Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
a húzogatást meg majd te kitapasztalod, mennyit bír, de szvsz 2-3 kilót még lehet húzni sztenderd hûtéssel
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A játékot még nem raktam újra, megpróbálom egy másik Catalyst meghajtóval, utána majd reinstall.
A gyalogosok kikapcsolása után ok lett?
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Allítólag azzal jobban fut kisebb gépen is!
Kösz
Én is beléptem a klubba :-)
Rosco: az említett probléma - óriási textúrák megjelenése -nálam is jelenkezik az 1.8 patch után. Ha jobban megnézed olyan, mintha a gyalogosokból alakulnának ki + hiányoznak az utcákról a járókelõk. Esetleg találtál idõközben megoldást vagy marad a reinstall?
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
installnal hagyd ki a 2.1.7 es patchet..<2.1.6 utan 2.1.8as kell felrakni>2.1.6 utan 2.1.8as kell felrakni> ennyi
De 400-nál még a Bugatti is "felszáll". Gondolj csak a Forma-1-es autókra. Milyen precizitás és mérnöki fejlesztés kell ahhoz, hogy 350-nél még legyen leszorítóerõ?
Egyébként a Forma-1es autók 3000 köbcentisek, 600 kg-sak, mégis leadnak 900 LE teljesítményt. :-)
Valakinek meg van hogy melyik motorból mi a maximum amit ki lehet hozni? Ha igen akkor elküldené nekem a [email protected] e-mail címre!
Elõre is köszönöm.
Apa cuka fundaluka, fundakávé kamanduka, Ap cuk fundaluk, fundakávé kaa maan duk!!
A Tweakerrel nem húztam túl a kártyát, minden defaulton van. A Z bufferrel kísérelteztem, de nem reagált rá, mint ahogy a szûrések állítására sem. 😞
Van egy kis gond a 2.1.8-as peccs után. A városban (teszt trekken nem) furcsa, hatalmas grafikák (vagy textúrák, nem kivehetõ) jelennek meg, forognak össze-vissza, mintha egy távoli pontból indulnának ki, ami a város alatt van. A játék így élvezhetetlen, habár kétségtelenül jobb lett.
Mi lehet a gond?
A legújabb Catalyst van fent és R3DTweak 3.9b-t használok.
....................................................................................................
Apróbb bugok: Analóg kuplung használatánál gyakran elõfordul, hogy felakad a fordulatszámmérõ, és leáll a motor. (naja, nem sokan használnak a kuplung miatt még egy pedált).
Még megmaradt az autó láthatatlanná válása boltból kijövetelnél.
A nehézségi szint állítás nem vonatkozik a roc ellenfeleire.
Hirtelen ennyi, holnap jobban átnézem.
"Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
"
2.1.6 utan raktatok fel az uj <2.1.8>2.1.8> patchet vagy a 2.1.7esre???
nekem hibat ir ki amikor felraknam de valszeg csak a + kocsik miatt ugyhogy reinstall lesz..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.