46059
.
-
Vlala #31846 A pro tuningból a rudacska a fuel rail metanolos változata... azt beteszed, methanollal fog menni a gép, e mint állat :-) -
TwiceR #31845 0.9 = 9*24,5 vagy mennyi :D kira thx V-laala, visza olvastam, hogy leírtad-e ... leírtad:) BOCS a kérdésért, megin hülye vagyok -meleg van- -
Vlala #31844 #31743-asbna írtam a kerekekről... -
TwiceR #31843 ja, és a kerékkel kapcsolatban, hogy kell kiszámolni hogy egy felnire mekkora gumi kell? -
TwiceR #31842 hm 178HP az elég lesz a golfba?
tettem bele 2 ilyen rudacskát:D, pro tuning bol meg n20 befecskendezőt:) és tuningoltam... nemtom hogy kell gyors kocsimotort csinálni...
methanolbefecskendező -
TwiceR #31841 ok akkor most kiproba :D. Amugy anníi pénz össze fog jönni, hogy több kocsikát is összerakhatok?:) (gondolom golf-al nem lehet végig vinni a játékot) -
Vlala #31840 Nálam a következő vált be:
1. vegyél egy golfot
2. csupaszítsd le teljesen, kasztni nem kell a versenyhez
3. minél erősebb motor kell bele
4. a methanolbefecskendezőt ki ne hagyd!
5. Vegyél rá minél nagyobb kereket.
Eléggé Scrapheap"-es megoldás, de bejött :-) -
TwiceR #31839 lol de nem tok ojan kocsit ossze rakni a 20000 dollarbol ami vel el verem a 20. csavot is, és 1000dollárom se marad ha megjavitom a 18778dollaros torott golfot, vagy duhent lol -
#31838 sok pénzhez idő kell, persze lehet csítelgetni, de akkor a játék egyik lényege veszik el -
#31837 jah ez profi lesz... -
TwiceR #31836 lenne BIG kérdéésm PLS válaszoljatok rá !!
Hogy lehet sok pénzt csinálni?
Miért nem menti el a játék a kocsimat? -
#31835 Ez akkora zsíros gép. Látom van keménytetős meg cabrio is. Húha ez kész lesz akkkor -
TwiceR #31834 LOOL!? Már van viper? hol lehet letolteni?? -
-
#31832 Nyugi nekem meg még 2 napig suli van az éretségik miatt a 6 órából 4 elmarad de bent kell lenni. Ma is volt 1 meg 5-ik órám -
Vlala #31831 vonzod
Grrr. már írni sem tudok -
Vlala #31830 BUG-ról jut eszembe: kellene már alkotni a játékhoz egy BUGot. (mondjuk inkább Beetle-nek nevezik)
Vékony kerék-vastag kerék: a vékonnyal nehezebben tudod átvinni a nyomatékot, előbb megcsúszik, a vastagabb viszont drágább, és ha kilóg a kasztniból, csúnya, és a erndőröket is vonod vele.
Autóim nekem is tűntek el, bár én minden kilépés után biztonsági mentem magamat...
Streeter
Csak a hétfő miatt, tudod, sunshine meg holiday, én meg dolgozok :-( -
TwiceR #31829 ááááÁÁÁÁÁÁááááÁÁÁáá mitöl tünt el a 2 kocsim??:((((( 2 orán át csináltam öket:((((( mitööl?? el baszododtt az elmentés:(((((((((((((((((((( -
TwiceR #31828 nah ezaz, nem kell kimenni lol:D hát én most kiszedtem a frames-t és az mellette lévő beállítást.. a trfficot le vettem legkevesebbre, és tok menni 360m es látótávolsággal az utcán, hogy odamenjek a zöld zászlóhoz -
#31827 amúgy mind a 2,4-es mind az 1,7-es sőt még egy 800-as gépen is XP-van és a 800-ason is eldöcög a street legal de utcára nem kell kimenni -
TwiceR #31826 hm akkor lehet amúgy , hogy a WIN XP miat is lassul, szal az xp az igen leviszi a memoriat... hm asszem majd veszek 512 vagy 256 ramot a gépbe... MAJD :D -
#31825 Ez volt az utóbbi idők leghülyébb és legértelmetlenebb kérdése mert nekem a 8 éves öcsém is tud a játékkal játszani.
Jah meg az 1,7-es celeron 64-es Gforce MX440 kártya+ 512 DDRam és azon a gépen se szaggat mediumon. -
#31824 A BUG-ra van egy egyszerű magoldás!!!
BNe játsz a játékkal ha nem tetszik a BUG. Szerintem ez az utóbbi idők legjobb szerelős tuningolós játéka. Szerintem cssak ez NFSU-nál is 1000x jobb. A BUG-okat meg ki lehet bírni én legalább is elviselem azt a keveset.
VLala látom neked is eleged van mindenből.
A játék meg azért ilyen amilyen mert kavés idő volt az elkészítéséhez. Ha több idő van rá akkor tuti jobb lett volna és akkor elég lenne 1-2 patch ami 1. patch és 2. patch nevet viselhetné hogy mindenki egyértwelműen fel tudja rakni. -
TwiceR #31823 Amúgy ti mennyi idősek vagytok? én 14 -
TwiceR #31822 Lol! Nem a sorrend a bajom, azt tudom, engem a sok bug idegesít....
Megpróbálok fölé kattintgatni ok thx! Amúgy az mit számít a kocsinál, hogy vastag gumit, vagy vékony gumit rakok reá? -
#31821 Ugyan, technokollal összerakta, aztán amíg az új tulaj elgurul vele, csak egyben marad... :D -
Vlala #31820 A fene... Magyar fejlesztésű játék, és NEM LEHET KAPNI!!! Invictusék sem tettek el belőle? Vagy legalább aláírhatnák a CD-met, hogy jobban nézzen ki a többi között :-)
TwiceR:
Próbáld azt, hogy a rugó alja fölé klattyolgatsz.
A rugó lehet, hogy ferde, de sajnos a bekötési pontja függőleges (ez tényleg bug) viszont csak sorban tudod leszedni az alkatrészeket: kerék, féktárcsa, rugó, lengcsillapító, futómű. (forrás: Értelmes Mondatok Tárháza '98)
A múltkor olyan autót vettem, amelynek nem volt lengőkarja, csak rugója, lengéscsillapítója és kereke. Kíváncsi lennék, hogy rakta össze a tulaj. A magyar ember találékony :-)
-
#31819 Na erre mit mondjak... Lehet a mentséged a korod, vagy hogy nem vagy programozó, nem tudod, hogy milyen alapon működnek a kiadók, stb, de mielőtt leüvöltik a fejed, gondold át, amit írsz. A rugó előtt meg szedd le a tárcsaféket, aztán a rugót, a csillapítást, aztán a felfüggesztést. Alkatrészsorrend... -
TwiceR #31818 HOGY A PICSÁBA LEHET azt a geci rugót leszedni???? csomoszor összevissza kettingatok, és nemtom leszedni a BUGTOL :( hogy lehet konnyen leszedni a rugot az alvázrol? -
TwiceR #31817 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD olyan bugos lett, hogy csak ott adták ki díszcsomagban + ajándék patch ekkel :DDDD
az ÉV legtöbbször peccselt játéka:DD (láccik hogy magyar game) -
#31816 Á, teljesen az átlag közhangulat szintjét hozod, szerintem kövezzük meg :). Ha meg eredetit akarsz, akkor jól lépj ki, mert ugyan London közelebb van, mint Gondolnád, de egy pár szendvics azért elkellhet az útra. Tudtommal máshol még európában ember bizonyítottan nem nagyon vett SL-t a postát mellőzve. Sőt, az még az SL1 volt, a redline-hez mindenképpen vigyél fürdőgatyát, sokat kell úsznod hozzá. -
Vlala #31815 Úúúúristen, Szent Teve, satöbbi.
(csak a hozzászólásokat olvastam...)
Valaki ott lejjebb: ha nem bírod a low graphicot, vegyél nagyobb gépet.
Codechiba: telepíts, banyek, több százszor megtárgyaltuk már...
Ombika: Win XP? Gratulálok, ön jól választott. Nálam Athlon 2200+, Win 2000, 512 Mb DDRam, Geforce 3 Ti200 - megy, mint az álom.
Patchemberkék: számolni tudtok? Emelkedő számsorrendben kell feldobni a patcheket. Kérdezzétek meg aput, hogy mi jön a 1.4 után, ha nem megy!
A NoCD patch linkjét n+1-edszer is beszúrtam, olvass vissza.
egyébként hol adták ki ezt a játékot? Úgy értem, ha bővíteni szeretném eredeti játék-gyűjteményemet egy remekművel, meddig kell utaznom érte?
ui: nagyon feltűnő, hogy rossz kedvem van? -
#31814 Hi! Nagyon szép lesz a Cross Racing Championship. Nekem bejön. Már várom. Esetleg nem tudtok róla vmi újat? -
#31813 patch-fent van ahogy kell. -
#31812 hi all
nekem akadt kis problémám a játék elős részével.
remélem tud valaki segíteni.
az intrókat nem jácca le az indeo kodek hiányában, léptetni akarom ESC vel el is lép. de mikor bejönne a menü fekete képernyő fogad kis ablakban.
ATI radeon 9500pro. -
#31811 jah bocsi nem 960 hanem 9600 pro egy nulla lemaradt :D -
#31810 Nekem P4 2,4 512 DDRam Ati 960Pro 128 mega forgalom max emberek max árnyék low a másik High élesség meg a másik faszság maxra húzva van lámpa tű 800x600 és nekem nem akad. Csak este néha -
#31809 Lol erdekes mert nekem P 4 3000 1 giga ram, RAdeon 9600 256 os es akado 800/600 medium latotav 200-on de kerdes miert! :( -
#31808 nem is értem mi a problemo a patchokkal,annyira 1 értelmü sztem,szép sorba a hivatalos kész patch aztán a nem kész és végül furball ennyi,soha nem volt problemom azzal hogy melyiket mikor,hisz adja magát -
#31807 "Akkor úgy tűnik nem csak engem zavart ez a patch cécó meg hasonlók."
Ezt amúgy én írtam de én folyamatosan olvastam a patches kérdéseket csak nem szóltam bele mert nem volt lelkierőm meg hasonlók.