46059
.
-
#31126 ez ertelmes volt...
szoval, ha meg 1x rakkatintasz akkor lesz "normal" a max. fordulat. -
#31125 a daytonas sd-vel nekem jatek kozben (is) fagyott, nem a legtokeletesebb munka...
a I6 mocinal, hogy birja a porgest, az a bug mukodik, hogy fogod es beallitod a blokkon a max. fordulatszamot. piros lesz, leokezod, es mar csak a sarga csuszkat latod. -
#31124 Ja az én Baiernem 830 LE-s és nem lehet széthajtani 12.000 ford/percnél sem sérül a motor. Ugyancsak a furball féle turbóval hoztam össze. -
#31123 HELP! Nagy gondom van nem tudok betenni új autót a játékba! A Superduty Daytonát próbáltam , de kilép a játék még a menü előtt. Error file-ban ez van:
"!name cannot be parsed at file "LHauler_s_VT;" at line 67
"
Tud valaki segíteni? -
#31122 Ok
Végülis az idő mind1 ha ráérsz megcsinálod. Előre is köszke -
#31121 Ok
Végülis az idő mind1 ha ráérsz megcsinálod. Előre is köszke -
#31120 Lehet
sajnos nincs sok időm, de meg fogom csinálni -
#31119 Nekem a baiernhez kellene full fekete de ha lehet belülről ki lehessen látni. Csak nem tudom lehet-e ilyet csinálni.
Nemtudom csinálnál nekem egyet ha megkérlek???????
Ha igen akkor isten vagy -
#31118 Az a probléma, hogy ez a módszer nem müködik az alap kocsiknál, és a külön kocsikból meg nem lehet importálni.
-
#31117 köszi a segítséget. Már csak a kurva exportálás a gondom. -
#31116 Nem írok le mindent csak ami szükséges
Először is kell egy teljesen átlátszó png fájlpl. ez
ha ez megvan megnyitjuk a material editort (nyomj m-et)
választunk egy anyagot és textúrának megnyitjuk a png-t
beállítgatjuk a tulajdonságait (a bitmap gombra 2x kattints)
Most át kell másolnod egy másik anyag helyére, hogy tudjuk módosítani
kiválaszuk azt az objektumot vagy annak azt a részét amihez a textúrát akarjuk rendelni és hozzárendeljük -
#31115 Zotya
Azt hogy lehet megcsinálni hogy az üveg festhető legyen. Úgy mint először a Ladánál.
3DMAX-on belül azt hol lehet állítani????? -
#31114 Carlos!
Megtudhatunk pár dolgot az új játékotokról?
Van-e valami köze a Street Legalhoz? -
#31113 ...na ja a warezcenteren fönn van ugyan elvileg csakhogy vmi gáz lehet,(talán,hogy régi?)....és nem indul a letöltés
ugyhogy vmi más kéne -
#31112 Nappali versenybe szar nyomulni mert ha gyorsulsz és nyersz akkor is pontot vesztesz. Éjszaka az igazi de nem fontos éjfélkor 22:00 - 2:00 ig lehet szerintem menni. Én legalább is ilywen tájt versenyeztem -
#31111 SLRR SMS -
#31110 Sziasztok!!!
Kérdés : honnan tudnám leszedni a gamét??? Nem baj ,ha sms -es, csak gyors legyen (persze legjobb lenne ingyé,de dc++-n bazi lassuság van)
HELP! -
#31109 dudálás a megfelelő prestige-ű klubbtársra. -
#31108 ok köszi -
#31107 duda -
#31106 hogyan lehet reggel kihivni az embereket még sajna nem jöttem rá -
Vlala #31105 Tudsz napközben az úton, ha találsz versenytársat. De az igazi az, ha éjfél előtt pár (10-20) perccel megütöd az utat (szabad fordítás...) ilyenkor a térképpen látnod kell, merre van az éjszakai gyorsulás.Ott elég jól mennek az emberek, nem árt egy-két tuningcucc a tütübe... -
#31104 http://slc.hsw.hu -
#31103 Hali mindenkinek!!!Valaki tud nekem utmutatást adni pár szoban arrol hogy megy ez a game!most telepitettem fel patchekkel együtt!Vettem egy autot(használt)Járóképes!!maradék pénzböl kijavitottam amit tudtam!!Konkrétan verseny szituácioba hol tudok keveredni?? -
#31102 A karburator dolog tényleg alap. Szerintem csak olvasgatni kéne mert minden alá oda van írva hogyy mi micsoda. -
#31101 jóóóó! ;) -
#31100 az Invictus most dolgozik egy új autós gémen de még nincs bejelentve
kiváncsi vagyok milyen lesz -
#31099 1. az *.rpk fileokat is tedd a konyvtarba ! (ne felejtsd ki inkabb)
2. Kezd uj karriert.
3. Vasarolj/addj el es lecserelodik a felhozatal.
Milyen "tuningot" nem tudsz mire rakni? -
#31098 Megkaptad a file-t????
A masik, hogy addig felejtsd el a NOS-t V8at meg mittoment, amig azt sem tudod, hogy hol van az a szar karburator. (az air/fuel gomb alatt keresd, szurke teglaforma vasszerkezet)
Fokozatosan kellene megtanulni a gamet sracok, nem rogton bele a scriptelesbe !!! -
#31097 nem ugy értem a bonus autokat... amit bemásolsz a racer könytárba, azokra értem. bemásolom, pörgetem a napokat, de soha sem találok olyan autot ami uj lenne... érted?
az meg a másik, az I6 és v8 motorokat hogy használom. megveszem a tunningot, de egyik motorra se tudom felrakni? ahhoz is kell valami? -
#31096 Macromedia Dreamweaver MX -
#31095 Az a helyzet, hogy nincs új képem a Ladáról, nem változtattam még semmi szemmel láthatót. Ha még nem láttál egy képet sem akkor keress vissza! -
#31094 na és ez mi?hol keressem
-Hauler's SuperDuty 500 Carbs. -
#31093 Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz -
#31092 Milyen bónuszautókra vágysz te???? DHL 500 a bomus ha megnyered a ROC és kész több új autó nem lesz -
#31091 Ezeket nézzétek meg.
És mind-ezt I6-os motorból és csak a furbal féle turbo meg I6 váltó volt ami nem eredeti
810HP és 914 Nm
-
holley #31090 Ladáról plz egy képet publikálj zotya nagyon kiváncsi vok:) -
#31089 jaja -
#31088 Csoki Rx7!
Nem az a lényeg mijen legyen.. nekem a tök alap autok is jok... csak legyen... ami a játékba van, az mind kéne... ha megtudod oldani, és le vannak neked szedve az xi röl a bonus autok, akkor lenne az igazi. tököm tele van hogy varnom kell egy autora, nyomom a napokat, és semmi. lassan kezdek kételkedni, hogy egyáltalán vannak azok a bonusz autok...
ebbe tudsz segiteni? -
#31087 Nincs ötletem, hogy mi lehet a gond