46059
.
-
#31686 Ha rég jártál itt, akkor még emlékezhetsz, hogy régen is elmondta mindenki, OLVASS VISSZA. Már megint csak 1-2 oldalt kell, és ott a válasz a kérdésedre, ha 40-et kéne, mondanánk.
Mellesleg nagyon jól fog futni, főleg ha te is az alaplapi hw gyorsított soundstorm hangkártyát használod SbLive helyett, vagy audigy2-t. -
#31685 ez aztán beszarás éss. -
TwiceR #31684 Csumi!!!! megvan uj gepem^^^^^^ amd 2500+barton, 512ddr, ati 9600pro rulez, mar menni fog slrr !! regen jartam itt, sry:P vannak uj peccsek? autok palyak? es meg mindig bugos?
mejik peccseket toltsem le? irjatok le pls a verzio szamukat (az osszesnek ami kell) THX :) -
#31683 Úgytűnik ez nem jött össze de egy elsőkerék a levegőbe a rajnál efekt lenne ha lenne -
#31682 Superdutty Daytona
-
#31681 LEFAGY A JÁTÉK A ROC UTÁN MIÉRT?????????? MEGNYEREM A ROC-OT ÉS LEFAGY A JÁTÉK ÉS CSÓKOLOM -
#31680 Nagyon jó ez a Viper ha kész lesz ez lesz az egyik legjobban kidolgozott és legtutibb verda.
Másik Miért van a ROC célegyens végén egy fal??????????,
Sikerült 450-el beleszántanom a falba és há a motornak kampó. -
Vlala #31679 Ilyen nekem kell :-)
Volt már -9 incches hasmagasságotok? Valaki elírta a Wranglert! -
#31678 Nyami: ;)
-
#31677 A Skyline is nagyon profi lesz, mint a Camaro:
KuKK -
#31676 De szerintem még mindig ez a legtutibb verda, igaz hardver igénye is van. ;)
-
#31675 Már az SL-ben is benne volt az OFrroad. ;)
-
#31674 viper Projekt alakul:
-
#31673 hali hó!
ujra itt!
gerx: holnap küldöm a videokat, ha még aktuális.
mi jó történt? zotya köszi a noCd linket!
hja. ténleg, az suprához, 240sx meg a corrolához hol tudok hozzájutni, mert a freewebbes oldalrül nem kapja le?
seget elöre is köszi!
majd jövök még!
csoki all! -
#31672 pont ezt..:((((( adr-nek ez az egyik legszarabbul sikerült modellje:///
pl itt van pár sokkal igényesebb szekér tőle:/ -
#31671 Hozzávalók egy Superduty Daytona + 904LE-s V8-as motor + 3 sebességes beállított DRAG váltó + egy pár nitró a kocsi hátuljába mait nem én írtam bele :) Egy kis túráztatás 1-es nitró GÓ! kész -
#31670 wow ez aztán jó lessz -
#31669 bakker ezt hogy csináltad? -
#31668 ez igen! -
#31667 Nézzétek meg a 100-ra való gyorsulásom
-
#31666 ennyi a max le van irva hogyan kell összeszerelni. -
#31665 904HP -
#31664 Nektek mi a max lóerő amit ki tudtatok csikarni a V8-as gépekből? -
Vlala #31663 Én még kicsi vagyok, most láttam meg :-) -
#31662 van sját topic ja is pls oda ezeket -
#31661 lol már vagy 1 hetes -
#31660 eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég 2Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch. -
#31659 eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég "Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch. -
#31658 arra hogy beragd a játékba. -
#31657 És az mire való -
#31656 Undorito! :) -
Vlala #31655 Nézzétek mit találtam!
NAGY kipufogó :-) -
#31654 jaja ez az autópályás cucc is jó. és választható lenne, hogy rendőr vagyok vagy menekülök. igaz, kicsit nfs beütése lenne a dolognak, de legalább nem egy hulladék szappantologatás lenne, izgalom nélkül. -
#31653 na igen... ha ez is ugy lenne megoldva, hogy gallyra vagod az autot, nem folytathatod a versenyt, akkor istenes lenne.
Colin 4-ben ruhelltem, amikor egy fasza zuhanas elejen visszabaszott a palyara.
SZAKADEKBAZUHANAS, TOTALRA TORES, SATOBBI JELENTSE A VERSENY VEGET :))) -
#31652 amúgy ott vannak a képek, csak kissé bonyolult az az oldal. ;) -
#31651 Az is nagyon király, hogy ez a játék nem fogja háttérbe szorítani a Street Legalt -
#31650 jaja azt az autópályás cuccot én is nagyon hiányolom. A mostani is jó de mégse elég. Kellene egy ími full hosszú egyenes és ahol lennének a gyorsulási versenyek és ahol simán ki lehetne húzni 540-et a gépből úgy hogy nem vered szarrá. És az is jó lenne ha fogyna a kocsiból a benzin mert ez így kicsit mű hogy mék 1000km-t közbe nem megyek be a garázsba és semmi. jó lenne ez a street legalba mondjuk egy 2.2.0 patchbe vagy nem tom melyik lenne a következő de sajna ez csak álom. -
#31649 Ittvan az új játékról pár kép. -
#31648 már megtaláltam a saját topickját:) -
etiop #31647 Hali
Köszi Zotya már megy.
Skyline mikor lessz???