Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabesz752
Ja, jut eszembe van már jó patch???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Ez egy hozzáfûzés egy kérdéssel kifejezve :)
A kép sem fake, hanem nem eredeti.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

bodesz
ezt szerintem csak a 0 alatti iq juak nem tudták :D

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bfg900
Ez egy kérdés volt, nem hozzáfûzés :)
A kép pedig természetesen fake.
12346
ez mondjuk jogos. mivel én ritkábban lesek ide, azt hittem, egy sima unatkozó elbaszott életû vki. de tényleg sûrûn elõferdülnek ilyen dolgok

De még azt se mondnaám, hogy értelmileg le vagyok maradva mert olvasom a fórumot és itt egyesek totál felesleges dolgaira élbõl válaszoltok és reagáltok hameg valaki új ir be esetleg fontosabbat tartalmasabbat mint egy régi tag akkor azt figyelmen kivül hagyjátok. És azt is tudom, hogy nem csak velem csináljátok ezt.

Úgy gondoltam egy játékfórum zért van, hogy segitsék egymást az emberek+ tapasztalatot cseréljenek. A személyes barátkozásra stb.. ott az icq génesebbeknél a személyes kontakt. Szóval én nem azt várom el hogy barátkozzatok velem csak hogy válaszoljatok olyan kérdésekre amik esetleg totálisan ide tartoznak.

Egyébként meg pont az a gond hogy nem szóltak hozzám. Ugyanis én is ezzel a játékkal játszom, és úgy gondoltam ez a fórum azért van, hogy a játékon belüli tapasztalatokat dolgokat megosszák egymással az emberek.
Én pedig totál a játékról irtam és úgy gondolom normális hangvitelben. Szóval akkor legyen bennetek annyi, hogy kinyögjétek konkrétan muiért is nem álltok szóba egy csomó emberrel néha olyannal se aki regisztráltatta magát.

??? De akkor mondjátok meg és ne sunyin semmibe vegyétek az embert mert ez k. idegesitõ fõleg ha okát nem látom és sajnos hasonló üzenetek irásához vezet.

gabesz752
Csak 1 hozzáfûzés: Mióta van a street legal 1-nek ilyen jó grafikája???
Ennyi

bodesz
phh :D de hülyék ez csak 1 sima kép és ugyesen van belerakva a skoda ezt a kisseb láthatóságot látni lehet
pl:a street legal deliratnál látni hogy nem a street legal feliraton van a motorháztetõ és nem alatta,a nepfénytetõnél látni hogy 1 picit nem jó a kivágása arra hátrafelé.

I-NoVa
Trabant volt még. És naponta kérdezték meg, hogy honnan lehet letölteni ezeket...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bodesz
ilyen nincs lada ba vagy valami másban mert ismerõs a kép rágebrõl is?

bodesz
ez dejooo:
slc.hsw.hu

[NST]Cifu
Lincencelt autók és élethû fizika, plusz reális törés, eh? És mindez konzolra.

Igen, én meg Darth Vader kilencedik reinkarnációja vagyok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bodesz
jéé dejooo ujraindult vagy csak fog?
www.buildersedge.org

12346
szarjátok má le. ilyenen hogy tudod fölhergelni magad?:)) nem tehet róla, hogy egy kis elnyomott vakarék. vhol ki kell élnie magát neki is. hagyjátok:)

I-NoVa
Mindet, amit az invictus.hu-ról le tudsz tölteni.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ombika
HAt kb igy van beallitva!!!!!!!! :(

gabesz752
Nem azért, de mi a fa..nak kell beszólni?????????????????????????????????????

Hozzádszólt valaki?????
Akkor???

[NST]Cifu
Szerintem feleslegesen vitatkozol vele, bõ szókincsébõl és nagyvonalú véleménnyilvánításaiból simán lehet következtetni értelmi képességeire. Ez alapján merõ idõpazarlás egyenrangú félként tekinteni rá...

[NST]Cifu
1.: Vedd vissza a látótávolságot olyan 300 méter környékére, esetleg vedd vissza a részletességet is kisérletképpen.
2.: Az Audio beállításoknál kapcsold ki a 3D hangot.
3.: Ne legyen berakva FSAA!
4.: Rakd fel a legújabb Cataclyst meghajtót.

Gyiik
hat? inkabb a napkozbeni, mi? gondolom, estere fellovik anyuek a pizsit, azert nem...

....................................................................................................

nem létezik olyan pc konfig amin ne akadna:(

Ombika
Szerintetek P4 3.2-es 1024 ram Radeon 9500(64 ram) miert akad???
VAgy ez csak nalam gaz?

Alexease
Sajnos az elkovetkezo max. nehany hetben, kronikus internet hianyban fogok szenvedni, igy sem az oldalon (http://slc.hsw.hu) sem itt a forumon nem szolgalhatok infoval.
Remelem, idokozben megerkezik az ujabb 1-2 patch, ami mar tokeletesen fog uzemelni.
Gyiik
nem hiaba vagy itt te is:*

....................................................................................................

[NST]Cifu
Valamit tudni kellene a háttérrõl is, tehát hogy milyen hardware/software környezetben produkálja ezt. Így látatlanba arra tippelnék, hogy a wincsi vagy az IDE körül lehetnek a problémák...

M@TriX
ok, kösz, a hardware szekcióban is 5 emberõl 5 mondta azt, hogy gef4Ti4800. ;), szóval az lesz. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Nem. Azaz futni fognak (el fog futni GF3-on is a Doom3, Hl2), csak a legtöbb látványelemrõl kell lemondanod. És itt a gond, mivel az FX tényleg ócskatrágyahulladék, már csak egyetlen lehetõség marad.

Ja, és ha csak tv out kell, a vivo fölösleges pénzkidobás.

M@TriX
FOCUS upgrade. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Naszóval a kari csak azért kell, hogy legyen egy videoOUTra van szükségem mert TV-n nézem a filmeket. Más nem kell a kártyára, csak legyen bruti gyors.
Matrox kártyám volt még anno, aztán lettem Nvidia-s, mert a Matrox-ék nem gyártottak ütõképes karit sajna. :(
Naszóval ATI-t nem vennék, mert az eddigi Gef-ekekkel meg voltam elégedve. Nem mondom, hogy rossz lenne az ATI, csak nekem az Nvidia szimpatikusabb ennyi. Remélem nem bántottam meg senkit. ;) Kösz a válaszokat.
Annyit még, hogy a DX9-es játékok is elmennek a Gef4Ti8-an élvezhetõen majd nem?

M@TriX
;)

I-NoVa

(uppsz...)

I-NoVa
Ja, ha VIVO akkor inkább külön tuner. Azt egyszer kell megvenni, és túlél jópár videokártyagenerációt. Ha mégsem akarsz zsúfoltságot, akkor radeon 9600 all in wonder.

És egy szörnyû felfedezés. Irreálisan szélsõséges brutál iszonyat beállításokkal valahogy így döcög a baiernem:
http://nova.uw.hu/HighSpeed.jpg

Persze a fordulatszám is az egekben, és egy gyorsulástól totálkáros lesz a motor, úgyhogy maradok a békés hétköznapi vezethetõ állapotnál.

Hali mindenkinek!
Van egy kisebb gubancom... Feltettem a game-et, 2.1.3.-as verziot ir ki. ezzel semmi gond. 1.4., 1.5., 1.6.-os patch felmegy, de nem tudok menteni. a nevet (amibol konyvtarat csinal a save dir-ben) erthetetlen modon mindenfele karakterrel egesziti ki, es erroroz, hogy nem jo kotegfile, nem jo eleresi ut... tud valaki okosat erre? valaszok johetnek privben is: [email protected]! THANX!!!
[NST]Cifu
Ha jól értem, akkor a VIVO miatt kell az új kártya? Nem éri meg külön egy jobb tunerkártya akkor?

Amúgy én is azt javaslom, hogy inkább egy 9600-at végy.

[NST]Cifu
Jelentem nekem a Radeon megjelenése óta (1999) csak ATi kártyám volt, ellenben haveroknál mindenféle. A lényeg: az ATi-nak mindig látványosan szebb volt a képe (már a Radeon 7200 esetén is), mint a GeForce-oknak (azért a Matrox kártyákat nem veri...) és a Cataclyst meghajtók óta a drivertámogatása is rendben van. Ezenkívûl sebességben is ott van a toppon.

Sokan nyafognak, hogy villogó textúrákat látnak, meg ilyesmi, de ehez annyit tennék, hozzá, hogy egy jó Tweakerprogram (pl. Rage3D) mindenképpen kell hozzá, hogy a maximumot hozd ki belõle mind képminõség, mind sebesség terén. Az utóbbi cirka egy évben nem volt olyan program, amelynél olyan grafikai bugot láttam volna, amit a ne sikerült volna egy-két beállítással eltüntetnem. Ezért az apró kellemetlenségért cserébe csúcsminõségû grafikát kapok.

Persze aki nem veszi a fáradtságot, hogy tweakert használjon, az vessen magára.

Ezzel szemben az nVIDIA mit tud felmutatni? Egy olyan kártyaszériát (GeForce FX), amelynek a Shader-teljesítménye jó esetben fele akkora, mint a vele egy kategóriába esõ ATi kártyáknak, plusz ezt elkendõzendõ a drivereket újabban úgy készítik, hogy a grafika lebutításával érnek el némi gyorsulást, és lefizetnek/elhalgatattnak mindenkit, aki ezt firtatja (lásd még a 3DMark '03 esetét). Ezek tetejébe marketingmaszlaggal próbálják elhitetni mindenkivel, hogy az FX-kártyákkal nincs semmi baj.

Mit ne mondjak barátságos üzletstratégia...

[NST]Cifu
Videokártyát nem írtál.
Nálam AMD 2500+@3200+, 1 Giga ram és Radeon 9800Pro mellett 1024x768 minden fullon (látótávolság 350m), 4xAA, 16xAF melett még északai versenyeknél sem esik 22 fps alá, nappal meg inkább 30 fölött van.

I-NoVa
Szerintem a szar driver nem a legjobb választás. Használok felváltva GF3-at, és Radeon 9600-at, és egyikkel sincs gond. Programozom is mindkettõt. Ez is olyan, mint az ösztönösen elterjedt AMD félelem, általánosítva: Melegszikúgyislesarkazodmeginstabiléselég. Kb 3 olyan játékkal találkoztam, aminél tényleg gond volt eleinte a radeonnal (ezek között az sl1), de mind3-nál kijött patch. Viszont rengeteg régebbi cucc nem fut NVidián, ATI-n meg rendesen. Próbáld ki pl az NFS 3-at, és megérted.

gabesz752
Ne haragudj, de szerintem az ati nem a legjobb választás!
Ha visszaolvasol néhány játék fórumában, meglátod, hogy mindig az ati-val van a gond. Persze ez csak a magánvéleményem. Nekem egy fx5600 256 tv vivo-m van, és szerintem veri az ati-t.

I-NoVa
Ha jót akarsz magadnak, radeon 9600pro :). Az FX5600-nál valamivel gyorsabb a TI4800 (DX8 feature, dx9-es játékokban nem egészen igaz, de még nincsenek dx9-es játékok (D3, HL2, stb)). 9600pro DX9, és nem utolsósorban gyors, és szebb a képminõsége. Ára kb megegyezik ezekkel.

M@TriX
Ja egy fontos kérdés, most cserélek gépet és lenne egy vidkari kérdésem. Amúgy ha meglesz a befektetés, akkor megmondom, hogyan pöfögött az új gépen az SL. Remélem király lesz.
Amúgy nem nagyon szoktam gépre költeni, de most féláron jutok 3 GHz-es PIV-hez és mellé akarok valami vadító karit. ;) (Bocs nem menõzni akartam, csak örülök neki. ;))

Melyik kártát vegyem?

Gef4 Ti4800 DDR TV vagy Gef FX5600 256 TV VIVO

Ugyanis egy árban vannak és nekem olyasmit mondtak, hogy a Ti4800-as jobb. Szerintetek?

M@TriX
Amúgy dolgoznak a fiúk 1000L, ahogy Alexease is mondta. Jóhírnek talán elmondom, hogy az 1.7-es nem az utolsó verziót jelenti, szóval ha még javítnak rajta a fiúk... ;)

M@TriX
Na sikerült egy 900 lõerõs gépet összeraknom semmi módosítással. Rakosgattam az alkatrészeket és tadamm! ;)
Le is aláztam az esti lurkókat. A ROCra ugyan kevés volt a drága és nappal is meghúztam egy kicsit. ;)

Ezt mondjuk hátránynak mondanám, hogy elég brutál tuningot kell nyomni ha nyerni akar az ember...

M@TriX
azért lett gondolom levéve mert észrevették nem?. ;)

I-NoVa
Hagyd, majd ha az Invictus.hu-ról elérhetõ lesz a normális.

Rookie
Majdnem sikerült a tetõn maradni.. ;D

Rookie

Rookie
Nekem is kiakadt a ROC azért vártam ezt a patch et és most jó nem akad ki.. De felrakhatom valahova hátha ez megy másnak is nem csak nekem.. Vagy hüe ötlet?

I-NoVa
Mert másikat töltöttél le. És mivel nem mindenkinek akad ki a roc (csak kb 97%-nak :) ), ezért.