Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
MAr postan van! 😊
8 ropit megert!!!
Firewares vagy az van mindegyiken?

Rosco
Ne légy pesszimista :-))
Na bevált az Audigy?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Ombika
MAjd a patch segit de ugyis lesznek utana ujabb bugok! 😞

Rosco
jah, ezt én is észrevettem!

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Gyiik
radeon 8500le 128 mega 512 ram 2g celeron

....................................................................................................

Gyiik
2.18as peccsnel, fullos reszletesseg mellett nalatok sem jelennek meg a kereknyomok?

....................................................................................................

M@TriX
Ja elfelejettem mondani a megemlítendõ autók között a Subaru-t ami ugyancsak nagyon jól sikerült... fennt is van a gépemen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Na úgy tûnik másnak is zavarta a szemét a belsõ tér. Készül a Subaru-hoz is egy jó kis belsõ:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tikal
hangokat melyiket toltsem le vagy mi a modja hogy jobb hang legyen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

M@TriX
a Camaro-t el ne felejtsd, mert nagyon profi lett...Na nem is bírom magamban tartani. Nézzétek csak. 😉
Belül krómfelíratok vannak, nem csak textúra!

I-NoVa
A patchig uninstalltam, aztán bugreport, a végsõ patch után meg addig várok, amíg meg nem lesz a 2.5-ös barton, és végre full grafikán élvezhetem 😊. Aztán jöhet a camaro, meg a többi szépség.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
Na nézegettem az SLRR-hez készített kocsikat. A Camaro nagyon profi lett, a belsõ nézete is nagyon tuti, krómozott keretek, kárpitozás, stb. Aki szeret belsõ nézetben játszani annak kötelezõ darab.
A Ford Focus is nekem bejött minden OK vele.

Megjött a kormányom és most belsõ nézettel szórakozok. Nagyon király A Camaro-val "fejnézetben" nagyon ott van a gém...

M@TriX
ok, nem töltõdött be a logód akkor még. 😉
Azt hittem az SL-rõl írtad, az NFSrõl írva viszont igazad van, ott tényleg úgy mûködik.

I-NoVa
Kevered, az NFS-rõl írtam ezt.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

12346
má elhangzott mér nem az igazi a gém. ha már hangnál tartunk, nekem a v8 nem tetszett nagyon, de szerencsére lehet tõtteni normális hangot. az zsírabb

Tikal
persze okés, csak kurvára meglepodtem mikor elkezdett szaggatni... na mindegy... meg vhogy a hangok nem az igaziak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
dugo van!

Ombika
Akkotr ne jatsz vele,ennyi!!!

Alexease
Tukrozodes, vetett arnyek, fust, szikra van mint efekt. Es meg jo nehany dolog. Persze, nem annyira taknyos mint az NFS-ben. De itt szamolni kell egy csomo dolgot mint komoly fizika, tores, AI stb.

Magyarul, nem a grafika lassit be. De nem is a grafikatol lesz egy autos jatek jo.
Tikal
ööö, hát ez a játék sem egy grafikai csoda, de itt még csili vili sincs és mégis szaggat, egyetlen spec effekt a lens flare 😊

M@TriX
1. nemtudom, te mit cisnálták, de én egyszer úgy kezdtem új karriert, hogy egy Duhent 800-ra feltuningoltam és úgy elhúztam mellettük, hogy csak na
2. nitrózni nem nagy dolog, 1000párdollárból már bele is rakhatod a kocsiba...

I-NoVa
Ott nem vezet az ai, mint az SL-ben, csak tolja az ideális íven az autót a játék, legfeljebb, ha van ott forgalom, akkor nekimegy. Akkor lett elegem, mikor csak úgy újrakezdtem egy full tuning skyline-al a legelsõ pályától, és legyorsultak, tartották a végsebességem (legalább 100-al nagyobb, mint a lehetséges kezdõkocsié), és nitroztak!, mikor a legelsõ pályán még nem lehet nekik olyan. Szóval hiába veszel akármilyen upgradet, nekik is ugyanaz lesz a kocsiban, csak a saját dolgod nehezíted azzal, hogy gyorsabban mész.

basta002
Egyébként azt észrevettétek a NFRU-ban, hogy ha van pl. 8 mp lemaradásod, azt pillanatok alatt be tudod, hozni, de onnan képtelenség elõnyre szert tenni. Csak ennyi. Ez az én meglátásom. Ezért hagytam abba a 83-on.

..::S::L::M::..

Ombika
BEindult a topcit!!

Epp most businesseltem egy Audigy-t ,remelem hatasos lesz az ATI MELLETT!!!!

basta002
Amúgy, csak úgy poénból kérdezem, de ha valakinek van ötlete, írjon, a kocsinkban ülõ csókát ki lehet cserélni? Kill That Original Man 😊

Alexease
Az NFS-ben mi szaggasson?!?! Az agyon tukrozodo, egyszeru auto dobozok szaggassanak? Ott annnyi poligonbol all egyauto, mint itt a nitro palack😉) Raadasul, ott sinautok vannak nulla fizikaval, azt sem kell szamolni. Es meg tores sincs. vagysi, az lenne ciki, ha az a kotott palyas cucc, beszaggatna.
basta002
Az az egyetlen bajom, hogy a két motor teljesítménye nem adódik össze. Pedig jó lenne. Ezzel a motorral használhatatlan az autó. Mostmár megcsináltam négykerékmeghajtásúra. Megemeltem egy kicsit. Ez a képeken nem látszódik. Most egy Emer Nonushoz fogtam hozzá! Majd felrakom azt is.

Alexease-nek válaszolnék: Mivel nincs meg a Street Legal elsõ része, még csak próbálkozni sem tudok a konvertálással, de ha elpostázod nekem, ígérem, megcsinálom. Na hi!

basta002
Na a mai alkotásom. Amirõl Matrix beszélt. A két motor. Ezt sem nehéz kivitelezni!!!

basta002
Hali! Itt van az elsõ néhány képem. Elõre nyíló motorháztetõ, felfelé nyíló ajtók. Meg 504 literny tömény nitró!!!

Tikal
ez a játék nagyon lol, nfsu nem szaggat fullon, ez meg igen 😊) remélem ezek a patchek segitenek.....

Alexease
Biztos hogy nem java. Csak a megoldas hasonlo, azert ez a neve.
Rosco
nincs hozzá java class editor, ami visszafejtené, már vagy egy tucatot kipróbáltam 😞(
szvsz nem biztos hogy java.

robotnyk
java dolgok a class fileok.
régen volt ilyen cracker team is
M@TriX
Amúgy a .class fileokat mivel lehet editálni?
Vagy milyen .class fájlok Java?

M@TriX
Na sikerült elkapnom egy jó kis ütközést. 😉

M@TriX
ja meg persze a látótáv de gondolom ez logikus, de a látótávon felül ezért a World detail felel...

M@TriX
A World Detail ezért a ludas ha maxon van akkor egyre messzebb rajzolódnak ki a dolgok... (Persze ez gépbe kerül)

Rosco
a látótávod alacsony értéken van. Ezenkívül ha a LOD meg az ojjektumok 😊 is alacsony felbontásra vannak állítva, néha "elnyeli" a jármûveket, és már csak akkor veszed észre õket 300-as tempónál, mikor bezúzod a kocsid orrát 😊)

malter
vagy gyenge a géped,vagy kevés a virtuális memoria,vagy nincs pecselve sztem
Rosco
Alexease!
Ez még beleférhet a bug reportba? Vagyis az ATI kártyák picit jobb támogatása?

Rosco
Csak összehozzuk... 😊)
Akkor ATI-ra nem optimalizálták, az fix.
És az is biztos, hogy az Audigy kell neki, mert nálam a hangok nem akadnak, sõt, a turbo - mint már írtam - süvít mint állat, qrva jó a hangja. De 3D hangzás bekapcsolásánál EAX-nak annyi, mint egy bambi. 😞

Rosco
Szerintem csak nem optimalizálták. Egyébként tweaker progikkal lehet próbálkozni, belõni az ATI-kat.

Nappal klasszul megy, hozza a 30 FPS-t, pedig a forgalom 50%-on, a texturák high-on, a látótáv 400 m van. Csak este bolondul meg a lámpáktól... 😞

Ombika
Az vettem eszre ,de ez bug vagy ninsc optimalizalva?
Marmint ATI-ra gondoltam!!

I-NoVa
Szerintem kispolszkival sem 😊.

malter
hát én elég bátor vagyok autoval,de ezt a mutatványt nem nyomnám utánnad
I-NoVa
Nanemá, ha én jövök le 80-al a hármashatárhegyrõl 80-al bringával legálisan, akkor idióta öngyilkos, ha valaki kocsival teszi ugyanezt, akkor már jó arc? 😊

malter
én inkább erre büszke lennék,igy kiváltál a szürke egerek közül
malter
ahoz képest elég jo hogy ugy volt csak 1 pecs lessz😊))
I-NoVa
Képes néhány live is, a platinum és az egyel alatta lévõ széria. Nem véletlenül kerülnek az alap live többszörösébe, + a kiegészítõik.

Alexease
Minden beerkezett Bugreport le van tesztelve, es el van jutattva az Invictushoz. Ettol a hettol ismet a SLRRR-rel foglalkoznak, talan jovoheten lesz mar egy beta teszt patch (2.1.9), es utana egy nagy, komplett, ami az osszeset tartalmazza (2.2.0).