Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Gondolom a kiadó erõltethette a fast és furius mintájú sivatagot. Most tárgyalunk egy kiadóval mindenféle játékötletrõl, hozzuk a jobbnál jobb formánkat, iszonyat ötletek, aztán olyan változtatásokat kér, hogy csak lesünk. Kb ilyesmi: Az ötlet jó, csak dobjuk ki az összes poént, a tervek 90%-át, és a maradék egyéniséget szüntessük meg, és csináljunk belõle conceptet. Hurrá.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Nekem egy jo RoadCourse track tetszett volna, vagy esetleg Hungaroring😉)))))))
Persze, ez nem az a jatek, ide ilyen vagy hasonlo kell😉
De mondjuk, egy Viper Racing tipusu "sivatagi" palyat, elviseltem volna (pl. amelyik a hiddal indul)😄DD
I-NoVa
Én szeretem, mert a patch óta az ellenfél legalább centikel mögöttem jön egyfolytában (és néha lehetetlen gyorsulást produkál, de legyen meg az öröme).

De fõleg kéne a garázsba az a prime.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Mondjuk, engem a ROC nem igazan izgat, valahogy eleve nem tetszik;(
Tulsagosan rovid, es a nyomvonal vezetes miatt, nagyreszt a start egyenes gyorsulasan van a hangsuly😞
I-NoVa
Valami secret szponzori szerzõdés a hw importõrökkel, hogy így vegyenek rá, hogy elõbbre hozzam a gépupgrade-t?

I-NoVa
Na, nekem simán bármikor kiakad, ha nyerek. Most is. 90%-ban az elsõ elõdöntõ végén, a maradékban a 2. És kivételként 1 alkalommal a középdöntõ ikonra kattintás után, de az nem számít. Addig csak a mesében jutok el.

Alexease
Ugy sem olvasnak vissza
Alexease
Ez es az elozo patch tesztelesenel, nalam abszolut nem akadt ki. Egyszeruen nem ertettem;(
Aztan addig nyustoltem, amig sikerult, aztan meg nehanyszor, es utana "kitalaltam egy modszert, szabalyt", amivel "rendszeresen" - 30-bol 25-szor - kiakadt.
(Csak a masodik futamnal akadt ki, es 1-2. checkpoint atlepese utan. A 3. checkpointnal, mar nem.)
De aztan, egy kutya seta, es egy reset utan, ismet nem tudtam kiakasztani😞((

Tamasek talaltak egy egyertelmu logikai hibat, amit javitottak is. Naluk elotte sem fagyott, es azutan sem. Bar a hibat, egy fagyas utan talaltak meg, amit nagynehezen csaltak elo.
M@TriX
nyomás vissza tesztelgetni.
Na én húztam aludni, de nézd meg akkor, hogy ha nyersz ROC-ot akkor mit csinál.
Mert ha nem fagy, akkor azt jelenti, hogy minden rendben...
és mással volt hiba.
Ha mégis fagy, akkor meg nemtom, mert nálam nem. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
na, csak semmi somolygás. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Ja, mirõl is van szó? 😄

M@TriX
amúgy nem hinném, hogy titoknak kellene lennie de most ha sokat beszélgetünk másról akkor lecsúszik majd a beszólás. 😉

Alexease
M@TriX
😉))

M@TriX
pssszzz. azért súgtam meg Nova-nak, mert nála elõjön a ROC-os hiba... és tudja tesztelni... 😉

I-NoVa
Ugyan ki nem akadt, de lehet, hogy nem a kezdõpénzbõl összeütött hondával kellett volna kimenni? Veszteni eddig is tudtam stabilan.

Alexease
Nem tudom mennyire publikus a cheatek hasznalata, de en meg nem kaptam ra "engedelyt" hogy szetkurtoljem...
De most mar mindegy😉
M@TriX
én sem szoktam észrevenni. 😉

I-NoVa
Jaa. Sokat dobna az SG privát forgalmán, ha küldene róluk mail értesítõt, volt egy 4 hetes olvasatlan üzenetem 😊.

M@TriX
pm már mennt, régen 😉
amúgy beírás és fine tuning..

I-NoVa
Hogy kéne mûködnie a letmerocnak?

M@TriX
ok majd várom a választ, mert nekem úgy egyszer nem szállt ki...

I-NoVa
1: Nem editorral csináltam.
2: A cheatmentes save is kiakad

Viszont: Most nem javítottam versenyek között, és eljutottam a középdöntõig. Ott meg egyszerûen verseny elõtt lépett ki. Már abszolút nem értem miért. Csak a roc instabil, de az totálisan.

Kipróbálom letmeroccal.

M@TriX
nálam pedig minden ok, igaz én saját erõbõl értem el a "letmeroc" varázsszóval. 😉
Próbáld meg így. Lehet a savegame editorral van gubanc...

I-NoVa
Természetesen feltettem a 2.1.7-est. Elõször feltettem a már fent lévõmre, aztán friss install, csak a savegame a régi, most még új mentéssel is kipróbáltam, hexedit elõre sok pénz, 2 verseny alatt megvolt a presztizs, de kilép ugyanúgy. Általában az 1. verseny még jó, aztán a 2. forduló csak akkor, ha nem nyerek, a 3. már mindenképp kiakad. Néha továbbmegy, és csak a következõnél lép ki.

Gép: Intel815 chipset (Tusl2-C), Tualatin 1200, 512 SD, SB Live. És tényleg nem láttam még olyan gépet, amin nem akad ki a roc.

M@TriX
az elsõ ROC versenynél vagy az utolsónál?
Mert az a baj, hogy nálam minden ok....

M@TriX
haj-haj, pedig dolgoztak az ügyön. Pedig feltetted az 2.1.7-est igaz? Gondolom....

I-NoVa
Leteszteltem, kereshetik tovább azt a hibát szorgalmasan. Én meg nagyon csalódott.

I-NoVa
Célbaérkezés után 1 másodperccel kilép. És nem mozogtak a szurkolók a rajtnál, a célnál úgy láttam, igen.

I-NoVa
ÖÖÖÖ, izéééééé. Tudom, hogy most az invictus felutazik pestre csak azért, hogy baltával kergessen végig fõvárosunk utain, de továbbra is fagy a roc célbaérkezéskor. Most megy fel a friss install, de valahogy nem merek bízni benne.

Alexease
De😉 Bugot mindig, mindenbe lehet talalni😉) Csak ebben a jatekban, nem kell annyira keresni, vagy legalabbis nem akkora munkabefektetessel;D
De persze, az engine fejlesztesevel, es a patchek szamaval forditottan aranyos a bugok szama;DDD
I-NoVa
Akkor nem találhatunk bugot?

Alexease
Pont 27000. hozzaszolas volt😉) Remelem, szerencsethoz mindenkinek😉

Amugy, milyen kiterjesztest, es minek?
I-NoVa
Máméne. 😊.

Törölt felhasználó
Kiterjesztést sem ártana neki adni.
Alexease
Es most keretik sem a e-mail fiokomat, sem a Bug Report reszt, es sem a Forumot 5 hozzaszolasonkent nem megtolteni NoCD keresekkel! 😊)))))
I-NoVa
Csuhajj.

Alexease
Street Legal Racing: Redline Patch 2.1.7
Innen (is) lehet tolteni:
Street Legal Catalog
Alexease
Ha valkit erdekel, megjelent a 2.1.7-es Patch!
Egyszer egy éjszaka egy húzásra megcsináltam green/18-tól red/4-ig, amikor fogta magát, és kilépett. Majd szívinfarktust kaptam.

Nem tom ki hogy van vele de engem szétidegel ez a játék a legjobb futómû van a kocsimon meg úgy le van ültetve hogy a járnán fennakadok de amikor megyek a versenyen a prime-ért akkor állandóan felborulok és ez nagyon idegesítõ ja és van még egy problémám az hogy mióta feltettem a 2.16-os patch-et azóta azt csinálja a játék hogy játszom vele huzamosabb ideig és gondol egyet és kiléptet windows-ba másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem?
gabesz752
Ez off, de azért válaszolok rá 😊
Telepítsd újra a játékot.
Jobb klikk a fõkönyvtárra, és vedd ki az írásvédettséget. Ezután telepítsd fel a modokat.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

ajoci
van itt valaki?

ajoci
ez hogylehet

isom van igen,directx 9 is fent van.az számít hogy dx9a,vagy b?
Tessék. Felváltva hagyja ki a betüket, mindig mást leeht földhözbaszom.😄

Elnézést kérek mindenkitõl de nem én vagyok hülye csak szar a billentyûzetem. Szerintm ma veszek újat.

Nézd meg hol van a vinyódon a program és ésszerûen ahol látsz ilyen mappákat, hogy einvagen data meg stb. oda kell bemásolni az új autókat. De hogy ne kelljen annyit kersgélned megsúgom, hogy a cras racers alatt lesz ha jól emlekszem.

Na nekem is kilépett eddig, de elviselhetõ volt mert kb óránként egyszer csinálta. Erre berakom a zenéimet a megfelelõ helyre és most meg nekem is kilépõsdit játszik 10 percenként. Pedig a zenébõl nem szivesen engedek mert nagyon belõttem a számokat. Amikor meg a verseny pld vlogatott Prodigy-k mennek, garázsba Chil out Ninja tune meg ilyenek, az utcán pedig mehetnek a jó poppok, nagyon sokat dobott a gamen.

M@TriX