Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A kép sem fake, hanem nem eredeti.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Úgy gondoltam egy játékfórum zért van, hogy segitsék egymást az emberek+ tapasztalatot cseréljenek. A személyes barátkozásra stb.. ott az icq génesebbeknél a személyes kontakt. Szóval én nem azt várom el hogy barátkozzatok velem csak hogy válaszoljatok olyan kérdésekre amik esetleg totálisan ide tartoznak.
Én pedig totál a játékról irtam és úgy gondolom normális hangvitelben. Szóval akkor legyen bennetek annyi, hogy kinyögjétek konkrétan muiért is nem álltok szóba egy csomó emberrel néha olyannal se aki regisztráltatta magát.
??? De akkor mondjátok meg és ne sunyin semmibe vegyétek az embert mert ez k. idegesitõ fõleg ha okát nem látom és sajnos hasonló üzenetek irásához vezet.
Ennyi
pl:a street legal deliratnál látni hogy nem a street legal feliraton van a motorháztetõ és nem alatta,a nepfénytetõnél látni hogy 1 picit nem jó a kivágása arra hátrafelé.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Igen, én meg Darth Vader kilencedik reinkarnációja vagyok...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.buildersedge.org
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Hozzádszólt valaki?????
Akkor???

2.: Az Audio beállításoknál kapcsold ki a 3D hangot.
3.: Ne legyen berakva FSAA!
4.: Rakd fel a legújabb Cataclyst meghajtót.
....................................................................................................
VAgy ez csak nalam gaz?
Remelem, idokozben megerkezik az ujabb 1-2 patch, ami mar tokeletesen fog uzemelni.
....................................................................................................
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ja, és ha csak tv out kell, a vivo fölösleges pénzkidobás.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Matrox kártyám volt még anno, aztán lettem Nvidia-s, mert a Matrox-ék nem gyártottak ütõképes karit sajna. :(
Naszóval ATI-t nem vennék, mert az eddigi Gef-ekekkel meg voltam elégedve. Nem mondom, hogy rossz lenne az ATI, csak nekem az Nvidia szimpatikusabb ennyi. Remélem nem bántottam meg senkit. ;) Kösz a válaszokat.
Annyit még, hogy a DX9-es játékok is elmennek a Gef4Ti8-an élvezhetõen majd nem?
(uppsz...)
És egy szörnyû felfedezés. Irreálisan szélsõséges brutál iszonyat beállításokkal valahogy így döcög a baiernem:
http://nova.uw.hu/HighSpeed.jpg
Persze a fordulatszám is az egekben, és egy gyorsulástól totálkáros lesz a motor, úgyhogy maradok a békés hétköznapi vezethetõ állapotnál.
Van egy kisebb gubancom... Feltettem a game-et, 2.1.3.-as verziot ir ki. ezzel semmi gond. 1.4., 1.5., 1.6.-os patch felmegy, de nem tudok menteni. a nevet (amibol konyvtarat csinal a save dir-ben) erthetetlen modon mindenfele karakterrel egesziti ki, es erroroz, hogy nem jo kotegfile, nem jo eleresi ut... tud valaki okosat erre? valaszok johetnek privben is: [email protected]! THANX!!!
Amúgy én is azt javaslom, hogy inkább egy 9600-at végy.
Sokan nyafognak, hogy villogó textúrákat látnak, meg ilyesmi, de ehez annyit tennék, hozzá, hogy egy jó Tweakerprogram (pl. Rage3D) mindenképpen kell hozzá, hogy a maximumot hozd ki belõle mind képminõség, mind sebesség terén. Az utóbbi cirka egy évben nem volt olyan program, amelynél olyan grafikai bugot láttam volna, amit a ne sikerült volna egy-két beállítással eltüntetnem. Ezért az apró kellemetlenségért cserébe csúcsminõségû grafikát kapok.
Persze aki nem veszi a fáradtságot, hogy tweakert használjon, az vessen magára.
Ezzel szemben az nVIDIA mit tud felmutatni? Egy olyan kártyaszériát (GeForce FX), amelynek a Shader-teljesítménye jó esetben fele akkora, mint a vele egy kategóriába esõ ATi kártyáknak, plusz ezt elkendõzendõ a drivereket újabban úgy készítik, hogy a grafika lebutításával érnek el némi gyorsulást, és lefizetnek/elhalgatattnak mindenkit, aki ezt firtatja (lásd még a 3DMark '03 esetét). Ezek tetejébe marketingmaszlaggal próbálják elhitetni mindenkivel, hogy az FX-kártyákkal nincs semmi baj.
Mit ne mondjak barátságos üzletstratégia...
Nálam AMD 2500+@3200+, 1 Giga ram és Radeon 9800Pro mellett 1024x768 minden fullon (látótávolság 350m), 4xAA, 16xAF melett még északai versenyeknél sem esik 22 fps alá, nappal meg inkább 30 fölött van.

Ha visszaolvasol néhány játék fórumában, meglátod, hogy mindig az ati-val van a gond. Persze ez csak a magánvéleményem. Nekem egy fx5600 256 tv vivo-m van, és szerintem veri az ati-t.
Amúgy nem nagyon szoktam gépre költeni, de most féláron jutok 3 GHz-es PIV-hez és mellé akarok valami vadító karit. ;) (Bocs nem menõzni akartam, csak örülök neki. ;))
Melyik kártát vegyem?
Gef4 Ti4800 DDR TV vagy Gef FX5600 256 TV VIVO
Ugyanis egy árban vannak és nekem olyasmit mondtak, hogy a Ti4800-as jobb. Szerintetek?
Le is aláztam az esti lurkókat. A ROCra ugyan kevés volt a drága és nappal is meghúztam egy kicsit. ;)
Ezt mondjuk hátránynak mondanám, hogy elég brutál tuningot kell nyomni ha nyerni akar az ember...