46059
.
-
#31046 Nem kéne senkit lebeszélni semmiről úgy, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mit is csinálunk. Igaz, hogy a Vice Cityből importálunk, de mi a 3D Max 5-öt használjuk a szerkesztésre és a módosításokra. 3d Max fájlokból exportálunk a Street Legalhoz. Szóval a kezdet és a cél között ott van a Max ami nem a poligonális modellezést használja hanem ennek és a spline (vektoros) modellezés spéci keverékét. Ezért Max formátumban nincsen poligonszám csak függvény. Az meg sajnálatos, hogy a végtelen poligonszám vissza esik 10-100-ezerre (nem tudom pontosan)amikor az autók bekerülnek a Street Legalba. -
#31045 A "Mehet" gomb alatt van pár érdekes dolog itt a fórumba. ;) -
#31044 hogyan lehet azt megcsinálni hogy a kékre katintok és belyon a honlap pl: MATRIX csinálta a #31042 -
#31043 mire jók ezek a programok? -
#31042 ha a kép nem jönne be:
http://gta-action.com/dlpics/2005_hotrod.jpg -
#31041 sztem nem kellene GTA3-hoz készül Lowpoly modellekkel szórakozni, mint a Sentinel, lehet valakinek a kedvence de nem illik bele a játékba.
Sztem a Lada ütős. Ha nagyon akartok GTAkból autókat meríteni, akkor minimum 10.000 poligonos legyen, mondjuk ez is beleillene, a V8-as mocival. ;)
14.400 poligon -
#31040 nálam jó -
#31039 a plugin müködik? hibát ír ki?
nézd meg a plugin managerben - ha nincs ott akkor rossz helyre másoltad
ott kiírja a hibát is -
#31038 Jah az 5 van meg, de exportálni se tudok vele. Importot megoldom Zmodeleren kersztül -
#31037 importálni nem is fogsz tudni
az 5-ös verzió van meg? -
#31036 beraktam a 3dmax-hoz a plugint de se exportálni se imporálni nem tudok scx-be
-
#31035 na és ez mi?hol keressem
-Hauler's SuperDuty 500 Carbs. -
#31034 grecse töltsd le inkább innen
http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=patch -
#31033 CSAK NEKEM NEM AKAR BETÖLTENI VAGY NEKTEK IS?!
-
#31032 Köszke !!!De van pl 2.1.4-es patchbol 2darab elég csak az egyik ????? -
#31031 sorba kell felrakni -
#31030 Hali!!Tegnap már érdeklődtem a patchek miatt!!De nem jutok egyröl a 2-re!!Milyen patcheket töltsek bele!!(még teljesen szűz a game)Mert látom van bőven de konkrétan melyeket másoljam be??segitsetek!!! -
Vlala #31029 ...ja, és néhány járgány (pl. nekem a '69 Camaro) akkora részletességű, hogy már a garázs is be tud szaggatni tőle... Mondjuk, én még mindig GeForce 3 alatt játszom, de 1800+-al, és 512 Mb RAMmal! -
Vlala #31028 Azon már simán kellene mennie, főleg patchekkel. Ha néha beszaggat, ne használj antialiasinget, az néha lefogja... -
#31027 Sziasztok!!
Még mindig nagyon szaggata játék?
Vagy már javítottak az előző részhez képest?
AMD 1700+ 256Mb ati9200 128mb
evvel elmegy? -
#31026 jól néz ki, a sok NOSt nem szeretem, de itt jól néz ki.
az eleje meg tuti... -
#31025 A maxben megoldható, de sajnos a játékban nem, hogy 1 alkatrészen belül legyen festhető és nem festhető rész. Ezért nem sikerült a béta 2. -
#31024 RX7: csak neked, csak most ...
Einwagen, V8as motorral, rengeteg NOS palackkal, uj motorhaztetovel,sotetitett hatso lampaval, duplakipufogoval es bukocsovel. E-mailre megy a csomag.
-
#31023 sracok hagyjatok mar szegeny zotyat, hadd fejezze be rendesen a VAZ-t. Ido, mint a tenger... -
#31022 ha lehet még autót kérni, akkor megcsinálhatnád a vice city-ből a Vipert! -
holley #31021 Zotya te egy állat vagy !!! Istenség nagyon a gép alig várom már hogy pörköljek a vftsnek:D:D:D -
#31020 És ez a sima street legalhoz van??és ha igen,akkor melyeket töltsem le?(sorrendet is tartani kell?) -
#31019 összedobtam egy superduty-t :D
-
#31018 van 1 max plugin mappa
a benne lévő 2 fájlt kell másolni -> 3dsmax5\plugins -
#31017 Ahoz szerintem a cfg. filbe kell vagy az rpg filba leírni neki az elérési útvonalat. Ez csak szerintem van így szval nem biztos. -
#31016 A Lada bétája csak 1 alkatrész: az alapkaszni
nincs szétszedve 1elnőre -
#31015 Faszán leszedtem de van benne 5 mappa csomó file meg egy txt ami full angol egy mukkot se értek és nem tom melyik file hova megy -
#31014 patchok -
#31013 és hogyan lehet megcsinálni hogy a lada alkatrészeit lássa a program?mert én probáltam elég sokféleképpen autokhoz pl a spoilert uj alkatrészként berakni,de nem tudtam,csak ha 1 meglévöt fölülirok -
#31012 Most lett meg a játék,és szeretnék egy pár patchet hozzá,tudtok mondani olyan helyet,ahonnan le lehet tölteni,mert töltöttem már le egyet,de az irányítást elrontotta. -
#31011 Milyen a kaszni?
Én most VC-ből importáltam egy Combi mercit. Kíváncsi vagyok mit tudok vele alkotni -
#31010 másold ide a plugin fájlokat: 3dsmax5\plugins
Exportálás:
1 Minden megjelenítése (jobb klikk - unhide all)
2 File - Export
3 Kiválasztod, hogy hova és hogy Invictus export plugin (.scx)
4 Előjön egy ablak itt pipát a stripthez és OK -
#31009 A max 5 plugin benne van a development kitben
LETÖLTÉS1
LETÖLTÉS2
Egyébként igazad volt a scriptel kapcsolatban:
Egy kis teszt a Lada eredeti méreteivel - majdnem jó -
#31008 3DMAX5-höz valaki scx plugint pls valaki meg hogy scx-be tudjak exportálni. -
#31007 thx