Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolok itt az Einvagen 9psi superchargerre!
Please HELP me!
JA ÉS VALAKI HA TUD KÜLDHETNE EGY JÓ MENTÉST!
KÖSZIKE.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Hogyan tok jatekbol kepet lopni?
Volt egy e-mail váltásom az invictus -szal és ezt Õk is alátámasztották. :-)
A SLRR az SL1-bõl lett továbbfejlesztve... Ez a rész sokkal jobb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Állítsd be a váltót is!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most szereztem meg a Racing Redline-t.
Az a problémám, hogy ez egy kicsit összetetteb mármint a tuning mint mondjuk az nfs.😊
Nem tudtok egy oldalt ahol leírják mit hogyan kell melyik-melyikhez valo.
Elõre is köszi.
Nem ertem tok ideg vagyok nyerek es nem erzekeli!!!
Mondjuk eccer zsaru gyorshajtasert utanam jott(kozben bertem celbe) de ennek nem lenne szabad igy lennie szerintem!!!
Tok tanacstalan vagyok
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Bairennel nem megy az utos 5 legyozoese!!!
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
azoktat be lehet tenni a 2.18-as patch alá is? vagy ott még nem mûködnek? és a másik kérdés hogy az autók mûködnek 2.18 alatt?
- Ha a feltoltesere, megjelenitesere, akkor a Forum fooldalan, baloldalt, a Forum Menu/Beallitasok-nal.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Hát bedobtuk a forgalmit, és vittem mindent.
2.: megvan a szükséges lé?
3.: megvan a red/ besorolás (a vörös klub elsõ 5.-be kerülj be)?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/img]
[/img]
[/img]
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Live your life like it\'s your last day...