Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Manual valtoval?

Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
Nem is tudom majd felteni igy a 2.1.6-ot ,mert ezt irja ki!
Kezd idegesiteni game itt egy fullos gep es akad persze lebutitva ahhhhh! :(
Ezek szerint joggal vagyok kivancsi mas gamerek idejere.
Nem hiszem, hogy meg 1x sem probaltad ki a kocsijaidat, hogy mit tudnak.
The Leader
7mp alatt mentem a 1/4 mile-t. A pontos idõ : 6.819!!!
Igaz tok csupasz volt az auto.
Kinek mi a legjobb idelje?
The Leader
Nekem is ez volt a problémám, de csak akkor fagyott, ha megmozdítottam az egeret.
Találtam rá egy lehetséges megoldást, de még tesztelni kell:
Start menü/Futtatásnál be kell írni, hogy smartgart, majd a megjelenõ ablakban az AGP beállításoknál ki kell kapcsolni az AGP írást. Reboot, és utána már nem fagy. A sebességrõl még nincs info, most próbálgatom.
Elvileg más játékonál is elõfordulhat ez a probléma, a megoldás talán ott is segít.
Plusz fps a patch-ek felrakásával nyerhetsz + a beállítások butításával.
Hogy a versenyzés hogy mûködik, az benne van a helpben...
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Percenként sípól a tûzfalam mert 1 illetõ be akar jönni mögé és már nagyon idegsít, hogy tudom lekoptatni
ha jó privibe el küldöm az adatait hátha segít
elõre is THX
Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Persze csak a játékban ;)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Ha eddig nem kaptál rá választ annak oka van!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Amúgy