsz

sai
1valamit nagyon hiányolok a game bõl.és az a multi player mod. 😞 ha lenne benne akkor minden lan on ezt nyomnám 😄

I-NoVa
Tuti megoldás nincs, piros elsõ 10 helyén, és fõleg csak akkor, ha teljesen össze van rakva a kocsi, és magas presztizs.

Rosco
regisztráld magad, akkor megkapod priviben

sai
akkor nem tom