Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosco
Jó hogy írtad, ma akartam hangkártyát venni, de akkor inkább megvárom a karácsonyt és meglepem magam egy Audigyvel. :-)))

I-Nova: Elég egy Audigy Player?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Ajaj! Nekem pont az van. Mármint SB Live. Szóval már megyek is letölteni amit mondtatok.

NO2
Figy Segítsetek pls hogy rakjam fel az 2.1.6 os patch t mert fel raktam es a jatekban ezt mutatja hogy 2.1.5 os van fenn, ha felrakom a nocd t akkor meg el sem indul a jatek . Mit tegyek ?
Kösz! A hang az nem abból jön hanem a kártyából de attól még van ilyen a gépemen. Nem lehet, hogy használja közben a hardweres cuccot is? Ha hülyeségeket kérdezek akkor azért mert megcsillant a remény, hogy még ennél is jobban fog menni a game.:D

I-NoVa
Ne csak akkor, a legtöbb kártya is software alapú gyorsítást használ. (Sb live sorozat pl., az audigy már nem)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Azt hiszem igazat adok! Eleve hoszabb is lenne meg minden.

Rosco
NE TÖRÖLD! Van egy olyan, hogy low_sounds.zip, letölhetõ az SLC-rõl is azt hiszem. Az kisebb wavokra cseréli a nagyobb, akadozó hangfájlokat.

Ja, és állítsd minimumra a számítógépeden a hang hardweres gyorsítását. (de csak akkor, ha alaplapra integrált hangcuccal nyomod!)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Én csak Delphiben programozgatok, de ezt beletenni már nem lett volna szerintem sem nagy dolog, pláne azok után, hogy egy ilyen fasza engine meg tudtak írni.

Az árakat nem kell variálni, gondolj csak bele:
Kell pl. egy methanol fuel rail? Nyomsz egy 3 kanyaros hosszabb versenyt, ha szerencséd van, megúszod törés és csúszás nélkül, de minden 2. sarkon rendõrautó van már közepes forgalomnál is. Akkor még azokat le kell rázni + a többi rád tapadót, aki idõközben észre vesz, közben az autód is használódik stb.

Szerintem így lenne igazán ütõs. Akkor megadnám a maxot a játékmenetre. :-)))

Szóval akkor töröljem az egész wav könyvtárat?? Vagy hogyan? Lehet ilyet?

Nekem is szürkül, sõt a mostani gépem tetején csak elmosódott matricákat tudok fújni.

Na meg ha már sok a kanyar akkor nagyon le lehet vágni. Szóval kéne kötelezõ útvonal stb. Igy is van pár rész ahol eszetlen útvonalon megy a gép.

Hát eleve változtatna a menyerhetõ összegeken, akkor meg át kéne variálni az árakat. De ezt csak paraszti ésszel mondom, laikus vagyok ezügyben.

I-NoVa
Szerintem meg semmit nem változtatna, a távot úgyis megrajzolja/kiszámolja a térképen, szorzó, kész.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ez tényleg nagy ötlet, sokkal jobb lenne a játék. De gondolom megvalósitani annál nehezebb lenne mert átvariálná az egyész gémet.

Én mindig a füvön rázom le a rendõrt.:D Meg vannak jó rendõrlerázó szakaszok a városban, de ahoz jobban ki kell tapasztalni még, ötöt azért már tudok.
Türelmes sofõr lehetsz akkor, nekem sokszor elszáll az agyam és megyek mint az õrült.:D

Kösz az infót megnézem mindenképp!

Pontosan! Olyanokat lehet csalni a játékban hogy na. Nem is értem minek ide cheat.

Rosco
Király lett volna még úgy megcsinálni a nappali versenyt, hogy minél hosszabb szakaszt mész, minél több kanyarral, annál nagyobb legyen a tét.

Így elég fura, hogy egy kisutcában 50 métert gyorsulok és ugyanúgy 1750 dolcsi üti a markomat, mintha áttépek a városon nyakamon a zsarukkal.

I-NoVa
A szürkülés régóte elõfordul, én le szoktam menteni a festést, és ha egy alkatrészt elvesztek, vagy szürkül, csere után load paintjob. Bár egy idõben inkább befestettem a többit is szürkére.

T-boy
Rosco? Nekem olyan hibákat csinál, hogy:
Mikor kilépek a játékból és volt festett, matricázott alkatrészem a kocsin, az újraindításkor szürke színû lesz!
Ezt valaki tapasztalta? Ha nem, akkor a probléma egyedi, Felesleges Buglistát leadni Kozákéknak, ha meg ismert, akkor meg...
(Patchek tekintetében az 5ös van, de mindegyikkel csinálja.)
2.
Az új patch tartalmazza az új alkatrészeket?

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Rosco
Ha nincs hangkártyád, hanem az alaplapra integrált cucc képzi a hangot, akkor az tulajdonképpen a a processzoridõdet zabálja - ez az SLRR egyik nagy gondja.

Ha a full hangot kikapcsolod, törlöd a wavokat stb. akkor az FPS sokkal nagyobb értéket mutat. (éjjel nekem 42-48 volt, mikor a hangot kiiktattam. Tudni kell, hogy elõtte 15 körül mozgott a gépemen.)

Vegig max difficultyn vagyok. Igy legalabb faszan torik az auto. Vigyazni kell, a 300 varosban meg nem a leg ovatosabb.
Ha a rendort kell lerazni, arra eleg a 170-180.
Adam5
Segitsetek!
Mit csináljak?
olyan filekat toltottem le hogy 001, 002
de r01 r02 ot szoktam warezoldalról töltöttem le gamet

Miért az mit számit?

Van mindkettõ.

Basszus, úgy látom bejelentkezve kéne mardnom.

Rosco
van hangkártyád, vagy alaplapra integrált a hang?

Nekem 1.8p4 512ram gf4ti4200-al gyönyörûen fut 1024-be max textúrával. Néha a belvárosban meg ha nagyon nagy a szervezés akkor kicsit beszaggat de bõven élvezhetõ.

Hát szerintem ram nem ártana még ugyanannyi. Meg ha jól emlékszem a játék erõsen proci függõ, szóval nem biztos hogy vidcsikártyád elég hozzá. Kezdd el lehuzogatni potionsben a megfelelõ csúszkákat textúra az mehet highra a többibõl viszont vissza kell venni.

Milyen gép?

Directx 9 van fent?

Volt itt egy olyan kijelentésem, hogy a játék csak nehézbe jó. Sajnos ezt a véleményemet meg kell másitsam. Max difficulity-n idegesitõ.:D Érdekelne azért, hogy hány ember indult el a legnehezebb szinten és állta meg, hogy ne bizergálja a nehézséget. Egyenlõre ezzel kisérletezem, de néha lekaparom az arcomat és fõleg a sok bug miatt.
Autóösszeakadás nagyon nem jó, tegnap pedig egy jeltõtábla került be a hátsó szélvédõhöz de úgy hogy nem tudtam tõle menni csak pattogni.:D De a legkeményebb a láthatatlan autó 300-al.

Lol! Ha ráklikkelsz a fórum felitra baloldalt akkor elõjön egy oldal amin szintén a bal oldalon keress olyat, hogy fórum menü. Abba pedig regisztráció, a többi menni fog mint a karikacsapás.

Csá

Victorka én vagyok csak haverom nevével irtam véletlen. Bocs.

ajoci
hi all

gabesz752
Hali

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Jaja, pontosan a pénz keresésre és a vásárlásra értettem. És a fullozásra ami természetesen ennek a 2-nek a velejárója.

Ha már itt tartunk szerintem ha 300-nál vagy környékén megcsuszik egy kicsit is a gép, akkor úgy szállsz el mint a gyõzelmi zászló. Mármint a valóságban. Szóval ide oda csúszkálás helyett fel is borulhatnának. Legalábbis én erre tippelek.

Rosco
Csak az autód képességeit fejleszted.

Egyébként meg bocs úgy látom ideje lecserélni a billentyûzetemet.

Váltva visszük és a haverom csinálta egy einvagen GT-vel amibe beleraktunk einvagen GTA motort meg felfüggesztést. Ja és tuti patchelve van mert sorbs felküldtem rá mind a 3-at és nem volt probléma.

Elszállt dolog de szerintem ez a játék totál olyan mint egy rpg.:DDD Már az alapokat tekintve.

Rosco
A patchek elõtt 10 000-ben is lehetett zöld klubban, de azóta csak 1000.

Rosco
Hogy csináltad?
Nekem csak 1000 a max. Milyen autóval nyomtad?

Már akinek választ adtam az is irta, hogy inkább te vagy az idióta. Olvass csak vissza. Egyébként meg névtelenül te csak ne idiótázz engem. Rád tudnék ilyeszteni de nem rontom ilyennel a fórumot. Sõt még a lakcimemet is megadom azt lehet jönni. Szóval nekem itt névtelenül ne ugass.

Nem tudom az új patchnek köszönhetõ e, mert a réginél nem festettem még, hogy nem lehet normálisan kipingálni az autó tetejét, valahogy olyan elmosódott az egész. Az alsó rámpa pedig dettó. Amit normálisan rányomtat az vagy nagy vagy nem illik oda. Szóval ezek a decalsok érdekelnek minden számban .

Láttam azt is, hogy valaki csinál is õket. Az volna a kérdésem, hogy milyen progival és hogy nehéz e.

Már bocs de én a zöld klubba este fogadtam már 4000-ért.

Elkészült az elsõ valamire való gépem, Majd utána nézek, hogy kell ide képet és belinkelem mert nagyon szép lett! Emer streetGT Emer Gt2 motorral meg felfüggesztéssel. Nagyon megy.:D

Misc decals-*okat meg smilie-kat stb, honnét lehet tölteni? Mert a magyar oldalon inkább csak logók meg feliratok vannak.

Rosco
szvsz nem. A Zöld klubban éjjel max 1000 $, nappal max 900$ a tét.
Kék klubban éjjel max 2000$-4000& nappal max 1500-1750$.
A Pirosra nem emlékszem, de azt hiszem 4000 és 12000 között.
Ha magas az autód prestige, akkor a pirosban az elsõ 10 néha hajlandó pink slipset is menni.
Nappal is tolhatod, csak a game optionsban a traffic-ot állítsd alacsony szintre.

Rosco
körözz az egérrel szépen lassan. Viccen kívül: kb fél egy centire megállítod a csavarkulcsot a rugó mellett, mozgatod egy picit és akkor bevillan a felirata, ergo leszedhetõ lesz.

Azt mondta, hogy nem tudja leszedni. Szerinted a féktárcsát nem könnyû leszedni?