46059
.
-
#30566 és a honlapot is
-
#30565 http://streetlegal.freeweb.hu/
ezt nézétek meg
-
#30564 Balu honnann szedted le az 2.1.9r5 nekem csak az r4 van meg -
#30563 Hjahh,szorri,arra gondoltam:)
Még egy uccsó gond,az előző megoldódott: 2.1.9 r5 fentvan,fentvan hozzá r5 exe is...intro után visszaugrin winfosba... erre tudtok vmit?:/ -
#30562 Szerintem elírta és 1.6-osra gondolt... :) -
Vlala #30561 2.6-os???
Úristen, engem hibernáltak? Hogy el vagyok maradva...
NálaM 2.1.9-nél megállt az élet. -
#30560 Sztem ne RiP-el próbálkozz...
ha mégis:
slc.hsw.hu -
#30559 Ciao's!
van egy kis gondom! 2.6os peccs nem megy fel,mert:
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
:((
2.4 fentvan..most micsináljak? -
#30558 Vernoon: Ment privi!!!!! -
#30557 De ilyen feliratozassal lehet szaladgalni?!
-
Vlala #30556 Puha ülés? Brrr. Hosszú távon nem bírnám. Csak nehogy úgy elkényelmesedjen a vezető, hogy elaludjon menet közben, ezért jó, ha van kis hangja is :-)
A régi Skodákat és Ladákat is hallani utcákkal odébb :-))) -
#30555 Ma reggel csináltam egy kis törés tesztet. :D
ÉS a duke fiúk nem mentek át rajta. -5 csillag.
-
#30554 Én autó kiállításon ültem bele egy lincolnba sajna nem volt beindítva. Hátul beültem olyan mint ha valami tollpárbába ülnék vagy hasonló így belesüppedsz és rohadt kényelmes de elöl is dettó ez van. Az a kocsi is nagyon zsír. -
#30553 ÚJ towncart. nem mind1:)
öltönyös csóka volt. végre vki nem mercit meg ilyeneket vett... -
#30552 meg ősszel láttam egy towncart a keletinél. az is olyan belülről, mint egy szoba:( viszont mellőlem indult el és egy darab hangja nem volt. ezér jók az oldszkúlak:) azokat hallani 3 utcával odébb is -
#30551 jah. azér nem pitin szép állapotban van -
#30550 Lehet, hogy ez volt az?
-
#30549 jah én meg crhyslerben ültem anno, de sajna kicsi voltam:(( így csak annyi maradt meg, hogy szép mély zöld volt, zöld plüss "ülőgarnitúra" és egyebek. vmi ismerős járkált vele -
#30548 itt a környéken meg egy új ezüst corvette rohangál. bejön, de saját használatra nem kéne. viszont itt járkál a rendőr járgány is, ami volt egyszer a fókuszban vagy miben. annak pl szép hangja van. -
#30547 volt szerencsém egyszer ülni egy Blazerben (chevy V8/V10 5.2/7.4 passz), huhh...
azt, ha álló helyzetben kicsit túráztattad, a kaszni legalább 10-15 centit kilelgett... aszittem mitörtént... -
#30546 Én minap meg már tavaly nyáron is láttam meg hallottam itt makón egy 92-es chervoltett corvettet a targa tetőset és abba ugye V8-as motor van de olyan hangja van hogy magad alá koxxolsz. 5 utcávval arréb is simán hallod hogy milyen szép hangja van.
Meg ma ami csúcs volt egy 124-es E500-as merci abba nem tom V6 vagy V8-as motor van de annak is elég szép hangja volt.
Jah meg a GMC terepjárók is szépek. -
#30545 Hát majdnem, de ha meghallok egy V8-ast rendesen kiráz a hideg, még a szőr is feláll tőle a hátmon -
Vee-eight rulez :) -
#30543 ja. ha nem isorgazmust, de én simán bekönnyezek tőle. nem gerjedek a ratyi suprákra meg skylineokra. már csak azért se, mert minden 14 éves (vagy 14éves szintű) az fnf után ezeket isteníti. -
#30542 Vagy a masik problema, ilyenem is volt: Van par autod a parkoloban es eladod az aktualisat (es nem veszel semmit). Most ugye ures a szerelomuhely. Benezel pl. az uj autokhoz, de nincs olyan amit keresel, benezel a hasznaltautokhoz, ott sincs olyan. Kilepsz a jatekbol, mondvan: mar keso van, holnap folytatom. Na ekkor eltunik mindened. -
#30541 hát igen...
de elég, hogyha csak annyit mond az ember, hogy V8 :))
orgazmust idéz a hangja is... -
#30540 Valszeg azt csinaltad, hogy egy regi allast probalsz bemasolni a carrer konyvtarba. Nalam is volt mar ilyen.
Letre kell hozni egy uj jatekot, majd kilep, a regi mentest bemasolni a most letrehozott carrer konyvtaraba. -
#30539 miért nem menti el a játék amit csináltam semmit sem ment ell pedig sorba fel van rakva az egész patch az 2.1.4-től
2.1.9r4-ig -
#30538 miért nem menti el a játék amit csináltam semmit sem ment ell pedig sorba fel van rakva az egész patch az 2.1.4-től
2.1.9r4-ig -
#30537 jaja vernoonnál a pont extrák terén:))
jó (lenne) ez a charger, de ez a 4 ajtós téma nem kéne. egyébként szép sztem -
#30536 Ha mar itt tartunk, itt az uj Dodge Charger is (na nem feltetlenul szep) 4 ajtos cupe???? Ezert nem kapott olyan szep hosszu ajtot B oszlop nelkulit
-
#30535 Es, ha azt nezed, hogy miota es milyen extrak vannak. Pl 1959-es Cadillac Eldorado: elektromos ablake, ulesallitas, fenszoro erzekelo (ha jon veled szemben vki, automatikusan leveszi a fenyszorodat, majd visszarakja) ulesfutes ('59-es!!!) 1-2evvel utana: esore bekapcsolo ablaktorlo, amit par eve, ujdonsagkent hirdetett asszem a Peugeot vagy Renault. -
#30534 Meg egy kiba* gyonyoru forma
a cv ertek vizsgan elbukik, de kinemszarjale
-
#30533 -
#30532 ez pl pont nem annyira jellegzetes forma, ha hirtelen nézed csak -
#30531 akár. de ellennék egy régebbivel is:) -
#30530 pl egy ilyen "csúfságot" elfogadnék
ajánlom figyelmetekebe... -
#30529 jah. 80as években simán volt tempomat meg ilyenek. itt meg lux:)
elhatároztam, ha zsém lesz, nem szar mercit meg bömbiket veszek. egyebet..:)) -
#30528 az amcsi autók nagyon jók, 1etértek...
(csak náluk a széria is full extrás :)) -
#30527 mindenfajta amcsi szekér szép és jó:) (nekem)
de igazándiból egy tök széria felszereltségű átlag járgányt inkább elfogadnék mindenféle corvette meg gtr meg mit tom én mik helyett:)