Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baiern 3.6FSi blokk, de a hiba valójában a befecskendezõ hiánya volt. A kocsi láthatatlanná változása nálam is elõfordul, az ambient hang a garázsban és a boltban nekem csak most jött elõ, és még pár jelentéktelen duplázódás az alkatrészeknél (lengéscsillapítók). Durva hibát szerencsére nem találtam, a ROC miatt parázok, még 10 helyezés és megpróbálhatom.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Ez is csak idegelés😊)hihi😊)
vicc😊csak idegelés volt😊
Nem akarok senkit becsmerelni, de egy ilyennnel, mit kezdjen az ember?
"a street legal red line-hoz nincsenek cuccok?"
Az emberek nem tudnak irni, fogalmazni, nem ismerik a nagy betut, az irasjeleket (pl. vesszo), azt hiszik gondolat olvasok jarnak ide, nem regisztralnak be stb. stb.
Az, hogy ezek az agytalansag, a tudatlansag, a fiatalsag, a beleszarok szulemenyei, nem tudom. De ezekkel, mar egyszeruen nem foglakozom.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Live your life like it\'s your last day...
A másik problémám, hogy felraktam sorba a patcheket és miután felraktam a 2.1.6-ot belül a játékba még mindig 2.1.5-õt ir, meg valami build akárhány, a kérdésem az lenne, hogy sikerült e felraknom a patchet.
A másik meg hogy leszedtem a játékot és

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mostmár dolgoznak az új játékukon. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem tudom, probalkozz a "redszernel"😉 En is csak az infok miatt raktam ki, hogy ne legyen annyi kerdes.
Gondolom, Furball majd potolja oket😉)
Ha nem, akor majd ha lesz idom, akkor osszeeszkabalom en;0)
Ezert nem ertettem, hogy milyen jatekra gondolsz😉)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ez nem hiba vagy bug, mar az is jo volt, hogy eddig mukodott😉)
Másik problémám; ha belepakolom a yottát és a ninja-t az intrók után kilép. Most tettem fel újra a játékot, és még mindig csinálja.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Az hogy voltak Beta-k, az azert volt, hogy mindenki tudjon tesztelni, ha mar Magyar fejlesztok, es lehet kommunikalni. Persze, ez ugy sult el, hogy jottek az agyatlan okostojasok, es fizkatak.
Én az elsõ után is azt hittem, hogy ez a végsõ 😊
Valamiért a játékbani grafika rövid idõ után kikapcsolja az FSAA-t...
Lehet, hogy a Cat. 3.9 okozza, de eddig más játékban ilyet nem tapasztaltam...
ha nekimész a keréékkel a fának abban akkor 8 as lesz hogy csak na 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Sorban valszolok, es nem vagyok gyors- es gepiro. Amikor az elozot gepeltem (#26212), meg nem volt ott a kerdesed (#26211).
De amugy a ROC, mint jatekelem mukodik. Vagyis azzl nincs gond, be lehet lepni, lehet hasznalni. De hogy vegig vive a jatekot rendesen, utana beenged-e, azt igy most nem tudom megmondani, mert ahoz vegig kellene odaig jatszanom, hogy tudjam tesztelni.
- A fizikan, kezelhetosegen, tenyleg sokat javitottak, allitottak. Szerintem sokkal jobb, realabb.
- Ezzel osszefuggesben, a tores is valtozott, igen brutal lett, ami szerintem pozitiv. Vagyis, nekem tetszik.
De persze, vannak dolgok a toressel kapcsolatban, amik igy elo is jonnek mint hibak vagy furcsasagok.
-

Radeon9500Pro Catalyst 3.9

Amúgy én úgy érzem, hogy a fizikán alaposan alakítottak, (végre) nem már 420-as tempóban simán autózni, mivel már 250 felett érezhetõen "szitálni" kezd az autó, és egyre instabilabbá válik...
😉)