Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I-Nova: Elég egy Audigy Player?
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Azt hiszem igazat adok! Eleve hoszabb is lenne meg minden.
Ja, és állítsd minimumra a számítógépeden a hang hardweres gyorsítását. (de csak akkor, ha alaplapra integrált hangcuccal nyomod!)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Az árakat nem kell variálni, gondolj csak bele:
Kell pl. egy methanol fuel rail? Nyomsz egy 3 kanyaros hosszabb versenyt, ha szerencséd van, megúszod törés és csúszás nélkül, de minden 2. sarkon rendõrautó van már közepes forgalomnál is. Akkor még azokat le kell rázni + a többi rád tapadót, aki idõközben észre vesz, közben az autód is használódik stb.
Szerintem így lenne igazán ütõs. Akkor megadnám a maxot a játékmenetre. :-)))
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Türelmes sofõr lehetsz akkor, nekem sokszor elszáll az agyam és megyek mint az õrült.:D
Így elég fura, hogy egy kisutcában 50 métert gyorsulok és ugyanúgy 1750 dolcsi üti a markomat, mintha áttépek a városon nyakamon a zsarukkal.
Mikor kilépek a játékból és volt festett, matricázott alkatrészem a kocsin, az újraindításkor szürke színû lesz!
Ezt valaki tapasztalta? Ha nem, akkor a probléma egyedi, Felesleges Buglistát leadni Kozákéknak, ha meg ismert, akkor meg...
(Patchek tekintetében az 5ös van, de mindegyikkel csinálja.)
2.
Az új patch tartalmazza az új alkatrészeket?
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Ha a full hangot kikapcsolod, törlöd a wavokat stb. akkor az FPS sokkal nagyobb értéket mutat. (éjjel nekem 42-48 volt, mikor a hangot kiiktattam. Tudni kell, hogy elõtte 15 körül mozgott a gépemen.)
Ha a rendort kell lerazni, arra eleg a 170-180.
Mit csináljak?
olyan filekat toltottem le hogy 001, 002
de r01 r02 ot szoktam warezoldalról töltöttem le gamet
Autóösszeakadás nagyon nem jó, tegnap pedig egy jeltõtábla került be a hátsó szélvédõhöz de úgy hogy nem tudtam tõle menni csak pattogni.:D De a legkeményebb a láthatatlan autó 300-al.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Csak az autód képességeit fejleszted.
Elszállt dolog de szerintem ez a játék totál olyan mint egy rpg.:DDD Már az alapokat tekintve.
Nekem csak 1000 a max. Milyen autóval nyomtad?
Láttam azt is, hogy valaki csinál is õket. Az volna a kérdésem, hogy milyen progival és hogy nehéz e.
Elkészült az elsõ valamire való gépem, Majd utána nézek, hogy kell ide képet és belinkelem mert nagyon szép lett! Emer streetGT Emer Gt2 motorral meg felfüggesztéssel. Nagyon megy.:D
Misc decals-*okat meg smilie-kat stb, honnét lehet tölteni? Mert a magyar oldalon inkább csak logók meg feliratok vannak.
Kék klubban éjjel max 2000$-4000& nappal max 1500-1750$.
A Pirosra nem emlékszem, de azt hiszem 4000 és 12000 között.
Ha magas az autód prestige, akkor a pirosban az elsõ 10 néha hajlandó pink slipset is menni.
Nappal is tolhatod, csak a game optionsban a traffic-ot állítsd alacsony szintre.