46059
.
  • DJ RX7
    oly sok. nekem az nehéz lenne?
  • Bucser
    Nem tudom pl a 607-es és a 407-es Peugeot nekem nagyon bejön... Igaz jól is van fényképezve a reklámban de szerintem kifejezetten szép.. Míg az új Audi A8.... Hát....... Határeset de erősen unalmas.. Az utsó S8-as széria tetszett még...
  • streeter
    Ez a Corvette eléggé furcsa. Csak azt nem értem hogy miért kell 10-15 év múlva a tervezőknek az UFO-khoz hasnló autókhoz ragaszkodniuk. Most is már a Renault Megané Hátulja tiszta csapott szar meg minden kocsi olyan lesz mint egy nyújtott répa vagy valami hasonló. Mit akarnak autót vagy replőt??

DJ: a Golf-ot scripteléssel lehet megcsinálni 1 max 2 órás meló lehet.
  • Vlala #31883
    Egy little scriptelés...
    Hú a hátsó ajtó nagyon valószerűtlenül nyílik (az elsők is)
    Tegnap letöltöttem egy race packet az xi-ről (sl.tk), nagyon cool a bukókeret, de miért pakolja be a (csomagban kapott) hűtőt az utastérbe?
    A Golf Cabriot próbáljátok ki a LethalModz BuddyKitjével, egyszerűen gyönyörű!
  • DJ RX7
    Basta hogyan csináltad ez a golfot ja és mennyi lóerőt hoztál ki belőle?
  • Bucser
    Hú ilyen rondát még nem láttam....
  • Vlala #31880
    Ebben lehet valami...
    i-NoVa
    a 2004-es systemworksos ghost már látja, asszem... Winfos alatt is műxik, egész jól összehozták. Persze ára is van...
    Basta
    Ez lesz az új gagyidesign, hogy rajzolnak a gumira? És mi az a leheletsárvédő? A motorra már rá sem merek kérdezni, biztos plazmával megy...
    Ha ilyenek lesznek az autók, inkább oldtimeres leszek.
    Ombika
    1. káromkodsz;
    2a. előveszed a biztonsági mentésedet;
    2b. kezdesz egy újat.
  • basta002
    Nem tudom, szerintem nagyon jó. A mai világban igencsak megnéznék. De később...
  • gumikacsa
    Ez annyira ronda, hogy már szép. De nem is, ez totál ronda.
  • Ombika
    Volt mar V maxba benne lattam!
  • basta002
    Hi! A 2020-as Corvetteket láttátok már?? Invictus

• Ombika
    HA eltunik az auto a garazsbol es nemtudo szerelni mi a teendo?
  • I-NoVa
    Igen és igen.
  • Ombika
    Szerintetek lesz vegleges patch ,vagy tudtok most projetctrol ami elveszi errol a figyelmuket?
  • streeter
    Szar a tar.hu-is úgyhogy képet se tudok egyelőre benyomni.
    Majd holnap még próbálkozok.
  • TwiceR
    amugy beszart LAMER.HU és nemtom megnézni emilt!
    szar genyo lamer.hu
  • TwiceR
    jo van NOS tom :D
  • malter
    meg se probáld ujrakezdeni a patchos témát mert lemegyek hidba:DD
  • DJ RX7
    szerintem az elsőt most ma probáld ki
    az minden sart kidob a gépedból ami basztatja és leleasítja
  • streeter
    TwiceR-X elment a mail.
  • TwiceR
    jah, és thx DL rx7, felteszem majd es kiprobalom
  • TwiceR
    hm, nah akkor delete slrr, újra installálom, és;
    SL2: Patch #1 2.1.4
    SL2: Patch #2 2.1.5
    SL2: Patch #3 2.1.6
    SL2: Patch #4 2.1.8
    SL2: Patch #5 2.1.9R5
    Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
    csak egy olyan dolog van, hogy őő, 2.1.9R5 nocd-t a 2.1.9R5 peccs, vagy a Furballcombo után rakjam fel?
  • I-NoVa
    Hehe, a nagy szent ghost azért nem mindenható, native serial ata rendszervinyóval b****hatod, nem látja.
  • TwiceR
    hm.... 3 hónapos windóz van fent... mért nem ment?! hát lehet elbaszódott a windows, mert explorer is szarakodik, és winamp se szuperál tök életesen
  • DJ RX7
    szerintem Twice azért nem ment a játékod mert már tönkre van téve a Windowsod nekem is ez volt.de egy nagy szerencsém volt hogy van Norton Gohostom az mindent megold :-)))))
  • DJ RX7
    az a gond hogy most nekem is el van baszodva a street legalom lehet hogy csak szerdára tudom nyomatni ja és csak 2.1.9r5 pech melett megy.
  • DJ RX7
    a csávo már halad a viperel
  • TwiceR
    Streeter: ok, küldj: [email protected] THX
    DJ rx7: lol, amuhy hiába küldenéd el, ugyse mentené el ha legyözök pár meber, és lörréb jutok a ranglistán:/ habár, külddheted, ujra felinstallálom ezt a slrr-t
  • DJ RX7
    Twice ha akarod asszeeszkábálok egy golfot amúgy is készül egy csak nemnagyon van időm rá.de ahoz kell a 2.1.9r5 patch
    elég vagyány golf 25 darab nitro,hangfalakkal,bodykitsel,arany BSS felnivel,hátul 3dés lámpaburák,uj motorháztető,
    és ültetés az autora,belül kék szinű,eredeti sport golf kormánnyal,.na elég ennyi?
    vagy még kell bele valami?
  • streeter
    Végül is nekem is ez van meg csak nekem ki vannak szinezve a cuccok hogy melyik melyik részlegbe van pl... Váltó, Kipufogó vagy Pro tuning stb....
  • DJ RX7
    a golfból max 674 lóerőt lehet kihozni.
  • DJ RX7
    TwiceR-X én ezt ajálom neked itt van leírva hogy miket kell belerakni az autókba és mennyit lehet kihonzni belőle de csak legfebb az 2.1.9r3 mellet megy ez de a legjobb 2.1.9r5 és a 2.1.9r5p.
  • streeter
    Twicer adj egy mail címet és küldök egy egyértelmű és nagyon egyszerű motorösszerakási papírt. Ha ebből nem tudod összerakni akkor bocsi de elég béna lehetsz
  • Ombika
    178 lo edes keves nekem kezdetben volr 420 mikor 3 versenyt nyertem! :(

Amugy rohej hogy itt mindenkinek megy 1000 mhz-s gepen 512 rammal nekem meg biga geppel nem eleg erdekes ez nemde?
  • TwiceR
    LOL? :((((((((((((((((((((((((((((((((
    én felraktam az összes patch-et !!!
  • I-NoVa
    Patcheket rendesen feltetted? Ugyanis a legelső 2 verzió óta ez a saveeltűnés / autóeltűnés hiba elvileg nem létezik.
  • I-NoVa
    19" fölött inkább majd a V8-asokba tegyél, ugyan a végsebesség jobb, de a 4 hengeres motor nem ad elég nyomatékot, hogy gyorsulj. Kissebb kerekekkel megteheted, hogy kettesből indulsz, és megspórolsz egy váltást, tizedmásodperceket lehet vele nyerni.
  • TwiceR
    és eltünt az elmentésem:(((((((((((((((((
  • TwiceR
    mi a faszért nemtom elmenteni?? Csináltam egy Twicerx nevű Carrier -t, kibeleztem a kocsit, feltuningoltam stb, maradt pénz, és kiléptem a játékbol...
  • TwiceR
    hm, 178HP, 20as kerekek, 3000dollár... elég lesz?