46059
.
-
TwiceR #31726 hm aham, szal akik ertenek hozza.. thx :)
amugy hogy lehet megtanulni jo motort osszerakni? mert nem nagyon megy... :) help elnetek?:P -
#31725 ezt csinálhatja egy grafikus is
a textúrázás összefügg a modellezéssel és a scripteléshez nem kellenek programozói ismeretek -
#31724 Az a helyzet az autókkal, hogy a grafikus lemodellezi, egy másik feltextúrázza és akinek van affinitása a scripteléshez, az összerajka. Utóbbi inkább programozó lelkületű emberke lehet :) -
#31723 Amilyet akarsz!!! -
TwiceR #31722 lenen egy nagyon nagy kerdesem:) motort mijet rakjak ossze?:D
-
TwiceR #31721 jo van baz, honann tugyam hogy nem o csinalja?:P pff
nah zarjuk le a temat tom hogy huje vagyok nem kell ragozni
+-------------------------------------------------------+
tema vege -
#31720 Nem azért, ez a programozó már fájt. A programozónak jó esetben annyi köze van a grafikushoz, aki modellezi az autót, hogy mindkettőnek van füle. Súlyosak a kérdéseid. És ha kicsit is olvasgatnál, tudhatnád, hogy nem ő csinálja a chevyt. -
TwiceR #31719 a main fil hol van a jatekban?:D -
TwiceR #31718 jo van na :D mar fent van all z :D jo lesz
-
#31717 eladó a hot rod
ez a kocsi egy 1955 Chevrolet 210 2-Door Coupe akar lenni? -
#31716 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá............. fogjatok le! Támogassátok az ifjúságot, nekem nincs ennyi türelmem. -
TwiceR #31715 amugy MAtrix, te programozo vagy hogy ijen kocsikat csinalsz lol? -
TwiceR #31714 80gb-s vinyo es van 50gb hely:P , vadi uj TEAC olvaso, de mar rajottem, masik gepemre is felraktam ott is hibat irt ki, de masikat, szal az ottani filekat atmasoltaqm ami ottmegvolt es ezen nem szal mar jo :) amugy thx !
jah es gondolom sorrendbe kel a 4-8 ig felrakni invictus peccseket, a tobbit pedi tok8, amugy savegam peccs is kell ? -
#31713 És további 100000%, hogy az olvasód szar, és további 100000%, hogy nincs elég helyed a vinyón. -
TwiceR #31712 bazzzzzzzzzzzzzzzzz 99% nal szarik be vmi hiba t jelez, 100000% hogy a cd a szar a csavotol akitol kaptam megverem :) kinyirom mert mar hianyzik a gama, kivanom a jatekot, imadom az slrr et aaaa :D uuu -
TwiceR #31711 nemigaz:((( gaudiox.dll nem talalhato...:(( nemigazzzzzzzzz
hol lehet letolteni? mert a cd roszz:(( deszar ugy megkivantam a jatekot es ez akkora csalodas://///// -
TwiceR #31710 csao, amikor insallalom jatekot assszem a duhennel megakad es nem tudja felrakni, alapbol hany mb kb a jatek? 425 korul?? mi a baja nemtom remelem nem kell ujra letoltenem -
Vlala #31709 Hoppá, mi készül itt!
De szééép lesz... mikor lesz elérhető?
(Esetleg Cabriolet is lesz belőle?) -
#31708 a motor az lehet majd az persze... -
#31707 ott voltak oldalt a kompresszor beszivoi...
allat egy joszag...
DJ RX7 : kerlek, tanulj mar meg irni !! -
#31706 De az superchargeres nem? -
#31705 A HOT ROD alakul:
-
#31704 a videóban ott van, 1076.7 -
#31703 Biztos nem olyan sok de nyomatekba megnetnem 6-ikba! -
Vlala #31702 9 liter? Annyit meg sem tudok inni... Minek egy autóba ekkora reaktor, sosem értettem... 652 cm3 is bőven elég :-)
I-NoVa
Lehet tudni, hogy hány lóerő körül mozgott ez a picike? -
#31701 9 liter blokk uristen nem is hallottam meg rola!
Nekem megtenne az Impala is ezust talcaval ,feher borrel es krom kerettel! :D :) -
#31700 Még nem
nekem meg egy 55-ös Chevy kéne 540-es (majdnem 9 liter) Big blokkal -
#31699 Chevrolet Impala 7500 ccm kellene nekem! :)
A gameba megcsinaltak már? -
#31698 #31604 üzenet
nem kell sokat visszanézni! -
TwiceR #31697 pls ird le pontosan mi kell meg a invictus-os 4 peccsen kivull :) léciiii :) -
#31696 A hangja igencsak jó, csak az irónia a dologban az, hogy mikor egy kicsit rá is lép a gázra a tulaj, a japán kamera mikrofonja már nem volt képes feldolgozni azt a hangot :D. Az biztos, hogy hetekig csak az ellenkormányzást gyakorolnám vele, mire úgy igazán oda mernék lépni a gázpedáljára :).
Ez meg:
a szériában gyártott legerősebb autó, a plymouth roadrunner. Na ennek van még szép hangja. -
TwiceR #31695 lOOOl amugy a muvi :) mijen hangja van mar annak a kocsinak?:P lol jo motorja van :DD -
#31694 ez zsír múvi! kirázott a hideg a hangjától. végre nem szkájlános szöszmötölések:/// kicsit uncsi. jah mellesleg egyik nap láttam egy suprát a környéken az egyik gumisnál. nem nagyon hozott lázba, csak azért mégis.. nem látok minden sarkon (suzuki powa)
tudsz még hasonló videókat nova? -
Horci #31693 nemtudom, hogy mennyire mondok újat, de van Street Rod 3 alpha, letölthető. www.streetrod3.com :) -
TwiceR #31692 mind [email protected] ez amil caso majd jovok meg , pls valasz elozo kerdesr thx by -
TwiceR #31691 nah szal invictusrol leszedem a 4 peccset az megvan, ezek mire jók?
a tobbi peccs mire jo? ez a nagy kerdes de ááááááááááááááá sry hogy ennyit kerdezek de lama vagyookkkk meleg van -
TwiceR #31690 szal kell valami 4,5,6,7,8 as peccs a invictus.hu rol + az a 2 dolog ami #31604 itt volt irva? mert a masik 2 nem
jo (mar most ideges vagyok szar peccsektol..) -
#31689 #31604-es hozzászólást megnézed, örülsz. Az előtte lévő hivatalos patcheket meg sorba fel mindet, amit le tudsz tölteni mondjuk az invictus.hu-ról. -
#31688 Tessék némi igazán kemény közúti lóerő amcsi módra:
-=video=-
Japán autóból nem tudok elképzelni sem olyat, ami tönkreteszi a bemérőpadot. -
TwiceR #31687 nah szal akkor kell: 1, 2, 2.2, 3 ? csak ezek ekllenek? ird ha vmit kihagytam... lecci segiccs alma vagyok msot, teljesen elszoktam ijenektol