Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG
Srácok. Az autóm mindeg megborul egy hirtelenebb kanyarvételnél!
Milyen futómûvet tudtok javasolni? (ehhez nagyon nem értek, hogy mi mit csinál). Légyszives okítsatok ki egy kicsit úgy nagy álltalánosságban, hogy minek mi az elõnye stb.
Nagyon köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar

Nekem azért nem lesz ilyen kocsik, mert nem tudnám betartani a KRESZT és nincsenek rendõr haverjaim. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
....................................................................................................
http://psy28.uw.hu/celica.html

Mizu a felnimmel? 😊

Az 5200, egy nagy 0, annál minden jobb. Még 5600-osat sem érdemes venni, mert az ár/érték arányban nagyon alul marad.
Véleményem szerint az 5700 Ultra amit érdemes megvenni, ha már nagyon FX-et akarsz.
(Nekem az lesz.)
De ha jól megvagy az ATI val, akkor könyebb dolgod van, mert most az Ati-k jók.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
néha elõfordul hogy úgy telepíti fel.
probaltam rogton telepites utan, probaltam hogy letoltottem az eredeti .exe-t... probaltam mindenhogy... mindig ezt mondta.. kiveve nehanyszor -3as volt az error😊
És NEM! csak ATI kártyán akadozik.....
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Kössz!AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG
Ezek a képek még a sima street legalból vannak de zsír kocsik
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
..::S::L::M::..

Amiket a BUG-okról írtál, elfogadom, tudom, hogy nem rajtad múlik ezek kijavítása, de azért egy két dologban nem értek egyet veled, de ez máshova tartozik.
Azért a többieket is bátran buzdítom: GYÜJTSÉTEK A BUGOKAT, ÍRJÁTOK LE, MERT CSAK ÍGY LESZ 100% A JÁTÉK!!!

A normalis konvertalt, vagy uj hasznalhato autokat felszoktam tenni. De csak azokat, ami tenyleg jo, es korrektul mukodik. Senkit nem akarok szivatni gagyi cuccokkal! De meg rahuzott "csak" kasznikkal sem!
Az egyebb alkatresz tuningot, aminek komolyabb ertelme nincs, de foleg a script tuningot meg abszolut nem teszek fel. Bar nem az en reszortom lenne eldonteni, hogy melyik a jo es melyik nem, de ezek altalaban csak problemat szulnek. Az emberek 90%-a ugy sem tudja hasznalni.
Raadasul, a nagyresze meg teljesen ertelmetlen, 8 moor, 200 nitro, 5 kupufogo, foldik eresztett auto, vagy monstertruck, egyebb eszement felfuggesztes modositasok stb.😊)
De a fontos, lenyeges dolgok felkerulnek, hirek, infok, patchek stb.
A kulfoldi site-okon levo megjelt file-okat, szandekosan nem linkelgetem ki. Egyreszt felesleges, mindenki nezi azokat az oldalakat is, masreszt nem is tehetem ki a linket rendesen, mert nem lehet. Csak "tavoli" linket tudnek adni, de annak max info erteke van, de mint ahogy az elobb irtam, mindenki nezi azokat is, es idom sincs, ezt hanyagolom😉)
A Bug Report resz, folyamatosan ellenorizve van, es el van kuldve. De vannak dolgok, amiket szinte nem is erdemes beiirni, vagy elkuldeni.
Hogy jol megtoltsem a forumot, jol teleirom most😊))
"-A ROC versenyen a hegyoldalon lévõ szerpentines út patkája túl nagyot dob a kocsin, vagy olyan lehetetlen dolgok történnek, hogy felfutunk a hegyoldalra. Elég vicces."
- Tudnak rola, amiennyire tudtak, tudjak javitottak, javitja.
"- Semmit nem befolyásol szinte a kocsi súlya. A gyorsulás,vagy a 1/4mérföld ideje mindössze pár ezred másodpercet javul, még akkor is, ha teljesen lecsupaszítjuk a kocsit. Pedig ilyenkor az infó szerint 150-200kg mínuszt is elérhetünk."
- Pedig erosen befolyasol, ez a fizika alapja. Csak probald ki rendesen.
"-Nem érezhetõ különbség a különbözõ méretû, és dugattyújú fékek között."
- Csak normalis hasznalatnal erezni, blokkolasnal mar mindegy. De lassabban kopnak elvileg.
"-Az RPM skálán nem lehet eligazodni..mennyi a fordulatszám??? És a skála ugyan annyit tér ki, bármennyire állítjuk a max fordulatszámot."
- A muszerek nincsenek eleve rendesen kidolgozva, ossze-scriptelve.
"-Sok kipufogódob el van pozícionálva, és vagy belelóg a kaszniba, vagy túlságosan kint van a kocsiból. Ez minden típusra igaz."
- Tudnak rola, nem lesz javitva.
"-Ha éjjel autózunk a városban, valamiért szaggat a játék. Pedig csak textúrák a fények, nem valódi fényforrást kell számolni !!!!"
- Sajos ejjel tenyleg lassab, de foleg ATI-n erezni. Dinamikus fenyforasok vannak, csak nezd az autotukrozodeset, vagy ha normalisan belsonezetbol vezetsz, akkor a muszerfalon a fenyeket!
"-Néha nem lehet hallani a nitró hangját, csak ha újra benyomjuk a gombot (SBLive)"
- A hang resze a programnak kicsit gazos. Tudnak rola. Javitas alatt van (gondolom). A MG-ban is hasonloan rossz.
"-V8as motornál nem lehet a váltóáttétet állítani!!!! Ha már metanol injektor nincs, legalább ezt lehessen!!!"
- Ez nem bug, egyszeruen nem lehet.
"-Az egyes típusok rúgoi, és lengéscsillapítói el vannak írva a katalógusban, nincs köztük különbség, de két fajta van belöllük."
- Tudnak rola. De errol reszletes, pontos lista kell, kepekkel. Ezeket szoktam en csinalni es elkuldeni. De ez sajnos patchenkent valtozott, mindig mas volt rossz, valami mas gaz van. Valszeg igy marad.
"-A program nem kezeli jól a virtuális memóriát. Egy bizonyos idõ után akadozni kezd a játék, pedig indításkor még minden simán megy (persze a beállítások nincsenek változtatva)"
- Sajnos memoria igenyes. 512Mb vagy afolott erzi jol magat.
Majd ha kijött a végleges patch, akkor majd gondolm beindul majd Alexease, reméljük még jön ki pár dögös autó...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Help me valaki pls... Miután a harmadik garázsban is elsõ vagyok utána már csak a ROC-on lehet továbmenni? Mivel ott meg akármilyen kocsival megyek elvérzek.
THX!

mellesleg 2 mocival szvsz még nem lesz se szebb, se gizdább😊

OFF
melelsleg ezekrõl nem tud vki vmit?
- Jeep 4x4 GAME SERIES
- Experience Chrysler Gaming (c) Chrysler
kivi lennék rájuk, de úgy látszik sok a beteg ember és csili-vili robotos meg szörnyes hülyeségere lövöldöznek, mert se dc-n se semmilyen oldalon forumon nem találtam semmit
ON
..::S::L::M::..
Remélem meg lesz.
A Camaro is ütõs, de ezzel is mennék pár kört. 😉
Állat lenne..