Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lokista12
Ez az elsõ részben van (street legal 1)és nem a red line ugye!!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Ombika
Hajnali 4-kor torod az autokat !! 😊

Alexease
Jo ejszakat! 😊
basta002
Jól van, te meg maradj már!!!

..::S::L::M::..

Ombika
Baszta kb mikor lesz kesz,mar nagyon varom!!! 😊

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ombika
NA jo itt abbahagyom nemtudom ki intett be eloszor szarhazi!!
RAd hagyom ha ... vagy!!!

ranGer2
Ne balfaszozz te kis senki!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ombika
Semmi baj de ha lehet 18*11-be is csinald meg !! Koszi

Ombika
Balfasz 😊

ranGer2

basta002
Ombika! Nem leszek még készen egy darabig a felniddel, meghalóban van a gépem. Holnap rendszerfrissítés következik.

Ombika

ranGer2

ranGer2
Személyesen nem hinném hogy mindenki ismeri!

Ombika
Ismerni ki ne ismerne!! 😄
Az edes keves!!!!!!

ranGer2
Bizony van!!! én ismerem!!

ilyen autót akarok

Ombika
Neked van vmi kozod a HKS airraid futomuhoz vagy csak poen?

Ombika
Eleg erdekes adat a tied!! 😊
ENyem 896 HP!!

lokista12
Neked hány lóerõs az auto?nekem még az elsõ részben 643000 lehet + - ezer lóerõ...

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Ombika
Thanks!!

Lehet belole tobb meret is 18" 19 " 😊)

M@TriX
hány LE-rõs a járgányod?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

basta002
Csá! Ha valakinek kellene valamilyen szkriptet átírni, akkor szóljon nyugadtan! Nem nagyképûségbõl, csak unatkozok. Ombika felnijén pedig dolgozom...

Hogy érted?Megnyerted a kocsit,vagy csak az elsõ palit tudtad megverni?
Ombika
Erdekes Rocban lenyomtam elsot de masodikat nemtudom! 😞

Ha a ROC-ra gondolsz a Championship alatt, akkor igen!
Alexease
Ovatos gazadas, kormany hasznaltat (ha nincs, es bil.-lel nyomod, akkor probald a segitsegeket).
ZoeSector
Hi! Uj forumolo lennék! Regota jatszok a Street Legal Redline-al de meg untam az autokat és hogy minden kanyarnal megporognek (pl.:Mc) hogyan lehet elerni hogy ne porogjenek meg és mivel???
koszi
udv:ZoeSector

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

basta002
Egyébként hiába van bent két motor, nem növekszik semmit a hp. Elõször azt hittem, hogy én nem tudom megoldani, de olvastam egy angol fórumon, hogy másnak sem nagyon megy. De golfba nem nagyon érdemes, csak úgy hogy ha beállítod négykerék-, ill. elsõkerékmeghajtásúra, kicsit ülteted, plusz a keréktávolságot is megnöveled: hosszába, meg széltébe is. Persze ezt mind a szkriptben. Na alszok. Nem röhögni, fejlõdésben lévõ szervezetnek kell az alvás. Na csá

basta002
Ne lenne ennyire lassú a netem. Bár mit vár az ember egy a fõvárostól 250 km-re esõ kis falucskától. Talán örülhetek, hogy egyáltalán van egy 2,4 GHz-s gépem. Na mindjárt linkelem a képeket.

basta002
Én már megcsináltam magamnak. Mindjárt berakom a képet.

Ombika
A championshipet is?

Én is végigvittem már egyszer,csak valahogy jobban fekszenek magyar nyelven a gamék...
Ombika
Mar csak azt nem fogom fel,minek ehez magyarositas?

Hali mindenkinek!
Létezik magyarositás a gaméhez???
Ombika
Ok ujra le kell mentenem majd kuldom!!

Ombika
Egyertelmu fel orat birt a gep!! 😊

basta002
Annyit akarok mondani, hogy ha vannak a kipufogóval gondok, akkor szóljatok nyugodtan!! Megnézem újra.

basta002
Ahhoz regisztrálnod kell.

basta002
Ezzel én is mindig goondban vagyok, általában felvásárolom az összes autót, akkor sikerül. Általában. Legutóbb a Badge-t vettem meg, úgyhogy most van vagy 15 autóm megint. Adhatom el õket. Letöltöttem a Yottát.

Gyiik
toyota supra a Yotta nevu

....................................................................................................

basta002
Ja!!! Megvan. Valaki elküldené nekem az eredeti akksi-textúrákat? Mert én kicseréltem az AEM-es csõre, csak nem nagyon illik a 6 ill. 8 hengeres motorba...

basta002
Szétküldtem a maileket. Lenne több kérdésem! 1.: Azt tudom, hogy Suprát a street-legal.tk-ról tudok szedni, csak nem tudom, milyen néven. 2.: Mikor fog megjelenni az új patch? 3.: Elfelejtettem, mert öcsém magyarázott... 😞

Alexease
Remelem a szantofoldon akarsz vele poenkodni, es nem a varosban, a kozlekedesben
Alexease
- Az nem a fizikanak mond ellent, hanem az autoalkatreszek nincsen egymashoz kepest utkozes vizsgalatuk. Bar lehetne, az engine tudja, de hat meg gep nincs hozza😊)
- A langcsovat az AV "festette" oda, marketing celokbol😞( Bar nem szep dolog, de amcsiban hatasos😉
Ombika
HAt egy Supranal ez nem meglepo ,hogy jon ki langcsova!
Ma vettem egy ladat(poenkodni) es mikor karbit allitgattuk egy gazfroccs es atom lang jott ki ,fel is vettuk kameraval BRUTAL!!!!
😊

basta002
Annyira lennék kíváncsi, hogy ti láttatok-e valaha ilyet a játékban??? Én nem sûrûn látok lángcsóvát kijönni a kipufogómból. Ez olyan NFSU-os téma.

basta002
És ezen is mi olyan érdekes???