Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Bocsi,de a külföldi emberkék nem tudnak konvertálni. ;)

Amúgy itt egy kissebb érdekesség. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez sem rossz OFF-ROAD

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
mmmmm ez is fincsi...

M@TriX
bocsi, így egy óra fele kissé bénázok. ;)

M@TriX
Hmm, láttáok készült egy új HUD, mondjuk nekem annyira nem tetszik, de a NOS kijelzõ az igen. ;)

M@TriX
basszus ettõl behaltok, nem szúrok be minden képet hanem nézzetek el IDE

de ezt látni kell. ;)

V16! ;)

[NST]Cifu
Tényleg, mi van az SLRR devkittel?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
WOW! Jo lesz:)) Kivancsi vagyok hogy csinaljak ezeket az autokat, normalis DevKit nelkul?!:)) MIvel eddig csak az elozo publikus, raadasul bugos is, valszeg nagy turelmuk van, vagy valamit nagyon tudnak;))
M@TriX
a hüje zone a képet nem engedi kirakni, de a link az mûködik. ;) Katt a nagy semmire. ;)

M@TriX
Húú, nemtom láttátok-e én most bukkantam rá erre a készülõ BMW Z3-ra:

Ombika
HAt basszus egyertelmu jobban megy Gt2 futomu es legbrutalabb auto de RED-be mar keves!
En szivesen leirom de elveszi a jatek elvezetet ha elmondom mit hogyan kell beloni de ha akarod!!!

Ombika
Huh mar 1119 Nm-828 loeros
Mielott nem alakitottam turbossa azelott 900 leros volt de kevesebb Nm!!
DE elso helyezetett elvertem REd-nel aztan visszamentem ,mert nem kaptam autot de 2-ik helyezetett nem birom erdekes! :(

Ombika
Nekem Pjotr 774 loeros!!

NEmtudom ti hogy alltok vele de ma vmi hihetetlen tortent velem GM Limited Edition 1112 Nm ---> Ez kurva sok vagy ez altalanos ,mert eleg durva szerintem bar egyenesen tartani nem tudom akarmilyen futomuvet is teszek be ala!
HA vki rakott mar ossze ilyet segitesen ha tud!! :D
Koszonom

12346
meglestem a volvot:/// ennek semmi értelme. ha egy full új autó lenne, akkor kb ez a best of. de így, hogy alatta meg kivillan a yotta..

12346
jaja trabi tényleg kéne:)) lestétek azt a suzukit a projectben? sztem erõsen hanyagolni kéne:)

Alexease
Az also autot mintha elmereteztek volna egy kicsit;))) Vagy az ember nagy?;)))
[NST]Cifu
Hihi, ezek tényleg jók!

M@TriX
Lesz itt buli!!!
Legyen egy trabi is. ;)

M@TriX
MáTriX_belog. ;)

És ezekhez mit szóltok? ;)

bfg900
Ez sirály.
Alexease
Ombika
Ti mar a championt is vegignyomtatok ahova csak bizonyos nap utan enged be?

Rosco
Bocs Ombike, Pjotr-nek akartam írni!

Pjotr: Még annyit, hogy ezen a játékon, mint ahogy már párszor itt elhangzott, 3 dolog dob sokat igazán: egy király proci, egy nagy adag RAM, meg egy saját procis hangkártya.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Nem értem... mindenki fikázza az Ati 9200-eseket, pedig simán hazavág pár egekig magasztalt GeForceot.
Nekem speciel mindenben kielégítõ teljesítményt nyújt és DX9-et is támogat.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

M@TriX
ja így van...
Csupaszon ezresért állnak ki, ruhában meg 4-ért, stb, stb... ;)

M@TriX
khmm, én indítási tippet mondtam. Aztán ha összeszettél vagy 10 rongyot, eladod a golfot és meg lehet venni a Duhent úgy, hogy van még vagy 8-10 rongy a tuningra...

Ombika
Ez az uj patchnal van igy?

M@TriX
én összeraktam 20000-bõl egy 202 LE-rõs Golfot.
Azért mondom ilyen pontosan mert éppen most kezdtem egy új karriert.
Használtan vettem 18 ropiért. Mindent eladtam róla amit csak lehett kivéve a lámpákat.
Aztán menthanol tuning és még pár motoralkatrész és már csináltam vele 10ezer dolcsit...

[NST]Cifu
Miért kevés a 20.000$?
Simán veszel egy Einvagen GT vagy GTK autót, leszereled róla a nem kellõ dolgokat (pl. anyósülés :)), majd kicsit felpiszkálod, és ezzel már van esélyed az elsõ versenyeken.

Amúgy bevallom a 2.1.8.-al nem próbáltam még a trainert, de ha nem is mûködik, akkor simán megcsinálod a mentést 2.1.7.-el és utána patchelsz...

Ombika
Mint lathatod nekem van de allat nagyon 900 lovas meg csak!!

Ombika
sorba az osszeset!!

Ombika

Ombika
Ombika
Nekem 3 autom van Bairen,Superduty 750 ,Gm Limited Edition!
Nektek?

Rosco
nekem is begyorsult a kicsike, mikor megkapta a 2500+-os procit. Azt viszont még érzi a kis szaros, hogy a régi 133 Mhz-es 512-es DDR RAM maradt a gépemben :-))

Ombika
En is egy 21"-Viewsonical nyomom es jo lenne ha menne a jatek 1280-ba de sajnos nem :{

M@TriX
ha jól tapasztalom a játék a procira a legigényesebb meg a memóriára, ebben a sorrendben...

M@TriX
nem ondanám, hogy szar, csak még nem volt idõ a tökéletes optimalizálásra, de amúgy nagyon állat a gém, mert a z elsõ rész már régen kijött de a nagyobb fejlesztõk azóta sem erõltetik meg magukat törésügyileg sajna...

M@TriX
nekem annyi van, és ok.
Amúgy én egy játékot sem játszok 1024-nél nagyobb részletességgel, valahogy ez bennem maradt az évek során. ;)
Az SL amúgy 1024-ben 32 biten zakatol, amúgy nekem nem ATIm, hanem egy 4800SE van, de mondjuk nem sokáig mert hibás a VideóOUT és becserélik csak azt nemtom, hogy mire...

Alexease
Igen, az mar tenyleg "TV";)))
Azert a belsonezetes szelvedo efektekert tudod mennyit "kuzdottem" naluk?!:))) Nem mintha miattam csinaltak volna meg, de a lenyeg, hogy van es mukodik.
Alexease
Altalaban mindent 800x600-ra optimalizalnak, esetleg 1024x768. Ezek felett mar luxus;))
Amugy milyen TV lehet az, ami 1280-at tudna megjeleniteni?!?!?
Ombika
Nekem 3 Ghz-es gepem van 1 ghz ram radeon 9500-el es haat ,akkor el tudom neked kepzelni MAtrix elotte mi volt ,nekem vissza kell vennem grafiakt,mert este akad! :[
Lenti kerdesemre nem tudtok megoldast?

Alexease
En tudom hogy jo es szep;))) Komoly programozas van benne azert, foleg az ujtipusu fizika teren. Jo lene, csak nincs "kesz" es meg atomeromu kell hozza, hogy kijojjenek a jo dolgok:))
En speciel mar majd 2 eve, egyszeruen meg ram-ot sem tudok venni a gepbe, procin meg ilyesmin nem is gondolkodom;)) Talan majd ev vege fele, vagy jovore...
De jo lesz ez majd jovore is;)) A grafika, az efektek full-on jok, az autok reszletesek stb. Majd akkor vegig nyomom rendesen;))
robotnyk
talán mert amikor kijött nem létezett olyan gép amin maxon lehetett futtatni
M@TriX
Gyerekek, akárki akármint mond, ne higyetek a játékról. Amíg egy 1.4-es Cel-lel nyomtam a játékot addig én is kissé bugosnak gondoltam. De most sikerült beszereznem egy 3.0Ghz-es procit, két 512-es DDR-el. Valami brutál ez a játék. Minden high-on és max-on. Az ég olyan szép hogy állat, élõ város, rendõrüldözés, most bontakozik ki itt nekem a játék. Szóval aki tudja az nézze meg egy brutibb gépen mielõtt ítéletet mond. Persze hallottunk itt olyan embereket akiknek jó géük volt mégsem mennt. Hát nemtom, de én azóta ezt nyomom. ;)

ÁLLAT!!!!
Az NFS-et is megnéztem szép az is, de ebben olyan a törés, hogy sztem csak azért nem lett világszenzáció, mert nem egy ütõs gépen nézték meg.
Talán a köv játék ami erre az engine-re épül ha lesz, addigra már talán több helyen lesz király gép.

Mindnekinek Gigaherzekben gazdag új évet kívánok! ;)

Ombika
Az elso vagy masodik a prestige,mert ha masodik ami valoszinu akkor az nekem 1300!!!?
DE nem a championba mondod az autot vagy csak ott lehet nyerni?
Mc GT Limited Edition-nel nem tudok olyan futomuvet ala tenni aminel ne tolna el segget 285/45-os gumival es 18-as felni 11-col szeles!!!

Rosco
elég nehéz rávenni õket :-))

Olyan autóval told a versenyt, aminek a prestige 740 körül van. Nekem ilyen autóval (Duhen volt) sikerült egy Emer Nonust megnyernem. (na jó, mákom volt, az Emer megcsúszott :-))

Ombika
Vki a championt is vegigvittem mar?
En legyoztem red-nel elso helyezettet de basztak autot adni?!

M@TriX
az SLRR jobb, de ha gyûjteménybe kell, akkor a DCt figyeld, de amúgy a boltba is hozzá lehet jutni ha jól tom 3000 alatt...

M@TriX
szerezd be az SLRR-t über, nagyon állat...