Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Passz. Cheatet nem használok.
Amúgy valami differential dereng... 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Veszel valami kis ketyerét a váltóra. Nem tudom mi a neve, de nekem olyan elosztó szerûségként rögzült a fejemben az angol neve. Katalógusban a váltóknál kell lennie...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Tedd rá a legkeményebb és legalacsonyabb rugókat. Ez az úttartáson sokat segít, és sokkal stabilabb lesz a kocsi kanyarban. Fékezés is jobb lesz, talán gyorsulásnál is jobban fogja az utat.

Hagyd fent a széles, lehetõleg lapos és keményre fújt gumikat. A két kerékmeghajtást inkább rakd át 4-re, mert így szinte olyan, mintha kétszer akkora gumikkal gyorsítanál.

CaviaR
ISO-d van laczoo?
De lehet, hogy a DirectX-el van gond. Milyen verzió van fent?

ha meg berakom a /racers mappába,akkor is kilép,szoval tökmind1
nekem ugy is kilep ha nem rakom be😊))
Tök jó ez a 2.1.6 😊 Jól törik a verda. Pl: 200-al elkaptam a tesztpályán egy kis zöld táblát. Ez lett a vége😊 Nagyon szép 😊200-al tábla

Azért van, mert felraktad a 2.1.6-os patch-et, és fennvannak az extra autók /Badge, Sunset, Yotta, Ninja/. Azokkal nem kompatibilis, és behal. Nekem is volt ezzel bajom. 😊 Azóta már vannak ezekbõl a verdákból 2.1.6-os vezióval kompatibilisek is

én már ujraraktam 500 szor😊))
te hogy csinaltad?leirnad pontrol pontra?
Zzozzo
laczoo!!!

Nekem is volt ez és leszedtem az egészet majd újraraktam és elndult!!!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

vki segitsen már,kétségbe vagyok esve!😊))
vmi elrontottal.az uj patch az egy .exe
ha felrakok 1 patchet is akkor már kilép😞(
ja mellesleg csak peccselés utan dob ki
ja mellesleg egy masik erdekes dolog,hogy nekem a 2.16 os noCD nél kéri a cd-t.viszont ha nem crackelem akkor elindul :> <--- ez normalis?
ÜDV!
visszaolvastam vagy 10 oldallal,de erre a hibara nem talaltam megoldast:
belepek a jatekba,egy ideig fekete kepernyo,aztan bejön a loading,majd utana a street legal racing redline kepernyo,amin 1 auto van,és amikor lepne be a menube,egyszeruen kidob a windozba.
egyébként daemon toolsban van a progi,patchek fennvannak.
2ghz,512 ram,gf4 ti4200 as,legujabb driver.
ha valaki tud,segitsen.
üdv:laczoo
Ezen jót röhögtem! Kihagyhatatlan volt.😄

Ha meg akkor se jó akkor vidd szerelõhöz a gépet.😄

Na jój van 20.

Leveszitek a kereket a féktárcsát és utána a rugóval kb egyvonalban nem ott ahol a rugó van hanem jócskán jobbra vagy balra a levegõben kersgéltek a kurzorral ha kiirja hogy spring katt és lent van a rugó. Én már kb10 másodperc alatt leveszem mind a négyet.

nalam is ez van..
Az új kocsikat csak én nem tudom normálisan kifesteni? Ha a hátuljára fújok akkor az megmutatkozik az elsõ motorháztetõn illetve ha az oldalára akkor a másik oldalán látszanak nyomot. Pedig a Suprát nagyon megcsináltam legvilágosabb sárga legvilágosabb zöld, és büntet. Majd berakom a képet.

M@TriX
sztem a hiba "az ön készülékében van".

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a patch nagyon sokat fog dobni a vezethetõségen is, szóval állom lesz a gém, még a gépigénye is, de nálam biztos visszakerül majd ha befektetek egy új gépbe.
Addig ahogy látom nem is fog megjelenni semmi ami esetleg ûberelhetné. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CaviaR
Sõt. Képzeld, ha megnyomod a resetet újraindul a gép. Dühítõ mi? Vagy ha kihûzod a konnektorbol a gépet leáll, és addig be sem tudod kapcsolni amíg vissza nem dugod. Nagyon idegesítõ. Hogy bírod ennyi ésszel ezt a stresszt?

Fefe23
Diablo!
Az Alt+F4-nek az a funkciója, hogy kilépjen a programból.

Neharagudj a kérdésért, de mióta van számítógéped?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

De hogy teljesen érthetõ legyek. Csak a tiedét olvastam és annak is csak az elejét.😄 Arra válaszoltam.

Szerintem az tök tiszta, hogy én mire gondolok, inkább Diabló gondoloatai homályosak.

most nem tiszta, hogy mire gondolsz.
Pontosan! Akkor is ha mondjuk pont a célban áll neki üldözni a rendõr. A piros vonalat kint hagyja, célon nem lehet átmenni és az ellenfeled kacskaringózik egy helyben meg töri a kocsikat.😄

az miért baj, ha kilép?? még jó is ha mondjuk veszítesz és nem akarod, hogy elmentse.
ne nyomj alt+f4-et!
a legutolsó a 2.1.6
a legdrágább karosszéria elemeket kell a kocsira rakni és teljesen fel kell szerelni az autót
minden patch fentvan?
nálam, ha megveszem a legjobb cuccokat a kocsira akkor olyan 6-700 körül van autótól függõen.
találtam egy újabb bugot. ha nappal versenyzel és a cél elött mondjuk találkozol egy oszloppal és megelõz a másik akkor nem veszi észre a dolgot. mész mint állat, te nyernél és jön az oszlop közvetlen a keresztezõdés elött, ahol a cél van. itt indítaná a lassított képet, de nem teszi és nem is tudsz nyerni és veszteni sem 😊 próbáljátok ki
a kocsid prestige pontjának kell elérni a 750-et! xxx/xxx az elsõ a te prestige-d a második a kocsié!
[NST]Cifu
Egyre jobb hírek 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
430-nál ne akarj megállni, annyiról kocsi nem áll meg. A hülyébbje 40-nél sem áll meg, ennek köszönhetõen vagyok most kissé véresebb, mint egyébként.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

hello
nemtudok a superduty-mal megálni 430km/h nálnics valami állítási lehetõség vagy nagyobb,erõsebb fék letöltés?

Mindig ez lessz a gyorsulás vége
Rookie
Áhh, kössz a friss infót.. 😊
Visszanéztem én csak épp a szemem nem szúrta ki.. De ügye ha most ez az új patch kijön nem kell újra rakni megint a játékot és elõrõl kezdeni?

Fefe23
Alex, ha nem titkos és nem túl bonyolult, nem árulod el, hogy mi is volt a hiba tullajdonképpen?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Alexease
Hetek ota arrol van szo, hogy fagy a ROC. Itt az oldalakon is, legalabb 4emlites/lap lehet latni. Sot, kint van hirnek a keszulo javitasa a fansite-on is (http://slc.hsw.hu).
Ezek utan, nem ertem a problemat.

Amugy, mar javitottak - elokerult a hiba - egyeb mas mellett is, es hamarosan lesz ujabb patch.
Nekem is pedig szüz rendszerre raktam a játékot és egynlõre ez az egy van csak fent.

Rookie
Sikerült végre bejutni ROC ba erre mi a jutalmam hogy kibasz a játékból a második menet végén.. Ezt csak nekem csinálja vagy úgy általába mindenkinek?

Fefe23
köszi😊

Gyiik
monnyuk egyetlen egy pozitivuma nfsnek az a szep cselika, ami amugy is a szivem csucske😊
ennyi..a tuning resz gagyi, az unlockolos dolgokat ruhellem, mar a hp2-ben is gyuloltem, a kocsi nem torik, az iranyitas ecceru, a varos hangulata komor, a meghatarozott utvonalhoz kotes nem teccik, hadd menjek mar arra, amerre en akarok, ne rakosgasson vissza az utra....egyszoval szar az egesz

....................................................................................................

Hát azt akkor kéri csak ha patchelés után balfasz módon bemásolod a régi exe-t. Már bocs.

MikX
Helló mindenkinek!
Most nézem, van c6?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Alexease
Attirtam. Most max 200 karakter, de ennel tobb nem lesz - mar ez is kicsit sok - mert az mar forum😉)) Meg ket hozzaszolas, es megtelt az oldal;DD
Fefe23
Alex!
Ha van rá mód, légyszi csináld meg a chat-et, hogy ne legyen karakterlimit, 6 darabban kell leírnom a amit akarok.

Egyébként meg tök jó, hogy van a chat részleg 😊

Fefe23