Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
Persze az SLRR az abszolút king.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Lehet van magyar opció a gémbe elrejtve?
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
....................................................................................................
Nem akartam hinni a szememnek. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A DS5 12x21 ET-40 -es felnire nincsen gumi ami rámenne, mivel a legszélesebb 21"-os gumi is csak 265/40 R21-es 😞
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Live your life like it\'s your last day...
Sl Picture Site
Live your life like it\'s your last day...
22-es block
22 fotengely
20 hajtokar
1.8 dugok
Lancer hengerfej + turbo + duhen vezermutengely
Lancer manifold
Van vmi amibol tobbet lehet?
1st 3,106
2st 2.695
3st 2.365
4st 2.064
5st 1.679
6st 1.183
Szerintem 4 es tõl szar a beálítás de nagyon komoly gyorsulást nyom.. 😊
2 óra masszív játék után a game ugyanis piszkosul belassul tapasztalataim szerint.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ha igen, próbáld ki!

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
(én meg nem beszélni madzsar :-))
Rookie: add el a pickupot, vegyél rajta egy Duhent, fullozd fel, azzal induláskor meg tudod lökni a pickup hátulját.
(A Duhen is fut 0:09-et NITRO nélkül, ha jól startolsz és megfelelõ idõkben váltasz.)