46059
.
-
#31486 ezt lehet módosítani:
alapmatrica
-
#31485 gerx gyere át egy picit. -
#31484 Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm -
#31483 Na ez lesz még a szép.
-
#31482 Na akkor hol kell állítani Adobe-ba az átlátszó hátteret?? Konvertálással nincs baj csak azzal a kurva háttérrel. -
#31481 vagy kiadhatnátok a Xi-nek is, ugyanis ott már készül egy Skyline, már elég dögös lásd lentebb, lehet segítene nekik... -
gerx #31480 loller küld át e-mailbe és feldobom erre a fórumra
e-mailem :[email protected] elég nagy a tárhej 50mb -
#31479 -
#31478 valaki be tudná fejezni mert én már többet nem csinálok ezzel elég volt megszerkeszteni 1 életre :)
csak még elő kell kotornom vhonann mert cd re írtam csak nem tom melyikre -
gerx #31477 és úgy hogy töltsétek le mert sokat kell várni -
gerx #31476 ezeket nézzétek meg
-
gerx #31475 VIDEO 1VIDEO 2VIDEO 3VIDEO 4VIDEO 5VIDEO 6VIDEO 7VIDEO 8 -
#31474 elmentettem de több helyet foglal mint az eredeti és befagy a game tőle amikor elindul -
#31473 Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm -
Vlala #31472 Sziasztok, leszedtem a Golf (bocs, Einwagen) kabriót, szép darab! Hátsó kerékjárat-szélesítést meg kellene oldani szebben, olyan, mint egy ötajtóson...
Viszont az LMről letöltött karosszériaelemek jók hozzá, főleg a lehúzott hátsó lökős-küszöb együttes a négy kipuffal.
A kristálylámpa sem rossz hátra!
Képeket csak belinkelni lehet, vagy feltölteni is? -
#31471 Megtaláltam:
http://lm.uw.hu/php/downloads/list.php?file=http://home.comcast.net/~mvelarde/RACINGBEATPICS/brakesfinals.zip
-
#31470 Hali.
Valaki irja meg légyszi hogy honnan lehet letölteni azt a dizájnos féktácsát ami a 2. oldalon található skyline-on van. Előre is kösz. -
#31469 regisztrálj 1 ingyenes tárhelyet pl:
uw.hu - 100MB ingyen
atw.hu -500MB ingyen -
#31468 ill. koszonJUK... -
#31467 valszeg nem azt a tipust irta at... (rossz filet)
gerx: uj lettedre kicsit vegyel vissza magadbol legyszives, ez nem egy kibaszott firkafal, hanem SLRR/autos topic. Amit DJ RX7-nek akarsz mondani, vagy te, vagy a csaladod azt privatba nyomjad ! koszonom szepen... -
#31466 nem tudom a chello tárhejemre feltölteni a videjót!
nincs veboldalam creálva!
hova tudom feldobni
nagyon érdekes!
loller vagyok!
help me -
#31465 arcok, miért lehet az hogy egyik haverom megscriptelte az autot és semmi nem változik rajta...
tudtok vmi épkézlább ötletet? -
#31464 jajaja. csak nem tom, hogy streeter vágja-e hogy kő ilyeneket csinálni shopban. -
#31463 nem értem miért kell ezt így túlbonyorítani
photoshoppal csinálsz egy képet átlátszó háttérel és mented png-be úgy, hogy a tulajdonságai megegyezzenek az eredeti matricáéval -
#31462 fúha tom, hogy kell csinálni (elméletben), de el nem tudnám mondani. anno egy valag matricát csináltam a gaméba. alex 100, hogy el tudja magyarázni. asszem tőle kérdeztem én is. -
#31461 photoshopban van átlátszó szín -
#31460 photoshoppal radírozd ki a fehér részt.
ez csak egy tipp! -
#31459 A játékba hogy lehet matricát benyomni normálisan. Mert nekem lyan képeim vannak aminek a háttere fekete vagy fehér és egy nagy plecsnit is nyom nem csak a képet. Hogy lehet azt megcsinálni hogy csak a matrica legyen háttér pedig ne legalább is ne fehér vagy fekete hanem átlátszó vagy valami.
Remélem érthető lett :) -
#31458 ez első videón az eredeti rx7 motor van tuningolva4
nem gyenge az a szuperfeltöltő
sztem az volt a gáz, hogy nem volt beállítva a "redline" és a motor nem bírta a fordulatszámot -
#31457 De dúrrrva a kis RX7 be a nagy V8-as motor úúúúhhhúúúú
A video2-n az milyengép?? Tán egy porsche GT1 -
#31456 ÚRISTEN!!! Hogy vál az az állat az első videon!Inkább maradjon a mecsbokszoknál!!!!!! -
#31455 Csak neked idézek gerx az elmebeteg Fatal Dani nevű haveromtól:"Vigyázz! ...mert jönnek az irakok és ráddobnak egy biológiabombát"
a kövcsi videókon látszik, hogy mit is tud a wankel motor:
video1video2 -
#31454 de ezt minek kell háromszor beírni??? -
gerx #31453 nem toom a honlapod
-
gerx #31452 gti gaga ide rakd ki kössz
-
gerx #31451 ide rakd ki a forumba -
#31450 ok, ezt nem tudtam -
#31449 látom van egy pár videjó link
mindjárt eröt veszek magam, azt feltöltöltöm vhova az skylinenos videomat.
nem hittem el amikor megnéztem hogy ijen van
kb 1 óra és fent lesz, akkor közlöm a cimet, hova dobtam fel. -
gerx #31448 igen az rx8-ban wankel motor van -
#31447 Azért az se mindegy hogy az RX8 nem tom hány lóerés mondjuk 220 alapból De ha az RX7-et feltuningolják 260-280-ra csak jobban megy akárhogy is 1300-as