Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Függetlenül attól, hogy hol is tart. Asztán meg csinálhatjuk a pecseket...
Þór vígi þessi rúnar
Mar a Terep2-ben is komolyabb fizikai szamitasok voltak, mint a Colin3-ban vagy a TRD-ben.
Még szép, hogy eddig nem jelent meg nagyon állat autószimulátor, így minden eddig megjelelent játék valótlan.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én is és lefoglalnám a kocsijukat 😉
ez igy nektek valo eheh. Van egy video valahol a letoltesek kozott, Skyline-nal este a varosban, forgalomban, nitroval...
hat nem semmi, en feltem öhöhö
....................................................................................................
A Tolvajtempó viszont nagyon ott van. Az nagyon tetszik.
..::S::L::M::..
....................................................................................................
http://xi.dpx.nl/page.php?id=529

Ami a kocsikat illeti, a Barien (Nissan Skyline) nálam is nyerõ. Ha nem értitek miért, nézzétek meg a 2Fast2Furious-t
De az lenne a jó, ha a V8asokat végre kijavítanák a játékban, mert azok az igazán pöpecek (MC, Camaro)!

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG
Igaziból is szép... 😊
A festés nekem tetszik!
Mutatnál párat a legszebb autóid közül, hogy tudjak mihez viszonyítani?
Þór vígi þessi rúnar
AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG