46059
.
  • 3Error #31126
    ez ertelmes volt...
    szoval, ha meg 1x rakkatintasz akkor lesz "normal" a max. fordulat.
  • 3Error #31125
    a daytonas sd-vel nekem jatek kozben (is) fagyott, nem a legtokeletesebb munka...
    a I6 mocinal, hogy birja a porgest, az a bug mukodik, hogy fogod es beallitod a blokkon a max. fordulatszamot. piros lesz, leokezod, es mar csak a sarga csuszkat latod.
  • Stranger
    Ja az én Baiernem 830 LE-s és nem lehet széthajtani 12.000 ford/percnél sem sérül a motor. Ugyancsak a furball féle turbóval hoztam össze.
  • Stranger
    HELP! Nagy gondom van nem tudok betenni új autót a játékba! A Superduty Daytonát próbáltam , de kilép a játék még a menü előtt. Error file-ban ez van:
    "!name cannot be parsed at file "LHauler_s_VT;" at line 67
    "
    Tud valaki segíteni?
  • streeter
    Ok
    Végülis az idő mind1 ha ráérsz megcsinálod. Előre is köszke
  • streeter
    Ok
    Végülis az idő mind1 ha ráérsz megcsinálod. Előre is köszke
  • 20TYA
    Lehet
    sajnos nincs sok időm, de meg fogom csinálni
  • streeter
    Nekem a baiernhez kellene full fekete de ha lehet belülről ki lehessen látni. Csak nem tudom lehet-e ilyet csinálni.

Nemtudom csinálnál nekem egyet ha megkérlek???????
    Ha igen akkor isten vagy
  • 20TYA
    Az a probléma, hogy ez a módszer nem müködik az alap kocsiknál, és a külön kocsikból meg nem lehet importálni.

• streeter
    köszi a segítséget. Már csak a kurva exportálás a gondom.
  • 20TYA
    Nem írok le mindent csak ami szükséges
    Először is kell egy teljesen átlátszó png fájlpl. ez
    ha ez megvan megnyitjuk a material editort (nyomj m-et)
    választunk egy anyagot és textúrának megnyitjuk a png-t
    beállítgatjuk a tulajdonságait (a bitmap gombra 2x kattints)

Most át kell másolnod egy másik anyag helyére, hogy tudjuk módosítani

kiválaszuk azt az objektumot vagy annak azt a részét amihez a textúrát akarjuk rendelni és hozzárendeljük
  • streeter
    Zotya

Azt hogy lehet megcsinálni hogy az üveg festhető legyen. Úgy mint először a Ladánál.
    3DMAX-on belül azt hol lehet állítani?????
  • 20TYA
    Carlos!
    Megtudhatunk pár dolgot az új játékotokról?
    Van-e valami köze a Street Legalhoz?
  • Johnny23
    ...na ja a warezcenteren fönn van ugyan elvileg csakhogy vmi gáz lehet,(talán,hogy régi?)....és nem indul a letöltés

ugyhogy vmi más kéne
  • streeter
    Nappali versenybe szar nyomulni mert ha gyorsulsz és nyersz akkor is pontot vesztesz. Éjszaka az igazi de nem fontos éjfélkor 22:00 - 2:00 ig lehet szerintem menni. Én legalább is ilywen tájt versenyeztem
  • Carlos
    SLRR SMS
  • Johnny23
    Sziasztok!!!

Kérdés : honnan tudnám leszedni a gamét??? Nem baj ,ha sms -es, csak gyors legyen (persze legjobb lenne ingyé,de dc++-n bazi lassuság van)

HELP!
  • M@TriX
    dudálás a megfelelő prestige-ű klubbtársra.
  • DJ RX7
    ok köszi
  • Zetorg
    duda
  • DJ RX7
    hogyan lehet reggel kihivni az embereket még sajna nem jöttem rá
  • Vlala #31105
    Tudsz napközben az úton, ha találsz versenytársat. De az igazi az, ha éjfél előtt pár (10-20) perccel megütöd az utat (szabad fordítás...) ilyenkor a térképpen látnod kell, merre van az éjszakai gyorsulás.Ott elég jól mennek az emberek, nem árt egy-két tuningcucc a tütübe...
  • M@TriX
    http://slc.hsw.hu
  • gercse
    Hali mindenkinek!!!Valaki tud nekem utmutatást adni pár szoban arrol hogy megy ez a game!most telepitettem fel patchekkel együtt!Vettem egy autot(használt)Járóképes!!maradék pénzböl kijavitottam amit tudtam!!Konkrétan verseny szituácioba hol tudok keveredni??
  • streeter
    A karburator dolog tényleg alap. Szerintem csak olvasgatni kéne mert minden alá oda van írva hogyy mi micsoda.
  • M@TriX
    jóóóó! ;)
  • KOXX
    az Invictus most dolgozik egy új autós gémen de még nincs bejelentve
    kiváncsi vagyok milyen lesz
  • 3Error #31099
    1. az *.rpk fileokat is tedd a konyvtarba ! (ne felejtsd ki inkabb)
    2. Kezd uj karriert.
    3. Vasarolj/addj el es lecserelodik a felhozatal.

Milyen "tuningot" nem tudsz mire rakni?
  • 3Error #31098
    Megkaptad a file-t????
    A masik, hogy addig felejtsd el a NOS-t V8at meg mittoment, amig azt sem tudod, hogy hol van az a szar karburator. (az air/fuel gomb alatt keresd, szurke teglaforma vasszerkezet)

Fokozatosan kellene megtanulni a gamet sracok, nem rogton bele a scriptelesbe !!!
  • GTi Gaga
    nem ugy értem a bonus autokat... amit bemásolsz a racer könytárba, azokra értem. bemásolom, pörgetem a napokat, de soha sem találok olyan autot ami uj lenne... érted?
    az meg a másik, az I6 és v8 motorokat hogy használom. megveszem a tunningot, de egyik motorra se tudom felrakni? ahhoz is kell valami?
  • Gyiik
    Macromedia Dreamweaver MX
  • 20TYA
    Az a helyzet, hogy nincs új képem a Ladáról, nem változtattam még semmi szemmel láthatót. Ha még nem láttál egy képet sem akkor keress vissza!
  • DJ RX7
    na és ez mi?hol keressem
    -Hauler's SuperDuty 500 Carbs.
  • streeter
    Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz
  • streeter
    Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz
  • streeter
    Ezeket nézzétek meg.
    És mind-ezt I6-os motorból és csak a furbal féle turbo meg I6 váltó volt ami nem eredeti

810HP és 914 Nm

• holley
    Ladáról plz egy képet publikálj zotya nagyon kiváncsi vok:)
  • DJ RX7
    jaja
  • GTi Gaga
    Csoki Rx7!
    Nem az a lényeg mijen legyen.. nekem a tök alap autok is jok... csak legyen... ami a játékba van, az mind kéne... ha megtudod oldani, és le vannak neked szedve az xi röl a bonus autok, akkor lenne az igazi. tököm tele van hogy varnom kell egy autora, nyomom a napokat, és semmi. lassan kezdek kételkedni, hogy egyáltalán vannak azok a bonusz autok...
    ebbe tudsz segiteni?
  • 20TYA
    Nincs ötletem, hogy mi lehet a gond