46059
.
-
#31886 oly sok. nekem az nehéz lenne? -
#31885 Nem tudom pl a 607-es és a 407-es Peugeot nekem nagyon bejön... Igaz jól is van fényképezve a reklámban de szerintem kifejezetten szép.. Míg az új Audi A8.... Hát....... Határeset de erősen unalmas.. Az utsó S8-as széria tetszett még... -
#31884 Ez a Corvette eléggé furcsa. Csak azt nem értem hogy miért kell 10-15 év múlva a tervezőknek az UFO-khoz hasnló autókhoz ragaszkodniuk. Most is már a Renault Megané Hátulja tiszta csapott szar meg minden kocsi olyan lesz mint egy nyújtott répa vagy valami hasonló. Mit akarnak autót vagy replőt??
DJ: a Golf-ot scripteléssel lehet megcsinálni 1 max 2 órás meló lehet. -
Vlala #31883 Egy little scriptelés...
Hú a hátsó ajtó nagyon valószerűtlenül nyílik (az elsők is)
Tegnap letöltöttem egy race packet az xi-ről (sl.tk), nagyon cool a bukókeret, de miért pakolja be a (csomagban kapott) hűtőt az utastérbe?
A Golf Cabriot próbáljátok ki a LethalModz BuddyKitjével, egyszerűen gyönyörű! -
#31882 Basta hogyan csináltad ez a golfot ja és mennyi lóerőt hoztál ki belőle? -
#31881 Hú ilyen rondát még nem láttam.... -
Vlala #31880 Ebben lehet valami...
i-NoVa
a 2004-es systemworksos ghost már látja, asszem... Winfos alatt is műxik, egész jól összehozták. Persze ára is van...
Basta
Ez lesz az új gagyidesign, hogy rajzolnak a gumira? És mi az a leheletsárvédő? A motorra már rá sem merek kérdezni, biztos plazmával megy...
Ha ilyenek lesznek az autók, inkább oldtimeres leszek.
Ombika
1. káromkodsz;
2a. előveszed a biztonsági mentésedet;
2b. kezdesz egy újat.
-
#31879 Nem tudom, szerintem nagyon jó. A mai világban igencsak megnéznék. De később... -
#31878 Ez annyira ronda, hogy már szép. De nem is, ez totál ronda. -
#31877 Volt mar V maxba benne lattam! -
#31876 Hi! A 2020-as Corvetteket láttátok már?? Invictus
-
#31875 HA eltunik az auto a garazsbol es nemtudo szerelni mi a teendo? -
#31874 Igen és igen. -
#31873 Szerintetek lesz vegleges patch ,vagy tudtok most projetctrol ami elveszi errol a figyelmuket? -
#31872 Szar a tar.hu-is úgyhogy képet se tudok egyelőre benyomni.
Majd holnap még próbálkozok. -
TwiceR #31871 amugy beszart LAMER.HU és nemtom megnézni emilt!
szar genyo lamer.hu -
TwiceR #31870 jo van NOS tom :D -
#31869 meg se probáld ujrakezdeni a patchos témát mert lemegyek hidba:DD -
#31868 szerintem az elsőt most ma probáld ki
az minden sart kidob a gépedból ami basztatja és leleasítja -
#31867 TwiceR-X elment a mail. -
TwiceR #31866 jah, és thx DL rx7, felteszem majd es kiprobalom -
TwiceR #31865 hm, nah akkor delete slrr, újra installálom, és;
SL2: Patch #1 2.1.4
SL2: Patch #2 2.1.5
SL2: Patch #3 2.1.6
SL2: Patch #4 2.1.8
SL2: Patch #5 2.1.9R5
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
csak egy olyan dolog van, hogy őő, 2.1.9R5 nocd-t a 2.1.9R5 peccs, vagy a Furballcombo után rakjam fel?
-
#31864 Hehe, a nagy szent ghost azért nem mindenható, native serial ata rendszervinyóval b****hatod, nem látja. -
TwiceR #31863 hm.... 3 hónapos windóz van fent... mért nem ment?! hát lehet elbaszódott a windows, mert explorer is szarakodik, és winamp se szuperál tök életesen -
#31862 szerintem Twice azért nem ment a játékod mert már tönkre van téve a Windowsod nekem is ez volt.de egy nagy szerencsém volt hogy van Norton Gohostom az mindent megold :-))))) -
#31861 az a gond hogy most nekem is el van baszodva a street legalom lehet hogy csak szerdára tudom nyomatni ja és csak 2.1.9r5 pech melett megy. -
#31860 a csávo már halad a viperel -
TwiceR #31859 Streeter: ok, küldj: [email protected] THX
DJ rx7: lol, amuhy hiába küldenéd el, ugyse mentené el ha legyözök pár meber, és lörréb jutok a ranglistán:/ habár, külddheted, ujra felinstallálom ezt a slrr-t -
#31858 Twice ha akarod asszeeszkábálok egy golfot amúgy is készül egy csak nemnagyon van időm rá.de ahoz kell a 2.1.9r5 patch
elég vagyány golf 25 darab nitro,hangfalakkal,bodykitsel,arany BSS felnivel,hátul 3dés lámpaburák,uj motorháztető,
és ültetés az autora,belül kék szinű,eredeti sport golf kormánnyal,.na elég ennyi?
vagy még kell bele valami? -
#31857 Végül is nekem is ez van meg csak nekem ki vannak szinezve a cuccok hogy melyik melyik részlegbe van pl... Váltó, Kipufogó vagy Pro tuning stb.... -
#31856 a golfból max 674 lóerőt lehet kihozni.
-
#31855 TwiceR-X én ezt ajálom neked itt van leírva hogy miket kell belerakni az autókba és mennyit lehet kihonzni belőle de csak legfebb az 2.1.9r3 mellet megy ez de a legjobb 2.1.9r5 és a 2.1.9r5p. -
#31854 Twicer adj egy mail címet és küldök egy egyértelmű és nagyon egyszerű motorösszerakási papírt. Ha ebből nem tudod összerakni akkor bocsi de elég béna lehetsz -
#31853 178 lo edes keves nekem kezdetben volr 420 mikor 3 versenyt nyertem! :(
Amugy rohej hogy itt mindenkinek megy 1000 mhz-s gepen 512 rammal nekem meg biga geppel nem eleg erdekes ez nemde? -
TwiceR #31852 LOL? :((((((((((((((((((((((((((((((((
én felraktam az összes patch-et !!! -
#31851 Patcheket rendesen feltetted? Ugyanis a legelső 2 verzió óta ez a saveeltűnés / autóeltűnés hiba elvileg nem létezik. -
#31850 19" fölött inkább majd a V8-asokba tegyél, ugyan a végsebesség jobb, de a 4 hengeres motor nem ad elég nyomatékot, hogy gyorsulj. Kissebb kerekekkel megteheted, hogy kettesből indulsz, és megspórolsz egy váltást, tizedmásodperceket lehet vele nyerni. -
TwiceR #31849 és eltünt az elmentésem:((((((((((((((((( -
TwiceR #31848 mi a faszért nemtom elmenteni?? Csináltam egy Twicerx nevű Carrier -t, kibeleztem a kocsit, feltuningoltam stb, maradt pénz, és kiléptem a játékbol... -
TwiceR #31847 hm, 178HP, 20as kerekek, 3000dollár... elég lesz?