Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TibiGrafix
hát ha eddig kétszer arról telepítettem, akkor szerintem biztos hogy install cd. és az is biztos hogy cd bootolásra nyomok.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

sai
jaja 😊
elvileg ezt kéne ki irnia 😛

Counter-Strike ruls! :) ATRIUM team!! :)

gabesz752
Valaki nem tudja, hogy a magyar klaviatrám miért ír hosszú ü helyett q-t???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
a rendszerlemezt akkor írja ki, hogyha floppyt keres. Ha berakod az xp cd-t és arról bootol akkor ki kell, hogy írja ezt: CD-Romról való indításhoz nyomjon meg egy billentyüt.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

sai
ehh
akkor biztos hogy win xp install cd ét rakod be?? 😄

Rosco
Van vkinek tuti megoldása arra, hogyan lehet PINK SLIPSre csalogatni az ellenfeleket?
Vagy ez csak a piros klub elsõ 10 helyezettjénél lehet?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

TibiGrafix
azt irja ki hogy dögöljek meg mert amit beraktam nem rendszerlemez. Vegyem ki és rakjak be másikat.

sai
hm az gáz
mit ír ki vagy mit csinál???

TibiGrafix
hát igen de mégse indul el hiába állítom be a cd-rõl bootolást.

TibiGrafix
A zöld klub az elsö

sai
jaja
de ha nem üres a vinyo akkor is elidnul csak átkell állitano h cd rõl bootoljon

sai
nekem az nfsu ban a hangok kurvára tetszenek. 😊 +szerintem a kocsik is jól néznek ki. kiv leszek a véglegesre mert még csak a demoval játszottam.

TibiGrafix
oké megpróbálom. Ha üres a vinyóm és berakom a windows xp cd-t el kéne indulnia a telepítõnek ha beállítom a cd-rõl bootolást, ugye?

[NST]Cifu
1.: Nappal a neked megfelelõ kocsikat kergesd (kék-zöld-piros), tehát ha most kezted, akkor a kék szinû kocsikat keresd a térképen

2.: Északa mindenképpen ki kellene állniuk ellened...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

sai
nekem nincs prestigem elsö autom és el akarok kezdeni versenyezni.de nem tudok mert mindenki elküld 😞 pedig zsém is van.

gabesz752
Beraktam a ninja-t a gambe, de kb egy fél órás keresgélés után meguntam, hogy nincs sehol sem.

gabesz752

[NST]Cifu
!!!!!!
És még csodálod?!?!

Sürgõsen butísd le a kocsid, vagy csinálj egy újat!

TibiGrafix
Nekem 260/1200-as prestigem van és nem áll ki ellenem senki az éjszakai versenyen. Ennek köszönhetõen nem tudok harmadiknál jobb lenni a zöld klubban. pech

TibiGrafix
Ja egyébként jó kis játék lett a NFS:U, csak a licencelt autók nem törnek, ami a Street Legal után zavaró, de amugy szép csak túl csicsás.

[NST]Cifu
Most engem is...
Érdekes, negyed órája még ment...

sai
hi all
na sikerált + oldanom a problémát! 😊fel raktam a 3.9 es catalyst ot és most müxik.
egyébként az miért van hogy senki nem akar velem versenyezni??akármelyik kocsira rádudálok és elküld 😞 e mér van??

TibiGrafix
Engem a streetlegal.tk oldalon valami chello-s marhaság fogad.

Rosco
Hali Mindenkinek!

Riicko:
Másik cím kell, errõl visszapattan.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

[NST]Cifu
A Builderedge.org címen engem egy Apache Web szerver üdvözlõkép fogadott, a StreetLegal.tk megy rendesen, bár egy kicsit lassú....

TibiGrafix
Hali, csak nekem nem mûködik a buildersedge és a streetlegal.tk?

Bocs de ott még nem fejtek ki semmit mert nincs meg az a game. Meg nem is állok le vitatkozni olyannal aki erre azt mondja, hogy nem reális. Már levezettem majdnem egymillió kilómétert különbözõ gépekkel /mármint a valóságban/, és ezekután állitom hogy ez áll legközelebb egy normális autó irányitásához tapadásához stb. Persze ez sem tökéletes.

Ha a Need for speed korábbi részeit nézem akkor az ettõl csúnyán le van maradva de ezekután kiváncsi vagyok az újra.

[NST]Cifu
Ezt fejsd ki az NFS:U fórumban is, ott ugyanis éppen az Underground "fizikáját" magasztalják 😊))

Irtátok itt, hogy egy új konfiguráción is szaggat a játék. Nem azért de ez enyhén szólva túlzás. Most hogy felraktam a patchet meg se rezzen 200-nál se. Igy ,hogy faszán fut már biztosra tudom mondani, hogy ez a legkirályabb autós játék amivel valaha dolgom volt. A legjobban talán a fizikája tettszik a gépek úgy viselkednek mint egy autó nem úgy mint egy szánkó. A szalagkorlátot meg a villanyoszlopokat gyengithették volna egyébként meg nagyon jó!!!

I-NoVa
Hi Furball. We can read english, so go on.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

mrteo
Bocsánat de lenne egy offtopic kérdésem is. Nem tud valaki Pesten olcsó monitort? Elég ha csak 15"-os.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

mrteo
Igérem nem sok kérdést fogok feltenni, igyekszem visszaolvasni a 25 ezer hozzászólást. A slc.hsw.hu-n lévõ Save Game-k A SL alaphoz vannak? Kéne nekem valami pénzkód vagy mentés mert az alap 22.000 nagyon kevés. Ha valaki küldene mentéseket az alap SL-hez azt megköszönném!
e.mail: [email protected]

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Alexease
Sot, meg bele is "szolhattunk"😊
M@TriX
vagy érdemes lesz az elsõ részt feltenni patchek nélkül, majd a Redline-t patchekkel. 😉 Az az igazi. 😉
Tisztán látható fejlesztés, és ott voltunk minden lépésénél. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Es meg van egy-ket dolog amit megcsinalnak😉)) Lesz ismet egy-ket meglepetes😉

Ennek a tobb patchnek az is a magyarazata (elvileg), hogy "meg" mindig keszul az enginejuk, amit "realtime" bele is epitenek a patchekbe😉) Azert majd erdemes lesz osszehasonlitani, a 2.0.0-as es majd a 2.1.x-es jatekot, hogy mennyit fejlodott "csak" a patchelesek altal (grafika, kezelhetoseg, fizika, tores, beallitasok, AI, efektek stb.).
I-NoVa
Ne is mondd, 8.72-vel nyertem meg az arany GT3-as baiernt. 1 századmásodpercet vertem rá!!! Jól összerakott kis gép, 430 lóerõvel majdnem olyan jó idõket megyek vele, mint a 830 lovas régi baiernemmel, úgyhogy maradok a gyengébb motornál. Tesztpályán nem ritka az ilyen gyorsulásom, de közúton enyhe kanyaríven abszolút tökéletesen kellett hozzá mennem. Megizzasztott rendesen. Bár a javítások inkább a beingadozásokra vonatkozhatnak, superdutyval inkább szlalomoznak végig a pályán, minthogy versenyeznének.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
Ja, Alexease kommentjét kiegészíteném a patch-ot illetõleg. Javítanak az AI-n is. Engem már a béta patch AI-ja is megizzasztott, szóval szerintem felköthetem a felkötni valót. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Viszont azt az 1-et már nagyon várjuk. Viszont feltûnt, hogy a GT3-as Baiernnél végre odafigyeltek a szinezésre. Nyertem egy pirosat, aztán most készülök nyerni egy aranyszínût, még kicsit tuningolnom kell hozzá. Csak az a fura, hogy miután megnyertem az elsõt, az elõzõ tulaja másnap már vadonatúj piros GT3-assal jött ki versenyezni 😊.

Kéne a boltba elõrendelés, hogy ne kelljen pl Einwagen GTA-ra hetekig vadászni (a 2.15 patch óta nem tudtam szerezni, csak hallottam róla, hogy valakinek sikerült 😊 ). 1-2 nap várakozás után a kért kocsi ott lehetne a boltban, és nincs idegeskedés.

[NST]Cifu
Ahoz képest, hogy eredetileg csak 1db paccsot igértek, elég jól állunk már így is 😊

Én is, na jóccakát.

Live your life like it\'s your last day...

Alexease
SarkanyfuaRUSH
Lehet esetleg még 800 ló fölé pakolni egy MC-GT-t?

egyébként kösz a tanácsokat, beváltak 😊
Ombika
#25757 Ezt a borat vki please honnet tudom megszerezni

tudom, hogy nem olcsó
most építünk 1 1965-ös ford sportcoupet. a következõ futam sorozatra nem is lesz kész😞 tehát csak nézõ leszek. 😞
egyébbként v6 2.0 a motor. reményeim szerint lesz benne sok finomság😊)

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

Alexease
Csak van aki dolgozni is szokott a mukahelyen😉)
I-NoVa
Egyszerû, nem gondoltál még soha a válaszra? Munkahely. No IRC.

I-NoVa
"Akkor én normális vagyok mert vissza szoktam nézni."

slc.hsw.hu

Rosco
Kösz!

I-NoVa
De megerõsítették, lesz.

Rosco
Alexease!
Egy rövid kérdés (asszem egyszer már volt, de nem erõsítette meg senki):
lesz DevKit szerinted hozzá?