Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Termeszetesen azzal nincs gond, ha valakinek nincs net-je, vagy sajnos rossz. Egyelore ez Magyarorszag;(
Az, hogy nem sokan akarnak CD-t masolni, postazni stb., valahol megertheto.
mrteo
Azért egy kicsit kötekednék.
Itt vagyok pl. én. Sajnos csak a melóhelyen tudok netezni, itt mindenféle letöltés le van tiltva. (és ha lehetne is olyan sz*r a sebbesség, hogy 1 hét lenne). Megvenném én a progit, de nem kapható...(még a PeCsába is elmenetem megkérdezni) Írogattam több embernek a fórumban, hogy esetleg kifizetném ha gyártanának egy másolatot nekem. De összesen 3 ember volt aki válaszolt: egyikük nem vállalt másolást, 2 felajánlotta a segitségét. Menet közben amikor egyeztettünk volna, hogy mikor, hol és mennyiért már választ nem kaptam. (azóta sem) A harmadik srác a jelek szerint segít, de sajnos elfoglalt és talán a hétvégén végre kapok egy példányt a játékból. (de még ez sem biztos) Eszemben sincs védeni azt aki bunkó modjára a dolog legkönnyebb végén fogja meg a dolgot, de vannak mások is akik viszont hiába tennének meg mindent segitséget nem kapnak...
Bocs ha hosszú voltam.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Rosco
bocs, lassan frissítettem. 😊

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Valóban INVICTUSon is fent van. :-))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
Epp most toltom fel az oldalra is. Amugy Beta, mert kimaradt egy teszt resz;( De hat, itt a hetvege, kell a patch😉) Igy mindenki happy lehet😉
De abbol a szempontbol pozitiv, hogy lesz meg jobb is...😉)
van uj patch!
innét lehet letölteni:
http://amigos.homelinux.net/~don/xi/page.php?id=259&a=dl
Alexease
Neha olyan erzes, mintha XY ele, letennenek egy boltban vasarolt, komplett installat gepet, aztan cimboranal erdeklodik, hogy muxik azonnal warez😉 De a hasznalat, kimerul a jateknal.

- Ha nem ert hozza, tanuljon, sajat dolgat konnyiti.
- Ha nem akar hozzaerteni, akkor vegyen konzolt. Amugy is, altalaban az ilyenek jatek igenye, stilusa, elvarasa, hozza allasa, azt a szintet uti.

(Persze, tisztelet a kivetelnek, akinek nem inge ne vegye magara, aki masnak vermet as... ja ez nem jo😉)))))
sai

ja sok kancsal ember 😊
tele vagyunk almákal

Counter-Strike ruls! :) ATRIUM team!! :)

Alexease
Akkor lehetne GyIK😉 De arra, meg azt hiszik, "csufolodom"😉)
I-NoVa
LOL

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[NST]Cifu
Nem jó, nem fogják tudni, mi az a FAQ

Volt már olyan nem is 1x, mikor ezt a betûhármast élénk képzeletû (és prif angol tudású) egyének az ismert angol káromkodás "netes" verziójának tartották...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Mar gondolkodtam rajta, hogy az oldalamra csinalok a FAQ reszbe egy olyat, hogy: "Az SLRR beszerzese warez site-okon, ezek hasznalata, es/vagy a DC bemutatasa, hasznalati utmutatoja!" 😊)))))))

De nem. Akinek sz. gepe van, warezol, ingyen kell neki valami, legalabb nezzen utana, tanuljon, vagyis "dolgozzon meg erte", es ne az legyen, hogy: "Agggy ma' egy linket, honnet tudom levenni" es utana: "Nem megy a gepemen, mit csinaljak?! FONTOSS! Naaa. Lecccii!"

Alexease
Es megelozve a kovetkezo "beszolasokat":
- Igen, ez nem igyenes. Tudom, nem adsz penzt warezert.
- Akkor ott a szutyok DC.
- Hogy mi az?! Menj a Programok Beszerzese forum reszbe, es erdeklodj.

Alexease
ISO-t szedd le, mert anak van ertelme, a RIP-pel szivas van. Kodot, ott az oldalon tudsz kerni, SMS vag vezetekes telefonnal.
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Alexease
- warezcenter.cjb.hu - SMS Web
- DCC
Alexease
Ezert erdemes mar inkabb az SLRR-rel probalkozni.😊
Az is akadni fog, de azert mar be lehet allitani ugy, hogy hasznalhatoan menjen. Plusz, sokkal jobban nez ki, jobb, osszetettebb a jatekelmeny stb. Es ezt meg "fejlesztik", vagyis lesz patch, mig az elozohoz mar semmi.
Es az sem hatrany, hogy uj dolgok, mar csak az SLRR-hez fognak kijonni.
Rosco
Alexease már írta:
az elsõ SL engine nem készült el 100%-osan.
Ebbõl következik, hogy az egyes peccsek minden igyekezet ellenére sem voltak képesek javítani érdemben az FPS-en.
Magyarul a game mindenkinél akad. :-))

gabesz752
Hi! Ezek honnan vannak????

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

MikX
Na Én asszem lelépek!
Jóéccakát mindenkinek, aki még itt van
(ha van olyan!)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ok!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
A virtuális memóriánál egyénire kell tenni, és beírni hogy mennyi kell!
De sztem M@trixnak lesz igaza!

M@TriX
mondjuk inkább driverre gyanakszom, ugyanis a memóriahiány inkább úhy jelentkezik, hogy a játék elindulása után percekkel lép ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MikX
Sajátgép jobbklikk, tulajdonságok, teljesítmény, Virtuális memória

M@TriX
jah, bocs, neked WinME-d van, de biztos abban is valahol ott van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MikX
#26089 Megnézted?

MikX

M@TriX
vezérlõpult, rendszer... arrafelé... 😉

M@TriX
mondjuk megnézném, hogy férnek be a garázsba. 😉

MikX
Nvidia Detonator nemtommennyi
(Atim van)

M@TriX
mondjuk új driverek. 😉 Esetleg megnézheted akkor, hogy mi különbség van a barátod és a te géped között...

MikX
Igen igen, Most töltöttem le!

MikX
Hát sztem tedd fel a legújabbat, mert mondom, haveromnak is Gef 2Ti volt!

M@TriX
errõl a krónikus memória hiány jut eszembe. Próbáljátok növelni a win lapozófájl méretét és nézz el a MagyarStreetLegalfanSITEra, ott találhatsz esetleges megoldásokat...

M@TriX
talán driverek..., mondjuk a Gef2 nem új darab már...
Ja ezt láttátok már. Dögösek mi?
Na ez a BigFoot, sztem. 😉

MikX
Oprendszer?
Mert haveromnak kb ilyen géppel + xp-vel tökéletesen futott!

MikX
Ha valami bõvebbet mondanál, pl. a gépedet, op.rendszer, vid.driver verziószáma, stb. akkor talán van esély hogy valaki válaszoljon!

MikX
Ja!
Elfelejtettem!
Ez egy Skyline, tudom nem látszik!

MikX
Hi All!
Ha még müxik a képfeltöltõ, akkor rakok be egy pár képet:

És igen!
Ezzel szenvedek egy ideje, de még amint látszik belsõ textúrája még nincs, meg le sem lehet festeni, de hát még eléggé kezdetleges!!
De ha valaki tud neki, és van is rá kedve, hogy megcsinálja a belsõ textúrákat, akkor írja meg az emiljét, és elküldöm!

M@TriX
olyan kód nincs, hogy épít neked egy király gépet. 😉
Ez egy nem olyan játék ahol alád tolják a szuper járgányt. 😉

M@TriX
végleges... elméletileg...

M@TriX
ja körbe kell kattingatni, sajna ez még nem tökéletes. 😉

Gyiik
igen...meg milyen szemet dolog, hogy ha a hengerfejet akarom leszedni, es azt kicserelni ugy, hogy a butykostengelyek, meg az uzemanyagadagolo rendszer maradjanak a regiek, rakattintok a hengerfejre, es az egesz rendszert szedi le...miert nem marad a tobbi a helyen, mondjuk a tengelyek, meg a befecskendezo a levegoben logva? sokkal poenabb lenne...

....................................................................................................

Az miért jó, hogy csak meghatározott sorrendben lehet összerakni a futómûvet? SL-ben simán jó volt, hogy ha nem akrok féket rátenni, akkor nem tettem. Vagy lengéscsillapítót, stb. Az olyan poénos... 😊
Meg, az miért van, hogy akkor tapad /gyorsul/ legjobban a verda amikor már a kerék ezerrel pörög. Lehet hogy én vagyok a hülye, de nem úgy kéne, hogy ott legyen a legjobb tapadás ahol a kerék még éppen nem pörög el? 😊

sai
hát nem tom nekem az istenért nem akar lejönni 😞 de majd ügyeskedek 😄

Fefe23
Már készülök a patchra nagyon, most tettem még 512MB RAM-ot a gépembe, 1GB-tal már csak jó lessz 😊

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
mikor lessz patch?
béta lessz ez is vagy végleges?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Alexease
Az elso rugok leszoktak jonni gondnelkul (nekem). A hatsokkal van nemi problema, a felfuggesztes miatt😉 En ugy szoktam, hogy jobb gombbal raklikkelek, ekkor "rafokuszal", es belulrol, vagyis az auto tulso felfuggesztese felol szedem le. A lenyeg, hhogy ne legyen a pointer "utjaban" sema rugo elott, sem mogott mas alkatresz. Es erdemesebb egy kicsit feljebb es balra kattintani.
sai
mindig bevillan a neve de nem szedi le 😞
eddig mikor még nem ez a verzio volt + hanem még beta akkor letudtam szedni.de most az istenért nem sikerült 😞