46059
.
  • I-NoVa
    Ha rég jártál itt, akkor még emlékezhetsz, hogy régen is elmondta mindenki, OLVASS VISSZA. Már megint csak 1-2 oldalt kell, és ott a válasz a kérdésedre, ha 40-et kéne, mondanánk.

Mellesleg nagyon jól fog futni, főleg ha te is az alaplapi hw gyorsított soundstorm hangkártyát használod SbLive helyett, vagy audigy2-t.
  • DJ RX7
    ez aztán beszarás éss.
  • TwiceR
    Csumi!!!! megvan uj gepem^^^^^^ amd 2500+barton, 512ddr, ati 9600pro rulez, mar menni fog slrr !! regen jartam itt, sry:P vannak uj peccsek? autok palyak? es meg mindig bugos?
    mejik peccseket toltsem le? irjatok le pls a verzio szamukat (az osszesnek ami kell) THX :)
  • streeter
    Úgytűnik ez nem jött össze de egy elsőkerék a levegőbe a rajnál efekt lenne ha lenne
  • streeter
    Superdutty Daytona

• streeter
    LEFAGY A JÁTÉK A ROC UTÁN MIÉRT?????????? MEGNYEREM A ROC-OT ÉS LEFAGY A JÁTÉK ÉS CSÓKOLOM
  • streeter
    Nagyon jó ez a Viper ha kész lesz ez lesz az egyik legjobban kidolgozott és legtutibb verda.

Másik Miért van a ROC célegyens végén egy fal??????????,
    Sikerült 450-el beleszántanom a falba és há a motornak kampó.
  • Vlala #31679
    Ilyen nekem kell :-)
    Volt már -9 incches hasmagasságotok? Valaki elírta a Wranglert!
  • M@TriX
    Nyami: ;)

• M@TriX
    A Skyline is nagyon profi lesz, mint a Camaro:

KuKK
  • M@TriX
    De szerintem még mindig ez a legtutibb verda, igaz hardver igénye is van. ;)

• M@TriX
    Már az SL-ben is benne volt az OFrroad. ;)

• M@TriX
    viper Projekt alakul:

• GTi Gaga
    hali hó!

ujra itt!

gerx: holnap küldöm a videokat, ha még aktuális.

mi jó történt? zotya köszi a noCd linket!

hja. ténleg, az suprához, 240sx meg a corrolához hol tudok hozzájutni, mert a freewebbes oldalrül nem kapja le?

seget elöre is köszi!

majd jövök még!

csoki all!
  • 12346
    pont ezt..:((((( adr-nek ez az egyik legszarabbul sikerült modellje:///
    pl itt van pár sokkal igényesebb szekér tőle:/
  • streeter
    Hozzávalók egy Superduty Daytona + 904LE-s V8-as motor + 3 sebességes beállított DRAG váltó + egy pár nitró a kocsi hátuljába mait nem én írtam bele :) Egy kis túráztatás 1-es nitró GÓ! kész
  • bodesz
    wow ez aztán jó lessz
  • malter
    bakker ezt hogy csináltad?
  • 20TYA
    ez igen!
  • streeter
    Nézzétek meg a 100-ra való gyorsulásom

• DJ RX7
    ennyi a max le van irva hogyan kell összeszerelni.
  • DJ RX7
    904HP
  • plas
    Nektek mi a max lóerő amit ki tudtatok csikarni a V8-as gépekből?
  • Vlala #31663
    Én még kicsi vagyok, most láttam meg :-)
  • bodesz
    van sját topic ja is pls oda ezeket
  • bodesz
    lol már vagy 1 hetes
  • DJ RX7
    eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég 2Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch.
  • DJ RX7
    eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég "Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch.
  • DJ RX7
    arra hogy beragd a játékba.
  • TTYYPPEERR
    És az mire való
  • Ombika
    Undorito! :)
  • Vlala #31655
    Nézzétek mit találtam!
    NAGY kipufogó :-)
  • 12346
    jaja ez az autópályás cucc is jó. és választható lenne, hogy rendőr vagyok vagy menekülök. igaz, kicsit nfs beütése lenne a dolognak, de legalább nem egy hulladék szappantologatás lenne, izgalom nélkül.
  • Gyiik
    na igen... ha ez is ugy lenne megoldva, hogy gallyra vagod az autot, nem folytathatod a versenyt, akkor istenes lenne.
    Colin 4-ben ruhelltem, amikor egy fasza zuhanas elejen visszabaszott a palyara.

SZAKADEKBAZUHANAS, TOTALRA TORES, SATOBBI JELENTSE A VERSENY VEGET :)))
  • M@TriX
    amúgy ott vannak a képek, csak kissé bonyolult az az oldal. ;)
  • 20TYA
    Az is nagyon király, hogy ez a játék nem fogja háttérbe szorítani a Street Legalt
  • streeter
    jaja azt az autópályás cuccot én is nagyon hiányolom. A mostani is jó de mégse elég. Kellene egy ími full hosszú egyenes és ahol lennének a gyorsulási versenyek és ahol simán ki lehetne húzni 540-et a gépből úgy hogy nem vered szarrá. És az is jó lenne ha fogyna a kocsiból a benzin mert ez így kicsit mű hogy mék 1000km-t közbe nem megyek be a garázsba és semmi. jó lenne ez a street legalba mondjuk egy 2.2.0 patchbe vagy nem tom melyik lenne a következő de sajna ez csak álom.
  • DJ RX7
    Ittvan az új játékról pár kép.
  • malter
    már megtaláltam a saját topickját:)
  • etiop
    Hali
    Köszi Zotya már megy.
    Skyline mikor lessz???