46059
.
-
#30806 azt irja 1 gyerek a tkforumán,ha kell van neki moskvitch, vaz 21099 és vaz 2108 max files -
#30805 ha csak a freqit emeled nem lessz baja,az intel procikban ugyis van védelem,csak a voltal vigyázz -
#30804 procitol függ+alaplaptol,probáld lépcsözetesen,ha már fagyogat,kilép stb akkor adj neki 1 kis voltot "a gyári értéknél max 10%al adhatsz több voltot egyébként károsodhat!!!nekem alapon 1,5volt most 1,65 alap volton 3G-t bir" -
#30803 A Penitum 4 2.4-es procit meddig lehet húzni? -
#30802 amugy aszem a látotávot kell 200méterre visszavenni ha akadozik+árnyékokat a többi maradhat fullon -
#30801 megéri mindenképpen felrakni a 2.19xet más motorhangok lesznek,megint huz csikot a gumi,stb a videot én fraps -al szoktam csinálni de az hangot nem ment(lehet csak nem jol állitottam be)nekem most elösször fut full graffal normálisan p4 2,6(3,2G re huzva)512ddr ati 9600 cukorfalat a gépigénye a kicsikének:DD -
#30800 Sziasztok! Régebben én is sokat játszottam a játékkal, most úgy gondoltam újra előveszem. Kéne egy kis segítség:
-Érdemes-e feltenni a 2.1.9x patch-ek valamelyikét? Ha felrakom az miért jó nekem?
-Régebben láttam hogy videót is tudok kimenteni a játékból, melyik progival lehet ezt? Hangot is kiment?
-Milyen beállításokkal fut a legjobban a játék?
Előre is köszi ha valaki segít. -
#30799 jolesz ez a zsiga, varjuk a veglegest:) -
#30798 VVan valami gond a kasznival szerintem. Ültetem a lada elejét és nem megy le. A kerék a levegőbe van és nem lehet kanyarodni. A motort megemeltem mert először az ért le de utánna nem tudom. Valamit eltolhattál az elején kicsit. -
#30797 én az oválon szoktam végsebességet mérni,a gyorsulási szakasz rövid:)engem nem zavar ha nem lehet sárvédöt cserélni,azt ha majd ugy gondolod utolag is meg lehet csinálni ugyis nem? -
#30796 Ha már itt vagyunk a ladáknál akkor
Totalcar Ladacross -
#30795 Tiszta Lada fórum lett ez már. Tele Lada képekkel :D -
#30794 Az oldalsó elemek a legkevesebbek. Azt úgy kéne hogy plusz szélesítést tobni rája
Mondjuk valahogy így
-
#30793 Most jövök én
LADA RIDE!!!
Micsoda törésmodell
ORIGINAL LADA
LOWRIDER!!!!
Nézzétek a SPEED-emet
Utólag is boccccs a sok képért -
#30792 !!!!1 NAGY KÉRDÉS!!!!
Zavarna valakit, hogy ha a Ladának nem lehetne leszerelni az oldalsó karosszériaelemeit?
úgy mint a Jettának -
#30791 A Lada nagyon biztonságos autó
340-nel nekimegyek a falnak, felrepülök 20 méter magasba és csak ennyi:
jó a motor elrepült -
#30790 Nekem ennyi a max:
nincs kedvem még 1x megcsinálni a motort úgyhogy ma már nem próbálkozom többet
Az az király, hogy a Ladákban hosszú az 1. fokozat
nekem 200-ig is ki lehet húzni -
#30789 Thx -
#30788 Itt a világ legerősebb Ladája:
-
#30787 nem jo pedig mindkét elsö kereket átirtam,de ugyanugy hajt,ha kézifékkel megrugatom elhuzza a verdát,szal tuti hajt -
#30786 nekem így is úgy is az a furbal féle váltócsomaggal. Van ilyen toyota meg valami furball inlinen 4 váltó és az hátsókerekes
-
#30785 ha átírod akkor csak hátsókerekes lehet az autó -
#30784 Ha ilyen autód van és tudod használni akkor nem lesznek ellenfelek a játékban.
a váltót remélem be tudod állítani -
#30783 Az első lesz majd a kemény :D
Nekem kamon ellen kellett menni ami 500LE volt nekem meg a 904LE-s haulerem oszt úgy elgyorsult hogy csak néztem
De végül sikerült
Zotya:
Ha átírom a kereket mibe lesz más?? Mert így is jó szerintem. -
#30782 Póbáld ki a Ladát
ezzel a motorral:
Duhen/Ishima/Focer I4: 896HP 579TQ:
A szükséges alkatrészek:
-Duhen D22V Block.
-Duhen D22V crankshaft.
-Duhen Crankshaft Bearing Bridge.
-Duhen Oil Pan.
-Duhen D15V/18V/20CV Connecting Rods.
-Duhen SunStrip 1.5 DVC Pistons (Lighter).
-Duhen Alternator.
-Baiern Devils 65Fi 3.6 Flywheel.
-Baiern Kraftwerk 2.5 Clutch.
-Faktun Group Tran6 6 Speed Sport Transmission.
-Faktun Group Tran6 Center Differential (4WD).
-Ishima WR Cylinder Head.
-Duhen DVC Intake / Exhaust Camshafts.
-Ishima Camshaft Bearing Bridge.
-Ishima WR Superturizmo Cylinder Head Cover.
-Duhen Camshaft Drive Belt.
-Duhen Solar Wind Exhaust Header.
-Shimutshibu RC MWFCR22W12 Turbocharger.
-Shimutshibu RC HIB535T4 Intake Manifold.
-SL Tuners 4 Channel Methanol Injection Fuel Rail.
-SL Tuners 4 Channel Ported N20 System.
Beállítások:
-Duhen DVC Exhaust Camshaft -14.
-Duhen DVC Intake Camshaft: -13.
-SL Tuners 4 Channel Ported N20 System: 359.0
-SL Tuners 4 Channel Methanol Injection Fuel Rail: 16.00
-Duhen D22V Block: Idle 650rpm, Redline 7000rpm. -
#30781 PLS küldjön valaki normális ütőképes autót. Vörösöknél vagyok de egyszerűen nem tudom megszorítani az első 6-ot sehogy.
Thx -
#30780 Egyébként már azelött megnéztem mielőtt mondtad, és még 1 csomó oldalt megnéztem, de olyan képet nem találtam ahol a Lada teljesen szét volt szerelve. Ha ilyen képet találsz akkor ne csak az oldal címét add meg hanem linkeld be a képet! -
#30779 a Lada hátsókerekesre való átírása:
a remo_GL _GLI _GTI .cfg -ben kell átírni a bekeretezet értékeket 1-ről 0-ra
ha ezeket átírtad az elő kerék nem lesz meghajtva -
#30778 azért mer az egy külön autó -
#30777 Nekem miért nincs remo? -
#30776 Az ajtókón lökhárítókón és a többin ugye dolgozol???
Megnézted a ladás oldalt ami benyomtam mert ott sok jó cuccos van illetve kép és videó. Onnan lehet elemeket """lopkodni""" -
#30775 Én is 280 valamennyit nyomtam vele
-
#30774 340et mentem vele,sztem világrekord ladával;D -
#30773 nagyon állat:))))épp most teszteltük,csak az a baj hogy nem full hátsokerekes,az hogy lehet átirni? -
#30772 Csináld azt, hogy visszamásolod az eredeti kasznit,
leszeded az ajtókat meg amit kell és visszarakod a Lada kasznit -
LADAAA!!!!! :D rulez a gép. Csak enm tom kivenni a jetta ablakokat meg ajtókat.
A Jetta átírása benne maradt a nitrókkal együtt :D -
#30770 fú ez süti lesz. végre nem szar skylineokon meg ilyeneken jár vkinek az agya:) -
#30769 ja gerx én neked felraktam at 2.1.9r3-mast gyere át nézd meg az autóimat van egy negyon vagány SupertDutym -
#30768 de sajnos -
#30767 Istenkirály!!!!!