Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizarolag utaster, soforpozicio (cocpit).
A fent van az osszes patch, akkor mar tokeletesen be lehet allitani a kormany- es a soformozgasokat, dinamikat.
- F1 - Cockpit, motorhazteto, lokharoto, utaster nezetek
- F2 - TV kamera
- F3 - Chase/hatso/nezd a hatam kamera (allithato a tavolsag, pozicio mint a garazsban
- F4 - "Extra" kamerak, 4-5 fajta, kulonbozo nezetekbol mutatja az autot.
- F5 - Versenyek kozben, at lehet allitani a kamerat az ellenfel autojara, vagyis ott mutatja, koveti stb., es ott is ervenyesek az elozo kamera allitasok, poziciok.
- stb.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
- faszan viselkedik az auto nagy sebessegnel (200 felett), teljes kormanyelforditasra is epphogy kanyarodik, sodrodik satobbi (erdemes a steering helpet kikapcsolni, akkor meg lehet iranyitani is)
- a tores frenetikus lett, eccer-keccer sikerult olyan szinten osszezuzni a kocsit, hogy magam is neztem
- meg effelek😊
....................................................................................................
Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!
nem tudom már hányadik. nem lényeg . a used carban visszont ott volt a prime . 😊 de eddig csak 1* fordult elõ azóta soha😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
de minden elismerésem Alexease

Dehát hiába, újoncok mindig akadnak, és az õ szerencséjükre olyanok is, akik ki nem fogynak a jóakaratból...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mikor én ide 1* benéztem ugy kezdtem.
plána mikor regisztráltam magam volt 24 órám
ki is használtam vissza mentem ugy 200 oldalt 😊
ha én képes vagyokrá akor más is nem?
- Ezen a cimen (http://slc.hsw.hu) talalsz hozza: 4 az SL-bol konvertalt autot, nehany tucat matricat (Decals), es persze a hivatalos patcheket es a NoCD-ket.
- Ezen a cimen (http://amigos.homelinux.net/~don/xi/index.php minden gyeb, nem hivatalos, dolgokat talalsz (money cheat, crack, alkatreszek stb.) Ezek mukodese nem garantalt, es hasznalatuk kitalalando😉))
- Az SLR-ben nincsenek boltok, az az elso (SL) reszben volt.

1. a zöldek réme 😊

De legalább van benne fasza gt3-as majdnem 800Le.
a cars\racers\ROC_cars mappában vannak bent és csak át kell nevezni PlayerCarx-re és müxik

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Angol XP-m van úgyhogy mindegy.\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.