Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy valami differential dereng... 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Hagyd fent a széles, lehetõleg lapos és keményre fújt gumikat. A két kerékmeghajtást inkább rakd át 4-re, mert így szinte olyan, mintha kétszer akkora gumikkal gyorsítanál.
De lehet, hogy a DirectX-el van gond. Milyen verzió van fent?
te hogy csinaltad?leirnad pontrol pontra?
Nekem is volt ez és leszedtem az egészet majd újraraktam és elndult!!!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
visszaolvastam vagy 10 oldallal,de erre a hibara nem talaltam megoldast:
belepek a jatekba,egy ideig fekete kepernyo,aztan bejön a loading,majd utana a street legal racing redline kepernyo,amin 1 auto van,és amikor lepne be a menube,egyszeruen kidob a windozba.
egyébként daemon toolsban van a progi,patchek fennvannak.
2ghz,512 ram,gf4 ti4200 as,legujabb driver.
ha valaki tud,segitsen.
üdv:laczoo

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Addig ahogy látom nem is fog megjelenni semmi ami esetleg ûberelhetné. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az Alt+F4-nek az a funkciója, hogy kilépjen a programból.
Neharagudj a kérdésért, de mióta van számítógéped?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
ne nyomj alt+f4-et!
a legdrágább karosszéria elemeket kell a kocsira rakni és teljesen fel kell szerelni az autót
nálam, ha megveszem a legjobb cuccokat a kocsira akkor olyan 6-700 körül van autótól függõen.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
nemtudok a superduty-mal megálni 430km/h nálnics valami állítási lehetõség vagy nagyobb,erõsebb fék letöltés?
Mindig ez lessz a gyorsulás vége

Visszanéztem én csak épp a szemem nem szúrta ki.. De ügye ha most ez az új patch kijön nem kell újra rakni megint a játékot és elõrõl kezdeni?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Ezek utan, nem ertem a problemat.
Amugy, mar javitottak - elokerult a hiba - egyeb mas mellett is, es hamarosan lesz ujabb patch.
ennyi..a tuning resz gagyi, az unlockolos dolgokat ruhellem, mar a hp2-ben is gyuloltem, a kocsi nem torik, az iranyitas ecceru, a varos hangulata komor, a meghatarozott utvonalhoz kotes nem teccik, hadd menjek mar arra, amerre en akarok, ne rakosgasson vissza az utra....egyszoval szar az egesz
....................................................................................................
Most nézem, van c6?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha van rá mód, légyszi csináld meg a chat-et, hogy ne legyen karakterlimit, 6 darabban kell leírnom a amit akarok.
Egyébként meg tök jó, hogy van a chat részleg 😊