Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zzozzo
TUDOM HOGY NEM EBBE A FÓRUMBA TARTOZIK DE SENKI NEM ÍR MÁR A FÓRUMÁBA! A SILENT HILL 2 RÕL VAN SZÓ!
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERÕS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Charly
Srácok miért rongyolodik össze a kocsi egy kis ütközésnél is?????Ez igy jó patch után?????????

Rosco
1. Lesz NoCD. Mikor: nem tudni.
2. Kocsiban az 1. klubb elsõ 10 versenyzõjével tudsz fogadni.
3. Rendõrõket nem tudok kikapcsolni, de a játékot a Game Optionsben le tudod butítani. (Difficulty-t a mimimumra teszed) Egyébként S gomb a Cruise control.
4. Einvagenre nem kell a csõ, anélkül is klasszul megy.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Ombika
COR72Z nekem meg mindig ez kellene #24977
Please help!!

THX

Fefe23
winRAR kell hozzá!!!

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
Valaki HELP plz!!! Légyszi írjátok le a ponos utvonalat, hogy hová kell rakni az új verdát a gamesban. Elõre is köszi 😊

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Hi ALEXEASE!
küldtem neked pár képet az email-edre. Lehet hogy kicsit sokszor küldtem el egy kettõt,bocs. Nézd meg melyikben van valami. Üdv
Fefe23
Ez is csak kaszni, vagy ez egy komplett verda? mármint alkatrészek stb, vagy csak egy váz?

Alexease
Semmi beallitasi, driver, install, hardware stb. trukk nincs, egyszeruen "jatekmenet" problema lehet.
Most nem reszletezem, mert eleg futur, es ugyis csak Tamasek tudjak javitani, mert valami script vagy extrem hiba lehet.😊))
I-NoVa
Hogy sikerült? Jó, már nagyon gyakorlottan megy, csak mégis tudni szeretném, hogy csinálom 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Kifagyasztrottam a ROC-t;( Lehet, hogy meg van a problema😉
1 ora mulva lesz Tamas, teszt, aztan kiderul mit lehet tenni.
gabesz752
Azt már nem kell kicsomagolni. Elindítod az alcohol 120%-t. Rámész a képkeresõre, beállítod, hogy melyik meghajtón keresse. Megtalálja jobb klikk az IMS-SLRR.CUE -ra, aztán kijelölt fájlok hozzáadása. A fõmenüben megint jobb klikk, és utána eszköz csatlakoztatása. Ennyi

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Zzozzo
TUDOM HOGY NEM EBBE A FÓRUMBA TARTOZIK DE SENKI NEM ÍR MÁR A FÓRUMÁBA! A SILENT HILL 2 RÕL VAN SZÓ!
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERÕS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Alexease
- Fogsz egy CD iro progit (pl. Nero), es Burn Image. Vagysi kiirod CD-re.
- Fogsz egy CD emulator programot (pl. Alcohol 120%), Open CUE, kijelol, es MOUNT on DEVICE.

Ezen programok beszerzeset, hasznalatat, ha lehet mar NE itt targyaljuk ki. A Forumon keresd meg a "Programok beszerzese" es hasonlo topicokat!!
I-NoVa
Ha hazaérek, bõvebben rávetem magam, amúgy error.log nélkül látom viszont a desktopot, és általában célbaérkezés után 2-3 másodperccel. Többféle detonatorral is, de szerintem kipróbálom friss windows - kivett kártyák no hang+háló+egyéb progi, ha úgy is kiakad, akkor szívok. És tényleg akárkinél néztem eddig, minden jó, szép, gyors, a ROC meg kilép teljesen különbözõ jellegû gépeken.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
CLASS file-t sehogy sem tudok kesziteni;((
De jelen esetben nem is kell, mert meg vannak😉) Egyszerune a CFG, CLASS, RPK fileokban at kell irogatni a hivatkozasokat (persze, hexedit;D).
Alexease
E miatt: "27 nek nincsen vége".
Rosco
"...Ha nem, majd elbarkacsolok vele😉)"

Hogyan tudsz elbarkácsolni vele? És CLASS file-t készíteni?
Tudom, már kérdeztem, de "Apu csupa kérdõjel kiváncsi kisfia vagyok". :-)))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
R.O.C. Fagyas
Sajnos, sokan irtak, hogy meg mindig fagy a ROC😞 Az Invictusnal, nalam, es meg nehany embernek akikrol tudok, NEM fagy, mukodik rendesen. Az a baj, hogy igy nehez hibat talalni. Termeszetesen az Invictus keresi a hibat, azonal, javitana is, de ahoz az kell, hogy legyen egy ertelmes otlet a fagyasra.

Vagyis, ha akinek fagy, tudja tesztelni, van otlete hogy mitol lehet, vagy eszre vesz valami erdekeset, esetleg a jatek a fagyas utan general egy uj ERROR.LOG file-t stb., az kuldje el a hiba, a jelenseg, a gep, driver leirasait NEKEM emailen. [email protected]

MInnel elobb sikerul kideriteni, hogy mitol fagy, annal elobb ki lesz javitva, es erkezik az uj patch!!!

THX
Alexease
A Focus tenyleg meglepoen igenyes! Kulon alkatreszek, szerelheto, bonthato, sok plusz alkatresz stb. Bar van egy-ket "betegsege", foleg hogy a Yottat cserelei, de aert jo. Bar menni meg nem mentem vele.

Remelem, atirjak a scripteket, hogy kulon autokent mukodjon. Ha nem, majd elbarkacsolok vele😉)
Alexease
WinRar-ral probalkkozz, a 3.0 verzio felett.
Fefe
Annyi baj legyen 😄 Szerintem meg jobb az elsõkerekes gép de hát nézõpont kérdése 😊

Ombika
Egesz korrekt!!! Sot ISten,idaig legszebb auto nekem csak elso kerekes ez a bajom vele! 😄

Fefe
Szerintem elég jól néz ki

Fefe
Sziasztok
Ezt láttátok már:

Itt lehet letölteni

PengeHUN
Valamiért én nemtom bemásolni a kocsit a játékba... aztse tudom hova hova kell másolni!
tudnátok segíteni!
MikX
OLVASS VISSZA!!!!!!!!!!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ezt Kipróbátlátok már?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX

PengeHUN
Tudtok olyan oldallt mondani ahonnan leéehet szedni autokat...?
amik mennek a 6... os patchen....?
Én is kipróbálnám, de sajna nem tudok róla semmit.

Live your life like it\'s your last day...

MikX
Redfox!
Te nem tudsz vmit az NFS:U Ról?
Megjelent már?
Mert 2 SL Között el"Arcade"-oznák vele!

Valaki mintha már leszedte volna, és azt mondta volna, hogy csak nagy kaszni, de nem biztos.

MikX
vany=Vagy
Bocsesz!

MikX
Hi All!
Tudtátok, hogy már le lehet szedni az 2000-t?
Most szedem le, kíváncsi vagyok, ez csak egy kaszni, vany alkatrészek is vannak hozzá-e?
Mondjuk 1,3 Mega!

Jaj. Ha megvan a devkit ide vele!😄

Már meg van csinálva.

Rosco
Hi all!

Alexease: hogyan tudsz CLASS fájlokat készíteni? Az SL devkitjével? Vagy nagyon titkos a dolog? :-)

PengeHUN
De ha esetleg figyelnéd egy picit akkor meglátnád hogy a link vagy rossz vagy törölve lett a file....
Azért köszi!

Halika ha valaki szeretne új kocsikat menjen el erre az oldalra és mûködnek az új patchel
http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars
Ombika
Sorry de kozben megjavult magatol erdekes dolgokat muvel gepem! SOrry

Nekem is van bajom a patch-el. Felrakom, minden ok. Tölti az animációkat, stb, de de mikor a Loading screenhez ér, akkor visszadob windowsba. Ez volt másnak is, vagy csak nekem? 😊

Ombika
En leszedtem uj patchot de ez nem is tomoritett, se nem telepitheto mit kezdjek vele?
Sorry a lamasagert de tenyleg nemtudom!

THX

I-NoVa
A versenyvégi belassított design effekttel durva volt az elsõ találkozásom. Megszokásból egyenesen egy busz felé mentem át a célon, úgyis megáll azonnal, aztán lassított felvételen bámulhattam, ahogy totálkárosra törik a kocsim. Gyönyörû volt 😄.

PengeHUN
Sziasztok!
Tudnátok adni egy olyan linket ahonnan lelehet tölteni müködõ SLR money cheat et...?
gabesz752
Hi. Most jöttem haza 2nap után. Elsõ dolgom volt, hogy visszaolvastam 3 oldalt. Sajnos úgyláttam, hogy van aki egy oldalt sem tud visszaolvasni. 😞

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

na jóccakát all!

SecMan
Nem neked hanem a kocsidnak kell 750 presztizs pont. xx/xx az elsõ a te presztizsed a másik a kocsié, ami változik a kocsi állapotától is szóval javítás után nézd mindig!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Fefe23
Ennyi cuccom volt hozzá, sorry, így is dolgozok még rajta, csak... hát nem könnyû begyûjteni a dolgokat, SL1-ben egyszerübb volt belenyúlni a grafikába.