46061
.
-
és még csak most láttom hogy van mellette még 3 verda... Nem ismételném magam...
De Isten király császár vagy! -
Isten KIrály császár vagy!
Most jöttem haza Balcsiról, 3 napot voltam el... és kész a lada... Asszem ma Gamezzok!
Thx a munkádért -
thx már jön is:) -
Zotya.
Elkezdtem én is baszogni max-al és már van pár elképzelésem. Lécci a ladának küld már el a leguccsó 3D-s mentését. Próbálkoznék én is kicsit. Én is csináltam ilyen Zmodelerbe be Zmodelerből ki 3Dmaxba be sallang kivágása majd ki csak!!! nem tudok scx-be menteni ahoz mi kell???
Az ilyen cuccokat küld már át zotya pls. meg a ladakasznit.
MSN-ed nincs véletlen mert ott eccerűbb lenne.
[email protected] ide írj e-mailt vagy ezen keress MSN-en ha vagy. -
A GTA VC-s kocsikat amikor átnyomod SL-be akkor a belsőteret nem nyomja át??? Csak mert ilyen német oldalakon vannak szépen megcsinált kaszbnik és belső terek is. Azt fel kell nagyítani nem és bele lehetne rakni valahogy. Vagy a kasznival együtt berakni fullon. -
Zmodelerhez az scx plug-int küldje már el valaki mailba mert sl.tk-ról nem tudom leszedni.
[email protected] -
írd majd ide ha kész -
ok thank you -
Nyugeeehhh meglesz de tanulnom is kell néha és évvége van. De a héten meg lesz. Szerintem kedden megcsinálom -
MIKORRA?? -
NIKORRA?? -
Lesz olyan nyugi mejd megcsinálom. -
Nitroval nincs gond de motrot nem tudom átírni mert az .rpk fájlt is átt kell írni valamivel de basta nem jár erre és nem válaszol mivel kell átírni.
Nitro hova mehet csomagtartó hátsóülés első jobb ülés helye??? Tetőő??? :D -
ÉS VAN OLYAN AMELYIK SOK E MEGY?? -
egy közvetlen link -
ÉS EBBE A BAIRENBE KÉREK SZÉPEN -
JAJA -
EZ A KÉT AUTÓBA KÉNE MIND A KETTŐBE V8-AS MOTOR ÉS ANNYI NITROT AMENNYI BELEFÉR !!!!THANK YOU!!!!

-
Ez egy régebbi "projectem" volt :DDDDDD
Sokan azt mondták hülyeség szerintem is de ezen még javítni kell mert ebből egy se műxik. :D majd megcsinálom még a hét folyamán. -
:DDDDDDD
király! :D -
Valami hasonló jó lesz DJ?????

-
nézd meg itt
1,4 MB az egész progi és ingyen letölthető -
ja egy GTK 140 aminnyi nitro csak belefér
-
Horci #30905 SL2-ben nem lesznek olyan apró kis "jóságok", mint SL1-ben voltak? :)
Pl: a kidurranó keréknek van hangja. Bolt a városban, A fűben van normáils keréknyom. A fűben nem úgy tapad az autó mint a betonon, Számít valemit, hogy milyen fék van az autón és nem csak kinézetben, van légszűrő :) , pöccre összepasszolt a motor a kipufogóval és a többi cuccal ... stb :)
Amúgy persze tetszik az SL2, de azért amik eddig voltak, azok maradhattak volna :) -
a Zmodeler mekkora méretü,és honnan lehet leszedni? -
hi!
fölraktam a gémet meg az összes peccset és egy pár autó nem láccik!megveszem a verdát, visszamegyek a garázsba, de nem láccik az autó, de szét tudom szedni!
ez mitől lehet? -
KÖSZI!!!! 

-
Fent van az Xtreme Importon a devkit és az tartalmazza a plug-int.
Ha kész leszek a Ladával akkor majd elmondom, hogyan csináltam, ezt érdemes megvárni.
De ha addig szórakozni akarsz akkor kezd úgy, hogy a Zmodelerrel importálsz (rengeteg játékból lehet) ezt exportálod *.3ds fájlba majd utána importálod Max 5-tel. Maxxal ajánlatos a szerkesztgetés és ha meg vagy akkor expotálhatod is *.scx-be amit kezel a játék. -
3DMax5-öm az van csak plug-in-om nincs mert nem tudom honnan kell leszedni vagy hol van fent. -
Ha autót akarsz csinálni akkor a következő programok kellenek:
Zmodeler
3D Max 5
és ezekhez plug-inek -
3dMaxba hogyan kell berakni mondjuk a kasznit meg a többi cuccost -
igen, de most a Lada az első -
De ugye ezt a ventot meg sentinelt leon-t valamikor megcsinálod normálisan is a lada után mert mind a 3 kocsi elég jó. -
Az NFSU kocsiknak nincs kidolgozva a belső tere és ezt megcsinálni nem kis feladat -
Ezeket nem nézted még?? -
Jetta/Remo:
Letöltés
csak a te kedvedért töltöttem fel -
Sok új ismerettel gazdagodtam és most visszatérek a jó öreg Ladához! -
Én asszem a ninja helyére rakom be azt úgy is utálom :D (a furba féle SL1-eas ninja helyére) A scriptet meg majd átírom. -
Belső tér tényleg elég meredek. Ajtók nyílnak vagy az ablakok kiveheteők stb....? -
A Lancert/Forcert írja felül