46059
.
-
#30686 Mi a trukje a sracnak? Erdekesen tort a felni.
a poenos tipicban volt:
-
#30685 :) -
#30684 Ez U2 már nem meglepő. sl.tk-n már 1-2 hónapja ezt dumálják és én is láttam képet de azért hagy még kívánnivalót magaután a 2. rész is. A képeket elnézve nézd meg a fékeket meg a motor texturát és olyan mint ha mű szar 2D-s lenne az egény. Mint ha egy karton papír lenne odavágva. Nagyon undorító de a sok 10-12 éves takony gyereknek aki nagy játékosnak valja magát annak pont megfelel. Nekem már az 1. rész se jött be mont az autóépítés meg minden miatt. van 3 fajta motor semmi szarelés és ha megvetted a legjobbat már nem tudtál bele rakni gyengébbet.
Mű autóültetéssel felni meg kipufogó festés ami szefrintem nagy faszság.
Most az az újba lesz hangcucc meg minden szir szar de szerintem annak se lesz sok értelme.
Max annyi kinek szól jobban vagy még az se. Ha megjelenik felrakom és kipróbálom de nem fűzök hozzás ok reményt.
Boccs a sok írásért de ez a véleményem. Mára ennyit
Jó éjt mindenkinek! -
#30683 -
#30682 persze!!! méltó fojtatása lesz az első résznek: ugyanúgy arcade divatjáték lesz (ígértek azért törésmodelt, de ebböl még semmit nem láttam) -
#30681 halotátok hogy lesz underground 2 van már képem is de engem a Street Legal jobban érdekel -
#30680 Ez a cabrio golf nagyon tuti. Nem lehet még letölteni? Remélem ez is külön lesz mint az einvagon. -
#30679 honnann lehet leszedni a 2.1.9r5-öst -
Vlala #30678 Aham, jó ötlet...
Az SL.tk-n talltam Furious Rim packet, nagyon jól néz ki! -
#30677 Ez zavar titeket???, -
#30676 Error 14 éves vagyok hehe. -
#30675 van 30e feletti is:) -
#30674 Nem pont a GTA lowpoly autóit kellene hanem a hozzá készített autókat, azokban van 10ezer feletti polis járgány... -
Vlala #30673 Én is kérek Golf Cabriot...
Vernoon
Jó lenne a GTA-átkonvizás, van benne egy-két szép járgány... csak a polyszáma kevés cseppet, meg a textúrája kicsi, az SL-ben nem mutatna jól...
A lowrider mod nem elveszett ötlet! -
meg ez sem rossz, csak bazi nagy a kép.... -
#30671 Szia, be vagyok fenyítve...
rx, őszintén, hány éves vagy? -
#30670 Minek ennyi szmájli??? Nézz vissza kb. 20-30 oldalt én egyszer sőt nem is egyszer belinkeltem -
#30669 Honnann a fenéből lehet leszedni az 2.1.9r5 pacthet nekem csak az r4 van meg az XtremeImport honlapján csak az 2.1.9r4 van -
#30668 CSüüüsztök hazajöttem.
ja és Eroorr én nem 7 éves vagyok -
#30667 Ez a voodoo tényleg jó. De akkor úgy kellene berakni hogy a játékba is nyomja a lowrideot -
#30666 Szoval a kepek:
-
#30665 Hivatalosan - 2.18
Nem hivatalosan 2.19r5 plussz a napokban megjelent FURBALLS COMBO PATCH 2.1.9R5P -
Drizzthsz #30664 Most mi a legújabb patch a sima Street legalhoz? -
#30663 na meg egyszer azt az elsot
-
#30662 Meg a Voodoo:
-
#30661 en nem foglalkoztam vele, de attol ha gondolod, huzd fel. Amugy az 5000 oldal elolvasasat sztem hagyd, ugy ugyse fogsz megtanulni semmit, a tul sok elmelet nem er semmit, ha nincs mellette gyakorlatod. Olvasd at az alapokat, hogy kell nekikezdeni, a tobbit meg akkor nezd meg, ha epp szukseged van ra. Nem akarlak elkeseriteni, de zmodelert kb egy ev "intenziv" hasznalat utan tanultam meg olyan szinten, hogy utmutato nelkul osszerakok alapoktol kezdve egy komplett kocsit. A MAX joval bonyolultabb... -
#30660 Egyebkent ezeket a kocsikat akarom megoldani, atrakni a VC-bol. Onnan ki lehet szedni zmax-al (allitolag) azt meg a MAX5 be tudja importalni, na es innen folytatom ha elolvastam kb 5000 oldalt.
meg ez is cuban hermes -
#30659 Na akko nem uszom meg, fel kell raknom dc++t. Azert kicsit tartok tole, NIS-t fel kell huzni a max securityre? -
#30658 szevatok!
error nevü logájt találtam a főkönyvtárba ezt irja:
!JVM::compileSource: recompilation needed of "system\Scripts\lang\src\String.java" but source not exists
(intro után viccalép Winfosba)
micsinájjak? (muszály ujrarakodni?) -
#30657 dc++ tele van pdf formatumu konyvekkel, en is onnan szedtem mindenfelet flash-hez, photoshophoz, satobbihez -
#30656 Oohh, honnan szedted le?
Kezdoknek vagy haladoknak irtak? Mert en nem beszelni 3Dmaxul, de el akarom kezdeni. -
#30655 Hova tűnt mindenki? Senki nem ír semmit. Sehol sámli. -
#30654 Basta ez üzenet neked :D
A bemelegítés
A folytatás
A csúcspont
És a befejezés
-
#30653 Csak a lényeget keresd ki :) -
#30652 Találtam 1 jó magyar leírást a 3ds max 5-höz,de nem lesz egyszerű mert 788 oldalas. -
#30651 Jah. Drag váltó drag kerék mást még nem találtam mai új. Nem is nagyon nézegettem még. -
kaszacska #30650 Srácok, az miért van hogy a devilsport gyorsabb mint a coupesportIII ?? A cabrio majd' 100kg-al nehezebb es a legellenallasa is rosszabb (marmint a valos eletbe).
-
kaszacska #30649 Mieza patch? Az R5-ösnek valami javítása? -
#30648 Új Furba Combo Patch -
#30647 Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!Végre!
Letölthető