Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
AMugy isten jatek csak ez bassza a csoromet de nagyon!!
Pedigy ugy jatszanek vele
Amúgy ez tény, lásd a Street Legal -> SLRR fejlõdést. Ha a következõ Invictus játék ugyanilyen szintû fejlõdést fog felmutatni, akkor én már nagyon elégedett leszek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Live your life like it\'s your last day...
Megint újraraktam!
Megint felraktam az összes patch-et!
Megint nem mûködik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
És mindez az új patch után! Az unistall megvolt, mindent újrarktam, de ez van 😞(((
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Szóval megvárom, amíg valami hivatalosabb formában jön róla info.
De be van jelentve az uj DevKit. Ha az megjelenik, akkor valszeg azert lesznek pozitiv valtozasok. De az is igaz, hogy ahoz, hogy egy teljesen uj, normalisan mukodo autot lehessen kesziteni, szukseg lenne a teljes adatbazis forrasra, amire nem sok esely van.
Döbbenet,hogy nem tudunk rájönni.........

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Mert igy nem tudok vele játszani elõre is kösz!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hamarosan javítják a srácok és nem fog hagyni, az irányíthatóság billrõl meg végre király lesz. Nekem legalábbis nagyon bejött... a kéziféket végre rendeltetészserûen lehet majd használni. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Hallom volt patch, de pontosan mikoris lesz újra azt tudja valaki? Mert már várom hogy milyen lesz, mert nekem a garázsban kifagy, ha gyorsan lépkedek az autók között, és ez sztem nem hardwer, mert ha jól emlékszem, akkor csak a 3.9 es Win 9x-es Catalystal volt gond!
AMD 1600+, 256MB 333Mhz, Ati 9000 64 MB, Win ME
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Athlon XP, 512 DDR, Gef3 ti200, Creative SB 128. és már az elsõ ROC-os futam végén fagy.
HUH Még van remény!!!???!!!
Sajnos, a nagy kavarodasban egy rossz verzio kerult ki😞( Hamarosan ujra ellenorzik, forditjak, es ismet ki kerulhet a patch.
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Nem tudom olvastad-e a bugreportban, vagy itt #26881, a problémámat, ha megtennéd, hogy válaszolsz....

Jah és eljutott az Invictushoz?
Na látom van új patch megyek tesztelni 😊
, direkt nem volt hexedit stb. Kezdek kiábrándulni...
Ha jól néztem, csak kb. 20.000 hozzászólást kell átfutnom, hogy tudjam mit mivel és hogyan érdemes összerakni.
Nem fogok unatkozni.
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Mert igy nem tudok vele játszani elõre is kösz!!!!!!!
Next PC upgrade: 2022
A Screamer 4x4-et is majdnem tonkrevagtak;( Ott az akkor indulo, online autos csihi-puhi baromsagot eroltettek. Nevetseges volt. Nem tudtak elfogadni, hogy az autoszimulatornak keszult, annak terveztek, mindenkeppen "nyitni" akartak, a nagyszamu "fogyasztok" fele.
De nem jott ossze. A tobbsegnek az eredeti jatekmenet tul "komoly" volt, a halozati resz, meg nevetseges;( Bar en megvettem, es a mai napig fent van, de az online resz csak addig futott, amig gyorsan le nem tudtam volna loni.😉)