Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERÕS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
2. Kocsiban az 1. klubb elsõ 10 versenyzõjével tudsz fogadni.
3. Rendõrõket nem tudok kikapcsolni, de a játékot a Game Optionsben le tudod butítani. (Difficulty-t a mimimumra teszed) Egyébként S gomb a Cruise control.
4. Einvagenre nem kell a csõ, anélkül is klasszul megy.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
küldtem neked pár képet az email-edre. Lehet hogy kicsit sokszor küldtem el egy kettõt,bocs. Nézd meg melyikben van valami. Üdv
Most nem reszletezem, mert eleg futur, es ugyis csak Tamasek tudjak javitani, mert valami script vagy extrem hiba lehet.😊))
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
1 ora mulva lesz Tamas, teszt, aztan kiderul mit lehet tenni.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERÕS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
- Fogsz egy CD emulator programot (pl. Alcohol 120%), Open CUE, kijelol, es MOUNT on DEVICE.
Ezen programok beszerzeset, hasznalatat, ha lehet mar NE itt targyaljuk ki. A Forumon keresd meg a "Programok beszerzese" es hasonlo topicokat!!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
De jelen esetben nem is kell, mert meg vannak😉) Egyszerune a CFG, CLASS, RPK fileokban at kell irogatni a hivatkozasokat (persze, hexedit;D).
Hogyan tudsz elbarkácsolni vele? És CLASS file-t készíteni?
Tudom, már kérdeztem, de "Apu csupa kérdõjel kiváncsi kisfia vagyok". :-)))
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Sajnos, sokan irtak, hogy meg mindig fagy a ROC😞 Az Invictusnal, nalam, es meg nehany embernek akikrol tudok, NEM fagy, mukodik rendesen. Az a baj, hogy igy nehez hibat talalni. Termeszetesen az Invictus keresi a hibat, azonal, javitana is, de ahoz az kell, hogy legyen egy ertelmes otlet a fagyasra.
Vagyis, ha akinek fagy, tudja tesztelni, van otlete hogy mitol lehet, vagy eszre vesz valami erdekeset, esetleg a jatek a fagyas utan general egy uj ERROR.LOG file-t stb., az kuldje el a hiba, a jelenseg, a gep, driver leirasait NEKEM emailen. [email protected]
MInnel elobb sikerul kideriteni, hogy mitol fagy, annal elobb ki lesz javitva, es erkezik az uj patch!!!
THX
Remelem, atirjak a scripteket, hogy kulon autokent mukodjon. Ha nem, majd elbarkacsolok vele😉)
tudnátok segíteni!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
amik mennek a 6... os patchen....?
Live your life like it\'s your last day...
Te nem tudsz vmit az NFS:U Ról?
Megjelent már?
Mert 2 SL Között el"Arcade"-oznák vele!
Bocsesz!

Tudtátok, hogy már le lehet szedni az 2000-t?
Most szedem le, kíváncsi vagyok, ez csak egy kaszni, vany alkatrészek is vannak hozzá-e?
Mondjuk 1,3 Mega!
Alexease: hogyan tudsz CLASS fájlokat készíteni? Az SL devkitjével? Vagy nagyon titkos a dolog? :-)
Azért köszi!

http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars
Sorry a lamasagert de tenyleg nemtudom!
THX
Tudnátok adni egy olyan linket ahonnan lelehet tölteni müködõ SLR money cheat et...?
. Most jöttem haza 2nap után. Elsõ dolgom volt, hogy visszaolvastam 3 oldalt. Sajnos úgyláttam, hogy van aki egy oldalt sem tud visszaolvasni. 😞AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"