46059
.
-
#30646 Mai napom alkotása.
-
#30645 Mi ez a nagy kihalás emberek???? -
#30644 fejezd csak be:))) mafiába jöhetne meg pár raklapnyi autó. -
Vlala #30643 Bocs, hogy egymás után többször is írok...
xmacx: kell egy studiomax, megszerkesztjük bvenne, átkonvizuk, betöltjük, és hipp-hopp benne van... Nem rossz ötlet!
Monnyuk én atz a kisP-t sem fejeztem még be, amit Mafiához kezdtem el alkotni... a karosszéria már pofás pedig! -
Vlala #30642 L.t.Balu: nem tesz vaslami logot a saját könyvtárába? Abból sokmindent meg lehet tudni, nekem pölö akkor művelte, amikor az egyik autót átírtam, és nem találta meg. Reinstall, vagy biztonsági mentés visssza, atzán jó lesz -
#30641 Még mindig nem kaptam választ:/
Intro után viccalép Winfosba. De miéérrt?:/ -
#30640 Es nem is a Redline-hoz volt a Fake. -
#30639 :) -
#30638 mega lol
nah ezen most jót "mosolyogtam"
1: messziről látszik, hogy kamu..
2: hogy akarod berakni, ha nem is létezik?:)
3: jó régi képek már:) -
xmacx #30637 ha nincs benne a játékban alapból a trabi meg a skoda, akkor hogyan lehet berakni??
üdv
Mac -
#30636 Müködik a 3Ds Max plugin a max 5-tel??? inport-export rendesen? -
juhi01 #30635 írjátok le lécci hogy hogyan álítsam be a váltót a baiernembe vagy az emerembe!
köszi -
#30634 Jah vernoom te mivel vágtad a videóidat???? Mert nekem is kellene valami jó vágó progi. -
#30633 Akkor csak írd be azt a sor mert szerintem azzal lehet variálni ami van az a sor hogy 0x00000006 asszem vagy nem? Mert én próbáltam forgatni de akkor vagy úgy nyílt fel hogy jobra vagy ballra vagy bele a motorba. -
#30632 basta: nincs 5leted, hogy hogyan lehet plussz alkatrészeket rakni az autóba? Pl., ne kelljen a hátsó üléssort felülírni a bukócső miatt...
Nincsenek előítéleteim, de DJ RX7-ből az a hetes a korát jelzi? -
#30631 3DMaxom van úgyhogy lehet én is megpróbálkozok vele ha privátba vagy valahol leírod hogy s mint merre. Meg esetleg azt az .scx filet is mellékeled e-mailba :D -
#30630 Ugyanúgy, mint a motorháztetőnél. Kicsit nehéz volt, én is megszenvedtem vele, de elég jó lett.
Az ablakfestésről nincsen még képem. Az az igazság, hogy nem próbáltam ki, mert 3dsMax-szal csinálták meg nekem. scx file-t kaptam, egyenesen Németországból... :) -
#30629 Azzal az oldalra nyílo motorháztetővel én is próbálkoztam de ne,m nagyon jött össze. Tényleg üvegfestéssel mi van???
Jah és oldalra nyíló csomagtartó ajtót hogy lehetne csinálni?? Úgy mindt a Wranglernél :D -
#30628 Akkor nem strapálom magam a leírással majd ha visszajössz leírom és próbálom képekkel illusztrálni. -
#30627 hé fiúk ma megyek osztálykirándulásra és csak vasárnap ester érek haza ugyhogy csak hétfő találkozunk.
NA CSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜSZTÖÖÖÖK -
#30626 Streeter és azt hol kell átírni hogy milyen erős legyen a motor?????????
és lehet azt átálitani hogy milyen sok nitrot lehet belerakni?????????????? -
#30625 "JVM::compileSource: recompilation needed.. "
azaz:
Héte:: ne nyúlkálj bele a játékba, mert elcseszed a fileokat pl. ezt is..
"cars\racers\Einvagen_data\scripts\src\Einvagen_VT.java"
összegezve:
1. reinstall
2. vagy pedig szöszmötölhetsz vele -
DraveN #30624 Valaki meg tudja mondani hogy ez mit jelent?
!JVM::compileSource: recompilation needed of "cars\racers\Einvagen_data\scripts\src\Einvagen_VT.java" but source not exists
-
Vlala #30623 Huuu az az oldalra nyíló motorház... legutóbb Skodán láttam ilyet, bár a Truckduty-nak is oldalra nyílik... -
#30622 öcsééém...
rakjon már vki rendet...
mac : nem fog élvezhetően, sőt, alig fog futni...
Vernoon : tele a net ilyen docokkal. nézz körül sl.tk-n(ez utóbbi is onnan volt), a turbo importson, jamsimportson...
hajrá -
#30621 Na! Ez az, amit isszonyatosan elkúrtam!! Boccsa! -
#30620 És az EinvagenEM!
-
#30619 Akkor két hiba!!
-
#30618 Itt vannak a képek. Az Einvagen előtt 1 Nonus. Beépítve az aszfaltba...
-
#30617 Semmi! Úgy, ahogy a nitrópalackoknál sem. -
Horci #30616 Köszi. :) -
#30615 sztem kizárt. nagy ratyiság:) -
#30614 A scriptekkel kapcsolatos leirasod van meg?
(#30605 also kep) -
#30613 Jah attól hogy 4 db V8-as motor van a haulerbe erősebb lesz????????? -
#30612 Itt vannak a patchek
tehát itt
DJ: motort úgy lehet erősíteni ha átírod I4-re I6-ra vagy V8-ra -
xmacx #30611 köszi szépen!
szerintetek egy Cel2 566, 256sdram, 32mb Mattrox g450 -sel hogyan futna?
a haveromat akarom meglepni.
nagyon csorgatta a nyálát az NFSU-ra de mondtam neki, hogy felejtse el.
van valami info weboldal, ahol a patchek és esetleg leirás is van?
köszi mégegyszer!
üdv
Mac -
#30610 Streeter lehet itt a motort is erősíteni?????
PLEASE HELP!!!! -
#30609 1000mhz,geforce 2,pIII vgay pVI,128mbramon egy közepes grafikán 800*600 fut szagatás nékül de ha azt akarod hogy full grafika legyen egy: pIV,1800mhz,256mbram vagy 512mbram
geforce 4 128mbram igy megy full grafikán és sorba kell felrakni a peatchet és nem macerás csak annak aki béna -
#30608 bocsika akkor többé nem rakok be más képet.
és akiknek modemük van azoktól is bocsánatot kérek -
xmacx #30607 mi az átlagos gépigénye ennek a játéknak?
macerás a patchelése? patchről patchre kell feltenni őket?
köszi
Mac
(egy érdeklődő)