Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Helyes. Bug report még mehet? Pár apróságot találtunk, pl:

Baiern 3.6FSi blokk, de a hiba valójában a befecskendezõ hiánya volt. A kocsi láthatatlanná változása nálam is elõfordul, az ambient hang a garázsban és a boltban nekem csak most jött elõ, és még pár jelentéktelen duplázódás az alkatrészeknél (lengéscsillapítók). Durva hibát szerencsére nem találtam, a ROC miatt parázok, még 10 helyezés és megpróbálhatom.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Honnan tudom letölteni a patch-eket?😊))))

Ez is csak idegelés😊)hihi😊)

Mi az oldalad címe?😊))

vicc😊csak idegelés volt😊

Alexease
Igen, mar rajottem, teljesen mindegy mit csinalok;(( Meg ha kicsempeztetnem a forum hatteret, az sem volna jo.😞

Nem akarok senkit becsmerelni, de egy ilyennnel, mit kezdjen az ember?

"a street legal red line-hoz nincsenek cuccok?"

Az emberek nem tudnak irni, fogalmazni, nem ismerik a nagy betut, az irasjeleket (pl. vesszo), azt hiszik gondolat olvasok jarnak ide, nem regisztralnak be stb. stb.

Az, hogy ezek az agytalansag, a tudatlansag, a fiatalsag, a beleszarok szulemenyei, nem tudom. De ezekkel, mar egyszeruen nem foglakozom.
I-NoVa
Ennyit a linkedrõl, Alex... 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Wazz, vettem a használtautókereskedésnél egy baiernt, örültem, hogy végre összejött rá a pénz, erre javíthatatlan nyolcas volt a jobb hátsó tengelyén, és akármilyen futómûvet tettem rá, vezethetetlen volt. Kénytelen voltam eladni, és venni egy újat (na meg megkeresni az újra a plusz pénzt).

Köszi. Na akkor teljesen megnyugodtam, ha veszel egyet elvileg rajta van az is csak nem mutatja? Ugyanis külön kellett megvenni rá.

Az a "kis pipa" nekünk is eltûnt és szerintem ettõl függetlenül mûködik. A patchel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert még nem volt idõm feltenni.

Live your life like it\'s your last day...

Nem tudom azért nem válaszoltok mert szartok rá vagy pedig esetleg nem veszitek észre. Ha véletlenül az utóbbi akkor válaszoljon már nekem valaki. Hova a fenébe tünt a 2.1.5-ös patch felrakása után az einvagen Superchargerre CSATLAKOZTATHATÓ KIS PIPA /kék csik volt rajta./ nem találom sehol és gyanitom hogy igy nem müködik a turbocharger. HELP!!!!!

A másik problémám, hogy felraktam sorba a patcheket és miután felraktam a 2.1.6-ot belül a játékba még mindig 2.1.5-õt ir, meg valami build akárhány, a kérdésem az lenne, hogy sikerült e felraknom a patchet.

A másik meg hogy leszedtem a játékot és

Mikor jelenik meg a NoCD a 2.1.6-os patchhez?
[NST]Cifu
Mostmár dolgoznak az új játékukon. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Ezt engedelyel kicsiripelhetted?! 😉)
M@TriX
na csiripelték a madarak, hogy érkezik e nem béta patch. Szóval egyben az egész, az elsõ és az utolsó patch az SLRR-hez.
Mostmár dolgoznak az új játékukon. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ja egyébként frissítés van az oldalamon. Jóccakát all!

Aha. Nekem meg csak úgy reklámnak is jó, meg ugye nekem is ott van a help, hogy mik kellenek a motorba.

Alexease
LOL ezt jol felre olvastam😊))))))))))
Nem tudom, probalkozz a "redszernel"😉 En is csak az infok miatt raktam ki, hogy ne legyen annyi kerdes.
Nem felni, hanem fenti, a banneredre gondoltam.

Alexease
Megneztem, hogy miert nem mennek az SL konvertalt autok. Az SLR-be, az uj patchel, bekerult egy uj dolog, ami a regiben nem volt. Igy hianyolja a CLASS file-t.
Gondolom, Furball majd potolja oket😉)

Ha nem, akor majd ha lesz idom, akkor osszeeszkabalom en;0)
Alexease
Milyen felnit? Melyiket?
Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?😉))

Alexease
Ambient: Altalanosan hallhato, a korulottunk levo teret betolto, folyamatosan hallhato hangok kevereke. Olyan mint tengerzugas, utcazaj stb.

Ezert nem ertettem, hogy milyen jatekra gondolsz😉)
gabesz752
😞((((((((((

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Alexease
Sajnos, valoszinuleg, az atkonvertalt autok, bizonyos uj funkciok/szamitasok miatt nem fognak menni😞(
Ez nem hiba vagy bug, mar az is jo volt, hogy eddig mukodott😉)
gabesz752
Felraktam a patch-t, mind a 3-at. Új játékot kezdtem. Einvagennel 170km/h környékén a tesztpályán már nem tudok balra kanyarodni!!!! Ha végig akarok menni a negyed mérföldes szakaszonm, az autó teljesen magától el kezzd menni balra. 589Hp. Elsõ kerék meghajtás.
Másik problémám; ha belepakolom a yottát és a ninja-t az intrók után kilép. Most tettem fel újra a játékot, és még mindig csinálja.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Szerintem 8-as, csak az Fps-hiány van egy kicsit. A többi jó.

Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?😉))

dtk1985
A fizikan es a toreseken tenyleg sokat valtoztattak, ami be is jon nekem nagyon. Az is jo hogy a ROC-on a az ellenfelem kocsijanak volt rendes festese es nem csak egyszinu volt.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

dtk1985
Engem kidobott a patchelt jatekban is a ROC alatt. Remelem csak azert mert 2.1.5-os mentesemmel jatszottam, nem volt idom eljutni meg odaig a 2.1.6-ban.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Fefe23
Most látom, van Patch, megyek kipróbálom aztán nyilatkozok

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Alexease
Termeszetesen ugy volt, hogy csak egy lesz. Vagyis ez😊
Az hogy voltak Beta-k, az azert volt, hogy mindenki tudjon tesztelni, ha mar Magyar fejlesztok, es lehet kommunikalni. Persze, ez ugy sult el, hogy jottek az agyatlan okostojasok, es fizkatak.
Alexease
Igen vegleges, vagyis nem beta. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz tobb😉
[NST]Cifu
Én úgy értelmezem ezt, hogy a patch kiadása végleges, tehát nem béta patchról van szó, hanem "hivatalos" patchról...

gabesz752
"Amit lentebb irtam a patchrol hogy Beta, ugy nez ki nem az😉 Vagyis vegleges. Sorry." Innen gondolom, nem vagyok benne biztos.

[NST]Cifu
Mitõl vagy te biztos abban, hogy ez a végsõ patch? 😊
Én az elsõ után is azt hittem, hogy ez a végsõ 😊

gabesz752
Most, hogy kijött a végsõ patch, javasolnám, hogy valaki kezdjen el csinálni egy magyarosítást! Please!

[NST]Cifu
Valóban. Nekem is feltünt, hogy nincs FSAA, de hát gondoltam biztos csak a Rage3D-t felejtettem el átállítani. De nem...

Valamiért a játékbani grafika rövid idõ után kikapcsolja az FSAA-t...

Lehet, hogy a Cat. 3.9 okozza, de eddig más játékban ilyet nem tapasztaltam...

[NST]Cifu
Ez már az SL-ben is benne volt 😊

bodesz
igaz a töréshez még + :
ha nekimész a keréékkel a fának abban akkor 8 as lesz hogy csak na 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Mióta felraktam a két legutóbbi patchet eltünt a superchagerektõl az einvagen superchargernek a pipája az a kék végü. Légyszi mondja meg vlaki mi lehet ez. Bug, vagy van vlami amit nem tudok? Máshol sem találtam.

Alexease
Ha ezt pejorativ ertelemben mondtad, akkor tehetsz egy szivesseget!
Sorban valszolok, es nem vagyok gyors- es gepiro. Amikor az elozot gepeltem (#26212), meg nem volt ott a kerdesed (#26211).
Alexease
Igy sajnos latatlanban nem tudok mit mondani. Ha tenyleg minden feltetel meg van hivatalosan, akkor azt mondhatnam hogy bug;(
De amugy a ROC, mint jatekelem mukodik. Vagyis azzl nincs gond, be lehet lepni, lehet hasznalni. De hogy vegig vive a jatekot rendesen, utana beenged-e, azt igy most nem tudom megmondani, mert ahoz vegig kellene odaig jatszanom, hogy tudjam tesztelni.
Alexease
- Sajnos a hatter hang problema tenyleg benne maradt;((
- A fizikan, kezelhetosegen, tenyleg sokat javitottak, allitottak. Szerintem sokkal jobb, realabb.
- Ezzel osszefuggesben, a tores is valtozott, igen brutal lett, ami szerintem pozitiv. Vagyis, nekem tetszik.

De persze, vannak dolgok a toressel kapcsolatban, amik igy elo is jonnek mint hibak vagy furcsasagok.
-
Törölt felhasználó
Újabb érdekesség: Eddig tökéletes volt az Anti-aliasing, most amikor indítom a játékot szintén mûködik, de ahogy megteszek pár métert, kikapcsolódik. Természetesen más játékokkal nincs gond, ezzel se volt az új pecsig.
Radeon9500Pro Catalyst 3.9
[NST]Cifu
Hasonlót igen. Képem sajnos nincs róla, de a Baiern-em a testpályán 300-nál olyat borult, hogy a kocsi hátsó lökhárítója a hátsó tengely alá került, és a két hátsó kerék a levegõben pörgött...

Amúgy én úgy érzem, hogy a fizikán alaposan alakítottak, (végre) nem már 420-as tempóban simán autózni, mivel már 250 felett érezhetõen "szitálni" kezd az autó, és egyre instabilabbá válik...

Alexease
Hogy nem engedi? Mi tortenik? Ki van minden pipalva, van megfelelo penzed, autod stb.? Rakattintasz es semmi, vagy kiir valamit? Valamit reszletezni kellene, mert igy gozom sincs.😞
Alexease
Ezt komolyan gondoltad, vagy vicceltel: "...ja es milyen jatek az az ambient????..."
I-NoVa
Tapasztalt valaki ilyen törést?
Pic1
Pic2

Remélem egyedi eset.

Alexease
Probalj egy friss jatek installt+patchek, es semmit ne tegyel a jatekba: uj scriptek, autok, alkatreszek stb.
I-NoVa
30 %-os állapotú grafika (volt régen). Nem nagyon készül, mivel nincs kiadója, de az SL1 garázsa innen jött át egy az egyben 😊. Kipróbáltam a tesztverziót, és nagynehezen sikerült egy ladát összeraknom félig, de inkább az sl 😊. Remélem azért ebbõl is lesz 1x valami, itt terepversenyek is vannak.

Alexease
Ez a "hatter zaj" vagy ambient letezo problema (volt). Vagyis az elozo verzios patchben benne volt, de jeleztem a hibat. Elvileg javitva lett. De ugy nez ki, lesz meg egy ultimate patch.;(