46059
.
  • malter
    cooool:)))valaki nyomjon már be 1-2 screenshotot a crc-röl,mert nekem nem megy az invictius lassu sztem hozzá a netem,mert csak a magyar vagy englis választásig ok,utánna nem jön be
  • 20TYA
    Így igaz
    nagyon cool a vidékracing úgy mint a Hazárd megye lordjaiban
    na azt nagyon bírnám!
  • I-NoVa
    A rallyval nincs semmi bajom, ha nincs láthatatlan fal a pálya szélétől pár méterre, és nem tesz vissza a pályára, miközben szállok bele épp egy méretesebb görög szakadékba. Sajna mindkettő igencsak jellemző a rallys játékokban.

Viszont ami még tetszene, az egy összetett autópályarendszer, néhány levezető párhuzamos úttal, átkötő földutakkal, felüljárókkal, pihenőhelyekkel + benzinkutakkal. És mindezen autópályarendőr szerepében gyorshajtókergetés, persze a rendőrségi garázsban szerelgetés maradhat :). És a kellemes dorgálások, miközben a legutóbbi üldözés során keletkezett károkról benyújtják a számlát :).
  • 12346
    hasonlóan érzek. rally nem kell még 1. igaz nekem annyira nem fontos a város, mert macerás összedobni egy igényesebbet, de lehetne normál sztírt racsing városon kívül. ha lehet, nagyrészt aszfaltos úton.
    mind1, majd megvárom mi lesz, invictus féle gém nem szokott rossz lenni. csak fizika legyen, meg szakadás:)
  • streeter
    Hát ha rallys játék lesz akkor nem sokat fogok vele játszani. Elegem van a sok ilyen körpályából meg hasonló amikro van 8 pálya oszt csókolom. Úgy kellene mint a mafiába hogy van egy nagy város meg van egy külváros rész úgy lenne igazi a játék meg persze úgy hogy itt is lehet átírkálni a kocsikat és a lényeg hogy lehessen benne szerelgetni.
  • 20TYA
    Hát inkább fusson rendesen a gépemen minthogy minden ki legyen dolgozva és még a legjobb gépeken is szaggasson
  • I-NoVa
    Mint minden rallyszimulátorban. Mozgás közben ez nem fog zavarni, ahogy a 2d alapú, és fák sem. Ezeket lowpoly normálisan lemodellezni nagyon nehéz, a mi grafikusaink is egyszerű sziklák melletti bokrokkal szenvedtek hetekig, aztán lett inkább több fű ideiglenesen :).
  • 20TYA
    az 1ik képen úgy látszik, hogy a nézők 2D-sek és minden 3-dik ember 1forma
  • I-NoVa
    Ez jól hangzik, a törésmodellért és a jó fizikáért cserébe észre sem veszem, hogy a pálya még mindig gyenge közepes value szintű, legalábbis állóképeken. A kocsik nagyon szépek ismét.
  • M@TriX
    még szép, gondolom.

Szerintem az lesz, hogy ez a környezet, de a "garázs" az marad, csak megépítve a verdát nema városban lehet szzambázni, hanem külterületeken, legalábbis remélem nem körpályák lesznek...

De jóóó lesz. ;)
  • 20TYA
    Engem csak akkor érdekel ha lehet az autókat szerelni. Ha nem akkor nem kell a 101dik egyforma rally-s játék a többi száz mellé.
  • streeter
    jónak tűnik így a játék de így képekből ítélve nagyon NFS III-as hatás van. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
  • morgo
    ja es a legfontosabb, mikor?;)
  • morgo
    jonak tunik. Nehany eszrevetel:
    -Mintha kicsit szelesek lennenek az utak
    -valami bovebb leiras, hogy mirol fog szolni?
  • bodesz
    készül a drag váltó a Baiern és az Emer hez is
  • kitamas
    A mai napon az Invictus hivatalosan is bejelenti az új játékját, melynek munkacíme:
    Cross Racing Championship
    - röviden CRC.

Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetők.

Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.

Kozák Tamás
    Invictus
  • Vlala #31630
    Ez a Windowsban benne kell, hogy legyen, mert enélkül nem indulna a géped. Régebbi Windowsban nem túl szerencsés dolog felülírni a régi file,t, beláthatatlan következményei lehetek...
  • streeter
    Hy újra köztünk Sly rég voltál erre
    Készül a Dodge Viper meg egyébb fasza cuccok nézz el a szokásos Xi-re :)
  • Slymaster
    Hello skacok!!! Hazatértem, első dolgom a fórum!
    Mi újdonságok vannak mostanság??? Új kocsik, alkatrészek???
  • bodesz
    jó tudom de akkor se lehet 541 et próbáld ki amikor pl kiesel a pályáról és egyre gyorsulsz de csak 540 ig megy
  • DJ RX7
    valaki nem tudna átküldeni KRRNEL32.DDL-t az akinek XPje van mert a MovieMakerhez kell [email protected]
  • streeter
    nekem majdnem ment mer már 540.9 volt :P
  • bodesz
    540 a max amit a game enged sajna de nekem menne a 541 is :)
  • DJ RX7
    én aztán nem
  • streeter
    mi ez a nagy punnyadás??? vasárnap mindenki egész nap alszik????
  • Shen Frost
    hogy lehet felmenni 540-re nekem a rekordom 320
  • 20TYA
    a devkitben ami fent van az xi-n abban van a slresman.exe progi amivel elvileg lehet, de nekem még nem sikerült
  • streeter
    Valaki írja már le nekem hogy az .rpk fileokban hogy és mivel kell átírni a motort mer Einvagenba sok a V8 meg a 904 paci és ha csak a .cfg-t írom át az nem elég.
  • 20TYA
    a váltó benne van ebben a patchben
  • etiop
    Hali
    Dobjatok már egy linket ahonnan a furballs váltót le lehet tölteni.
    Köszi

"A hosszú élet titka a folyamoatos lélegzés"
  • streeter
    Nekem is sikerült az 540

Ami igazság szerint 540.9

És nem törtem össze a verdát. Még jóval a palánk előtt sikerült megállni :)
  • plas
    próbáld meg Dc++ről...
    Vagy a WarezCenterOnlineról, bár ott egy pár nappal ezelőtt nem volt elérhető a SL:RR letöltése. Most nemtudm megy-e...
    Más:
    nemtudjátok, hogy lehet V8as-hoz turbót rakni?
    egyáltalán lehet-e. Mert nekem nem sikerül...
    Nektek mi a max lóerő amit ki tudtatok csikarni a V8-as gépekből?
  • Shen Frost
    Na!
    Nem tudja senki hogy honnan lehet letölteni a street legalt?
  • streeter
    suliból már csak 1 hét azt meg fejenállva is ki lehet bírni
  • 20TYA
    ez a probléma meg fog oldódni azzal, hogy vége lesz a sulinak
  • 3Error #31611
    jopofa a gep, de szerintem aldudnod kene kicsit...
    meg tudok egy jo pszihiatert
  • bodesz
    itt most csak más lett a rugó meg az kis sz@r benne vagy még így kifelé is állnak is?
  • bodesz
    megnyertem a ROC ot jeeeeee.
    uccso verseny:1-1 re áltunk és célegyenesba sokkal gyorsabb volt az ellenségem mint én de betolt a célba :)
  • Gyiik
    vagy a full tuningolt verdak minel jobban valo osszezuzasa
  • Shen Frost
    Sziasztok!
    Megtudná valaki mopndani hogy hol lehet letölteni a street legalt?
    Előre is köszi!