46059
.
  • streeter
    Igazad van a képekkel tekintetbe meg a NOS roller stb.... Miondjuk most én is 4 képet beraktam de ezek 800x600-ak és 136Kb egy kép. Ez szerintem modemesekne se okoz nagy gondot. Ha igen szorry.
  • streeter
    Ilyen golfból ~~~~~~~~~~~~~~~~>

Ilyet lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~~>

Ennek a segítségével lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~>

C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers
    Itt éredel el a mappákat és a kocsikon belül a scripts mappába.
    Ott meg pl.: Einvagennél _main_110_GTK.cfg ezt keresd. Ezt nyisd meg Jegyzettömbe és írkálhatod át és ha mneted akkor utánna él a cucc.

Fontos!!!!!!! Csinálj ezekről másolatokat mert ha nem sikerül akkor szopás van !!!!!!!!!! (saját tapasztalat :D

Sok sikert.
    Boccs a képekért meg hogy hosszú lett.

• Vernoon

Sokan vagyunk, akik olyan kepeket IS felraknak, aminek nem igazan van koze a topichoz (ugye USA car talakozo by Vernoon) de egy Lada karikaturat, amit mar mindeki 1000 helyen latott vagy #30582; #30595-os hozzaszolast nem tudom osszekapcsolni a Street Legal RR-el. A nagy kepeket (800x600-nal nagyobbakat) en linkelni szoktam, es azokat is, amik offtopic. Vegyuk pl a Streeter (asszem o volt) kung-Fu-s videojat, ami nekem nagyon bejott, de csak linkben volt ott. Nem az offtopic zavar (sőt), de akit erdekel megnezi, akit nem, az tovabblep. Es meg valami: Olvassunk vissza (nezzunk vissza) es olyan kepeket ne rakjunk bele meg egyszer feleslegesen, azert mert tetszik, amit 1 honapja mar mas berakott (#30580, #30578).
    Azt hittem, hogy csak vicc volt (#30588) a kerdes, de latom nem. Dial Up, itt modemes eleresre utalt ami MAX 56K-s modem (az letoltesben MAX 7K erosen ingadozva, ami nalad 64K stabilan) Tehat legyunk tekintettel a modemes tarsainkra is, mert vannak tobben is.

• streeter
    IMG]http://amigos.homelinux.net/~don/xi_files/sl2/233xtreme_sd.jpg[/IMG][

Innen le tudod szedni az sd-t
  • Vernoon
    Az Opel gyonyoru, modjuk szinben mast kepzelnek el hozza.
  • DJ RX7
    NEKEM EZ NAGYON TECCIK

• 20TYA
    Csak azért, hogy ne csak amcsi autós képek legyenek:

• Alexease
    Ezeknek most mi ertelme volt?!?!?!
  • basta002
    Ja! És még valami...
    Kb. Két hete egy teljes körűen tuningolt Einvagenen dolgozom, és nem is kicsi sikerrel. Kis ízelítő: 6 hengeres moci, csomagtartó telepakolva nitróval, új féktárcsa (eredeti VOLVO, csak kicsit rozsdás :)), színes üveg (SIKERÜLT!!), fekete lemezfelni (...), 6,5 " spring. És talán ennyi. Ezek a legérdekesebbek. Jól sikerült, csináltam özönnyi képet + videót! Ha otthon lesz netem, feldúrom az összeset. Mostanában azzal szórakozok, hogy 250-nel nekiszállok a fának, de úgy, hogy az oldalát kapja el, és olyankor felcsavarodik a fára. Hatalmas élmény, egyszer próbáljátok ki!!
  • basta002
    Meg lehet csinálni, most így hirtelem nem tudom, hogy hogy. De nézd meg a Turbo Imports-ot, ott minden le van írva, csak angolul.
  • Horci
    Arra lennék kíváncsi, hogy scriptben nincs benne valahol hogy a felni mennyire lógjon ki a kasznból? Van ez a bizonyos Apex felni. A shoton, ami hozzá van egy Axis-ba pöccre belepasszol, de ha bemásolom akkor a fél feni kilóg ...
    Valahogy ők is biztos megoldották ... :)
  • DJ RX7
    jó kis smájli

• DJ RX7
    ja és az az autó fasza nagyon.meg tudnád csinálni???
  • DJ RX7
    nekem egy ADSL 512 kb/s-os van komolyan ha nem hiszitek akkor küldk rola egy képet is.lefényképezem a digitális fénképezővel!
  • M@TriX
    ja, nekem sem tetszik...
  • streeter
    Na erre már én is azt mondom hogy túlzás.

• streeter
    tényleg sokak a képek. Én nem vagyok 56-ks modemes de amikor elkezdeném olvasni a hozzászólásokat mindig ugrik egyet le a sor mert jön még egy kép. Megint neki állok akkor megint lemegy 6 sort a cucc.
    Én is sok képet rakok be de nem egyszerre 10-et.
    Boccs az osztásért nem akartalak megbántani de zeke tények :D
  • Ombika
    Szerintetek masik projecten megya munka es azert nem keszul el a vegleges patch vagy ugy vannak vele ,ami most van oj az?
  • DJ RX7
    mi a fene az a dial-up??
  • Vlala #30587
    Nem is, a kispolski nem ilyen. Ez inkább olyan, mint egy hintó azokkal a nagy 24-es kerekeivel, meg a nagyonperes gumijaival.
    Golf WinZip edition...
  • Vernoon
    A Buildersedge elkoltozott. Mar honapok ota nem jon be (ill. nem megy tovabb) az oldal:
    http://www.buildersedge.org/
    Aszittem atalakitjak.
  • 3Error #30585
    akad...

RX7: örülök az örömödnek, de azért kicsit vedd vissza magad a galéria készítésből, vagy min. kicsi képeket rakj linkbe. (szerencsére én nem vagyok az, de gondolj az dial-up-osakra is)
  • DJ RX7
    JÓÓÓK A KÉPEK
  • M@TriX
    scriptel, ha írogatni akarsz, akkor kérdezz a scriptes emberkéktől, erre is van pár darab, ha nem akarsz tökölni, akkor a street-legal.tk-ról szedegethetsz dolgokat...
  • DJ RX7
    HEHEHE
  • DJ RX7
    még nitró is van benne
  • DJ RX7
    ezt a rolert
  • DJ RX7
    NÉZZÉTEK MEG JOL A ROLLERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DJ RX7

• DraveN
    Ja bocs!Igaz hülye vagyok!Hogy lehet ennyire ültetni a Haulert?MIt kell átirni?A másik meg hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl a golfon elöre nyiljon a motorháztetö és felfele az ajtó?
  • DJ RX7
    Streeter tudnál nekem is csinálni egy olyan Hulerit meg egy hátsó motoros Golfot.Vagy ha már kész van akkor emailban egy mentést tudnál küldeni.
  • M@TriX
    "Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?"
    erre akarod, hogy válaszoljak? ;)
  • DraveN
    Valaki segitsen már egy picit!Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?Nem igaz hogy senki sem tud segiteni!Már többször kérdeztem de senki sem válaszolt!Please help
  • juhi01
    eléggé unatkozhattok! :-))))
  • streeter
    Kispolski a Golfból. Vgay inkább Golfautó???

• streeter
    Ez a focust meg haulert simán meg lehet már csinálni. 1 max 2 esetleg 3 óra az egész. Mostmár hogy kicsit benne vagyok a dolgokba már könnyű.
  • DJ RX7
    meg ezt hehe

• DJ RX7
    skubizzátok

suzuki a mi sport papír autonk

• streeter
    Én most azzal szórakozok hogy minél jobban összetöröm a kocsikat és Elenor se maradhatott ki belőle.

• Lt.Balu
    extreme import