Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beraktam a 4 új gépet a megfelelõ helyre, Aztáõn iditottam New Gamet de sajnos se a használtkereskedõnél se a másiknál nem voltak a gépek. Mit csinálhattam rosszul? Vagy ezeket csak késõbb kinálja fel a progi???

Alexease
Azert van par autos jatek, amit csak kormannyal lehet, vagy csak azzal erdemes😉 F1 Challenge, ETCC, GPL, Insane, lfs, Nascar, netker, Screamer, MWR.

Kizarolag utaster, soforpozicio (cocpit).
Kösz Rosconak mégegyszer a tippet. Nekem is bevált! Mostmár este se szaggat kicsit se.

És milyen nézetbõl nyomod? Motorháztetõ vagy bent elöl? Egyébként az utasülés nézet szerintem tök poénos.

Még jó régen vettem egy Microsoft ffb-t, de aztán eladtam mert legyünk õszinték siralmasabnál siralmasabb autósjátékok voltak az utóbbi 7 évben. De most megint lehet bemegyek a boltba, ráadásul azóta remélem jócskán lement az áruk, akkor amikor vettem nagyon drága volt csak hát naiv módon azt hittem, hogy egymást érik majd a gémek. Azt jó pár évig csak Collin 1 hez volt igazán használható.

Alexease
Autos jatekot, ahol vezetni kell, csak kormannyal😉) streering help abszolut kikapcs!!
A fent van az osszes patch, akkor mar tokeletesen be lehet allitani a kormany- es a soformozgasokat, dinamikat.
Alexease
Van nehany😊 De en ugy szoktam, meg ha nem is boltban veszem a jatekot, hogy a hozza adott doksit, ami a CD-n van, mindig elolvasom.😊)) Abban altalaban benne van minden, es sok kerdest, problemat meg lehet sporolni. Elvileg, ezert is szoktak irni😉))

- F1 - Cockpit, motorhazteto, lokharoto, utaster nezetek
- F2 - TV kamera
- F3 - Chase/hatso/nezd a hatam kamera (allithato a tavolsag, pozicio mint a garazsban
- F4 - "Extra" kamerak, 4-5 fajta, kulonbozo nezetekbol mutatja az autot.
- F5 - Versenyek kozben, at lehet allitani a kamerat az ellenfel autojara, vagyis ott mutatja, koveti stb., es ott is ervenyesek az elozo kamera allitasok, poziciok.
- stb.
Kormánnyal teszteli vlaki a játékot? Már a belsõ nézet miatt kérdezem elég fullos, csak az zavar hogy a figura úgy kapkod a kezével normális kanyarnál is, mintha állandóan fel akarná boritani a gépet. PÜedig én is visszavettem a steereng helpet.

malter
van a alt+ F4
malter
tegnap este letöltöttem az uj patch-okat kiváncsi vagyok jobbat lehet-e menni😉
gabesz752
Már kb 2hónapja játszom a játékkal, de még csak most jöttem rá az f1 gombra. Van még valami trükkös gomb a játékon?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

malter
sebességrekord mennyi?nekem a 2.14es patch-al 524km/h duhen,forcer motorral 615hp elöl 21'es kerekek,hátul 17'es mással kisodrodik,vagy borul😊)
Gyiik
elso benyomasom a pecsrol (lehet, hogy mar irtak, csak lusta voltam olvasgatni):
- faszan viselkedik az auto nagy sebessegnel (200 felett), teljes kormanyelforditasra is epphogy kanyarodik, sodrodik satobbi (erdemes a steering helpet kikapcsolni, akkor meg lehet iranyitani is)
- a tores frenetikus lett, eccer-keccer sikerult olyan szinten osszezuzni a kocsit, hogy magam is neztem
- meg effelek😊

....................................................................................................

Alexease
Kösz! Megyek is tesztelni.

Jaja! Nem is tudom mit akartam. Ez is bõven elég.

az "f1" bill.

Ha, nem birod szusszal, menj inkább busszal !!

A demóba mutat valami belsõ nézetet. Eddig nem is jutott eszembe mert gyönyörködtem a kocsimban. De mostmár kipróbálnám. Szóval ha van ilyen, hogyan kell elõhozni.

1-2 vesszõ elmaradt, majd legközelebb 😊

nem tudod volt-e már olyan hogy bent voltam a piros 10-ben
nem tudom már hányadik. nem lényeg . a used carban visszont ott volt a prime . 😊 de eddig csak 1* fordult elõ azóta soha😞

[NST]Cifu
Erre azt tudom mondani, hogy régebben mindig azt írtam a benyõgös emberkéknek, hogy alapfokú netiketthez tartozik, hogy legalább pár oldalt olvass vissza akkor, ha egy új fórumba akarsz beírni. Történt, hogy egy ilyen után az egész topic leugatott, hogy mit okoskodok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gabesz752
Igen igazatok van. Ez a tipikus cuccok kérdés már engem is felidegesít. De mivel azt mondanák ránk, hogy bunkók vagyunk, meg a fórum arra való, hogy kérdezzenek így Alexease volt olyan kedves és leírt pár linket.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

oké de nem kell sokat vissza nézni 1-2 lapot bõven elég mert valahol valamilyen formában elhangzik. Nem?
de minden elismerésem Alexease

[NST]Cifu
Alexease próbálja állni a sarat a sok lamerral, akik még arra sem képesek, hogy a fenti banner-ra klikkeljenek. Pedig aki olvasni tud, és legalább alafokú ismeretei vannak számítógépek terén, annak eléggé egyértelmû, hogy mi van ott, és miért van ott.

Dehát hiába, újoncok mindig akadnak, és az õ szerencséjükre olyanok is, akik ki nem fogynak a jóakaratból...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

láttam multkor is volt ebböl 1 vita 😞

miért van az hogy nem tudnak vissza olvasni?
mikor én ide 1* benéztem ugy kezdtem.
plána mikor regisztráltam magam volt 24 órám
ki is használtam vissza mentem ugy 200 oldalt 😊
ha én képes vagyokrá akor más is nem?

Alexease
Milyen cuccokat?!?! 😉)
- Ezen a cimen (http://slc.hsw.hu) talalsz hozza: 4 az SL-bol konvertalt autot, nehany tucat matricat (Decals), es persze a hivatalos patcheket es a NoCD-ket.
- Ezen a cimen (http://amigos.homelinux.net/~don/xi/index.php minden gyeb, nem hivatalos, dolgokat talalsz (money cheat, crack, alkatreszek stb.) Ezek mukodese nem garantalt, es hasznalatuk kitalalando😉))
Alexease
- Garazsoktol, presztizstol, helyezestol, penztol fuggoen, NINCSENEK uj alkatreszek.
- Az SLR-ben nincsenek boltok, az az elso (SL) reszben volt.
Na bekerültem a kék garázsba! Azt hittem itt még lesznek új alkatrészek de hát sajnos egyenlõre nem találtam. Olvastam beszéltetek valami boltokról. Hogyan lehet ezkben vásárolni? Oda kell menni? Vagy mi? Köszi!

a középsõ a töndött kanyarban leért 😊

3. itt már kicsit magasabban 😊

2. 1 éjszakai vadász 😊

néhány kép igy estére
1. a zöldek réme 😊

gabesz752
Köszi a tippet. Én is megcsináltam,habár a festést nem láttam, mert szürke az összes kocsim 😞
De legalább van benne fasza gt3-as majdnem 800Le.

észrevettétek, hogy a ROC-on festett autók vannak?
a cars\racers\ROC_cars mappában vannak bent és csak át kell nevezni PlayerCarx-re és müxik
gabesz752
A régi autók nem mûködnek, töltsd le újra azok már kompatibilisek az új patchel.

a 2.1.6-os patch a játékban nem változtatja a számot, marad a 2.1.5 és NEM tesz új autókat a játékba, visszaolvasol és meg fogod találni a linkeket, hogy honmnét lehet új autót beletenni.
Ombika
Nem is fogja kiirni ,hogy fennt van uj patch!

NO2
Miert van az hogy felrakom az 2.1.6 ot es a menuben nem mutatja ki ? És a + autok se jelennek meg ?
NO2
VALAKI SEGÍTSEN PLS !
malter
csövi megint pihentem 😊mi van az uj patch.ban?javult már a szitu?😊
NO2
Nova segíts pls hogy rakjam fel az 2.1.6 os patch t mert fel raktam es a jatekban ezt mutatja hogy 2.1.5 os van fenn, ha felrakom a nocd t akkor meg el sem indul a jatek . Mit tegyek ?
Rosco
Tessék 😊

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Köszi mindenkinek! Angol XP-m van úgyhogy mindegy.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

ajoci
miröl?

I-NoVa
Magyar XP-vel semmi sem mûködik tökéletesen, ez úgy általánosan minden nem eredeti nyelvû MS oprendszerrõl elmondható.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ajoci
Nekem is az van és mégis normális

I-NoVa
Utána kell olvasni, mennyivel van lebutítva, bár elvileg elég lesz. És minõségben már talán kezdi megközelíteni a jó kis régi ISA-s Turtle Beach hangkeltõmet. 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ajoci
HI all