Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenyeg, hogy irasban - foleg egy forumban, ahol roviden, tomoren kell(-ene) - velemenyt mondani valamirol, kicsit bonyolultabb, mint elobeszedben😊) Es ha ez az iras, teljesen tagolatlan, akkor meg ha jok is letek volna a gondolatok, otletek, nem sokat er, mert kihamozhatatlan😊)
Es sajnos ez nem csak rad igaz😞( Egyre tobben vannak, akik abszolut nem tudnak irni, fogalmazni, vagy egyszeruen szarna az egeszre.
Nem vagyok Magyar tanar, sot meg jo tanulo sem voltam regen😊)) Csak gondolhatod, hogy hogyan allnak az emberek azokhoz, akik unreg-kent, egy ilyen es hasonlo "szovegtombbel" allnak elo😊))
Ez logikai jatek (hivatalosan strategia/puzzle), szerintem
jo az a csavaros megoldas. Ha jobban belegondolunk, ez fert bele az idobe, 3D-ben bonyi es problemas lenne a csavarozgatas (emlekezve, a "celozd meg a rugot az SLRR-ben"-re :-) ), es raadasul, nem is ez a legfontosabb eleme a jateknak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amugy meg isten a Garage games!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Aki szereti a Dark Metalt vagy valami hasonlót, az megvadíthatja a verdáját. 😉

A negykereshajtasuakbol mennyit tudtatok kihozni,mar csak az van hatra! 😊
Szerintem a pop-up info tablak megjelenitesehez, valami "extra" megoldast hasznal, ami userenkent, gepenkent, rendszerenkent valtozhat. pl. hogy a hegesztesi pop-up fagyas, nalam 1024-ben nem jott elo, az is jelent valamit. A tobbi kiugras, az meg akkor van, ha jol lattam eddig, amikor 2 ablakot akarna megjeleniteni (egyszere jon meg egy aru a boltbol, es kozben csinalsz valamit, ki-be lepsz a katalogusbol stb.)
Csakmert nem akarom elhinni, hogy ennyi nagy rakás... jön ki éjszakai futamjátékként.
Amiota ki jott az SL (1), azota folyamatosan jonnek az ilyen ejszakai, meg utcai, gyorsulos autos gemek. Szepek, meg gyorsak, meg bugnelkuliek, de sajnos mint jatek, semmi ujat nem mutatnak, egyszeru hulladek😞
Egyedul az NFS:U kaszalat rendesen, de az meg azert, mert anyira extra csicsara vettek, es extreme egyszerure, hogy sokan raharaptak😊)
Live your life like it\'s your last day...

De a Havoc oldalan is vannak azt hiszem jo dolgok.
..::S::L::M::..
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.