Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rookie
De nem értem hogy nektek miért szar a patch nekem meg miért megy? :\

Azonkivül nem ártott volna ennek is egy külön garázs fórum, mert ami itt van az egy idõ után áttekinthetetlen és unalmas. Akkor már inkább egy jó könyv.😄

Mondjuk engem érdekelne minek köszönhetem, hogy hatvanadszor kell újraraknom a gamet. Azonkivül ez a fórum is úgy látom haldoklik. Vagy legalábbis legtöbben csak a maguk vagy a barátaik hozzászólását olvassák, csak azt nem tudom akkor miért nem inkább élõbe barátkoznak. Szerintme ze egy fórum amihez mindenki hozzászólhat és az új emberekkel is szóba lehetne állni.

Alexease
Sajnos a Patch tenyleg rossz😞 A hiba oka meg nem ismert, valami extra szivatas. Reszleteket nem irok, mert a helyzeten nem javit, es sokakat nem is erdekel;(
I-NoVa
Na ma mivel lep meg minket kedvenc fejlesztõcsapatunk?

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ombika
HAt hal istennek elso reszevel nem jatszottam!!DE kicsit gaz hogy P4 3.2 Ghz meg radeonnal +1024 rammal akad!!
AMugy isten jatek csak ez bassza a csoromet de nagyon!!
Pedigy ugy jatszanek vele

[NST]Cifu
Légy optimista - a következõ játék már biztos jobb lesz 😉

Amúgy ez tény, lásd a Street Legal -> SLRR fejlõdést. Ha a következõ Invictus játék ugyanilyen szintû fejlõdést fog felmutatni, akkor én már nagyon elégedett leszek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ombika
Ez orok bugos lesz marmint ez a game!!! 😞

bodesz
nincs valami megoldaás?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
nemkem is ez van 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ahogy olvastam, nem kellene felrakni a 2.17-est, azt a baki.

Live your life like it\'s your last day...

gabesz752
Mi lehet a gond???
Megint újraraktam!
Megint felraktam az összes patch-et!
Megint nem mûködik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Srácok Nagyon nagy gáz van:

És mindez az új patch után! Az unistall megvolt, mindent újrarktam, de ez van 😞(((

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Rookie
Én nemtudtam az invictus oldaláról leszedni, ezért leszedtem club oldalról és felraktam és megy is.. a játék is és a ROC is.. Vagy mi a baj azzal a 2.1.7 esel amit én szedtem le? nem publikus alatt mit kell érteni?

Alexease
Upsz, most en nem olvastam vissza;((( Bocsi. Meg nem neztem ezt a publikus 2.1.7-et, de ahogy latom valami nagyon gaz;((
Alexease
Felkerult a vegleges patch!!! http://slc.hsw.hu
gabesz752
az

I-NoVa
Baaad

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

gabesz752
Nekem ugyanez 😞

I-NoVa
Elvileg újra le lehet tölteni az invictus.hu-ról a 2.17-es patchet, de:

Szóval megvárom, amíg valami hivatalosabb formában jön róla info.

Alexease
Furball-tol fugg, O konvertalgatja. Nekem biztos nem lesz idom szoszmotolni vele, mas meg ugy nez ki, nem foglalkozik a dologgal.
De be van jelentve az uj DevKit. Ha az megjelenik, akkor valszeg azert lesznek pozitiv valtozasok. De az is igaz, hogy ahoz, hogy egy teljesen uj, normalisan mukodo autot lehessen kesziteni, szukseg lenne a teljes adatbazis forrasra, amire nem sok esely van.
Alexease
Aza a negy ami fent van (Badge, Ninja, Yotta, Sunset), es meg a Focus (a Yotta-t cserelei) elvileg jatszhato. Sok, uj autora nem kell szamitani, mert egy kicsit bonyolult a dolog, es a fejlesztokornyezet (DevKit) sincs meg hozza, hogy lehessen csinalni. Amik eddig keszultek, azok konvertalasok, fapados, barkacs modszerrel az elso reszbol.
Alexease
Azert extrara nem kell szamitani. Ez a 2.1.6-os, vegleges patchnek a gyors kozmetikazasa. A ROC az egyetlen, fobb javitas, es meg nehany "apto" dolog, ami jelezve lett, nem erintette az engine-t, javithato volt egyszeruen.
Alexease
Minnel elobb, elvileg mar ma. Tesztelni kellene...
I-NoVa
Ez is olyan, mint egy textúrázási probléma az archicadben, ami csak nálam jön elõ. Ülök, debugolom, turkálok a forrásban, és megõrülök, de akkor sem jövünk rá, mitõl van. Pedig a fél cég már végignézte. Poén.

petee
Napfoltokra😊))
Döbbenet,hogy nem tudunk rájönni.........

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee

No cd patch van csak. Azt meg fent a street legal catalog linkre kattintva éred el.

grebber
Nem tudná valaki feltenni ide a 2.1.6 -os patch no cd crack-jét??
Mert igy nem tudok vele játszani elõre is kösz!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

gabesz752
Hi.

M@TriX
várd meg a szép, végleges patch-et. Az a biztos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😉 Na akkor ez volt a hiba. 😉
Hamarosan javítják a srácok és nem fog hagyni, az irányíthatóság billrõl meg végre király lesz. Nekem legalábbis nagyon bejött... a kéziféket végre rendeltetészserûen lehet majd használni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fefe23
Akkor most azért érdemes feltennem a 2.1.7-es patch-t vagy sem? Valamit azért javít nem?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

MikX
Na Hali!
Hallom volt patch, de pontosan mikoris lesz újra azt tudja valaki? Mert már várom hogy milyen lesz, mert nekem a garázsban kifagy, ha gyorsan lépkedek az autók között, és ez sztem nem hardwer, mert ha jól emlékszem, akkor csak a 3.9 es Win 9x-es Catalystal volt gond!

AMD 1600+, 256MB 333Mhz, Ati 9000 64 MB, Win ME

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I-NoVa
😊. Nagyon kiakadtam volna, ha ez lenne a kiakadás oka egy directx platformfüggetlen környezetû proginál. A hangkártyától sem függ, GF3 sem lehet az oka, XP sem, max amit még nem néztem, hogy default win2k kinézettel kiakad-e. Háttérbõl mindent kilõttem, tehát ha nem a theme, akkor valamelyik biosbeállításra érzékeny, vagy a napfoltokra.

petee
Amúgy nyugi, nekem is fagy, és Athlon XP-m van.😊
Athlon XP, 512 DDR, Gef3 ti200, Creative SB 128. és már az elsõ ROC-os futam végén fagy.

I-NoVa
Para. Addig lottózok, ott megnyugtatóbbak az esélyeim 😄.

HUH Még van remény!!!???!!!

Alexease
Nem.
I-NoVa
ÁÁ, fákk. Akkor ebben most mégsem volt benne a R.O.C. javítás?

Hát ennél a játéknál kezdek róla megygyõzõdni, hogy teljesen publikus a cheat. Egyébként is nehéz pénzt keresni, de igy hogy kilép... Volt már olyan leültünk játszani egy 2 órát, és senki nem jutott elõrébb. Ez a patch ez csinál vlamit a kiugrással? Nekem gyanus hogy van pár játék a gépemen és csakis kizárólag ezzel van probléma.

Alexease
Patch visszavonva!!!!
Sajnos, a nagy kavarodasban egy rossz verzio kerult ki😞( Hamarosan ujra ellenorzik, forditjak, es ismet ki kerulhet a patch.
Fefe23
Az új patchel nemtudom hogyan van, mert azt még nem volt módomban kipróbálni, de a 2.1.6-tal nálam csak akkor akadt ki ha a 2. ponton én voltam elõl, ha a gép akkor nem, csak ha elengedem az ellent a 2. pontnál, akkor meg már nem tudom utolérni a célig.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
Alex!
Nem tudom olvastad-e a bugreportban, vagy itt #26881, a problémámat, ha megtennéd, hogy válaszolsz....

Jah és eljutott az Invictushoz?
Na látom van új patch megyek tesztelni 😊

I-NoVa
Mindegy, milyen gép. Bár Athlon XP-n nem teszteltem még a rocot, de behalok, ha csak Intelen akad ki.

Nova, nem hinném, nekem P4 2.4 512 Ti4200 stb.n is kilép a ROC-ból... Pedig mindig újrakezdtem a legelejétõl, direkt nem volt hexedit stb. Kezdek kiábrándulni...

mrteo
Bár még nincs a kezemben a játék, de Redfox-nak hála 1-2 napon belül települ a gépemre a Redline.
Ha jól néztem, csak kb. 20.000 hozzászólást kell átfutnom, hogy tudjam mit mivel és hogyan érdemes összerakni.
Nem fogok unatkozni.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

grebber
Nem tudná valaki feltenni ide a 2.1.6 -os patch no cd crack-jét??
Mert igy nem tudok vele játszani elõre is kösz!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

I-NoVa
Még egy mailt küldök errõl, aztán megyek aludni, holnap sok a munka.

Alexease
Tipikus;(
A Screamer 4x4-et is majdnem tonkrevagtak;( Ott az akkor indulo, online autos csihi-puhi baromsagot eroltettek. Nevetseges volt. Nem tudtak elfogadni, hogy az autoszimulatornak keszult, annak terveztek, mindenkeppen "nyitni" akartak, a nagyszamu "fogyasztok" fele.
De nem jott ossze. A tobbsegnek az eredeti jatekmenet tul "komoly" volt, a halozati resz, meg nevetseges;( Bar en megvettem, es a mai napig fent van, de az online resz csak addig futott, amig gyorsan le nem tudtam volna loni.😉)