46059
.
-
Horci #30726 Azt tudja valaki, hogy a féktárcsák helyzetét hogy lehet megváltoztatni? Valami bug lehet, mert kb az összes autónál el van rontva :) A bal oldali féktárcsák sokkal kíjebb vannak, mint a jobboldaliak, ezért jól belógnak a felnibe. Előre is kössz. -
#30725 Mi is a gond?
Lerepült az ajtó? -
Vlala #30724 Pl. innen, ez az sl.tk oldal, amit annyit emlegetünk.
A LethalModz-t is csak ajánlani tudom, itt a Peugeot 307 van meg, plusz egy halom kiegészítő, kerekek, karosszériakitek, satöbbik...
2OTYA
A VFTS-nek egyedi hátsó lökőse van, de a legtöbb autón ezt egyszerűen leszedik, vagy az első göröngyön elhagyják. -
#30723 Sziasztok! Honnan tudok a játékhoz autókat letölteni? (Ne írjátok hogy olvassak vissza, mert nincs hangulatom több mint 30000 hozzászólást átböngészni...:) -
#30722 Köszi az elismerést!
Van 1 kis problémám:
az a kis fehér pötty a kaszni
probálkoztam sok mindennel, de siker nélkül
nem igazán jó, hogy importálok a játékból és a méretet 100szorosára kell növelnem amikor vissza exprotálok -
#30721 Halihó mindenkinek4
rég jártam itt, de visszahuzott a szívem!
mostanság sokat nfsu ztam, de teljesen kiábrándultam bele. hihetetlen hogy mennyit csalnak a neten... Miért nincs a streetnek multija?
vissza olvastam, azt találtam egy nem hivatalos patchot 2.19... ? mi ennek a lényege, van hozzá crack?
amugy látom megszálták a forumot a képek... egy picit szerintem is sok volt a nagy képekböl Bocs mindenkitöl, de a ez a forum nem igazán erröl szól, szerintem.
A lada projecthez grat. minden elismerésem Neked! amugy nincs a Vftsn hátsó lökháritó, azt leszeedik rala. csak a két juk látszik, amibe a lökháritó menne!
Amugy elindult a Ringen a gyorsulás... mult héten volt az elsö futam. Láttátok a Tv a zöld chevyt? 810paci nitroval... ojan kell nekem a játékba...
egyenlöre ennyi, azt hiszem feldobom megint a gamet, azt játszom egy picit
-
#30720 Lenne 2 kérdésem:
1. Miért maradt ki a Street Legalból a kormánymű és a diferenciálmű?
2. Van a VFTS Ladán hátsó lökhárítóspoiler? (én még nem láttam asszem) -
#30719 Úgy raktad fel, hogy az alap 4 patch és utána bemásoltad az r5-öt? (r3,r4 nélkül) -
gerx #30718 felraktam egy r5-ös patchet és nem menti le a játékot
miért??????
tudtok segíteni??? -
#30717 Én ilyenből mondjuk az ajtók lámpák elhelyezkedését vállalom lehet. De ahogy néztem van ilyen elérési útvonal beállítás meg ilyenek. De ajtók akku stb. ilyet vállok. :) -
#30716 az alkatrészek és az egész kocsi tulajdonságainak beállítása
pl:tömeg, ár, elhelyezkedés -
#30715 A scriptelés pontosan miből ál?? -
#30714 A LADA project állása:
Az alapmodelt (eredetileg a Vice Cityhez készült) feldaraboltam alkatrészekre.
Most így néz ki a csupasz alapkaszni:
A következő munkák:
- az alapkaszniról a "fenderek" leszedése
- az alkatrészek módosítása
- + alkatrészek
- exportálás (kéne a segítség)
És ha ez mind megvan akkor csak a modelezéssel végeztem.
következő lépések:
textúrázás
scriptelés
és ennyi volt az egész -
#30713 Akartok látni vicceset? -
#30712 Még Carlos is? - ő talán tudna segíteni -
#30711 hát 3dmaxban elég gyenge a csapat sajnos,igy sztem nem nagyon tudunk segiteni:( -
#30710 1 nagyonszéles karosszériaelem MC-hez
Csak a játékban nem látszik úgyhogy kéne a segítség!!! -
#30709 BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!! BASTA!!!!!!
Help Me!!!!!!
mivel kell akkor átírni az .rpk fileokat mert az einwagonhoz is kell!!!!!
Help Me!!!
Ákárki help me!! -
#30708 max 5-ben exportálnám a Lada lökhátítóját, de nem tudom, hogy itt mit kéne beállítani:
ha nem állítok semmit akkor láthatatlan lesz a lökhárító
pobálgattam de nem sikerült
Van valami ötletetek? -
gerx #30707 csá felraktam a legújabb r5-ös patchet és nem menti le a játékot mit tegyek?????, -
#30706 Lessz is! -
Vlala #30705 Lada? Street Legalhoz? Wow! VFTS spoilerszettet is kérünk :-) -
#30704 elég poén lessz kipörgésgátlos,abs es 1200es lada:)igyekezz,tanulni tudsz jövöre ha megbuksz +1 éved lessz rá -
#30703 látom legalább annyit veszödtél vele,mint én -
#30702 Paint forever
Gondolom nem az enyémre voltál kíváncsi de én ott csináltam -
#30701 A Ladáról én raktam fel képet és igazán csak most kezdem el komolylan csinálni, mert végre megszereztem mindent ami csak kellhet. Sajnos csak lassan tudok haladni, mert nem igazán érek rá (föleg azért mert hamarosan vége a suliévnek és kéne tanulni is). -
#30700 nos Ő Gerx. egy jó haverom
ő szerezte meg nekem a Street Legalt Recinget
ja és szerintetek érdemes megszerezni a Street Legal 1-et -
#30699 ti mivel csináljátok a nick képet?megcsinálom tök éles,mikor elmentem meg ilyen mosott szar -
#30698 ladával mi a helyzet?csinálgatja valaki,vagy leállt a project? -
#30697 az a baj,hogy a legtöbb auto csak eddig a fázisig jut el:( -
#30696 Na ez is letöltheté végre
Ide klikkelve
Nem akarom reklámozni magam de az Einwagon is :)
Innen
Az Axisra kíváncsi vagyok milyen lett
-
#30695 Nekem ezért van egy Eredeti amibe full eredeti minden meg van egy amibe általába az uccsó scriptek meg minden benne van. Jó hogy eszembe jutott már frissítenem kellene :)
Basta: Az üvegszínezést nem tudom hogy kell meg mibe bár mondtad már de elfelejtettem :D Az I6-os motor meg nem nagy gond. Festékekhez meg nem tudom hogy kell másik színt berakni. -
gerx #30694 csá én új vagyok -
Vlala #30693 Oops, gyorsan írok már valamit, már a második 50-ben van a téma...
Elfelejtettem biztonsági másolatot kreálni, mielőtt felpakoltam néhány cucccot (sárgumik, terepfelnik...) most tehetem újra az egészet, mert nem igazán jön be, és az eddigi szép :-) autóimat is elrontja... Vagy ha holnap leírom, melyik felni/gumi kell, elküldi nekem valaki az eredetit? -
#30692 Akkor válasz az üzenetre.
De! Nálad még nem láttam a 6 hengeres motort. Nem akarok sokmindenbe belekötni, de amit az én képeimen láttál, azt mindet én csináltam. Minden festést és scriptet. -
#30691 Ilyen autót elfogadnék. Most teljesen őszintén. A közvetlen haveri körömben van egy autószerelő, egy gépész, és én meg az elektronikát vágom nagyon. Hang + világítás. Olyan gépet összetennénk, hogy az valami hihetetlen. Mindig mondom faternak, hogy megcsinálom neki az első lökhárítóra a LEDsort, de nem engedi. Bár ő taxizik... :) -
#30690 ahogy hallottam, tobbmillio varialasi lehetoseg lesz, ami sztem abban fog kimerulni, hogy a legszarabb, es a legfullosabb reszeket keresztul-kasul egymassal varialva lehet elerni a tobbmillio variaciot...ergo, senki sem fog hasznalni szarabb alkatreszeket, hanem a legfullosabbakat, tehat a variaciok szama a legalabb a tizedere csokken majd...
azert SLR-ben jo darabig nem lehetett tudni, vajon tenyleg a legdragabb alkatresz a legjobb-e. Ez volt a varazsa, most hogy mar mindenki fel tudja epiteni a legbikabb motort, marad a festegetes, es a kocsitores:) (ami sztem joval elvezhetobb, mint az nfsu-ban) -
#30689 Az underground 1-hez nagyon kellemes élmények fűznek, de nem a játék miatt. A 2 szerintem is még "ál" tuningosabb, ill. (igazi) tuning nélkülibb lesz. Szép mondat volt.. :)
Majd meglátjuk, jucikát ! -
#30688 akkor jol tippeltem magamban, abszolut nem zavar (engem legalabb is), csak kicsit legyel komolyabb. (500 szmajli meg ilyenek) -
#30687 tipic=topic