Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dodge Viper GTS Coupe

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
abban tudnál segíteni hogy melyek azok az utok v. váltók amelyek állíthatoak.
Üdv
Ez egy sms-ftp, csak kimaradt a "t" betû valakinél 😊
Ez az oldal sajna nem megy mert azt mondja nincs fent a szerver vagy mi. DC++-om sajna nem megy. Valaki nem tud még esetleg címet??
Egy külön nem teljesen idevágó kérdés.
http://kep.tar.hu/tiba/index.phtml?aid=27576673&pid=2876243&fullsize=1 ezen a képen alol az asztalon kint van a Leállítás gomb. Az érdekelne engem hogy XP-nél hogy lehet ezt kirakni asztalra?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
még mindig van egy kis gáz pls help,
a tény állás:
a piros kluban a 9. vagyok (eddig golf-al) de sajnos tovább nem megy (legalábbis ezzel az autóval), vettem már mindent (MC GT-B,Baiern CS,SD Extra 750,RC300) de semmi se jobb mint a golf, pedig már probáltam mindent még a 295-s gumikat is 😊. Lehet hogy az a baj hogy bill. használok (a gáz adás miatt) mivel a rajtnál mindig ott maradok igaz a végére a golf majdnem megfogja, pedig õk is a SD-vel jön de csak az 500-al és a rajtnál elmegy de elég durván 😞(((
pls help
Üdv
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG
Amit at szoktak irni, azok a normal CFG kiterjesztesu ASCII TEXT file-ok. Azokat meg barmilyen ascii text editorral (pl. Notepad, EditPlus stb.)
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
....................................................................................................
....................................................................................................

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
Ha tud akkor az irjon mar!!!