Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Jott egy tonna email-em, amiben primitiven orjongenek emiatt, es hasonlo kulturaltsaggal kovetelik a NoCD patchet rajta, hogy csinaljam mar meg😉) Plusz, a Bug Report reszt is szet baltasztak hasonlo keppen😉)
Idezek:"MMMMMMMM!!!!!! A FA**OM KIVAN......MIERT NEM LEHETETT NORMALISAN MEGCSINALNI?!NEM LEHET AZ UJ AUTOKAT BETENNI, MERT KIFAGY....."
Nekem ASUS A7N8X alaplapi hangkártyával akad ki a ROC végén.
Köszi az info-t amúgy!
gamertag: kenobita
Ezek NEM uj, es NEM is hivatalos autok. Mar eddig is csoda volt, hogy Furball at tudta oket hegeszteni az SLR-be.
Amugy egy JAVA/CLASS file hianyzik, ami miatt nem mukodnek, ami ujdonsagkent kerult a patchel a jatekba. Ha lesz ra lehetoseg, akkor Furball, vagy ha nekem sok felesleges idom, akkor en majd megcsinalom.
Live your life like it\'s your last day...
Valakinek tipp...?
pl: World Kart Racing 2002, South Park Rally, Lego Racers, Woody Woodpecker Racing stb. 😉))
Tok igenyes a Menu es az zene, kegyetlen jok a rajzok. Valami kepregenyre alapszik (Beano). Kulonbozo jarmuvekkel (babakocsi, Roller, Homokfuto stb) kell versenyezni, tok jo helyeken, es lokdosodni, gyujtogetni kell dolgokat. Championship, Single Race, Time Trial meg ami kell😉) ket kamera allas (cockpit nincs;DDD), jol mozog az "auto", franko a "sofor" mozgas, es egyediek a duda hangok;DDD
Jok es igenyesek ezek az "ismeretlen" gyermek jatekok😉) Utoljara a Piglet The Big Game cimut nyomtam vegig, jo volt😉))
De ezt, most azt hiszem kihagyom😉
En utoljara "utkereso algoritmust" Commodoron irtam😉) Az volt a feladat, hogy a program (BASIC ;D), egy tetszoleges labirintusbol, barmely X pontbol, kitalaljon😉))))))))
Komoly fejtores volt😉)) Aztan valami "szamozos" megoldas volt a nyero, de mar nem emlexem hogy is vot pontosan (1986 kornyeke;DDDD)
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Na jóéjt.
Azon mit értettél, hogy szóljak a "rendszernek"?
Fefe! A hangerõ levétele nem megoldás. Ha végre nem töröm totálkárosra a kocsim, és megnyerem a prime dlh-t, nekifogok alaposabban utánajárni, hogy pl konkrétan valamelyik hang okozza-e, vagy valami más összefüggés van.
HAngkártáyról annyit,hogy asus a7n8x alaplapon lévõ beépítettet használom😊

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Nálam hagyományos SL Live, legelsõ széria.
És a fõ gyanúm: Épp nincs a kártya a gépemben, és már az 5. versenyemet futottam a ROC-on kiakadás nélkül. Azt hiszem ott a kommentátor üvöltené be, hogy you win, amikor kilép.
😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyebb ingyenes szolgaltatonal, vagy a tavoli linkeles nem mukodik, vagy PHP futattas nincs, vagy file masolas, vagy tavoli PHP-FTP eleres;((
Talan a "sajat" szerveren megoldom, de akkor csak az utolso ~100 kep lesz hozzaferheto, a tarhely miatt.

Az UltraWeb kiszurta, hogy tarhelynek hasznalom, vagy letiltotta az PHP/FTP hozzaferest😉)))))
Nezek mast, addig turelem😉
Pl. ilyen bugreport erkezik (ertelmetlen, hasznalhatattlan, semmire sem jo): "3. patch:more FPS!MIRÕL BESZÉLTEK AZ A MORE=0.5 FPS-EL?????AZ EGÉSZ 1 NAGY RAKÁS....1800-AS GÉPEN LEGSZARABB GRAFIKÁVAL AKADOZIK!!IDE NEM PATCH KELL HANEM UJ ENGINE!!!!!!A EINVAGEN-NÉL MÉG A TURBÓFELTÖLTÕ CSATLAKOZÓ CSÖVE A SZÜRÕTÕL MINDIG NINCS MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEMBAJ NEMSOKÁRA ITT A NEED FOR SPEED UNDERGROUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
aZT ÍRJA KI UTÁNA MIKOR RÁNYOMOM HOGY MEHET HOGY NEM LEHET CSATLAKOZNI! PEDIG MEGFELELÕ A KÉP!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM