Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
csak nálad...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
patchot fel...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

12346
jah, jóvan emer mocival nincs gond. csak ugyi már nem úgy kell összerakni mint eddig, hogy mind1 mit mikor dobálok bele

Nekem is fenneakadt a mutató, azzal a különbséggel hogy ez egy Mitsu volt. Szerintem programhiba.
12346
meglestem ezt az emer gt2 cuccot. biztos mindketten gyökök vagyunk, de nekem se akar összerakódni. natur emer motorral, ami a szalonból kijött járgányban van, nyomok egy gázt és fölakad a mutató és onnantól senki sehova..

Ja és minden karosszéria-elem rajta volt!!
cheat, script, stb. nélkül! EMER GT2-es Blokkal. csak váltóbeállítás kérdése. egyébként automata váltóval játszom
cheat nelkul, csak a gyari alkatreszekkel? Mert akkor meg gyurok 1 kicsit.:)
Manual valtoval?
A kulso nekem is fontos. De milyen jo az, ha szep + megy is
12346
és ez az emer-es dolog hogy van? (#26575)
mer ugyi én nem nagyon méjedtem még bele ebbe

12346
próbálgattam, de nem gyorsulgattam. meg én átálltam a külsõre. az elõzõ részben pedig csak azzal foglalkoztam elõször, hogy menjen, ahogy csak lehet, mégha az egy kaszni is 4 keréken. itt meg szépen kezdek átállni a dizájnra. moci már csak másodlagos lesz lassan:)

Ombika
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7

Nem is tudom majd felteni igy a 2.1.6-ot ,mert ezt irja ki!
Kezd idegesiteni game itt egy fullos gep es akad persze lebutitva ahhhhh! :(

Itt a lenyeg a gyorsulas, nem? Azt meg 1/4 merfoldon merik idore. Mindenki aki ezzel a jatekkal jatszik, egyreszt arra torekszik, hogy minel erosebb autot epitsen (masreszt azert hogy minel szebbet:)) ,amivel minel elobb megteszi a 1/4 mile-t.
Ezek szerint joggal vagyok kivancsi mas gamerek idejere.
Nem hiszem, hogy meg 1x sem probaltad ki a kocsijaidat, hogy mit tudnak.

The Leader
12346
ne má. sztem ez a "kinek mi a legjobb ideje" maradjon meg az nfsu-ban:)))

Hi All!

7mp alatt mentem a 1/4 mile-t. A pontos idõ : 6.819!!!
Igaz tok csupasz volt az auto.
Kinek mi a legjobb idelje?

The Leader
még lenne egy kérdésem! van ehez a játékhoz egy használható magyarosítás??
Helló!
Nekem is ez volt a problémám, de csak akkor fagyott, ha megmozdítottam az egeret.
Találtam rá egy lehetséges megoldást, de még tesztelni kell:
Start menü/Futtatásnál be kell írni, hogy smartgart, majd a megjelenõ ablakban az AGP beállításoknál ki kell kapcsolni az AGP írást. Reboot, és utána már nem fagy. A sebességrõl még nincs info, most próbálgatom.
Elvileg más játékonál is elõfordulhat ez a probléma, a megoldás talán ott is segít.
köszike a segítséget
Backup-old a mostani mentésedet, add el az autót, próbáld ki a Focust, aztán ha akarod, késõbb visszateheted a mostani mentésedet :)

STLRR
Valaki légyszi!!!!

Teljesen új autót az autószalonban tudsz venni jó nagy halom pénzért. Kasznit, mint alkatrészt nem lehet vásárolni.
Plusz fps a patch-ek felrakásával nyerhetsz + a beállítások butításával.
Hogy a versenyzés hogy mûködik, az benne van a helpben...

STLRR
Kiakarom próbálni a Focust de nincs elég pénzem és az autómat meg nem akarom eladni!!!

STLRR
Nem tudtok olyan mentést adni amiben sok pénz van és mûködik a 2.1.6-os patchel???

helo mindenki! lécci segítsetek!(most kezdtem a játékot)hogyan lehet plus fpsre szert tenni ebbe a remek játékba??? miért nem tudok senkivelse versenyezni?? még egy kérdés miért nem tudok magamnak teljesen új autót csinálni vagyis miért nem tudok magamnak új kasznit venni? elõre is köszi a segítséget!
Ha már biztosak leszünk abban, hogy kész a végleges verzió, nem lesz több patch, akkor esetleg néhány megszállott nekilát ...

gabesz752
#26536 That's it.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Alexease
Nincs hozza.
Alexease
Done;)
Alexease tudom nem ide tartozik, de tudsz segíteni?
Percenként sípól a tûzfalam mert 1 illetõ be akar jönni mögé és már nagyon idegsít, hogy tudom lekoptatni
ha jó privibe el küldöm az adatait hátha segít

elõre is THX

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

Fefe
Elment

Fefe23
hálám üldözni fog :)

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Alexease
OK! THX!
Alexease
- ..\Cars\Racers\
Fefe
Alex: Ha elküldöm mailbe rar-ba az jó?

Fefe
Müxik!! Legalábbis nálam

Alexease
Azt a NoCD-t probalta mar valaki? Mukodik? Mert akkor kiteszem az oldalra is. Csak valaki tegye ide ki a linket RAR-ba, vagy ZIP-be stb. (A bizalom, nem az erossegem;)))
Fefe23
Valaki válaszoljon plz, a lentebb feltett 2 kérdésemre, nagyon fontos lenne. (legalábbis nekem)

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe
#26490 Amúgy

M@TriX
Na már ez is alakul, elég pofás:ú

Fefe
Nekem most a Baiern Devil-em néz így ki

I-NoVa
A kiállított gépjármûre nyálat csorgatni tilos :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

gabesz752
Elég durva a kép. Nekem is volt már hasonló a kocsim.
Persze csak a játékban ;)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Fefe
Alfa szerintem

SecMan
Ömm, ez milyen kocsi volt? :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ombika
Sokan meg jozanul is osszetorik! :D

I-NoVa
Szép :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Fefe
Tessék akinek kell a 2.1.6 NOCD

Alexease
Ha ezt csinalja, meg azert sem fog valasztkapni, sot ki is moderaljak, bannoljak;)
SecMan
Vedd lejjebb a nehézséget a menüben, akkor nem sérül annyira a kocsi, amúgy meg teljesen normális.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Rosco
Figyu! Ne másolgasd már ide ezt a sz*rt 2 óránként, mert idegzsábát kap tõle az ember!!!
Ha eddig nem kaptál rá választ annak oka van!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"