Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mycso
Valószínûleg még nem volt Hondád, és nem is ültél még bennük.Elég kemények/pl:1.6 vti 160Le/.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Az Emer=Skyline

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Carlos
Ez így ebben a formában igaz!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ne feledd, ha aszongya az Activision, hogy most KELL kiadni a játékot, akkor ki KELL adni!
Függetlenül attól, hogy hol is tart. Asztán meg csinálhatjuk a pecseket...

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
A fizikat es a jatekelmenyt ne keverd ossze. Az SLRR-ben levo Invictus fizikai engine, porra alazza a megjelent autos jatekok 95%-at!!!

Mar a Terep2-ben is komolyabb fizikai szamitasok voltak, mint a Colin3-ban vagy a TRD-ben.
Szerintem jelent már meg olyan aminek sokkal jobb fizikája volt. Például a STCC2. Próbáltad már a bajnokságot benne? Lehet, hogy az ellenfelek bizonyos pontok között mennek, de az irányítás, a kocsi-környezet viszonya, a hangok, a sebességérzet sokkal ütõsebb. És most nem arról beszélek, hogy szaggatna, vagy szar lenne a játék, de az SLRR csak egy gyenge próbálkozás marad, ha az Invictus nem tesz valamit, amitõl alapjaiban változik meg a játék. Mert szerintem nem az a megoldás, hogy kiadunk egy játékot, aztán majd talán 1 év múlva, már élvezhetõ lesz..de akkor sem biztos. És képzeld, én szeretem ezt a játékot, mert az alap ötlet hibátlan, és jó is lenne, de sajna agyoncsapják ezzel az állandó patch-várakozással.
M@TriX
csak nem értem miért pont az eddigi legvalósághûbb játékot kellett felhozni ellenpédának, amikor szinte naponta jelennek meg gagyi árkád autós játékok.
Még szép, hogy eddig nem jelent meg nagyon állat autószimulátor, így minden eddig megjelelent játék valótlan.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sajna a hõnszeretett SLRR sem hibátlan....
M@TriX
ha az NFSU-t mondod azt megértem... így nem értek egyet.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szerintem igenis jó film. Én ha már moziba megyek (tömni az rohadék hamburgerzabálók zsebét) akkor ilyen filmet nézek inkább meg. A Tolvajtempó is jó, csak kevés benne az autós jelenet, inkább a lópás van kikerekítve. De ha már azt vesszük, hogy kamu a 2F2F, akkor minek játszol az SLRR-el? Ennyi.
M@TriX
. 😉
Én is és lefoglalnám a kocsijukat 😉

Alexease
Az ilyen embereket akasztanam fel azonnal!
Gyiik
www.speedoptions.com

ez igy nektek valo eheh. Van egy video valahol a letoltesek kozott, Skyline-nal este a varosban, forgalomban, nitroval...
hat nem semmi, en feltem öhöhö

....................................................................................................

M@TriX
jé tényleg sorry, azt hittema Devkit, de most látom zényleg 3DsMAX5, nem baj azért ügyes gyerekek. 😉

M@TriX
jaja, én is láttam a 2-t de ultragagyi. Eccer néztem meg csak, de nem szeretem az ilyen hatásvadász filmeket. Egyedül a nagy garázsos jelenet ami jó volt.
A Tolvajtempó viszont nagyon ott van. Az nagyon tetszik.

Carlos
Érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
Na nee erre a filmre izgultuk,okes ,hogy szep de kamu az egesz ,akkor inkabb tolvajTempo bar abba nincs Skyline de van annyi videom skylinerol 0-300-ra 13 sec alatt stb!AH erdekel vkit irjon van sok!!!!

Carlos
Ja.

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
Re Pentek 13-an!!!!!

Carlos
Nos, Kettõnk közt legyen szólva, mindkettõn dolgozunk!

Þór vígi þessi rúnar

basta002
És a 3ds max progival mit lehet megnyitni? Mert, hogy scx, vagy dds vagy akármelyik fájlt nem lehet az tutkó. Látom a képen png-vel dolgozik, de mivel tudom konvertálni??

..::S::L::M::..

Gyiik
pedig ez a 3ds max😄

....................................................................................................

M@TriX
hmm, azért vannak akik nagyon vágják a DevKITet. Nem semmi.
http://xi.dpx.nl/page.php?id=529

M@TriX
valószínû, hogy most a MG patchen dolgoznak. Biztos a kiadó a fõnök...

Mikor jön már az új patch????????? Valaki? Ja, és belevesznek valamit a BUG reportokból? Vagy most az lesz, hogy a Monster Garage-t ajnározzák, és az SLR meg megy a polcra?
basta002
Az a világon az egyik legjobb film!! Rengetegszer megnéztem. Úgy a valóságban a Peugeot 206 tetszik igazán. Mert megfizethetõ. Feszítenék én más kocsiban is, csak nincs mibõl... 😊

Azért én mereszteném a picsámat egy ilyen kis méregzsákban

Ami a kocsikat illeti, a Barien (Nissan Skyline) nálam is nyerõ. Ha nem értitek miért, nézzétek meg a 2Fast2Furious-t
De az lenne a jó, ha a V8asokat végre kijavítanák a játékban, mert azok az igazán pöpecek (MC, Camaro)!
Ombika
Ez egy fos,marmint nekem kurvara nemtettszik!! 😞

Ombika
😊)

Carlos
Nemnem!
Honda Civic Del Sol:

Þór vígi þessi rúnar

Honda ??? Inkabb suzuki
Ombika
A szepseguk!!! duhenek kurvara nem tettszenek de izlesek es pofonok eletbe se szeretem a hondat kivetel Integra 😊

Carlos
Mindenki?
Mi a jó bennük?

Þór vígi þessi rúnar

Én is Golf és Baiern oldali vagyok!

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG

Ombika
Jogos!! 😊 EN is!!

Carlos
Nekem ez a tündér Duhen jön be nagyon.
Igaziból is szép... 😊
A festés nekem tetszik!
Mutatnál párat a legszebb autóid közül, hogy tudjak mihez viszonyítani?

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Nagyon ott van, de én a festésre gondoltam. Amúgy király. Bár a Duhenekért nem rajongok. Alapvetõen Golf és Baiern fanatista vagyok.

Carlos
Dolgoztam:

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Én még dolgoznék rajta...

basta002
Helló!! Itt vagyok. Legközelebb jövõ héten jövök. <--- POÉN!!

Carlos
Hû de pang a topic! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egy tök jól sikerült kép:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Talán nem ebben a topicban kellene ezt most...

Þór vígi þessi rúnar

Hello valaki megtudná mondani nekem hogy jutok túl a bogáron mindent megcsinálok van még 2napom még se megy
Ombika
Basta mizu a felnimmel? 😊

Carlos
Ez textúra hiba, elõfordul. a Monster Garage-ban is bennevan... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Nektek nem szokott az lenni, hogy ha matricát raktok az autóra az ijen kockás lesz? Nekem ilyen kockákat fúj... Uj windowsal és uj slrr-el is...

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG

Carlos
Legújabb kreálmányom:

Þór vígi þessi rúnar

12346
tom, hogy sokba van. azért írtam "ha vastag lennék". így marad vmi itthon fellelhetõ "csoda".

Carlos
Okés, nézegetem...

Þór vígi þessi rúnar