Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..::S::L::M::..
MAugy fennt volt de te nem szedted le idoben es most egy lada kep jon be ugye?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

....................................................................................................
Kiadás dátuma: késõ Q2 2003, Európai megjelenés dátuma: Q4 2003
A sikeres Street Legal folytatása, éjszakai versenyekkel és sok érdekes tulajdonsággal.
Harmadik helyezés a GameSpot-on "Driving" kategóriában, olyan nagy neveket lekörözve mint Need For Speed: Porsche Unleashed, Need For Speed: Hot Pursuit 2 és Colin McRae Rally 3
GameSpot Online (Dec 2003)"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Megvan a játék de az a baj hogy nincs hozzá crack. A cd-n meg nincs rajta. Valaki tudna mondani egy lelõhelyet?
THX!!!

Cirka fél éve be se néztem a topikba. Nem érdekelt. Megvolt a véleményem a játékról.
Erre benézek véletlenül és mit látok????
"Mikor jön ki az új patch?
Jól jönne még egy kis javítás NEM? 😊"
Mindig mondtam, hogy jó kis gém ez.... :-DDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jól jönne még egy kis javítás NEM? 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Persze, az mas kerdes, hogy ket ertelmu a dolog, vagy ha fogalmakat kapcsolsz, akkor egyebb dolgok is ertelmet nyernek.😊)) A sorok kozott is kell olvasni😄
Mindez egy mondatban: "ok, jó NFSU-zást.." 😉
- A rugora es a lengescsillapitora kicsit mashova kell kattintani (sajnos)😞 probald az auto masik oldalarol, es kicsit feljebb es balra. Kis turelem jatek😞
Lentebb már írtam, hogy mostanában azzal szórakozok, hogy az új Camaro-val, belsõ nézetben a kormival kocsikázok a városban. Nagyon király...
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Most kaptam le a játékot installáltam, felpeccseltem rendben. A gond az, hogy nem tudom a controllert átállítani. Ha mondjuk az accelerate funkcióra nyomok egy egeret, akkor ugye elkezd villogni a kurzor, hogy nyomjak valamit, de semmire nem tûnik el a kurzor. se billentyûre, se kormányra, se joystickre, se gémpadra. Nem érzékel semmit. Igy azonban csak billentyûzettel játszható. Nem ezér vettem kormányt....

....................................................................................................