46059
.
-
#30606 Igazad van a képekkel tekintetbe meg a NOS roller stb.... Miondjuk most én is 4 képet beraktam de ezek 800x600-ak és 136Kb egy kép. Ez szerintem modemesekne se okoz nagy gondot. Ha igen szorry. -
#30605 Ilyen golfból ~~~~~~~~~~~~~~~~>
Ilyet lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~~>
Ennek a segítségével lehet csinálni ~~~~~~~~~~~~~~~>
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers
Itt éredel el a mappákat és a kocsikon belül a scripts mappába.
Ott meg pl.: Einvagennél _main_110_GTK.cfg ezt keresd. Ezt nyisd meg Jegyzettömbe és írkálhatod át és ha mneted akkor utánna él a cucc.
Fontos!!!!!!! Csinálj ezekről másolatokat mert ha nem sikerül akkor szopás van !!!!!!!!!! (saját tapasztalat :D
Sok sikert.
Boccs a képekért meg hogy hosszú lett.
-
Sokan vagyunk, akik olyan kepeket IS felraknak, aminek nem igazan van koze a topichoz (ugye USA car talakozo by Vernoon) de egy Lada karikaturat, amit mar mindeki 1000 helyen latott vagy #30582; #30595-os hozzaszolast nem tudom osszekapcsolni a Street Legal RR-el. A nagy kepeket (800x600-nal nagyobbakat) en linkelni szoktam, es azokat is, amik offtopic. Vegyuk pl a Streeter (asszem o volt) kung-Fu-s videojat, ami nekem nagyon bejott, de csak linkben volt ott. Nem az offtopic zavar (sőt), de akit erdekel megnezi, akit nem, az tovabblep. Es meg valami: Olvassunk vissza (nezzunk vissza) es olyan kepeket ne rakjunk bele meg egyszer feleslegesen, azert mert tetszik, amit 1 honapja mar mas berakott (#30580, #30578).
Azt hittem, hogy csak vicc volt (#30588) a kerdes, de latom nem. Dial Up, itt modemes eleresre utalt ami MAX 56K-s modem (az letoltesben MAX 7K erosen ingadozva, ami nalad 64K stabilan) Tehat legyunk tekintettel a modemes tarsainkra is, mert vannak tobben is.
-
#30603 IMG]http://amigos.homelinux.net/~don/xi_files/sl2/233xtreme_sd.jpg[/IMG][
Innen le tudod szedni az sd-t -
#30602 Az Opel gyonyoru, modjuk szinben mast kepzelnek el hozza. -
#30601 NEKEM EZ NAGYON TECCIK
-
#30600 Csak azért, hogy ne csak amcsi autós képek legyenek:
-
#30599 Ezeknek most mi ertelme volt?!?!?! -
#30598 Ja! És még valami...
Kb. Két hete egy teljes körűen tuningolt Einvagenen dolgozom, és nem is kicsi sikerrel. Kis ízelítő: 6 hengeres moci, csomagtartó telepakolva nitróval, új féktárcsa (eredeti VOLVO, csak kicsit rozsdás :)), színes üveg (SIKERÜLT!!), fekete lemezfelni (...), 6,5 " spring. És talán ennyi. Ezek a legérdekesebbek. Jól sikerült, csináltam özönnyi képet + videót! Ha otthon lesz netem, feldúrom az összeset. Mostanában azzal szórakozok, hogy 250-nel nekiszállok a fának, de úgy, hogy az oldalát kapja el, és olyankor felcsavarodik a fára. Hatalmas élmény, egyszer próbáljátok ki!! -
#30597 Meg lehet csinálni, most így hirtelem nem tudom, hogy hogy. De nézd meg a Turbo Imports-ot, ott minden le van írva, csak angolul. -
Horci #30596 Arra lennék kíváncsi, hogy scriptben nincs benne valahol hogy a felni mennyire lógjon ki a kasznból? Van ez a bizonyos Apex felni. A shoton, ami hozzá van egy Axis-ba pöccre belepasszol, de ha bemásolom akkor a fél feni kilóg ...
Valahogy ők is biztos megoldották ... :) -
#30595 jó kis smájli
-
#30594 ja és az az autó fasza nagyon.meg tudnád csinálni??? -
#30593 nekem egy ADSL 512 kb/s-os van komolyan ha nem hiszitek akkor küldk rola egy képet is.lefényképezem a digitális fénképezővel! -
#30592 ja, nekem sem tetszik... -
#30591 Na erre már én is azt mondom hogy túlzás.
-
#30590 tényleg sokak a képek. Én nem vagyok 56-ks modemes de amikor elkezdeném olvasni a hozzászólásokat mindig ugrik egyet le a sor mert jön még egy kép. Megint neki állok akkor megint lemegy 6 sort a cucc.
Én is sok képet rakok be de nem egyszerre 10-et.
Boccs az osztásért nem akartalak megbántani de zeke tények :D -
#30589 Szerintetek masik projecten megya munka es azert nem keszul el a vegleges patch vagy ugy vannak vele ,ami most van oj az? -
#30588 mi a fene az a dial-up?? -
Vlala #30587 Nem is, a kispolski nem ilyen. Ez inkább olyan, mint egy hintó azokkal a nagy 24-es kerekeivel, meg a nagyonperes gumijaival.
Golf WinZip edition... -
#30586 A Buildersedge elkoltozott. Mar honapok ota nem jon be (ill. nem megy tovabb) az oldal:
http://www.buildersedge.org/
Aszittem atalakitjak. -
#30585 akad...
RX7: örülök az örömödnek, de azért kicsit vedd vissza magad a galéria készítésből, vagy min. kicsi képeket rakj linkbe. (szerencsére én nem vagyok az, de gondolj az dial-up-osakra is) -
#30584 JÓÓÓK A KÉPEK
-
#30583 scriptel, ha írogatni akarsz, akkor kérdezz a scriptes emberkéktől, erre is van pár darab, ha nem akarsz tökölni, akkor a street-legal.tk-ról szedegethetsz dolgokat... -
#30582 HEHEHE
-
#30581 még nitró is van benne
-
#30580 ezt a rolert
-
#30579 NÉZZÉTEK MEG JOL A ROLLERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
DraveN #30577 Ja bocs!Igaz hülye vagyok!Hogy lehet ennyire ültetni a Haulert?MIt kell átirni?A másik meg hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl a golfon elöre nyiljon a motorháztetö és felfele az ajtó? -
#30576 Streeter tudnál nekem is csinálni egy olyan Hulerit meg egy hátsó motoros Golfot.Vagy ha már kész van akkor emailban egy mentést tudnál küldeni. -
#30575 "Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?"
erre akarod, hogy válaszoljak? ;) -
DraveN #30574 Valaki segitsen már egy picit!Hogy lehet ennyire mint ahogy a Hauler van?Nem igaz hogy senki sem tud segiteni!Már többször kérdeztem de senki sem válaszolt!Please help -
juhi01 #30573 eléggé unatkozhattok! :-)))) -
#30572 Kispolski a Golfból. Vgay inkább Golfautó???
-
#30571 Ez a focust meg haulert simán meg lehet már csinálni. 1 max 2 esetleg 3 óra az egész. Mostmár hogy kicsit benne vagyok a dolgokba már könnyű. -
#30570 meg ezt hehe
-
#30569 skubizzátok
suzuki a mi sport papír autonk
-
#30568 Én most azzal szórakozok hogy minél jobban összetöröm a kocsikat és Elenor se maradhatott ki belőle.
-
#30567 extreme import