Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::S::L::M::..
szar
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
HI ALL!
ZoyDes-nek üzenném, hogy mostmár teljesen készen van a kipufogója, és kérném, hogy adjon egy e-mail címet, amire elküldhetem!!! Ennyi!
Most néztem, hogy elvileg a 2.4 GHZ-et is elbírja, 58 fokon. Lehet kipróbálom otthon 😊)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Bocs, hogy itt írok, de a Fórumkeresõvel nem találtam semmit.
Tegnap - felbuzdulva egy német tuning cikken - átállítottam az AMD 2500 -am FSB-jét 200 MHZ-re és azóta 2.2 Ghz-en megy, a progik pedig 3200+ -ként ismerik fel. A hõmérséklet stabil 47-49 C.
Kérdésem: okozhat-e károsodást a procinak, vagy ezek szerint simán elbírja?
Elõre is kösz, és mégegyszer bocs az OFF-ért!
/OFF
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Köszönöm!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem tetszik..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy ugye IE-ben ott, ahol a Mozilla ezt teszi, ott üres lap van, a tetjén a hírválasztóval. Mozillával is tökéletesen mûködik a hírválasztó, és utána már minden okés 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt mostalaltam es tetszik😊) Bar regebben mar lattam, de elfelejtettem lementeni😊) Ha szukseg lesz ra, itt a link: http://slc.hsw.hu/temp/olvass.gif
Bar nem tudom milyen a Mozilla modemmel, de az Explorer-rel, modemmel, nem igazan tudtam megnezni szinte semmit mostanaban, az igaz😊))
De lehet, hogy azert gyors a Mozilla, mert pl. ennel az esetnel, letolti a legfrissebb hirt, es azt tezi mindenhova;DDDDDDDDD
Persze ezt annyira nem tekintettem bugnak, mert tök jó shotokat tudtam készíteni. 😉
Sass Viktor, az Invictus egyik grafikusa, a Street Legal sorozat számos autójának készítõje nyerte a Motor Trend International Design Contest-et a California International Auto Show-n. <...>
Tovabbi infok, kepek, az Invictus oldalan, a Kiemelt hireknel: Invictus
Amugy vegyel methanol injection fuelt es lodd be azzal sokkal jobb lesz autot!!!
MEg van e benne central differentialt mert a nelkul szart se er!!
Ejszaka csak adott helyen a terkepen keresd meg a zold szinu zaszlo helyet es ott kell versenyezni majd rajossz! 😊
Itt megnezhetitek: Monster Garage Topic
Lehet "kis" penzbol is javitgatni es fejlesztgetni. Szo szerint szerelgetni kell, ha lehet alkatresznkent vegig nezni, melyik mennyire kopott. Mindig, csak a legfontosabbat kell javitani. Sokmindent, nem is lehet teljesen ujja varazsolni, folyamatosan kopik (teljesen jo). Van amit ugy erdemes tervezgetni, hogy kesobb ugy is cserelve lesz egy masikra, vagyis nem erdemes nagy penzeket a javitasra kolteni. Stb. A lenyeg, hogy vigyazzni az autora - pl. nem tul porgetni - es a "javitas minden" gombot elfelejteni.😉)

Most sikerült egy 239LE-s V8-as CAMARO-t összeraknom.
Belsõ nézetben most ezzel gizdázok a városba, persze a hang is lecserélve. Király ahogy brummog ez a gép, de raktam bele nitrót, ugyanis 130-ig alig bír felgyorsulni. 😉 Aztán ha zseruk vannak ajánlatos lelépni. 😉

Amugy az a sok nitros cucc, 2 motor stb. az nem hivatalos, script tuning. Semmi ertelme.
....................................................................................................
- audiokimenet ( analóg sztereó jelet vagy digitális többcsatornás AC3 jelet ad )
- sztereó vonalbemenet ( line in )
- mikrofonbemenet
- 2 db analóg, sztereó kimenet
- FireWire-csatlakozó