Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Páran állítják, hogy már az SB Live! is képes a hardware-es gyorsításra a CPU igénybevétele nélkül, mások szerint ez csak az Audigy szériától van így.
Mióta Audigy (1-es széria) van a gépemben 10 FPS-sel jobban megy a játék.
Az bizti, hogy ATI kártyánál a város éjszakai fényei lassítják a játékot.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A Fraps99 nem bizergálja a játékot, de a Fraps2000DEMO-tól leesik az FPS 8-9 (!!!) alá az elsõ movie rögzítése után. Mitõl lehet???
Þór vígi þessi rúnar
Pedig eddig patyolat volt az elõéletem, mostmár "priuszos" vagyok. 😉 Sajna....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy az egy nagy rakás.... nem méltó a filmhez, de persze saját felelõsségre beszerezheted.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem az is tetszik, hogy a golf csomagtartójába betettek egy V8-ast. 😉
Ha mar ennyire benne vagy, akkor inkabb a SL autokat probald konvertalgatni az SLR-be. Annak meg ertelme is lenne, es elismerest is szerezhetnel vele😉))
Foszfor - jo arc :o)
kene az a slrr-es oldal ahonan le tom szedni a patch-eket! pls mongyatok el
Foszfor - jo arc :o)
Azért én örülök. 😉
Ezt a csuszkalast sosem ertettem. Szerintem annyira csuszik, amennyire kell (uszkve). Osszeraknak itt egy sima utcai autot, normal felfuggesztessel, gumikkal, van vagy 5-600 HP, es csodalkoznak hogy csuszik! Foleg, ha hatso kerekes.
A GT autok 6-700 HP-sek, de special cucokkal, es azokat sem egyszeru elvezetni. Az F1 900 HP, es azert, az nem egy sufni tuning.
Vagyis, ha valaki osszerak egy 1000HP-s cuccot, oruljon, gogy el tudd indulni egyaltalan, vagy nem szakad szet a felfuggesztes.😊 Tudom, tudom ez jatek. Na, ezert lehet megis elindulni vele😉))))
De aki 700HP-s autot akar tesztelni, ami hatsokerekes, az nezze meg pl. a F1 Challenge-hez kijott MOD-ok egyiket, pl. a GTR2002-X-et, abban van Viper. Menjen egy kort valamelyik palyan. Ha egyszer legalabb korbe tud menni kicsuszas nelkul, akkor mar azt mondom: hogy jo😉))
Azert irt angolul, mert az az idezet, egy kulfoldi forumbol van. Ott sokan vannak, akik komolyabban is foglalkoznak a programmal, nem csak "scriptelnek", hackelnek, meg panaszkodnak hogy igy szar, meg ugy szar. Ebbol is latszik, hogy nekik, majd exluziv pre-patchet adnak, hogy tudjanak tesztelni rendesen.
Description
Twist, mold and modify a standard vehicle into the monster machine of your dreams! With only $3,000 and seven days , you'll be workin' overtime in the Monster Garage to get the job done in time and on... budget! Based on the hit Discovery Channel TV series, you will need to plan your monster machine carefully, order parts or create/construct the parts needed and start wrenching away, just like Jesse James and his monster team of experts. Turn a limo into a fire truck or an SUV into a rock crawler. When you have completed your mission - test it against it's real-world equivalent. Do you have the skills to take a run-of-the-mill street ride and turn it into an awesome miracle of modern engineering and ingenuity?
Developer: Invictus
Publisher: Activision Value
Media: Release Date
CD-ROM 01/21/2004 ??????????????????????????????????????? Hogyafene, mindjárt kész??? Valakinek van errõl valami bõvebb infoja?
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
(Egyébként király hangja volt. Süvített a turbo, mint a szél...:-)))
- A letoltheto cuccok nem hivatalosak, vagyis nem kerulhetnenek bele.
- Gondolom nem dobozosban van meg, vagyis egy patchelest szerintem kibirsz.
Pl egy taxit dudalok le vagy kisteherautot,mert terkep szerint piros szinu es kiall versenyezni,de akkor mar rendes tuningolt auto!
ERdekes!!!
"Remélhetõleg és ha minden jól megy, akkor egy használhatóbb DevKit is meg fog jelenni."
Meg hogy így szinte jönnek hozzá autókiegészítések hát állat...
Alexa hat jah hatha lesz folytatasa az mar ULTRA Brutal lenne!
TE jatszol meg gameval?
A lenntiekben amiket linkeltetek autok 27886,Focus RS!! Ezket le lehet mar vhonnet tolteni?
En igazabol egy Bmw M3-nak orulnek!! 😊

Kis lowrider motorral hátul. 😉

Várom a választ és mondom mi lesz...
Amúgy tényleg állat mit tudnak a FANok. Hogy ennyire ráérnek agy mi. 😉
A Street Legal él és élni fog!! 😉