Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tedd fel az osszes patchet, azokkal mar jobban megy, es vegyel vissza egy-ket dolgot, (foleg gyalogos: OF, forgalom: 30%, latotavolsag: 200m).\
Patchek fent a banneren!!!
Ebbõl még mindíg lehet lefaragni.
[/img]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Na remélem most már jó!
Hasznald ezt: PicUp
A hasznalati utmutatot olvasd el! 😉)
hát igen lehet, hogy hülye kédés volt
Olyan szépet csinálnék belõle 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ennél lehet többet kihozni belöle?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Az lenne a problemam hogy ma vettem egy MSI Geforce FX5200-as VGA kartyat, csak az lenne a bibi hogy nem tudom feltelepiteni a driveret mert nekem elso kiadasos win98-om van es a kettes kellene!Nem szeretnem ujra telepiteni a gepet emiatt!Nem lehet valahogy ezt megoldani!!!
Tenyleg neharagudjatok hogy ide irom!!!
Kosz i elore is a segitseget!!!!
Mi a legujabb patch hozzá mer kilépeget a játékbol!
....................................................................................................
Nekem meg nem volt Prime-om, vagyis nem tudok segiteni😉)))

....................................................................................................
http://www.extra.hu/GrimReaper118/1.html
Patch van, több is, letölthetõek a fenti oldalon, vagy a http://www.invictus.hu-ról
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Szeretném majd kipróbálni ezt a játékot, mert anno a SR-nagy kedvencem volt. Szal még nincs meg a gama, de addig is szeretnék pár indulási tanácsot kérni töletek tapasztalt játékosok. Mi kell hozzá olvastam, hogy van már valami patch is, szal jó lenne, ha valaki a kezdõlökést megadná. Mielött még az elmúlt 27000 üzenetet elolvastatnátok velem, (ugye a szokásos válasz >>> olvass vissza) kérem szépen, hogy valaki mesélje el mit kell tenni! Vagy elég ha a http://slc.hsw.hu/ oldalon körülnézek?
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

nekem is GeForce-om volt elõtte és a "pokoli céges rendszergizdánk" tanácsára vettem Ati-t. Nálam a cél egy olcsó, TVOut-os, de még játékra is kielégítõ teljesítményt nyújtó kártya volt. A Sapphire Ati 9200 128MB pedig ennek tökéletesen megfelel. Szebb a grafikája szerintem és az ár/tejlesítmény aránya is jobb. Kell hozzá egy Tweaker (itt a fórumon tanácsolták egyébként), és azzal szinte tökéletesen belõhetõ.
Én csak jót tudok mondani róla, pedig eleinte én is szkeptikus voltam az Ati-kal szemben.
És az SLRR is jól mutat vele

/OFF

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Bocs az Off-ért
[/img]

)