46059
.
-
vaszev #31246 hali! V8-as motort hogyan lehet "redline"-ig tunningolni? -
#31245 Egy kérdés.
Van ugye a Yotta kocsi az SL1ből és az yotta néven van a cars/races mappába és van a ford focus ami dzintén yotta néven menne bele a mappába. De ugye akkor felülírja és annyi elég ha a yotta_data mappát és az .rpk filet átírom mondjuk Focus_gata meg Focus.rpk-ra??
Ennyi elég?? -
DraveN #31244 Ja a másik kérdésem hogy biztos van valami einvagen muffler fix (mivel a kipufogovéget nem a kipufogora teszi hanem alá)vagy iesmi csak nem tudom hogy hol!Légyszi segitsetek -
DraveN #31243 Meg tudná valaki mondani hogy miért nem tudom lefesteni a Golfon a sideskirt-öt?köszi -
#31242 na most van elegem belőled.
bárki láthatja ezeket a cuccokat ezen az oldalon nem kell mindig hooppá hoppá-zni mert qrvára idegesít mert mindenki meg tudja nézni nem kell fos képeket csak azért linkelgetni hogy több legyen a hozzászólásod elég lenne pl annyi hogy van egy jó kis autó a xy oldalon nézzétek meg ti is -
#31241 Hoppá hopppá
Letölthető -
#31240 Na aki itt ért az rpk fájlokhoz a segítsen nekem. Mert kellene EINWAGON nem einvagen -be I6-os motor. Vagy árulja el vaakihogy hol és mit kell átírni meg mivel. -
#31239 Boccs ha sokat írok de ze muszály
Superduty 600 !!!!!!!!!!!!!!!4 -
#31238 Csak pár kép ízelítőnek.
A többi ittttt -
#31237 segitsetek már lécci!!! na na! -
#31236 ez eszméletlem!!! :)
nem tudom milyen motor lehet benne, de nagyon erős és nagyon nagy turbó van rajta :D
-
#31235 Hol lehet azt átírni, hogy több motor legyen a kocsiba? -
#31234 Ez a gép tényleg nem egyszerű. Nagyon megy.
Milyen motor van ebbe meg mit tud????
De az biztos hogy a lóerő ott van ha az első kerék be van fékezve és úgy is eltolja a gépet. -
#31233 Erre szokták azt mondani, hogy nem gyenge -
#31232 márt csak azért is azt gondolom kell vmi v8 as motor block, mert leszedtem a golfhoz egy olyan scriptet amivel v8as motort lehet bele rakni... nézem a motor alkatrészeket, és most egy motor se megy bele...
segitsetek... Danka! -
#31231 vettem motort, de egyikre se tudom rárakni...
nem jelenik meg a kicsi jelecske a kit felet, hogy jó lenne...
bár probálatm, de nem tudja belerakni...
tudsz segiteni? -
#31230 vettem motort, de egyikre se tudom rárakni...
nem jelenik meg a kicsi jelecske a kit felet, hogy jó lenne...
bár probálatm, de nem tudja belerakni...
tudsz segiteni? -
#31229 Azt általában úgy kell hogy van veszel egy blockot és úgy próbáld. Mert ugye Engine kit és nem full motor. Bár jó lenne mert ha kihullik a kocsiból nem kellene mindig újat belebaszognom
-
#31228 arcok!
a furball v8 as motor kittet mijen motorra tudom rakni?
az mc és a Ford amibe bele menne nem? de nekem nem rakja rá... kell még hozzá vmi?
ha tudtok segiteni Thx! -
#31227 Akkor lehet a belsővel kell kezdeni valamit nem??? Az a baj én nem értek hozzá így csak tippelgetni tudok. -
#31226 Így igaz, max-os. Az ablak a 3d fájlban 2 részre volt osztva. Én csak a külsőt részt színeztem be. -
#31225 Nem vágom mi lehet a gond. Nem lehet még állítani az oldalsók átláthatóságán?? Vagy az már max-os? -
#31224 Ez nekem nem újdonság.
Az érdekes, hogy ugyanúgy csináltam az összes üveget és az oldalsókon nem lehet kilátni.
-
#31223 Na ha már itt vagy akkor mutatom mi a gond az üveggel
Kívülről tökkéletes
Deee..... Belül már gondos a dolog.
-
#31222 Visszajöttem osztálykirándulásról!
Bátran lehet küldeni képeket, 3d modelleket:
[email protected]
a kispolák is érdekelne -
#31221 Már van amint láthatod csak mélg nincs fent sehol a kaszni -
#31220 hja... de egyszer lesz ijen a játékhoz nem?
-
#31219 Nyámmm ----Nyámmmmm
-
#31218 Ezek csak képek. sl.tk fórumán mindennaposak az ilyen képek. -
#31217 Csoki all!!!
Matrix, honan jutcc hozzá ezekhez a verdákhoz?
-
#31216 Akép címe:470-el a falnak :D
Hol lehet azt átírni, hogy több motor legyen a kocsiba? -
#31215 a felnik/kerekek veszettek nagyon, teccik
az audi se lesz rossz am -
#31214 Sziasztok,bár már kérdeztem,de honnan tudnám leszedni a gamát?????
Wcenter,Dc++ kiesett! :(((
Plíz HELP! -
#31213 de ezek is fincsik:
meg ez is durva jó
-
#31212 Whaoo, sztem minőségi munka, szép darab lesz. Jó kis Audi, mondjuk nem láttam még képet róla, de a TT juttott róla eszembe, határeset. ;) -
#31211 nézzetek el. Elég érdekes de nekem tetszik.Ide -
#31210 hhh,az -
#31209 hehe, kicsit "gaz" a dizel fordulatszammero egy fullos, benzines/metanolos/nitros sportkocsiban:) -
#31208 az a baj a Bedgeben hogy az ülések kulák és ha rakok egy sportülést az már kint van a kaszniból. -
#31207 meg ennek az eleje is lejjebb van mint DJ-é na de mind1