46059
.
  • 20TYA
    ezt lehet módosítani:
    alapmatrica

• DJ RX7
    gerx gyere át egy picit.
  • DJ RX7
    Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm
  • streeter
    Na ez lesz még a szép.

• streeter
    Na akkor hol kell állítani Adobe-ba az átlátszó hátteret?? Konvertálással nincs baj csak azzal a kurva háttérrel.
  • M@TriX
    vagy kiadhatnátok a Xi-nek is, ugyanis ott már készül egy Skyline, már elég dögös lásd lentebb, lehet segítene nekik...
  • gerx
    loller küld át e-mailbe és feldobom erre a fórumra
    e-mailem :[email protected] elég nagy a tárhej 50mb
  • bodesz
  • bodesz
    valaki be tudná fejezni mert én már többet nem csinálok ezzel elég volt megszerkeszteni 1 életre :)

csak még elő kell kotornom vhonann mert cd re írtam csak nem tom melyikre
  • gerx
    és úgy hogy töltsétek le mert sokat kell várni
  • gerx
    ezeket nézzétek meg
  • gerx
    VIDEO 1VIDEO 2VIDEO 3VIDEO 4VIDEO 5VIDEO 6VIDEO 7VIDEO 8
  • bodesz
    elmentettem de több helyet foglal mint az eredeti és befagy a game tőle amikor elindul
  • DJ RX7
    Axis(240SX),Coyote(Corolla) ezt a kép autót nem tudná átküldeni mert innen nem lehet leszedniu. http://www.freewebs.com/slredlinemods/cars.htm
  • Vlala #31472
    Sziasztok, leszedtem a Golf (bocs, Einwagen) kabriót, szép darab! Hátsó kerékjárat-szélesítést meg kellene oldani szebben, olyan, mint egy ötajtóson...
    Viszont az LMről letöltött karosszériaelemek jók hozzá, főleg a lehúzott hátsó lökős-küszöb együttes a négy kipuffal.
    A kristálylámpa sem rossz hátra!
    Képeket csak belinkelni lehet, vagy feltölteni is?
  • TibiGrafix
    Megtaláltam:
    http://lm.uw.hu/php/downloads/list.php?file=http://home.comcast.net/~mvelarde/RACINGBEATPICS/brakesfinals.zip
  • TibiGrafix
    Hali.
    Valaki irja meg légyszi hogy honnan lehet letölteni azt a dizájnos féktácsát ami a 2. oldalon található skyline-on van. Előre is kösz.
  • 20TYA
    regisztrálj 1 ingyenes tárhelyet pl:
    uw.hu - 100MB ingyen
    atw.hu -500MB ingyen
  • 3Error #31468
    ill. koszonJUK...
  • 3Error #31467
    valszeg nem azt a tipust irta at... (rossz filet)

gerx: uj lettedre kicsit vegyel vissza magadbol legyszives, ez nem egy kibaszott firkafal, hanem SLRR/autos topic. Amit DJ RX7-nek akarsz mondani, vagy te, vagy a csaladod azt privatba nyomjad ! koszonom szepen...
  • GTi Gaga
    nem tudom a chello tárhejemre feltölteni a videjót!

nincs veboldalam creálva!

hova tudom feldobni
    nagyon érdekes!

loller vagyok!

help me
  • GTi Gaga
    arcok, miért lehet az hogy egyik haverom megscriptelte az autot és semmi nem változik rajta...

tudtok vmi épkézlább ötletet?
  • 12346
    jajaja. csak nem tom, hogy streeter vágja-e hogy kő ilyeneket csinálni shopban.
  • 20TYA
    nem értem miért kell ezt így túlbonyorítani
    photoshoppal csinálsz egy képet átlátszó háttérel és mented png-be úgy, hogy a tulajdonságai megegyezzenek az eredeti matricáéval
  • 12346
    fúha tom, hogy kell csinálni (elméletben), de el nem tudnám mondani. anno egy valag matricát csináltam a gaméba. alex 100, hogy el tudja magyarázni. asszem tőle kérdeztem én is.
  • 20TYA
    photoshopban van átlátszó szín
  • Zetorg
    photoshoppal radírozd ki a fehér részt.
    ez csak egy tipp!
  • streeter
    A játékba hogy lehet matricát benyomni normálisan. Mert nekem lyan képeim vannak aminek a háttere fekete vagy fehér és egy nagy plecsnit is nyom nem csak a képet. Hogy lehet azt megcsinálni hogy csak a matrica legyen háttér pedig ne legalább is ne fehér vagy fekete hanem átlátszó vagy valami.

Remélem érthető lett :)
  • 20TYA
    ez első videón az eredeti rx7 motor van tuningolva4
    nem gyenge az a szuperfeltöltő
    sztem az volt a gáz, hogy nem volt beállítva a "redline" és a motor nem bírta a fordulatszámot
  • streeter
    De dúrrrva a kis RX7 be a nagy V8-as motor úúúúhhhúúúú
    A video2-n az milyengép?? Tán egy porsche GT1
  • TTYYPPEERR
    ÚRISTEN!!! Hogy vál az az állat az első videon!Inkább maradjon a mecsbokszoknál!!!!!!
  • 20TYA
    Csak neked idézek gerx az elmebeteg Fatal Dani nevű haveromtól:"Vigyázz! ...mert jönnek az irakok és ráddobnak egy biológiabombát"

a kövcsi videókon látszik, hogy mit is tud a wankel motor:
    video1video2
  • streeter
    de ezt minek kell háromszor beírni???
  • gerx
    nem toom a honlapod
  • gerx
    gti gaga ide rakd ki kössz
  • gerx
    ide rakd ki a forumba
  • Zetorg
    ok, ezt nem tudtam
  • GTi Gaga
    látom van egy pár videjó link
    mindjárt eröt veszek magam, azt feltöltöltöm vhova az skylinenos videomat.

nem hittem el amikor megnéztem hogy ijen van

kb 1 óra és fent lesz, akkor közlöm a cimet, hova dobtam fel.
  • gerx
    igen az rx8-ban wankel motor van
  • streeter
    Azért az se mindegy hogy az RX8 nem tom hány lóerés mondjuk 220 alapból De ha az RX7-et feltuningolják 260-280-ra csak jobban megy akárhogy is 1300-as