Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ötlet? Rengeteg. Rakj fel új hangkártya és videókártya drivert, nézd meg, hogy nem-e fut valami káros program a háttérben (CTRL+ALT+DEL, és itt kilõni a "folyamatok" fülnél a nem létfontosságú dolgokat). Újra feltelepíteni másik particióra/wincsire (hátha valami IDE-hiba áll a háttérben), esetleg win98 módban elindítani...
Az irányítás kurvajó.
A roc nem fagy nem lép ki.
Jobb hangok.
Nem akad annyira.
Mûködõ cheat.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A Carrier mód továbbra sem megy?
Nézd meg, hogy a telepítés rendesen fent van-e, tehát hogy a file-ok megvannak-e a játék könyvtárában. Nekem az Street Legal Racing Redline könyvtár olyan 450Mbyte, ha ennél sokkal kisebb, akkor gond van...
Külön nem fogod megtalálni, hanem ha este mész ki akkor világítani fog.
Jony-nak csak annyit, hogy nem mondtam, milyen rendõr vagyok.
Egyáltalán nem az utcán rohangálok, és baszogatom az embereket.
A többit kitalálhatja, ha nem igazán fog mûködni az internete.
Ha egy kicsit tovább néz a szeménél arra is rájön, hogy én amikor 2! * raktam fel a patchet akkor mást írt ki, ugyanis az elsõ alkalommal úgyvolt, hoyg jó!
Aznap nem lehetett leszedni az invictus oldaláról, viszont másnap már letölthetõ volt. És akkor nekem más hibaüzenetet írt ki. Ennyi!
Bocs, hogy nem privátba írok neki, de amilyen nyomoronc még azt sem látná, hogy érkezett privát üzenete.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Van rá egy tippem, hogy amit te 'fullos patch-nak' tartasz, az valójában a Street Legal patchek (1.10, 1.20, 1.22 és 1.31 jelüek), amelyek természetesen nem mennek fel az SLRR-re.
A Street Legal Racing: Redline esetén a 2.1.6 a legutolsó mûködõ patch!!!
Amúgy én 4. SL patchról tudok (1.10, 1.20, 1.22 és 1.31), ezek mindegyikét fel kell rakni!
Ezeket letöltheted innen
Oszi: azért itt építeni is kell a Nitro-t a kocsiba nem csak nyomni a gombot...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Szerinted kinek van ideje ezt a halom összevisszaságot amit ti fórumnak neveztek elolvasni?????? Nekem nincs az biztos.
A csati pedig bõven meg van már töltve ilyen szarságokkal pld visszamész 3-4 oldalt akkor is találsz ilyet. Lehet akkor, hogy a ti hozzáállásotok sem megfelelõ. Talán nem véletlen ez a sok veszekedés. De nem gyõzködlek titeket mert hiábavaló. Sötétség azt kész. Valószinû most irtam utoljára ebbe a fórumba. Azért majd a kocsijaimat belinkelem, csak hogy lássátok én is ezzel a játékkal játszottam. na csá B.GY.-k
....................................................................................................
Privibe nem lenne jobb?
Vagy szervezzunk meg egy boxmecset en szedem a belepot!!

Jony, az enyém Miskolc Klapka György út 8
Ha balhét akarsz gyere nyugodtan.
I'm a policeman!
Amúgy meg nemtudom konkrétan melyik hozzászólásomból következtettél erre. De! Úgy gondolom nincs kirakva sehol, hogy hányas iq-tól lehet a fórumba irni. Az értelmi szintem pedig sokkal feljebb van mint te azt képzeled csak valahogy nem egy autójátékos fórumba akartam okoskodni, azt hittem ide elegek a snassz hozzászólások is. Arra nem számitottam, hogy a fórum zsúfolva van hozzád hasonló átlagon felüli intelligenciával rendelkezõ egyénnel. Viszont azt az egyet nem látom, hogy ez az átlagon felüli intelligencia miben nyilvánul meg. Szerintem semmivel nem irtok különbeket nálam.....
....................................................................................................