Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Hat en azert a BEtat nem rakom fol,majd a veglegeset! 😄

Gyiik
Meg egy kellemes dolog, az eson hagyott, hasznaltauto atka😄
Ilyenre akadtam a hasznaltauto kereskedonel

....................................................................................................

Gyiik
meg egy pozitivum...en jobbnak talaltam a fizikat, erezni, hogy van a kocsiknak sulya, es nem tapadnak annyira az uthoz.vagyis egy driftnel nem borul a kocsi, hanem csuszik, de nagyon kemenyen

....................................................................................................

Gyiik
jo, megis van hangja, es nem fagy. Jo, hogy van ujra kereknyom, viszont az uj hangokat kicsereltem a regiekre...azok silanyak lett😞

Gyiik
nalam nincs hangja, es hosszu ido problemamentesseg utan most eloszor lefagyott😞
viszont van ujra kereknyom😄

SinClaiR
Tényleg elég gáz hangja lett, de engem nem zavarna, csak menne normálisan😞
Lebutítom csontra, és meg sem érzi, nappal, mikor nagy a forgalom, (ha leveszem is sok kocsi van) nem lehet kimenni az utcára, mert 3-5 fps lesz az eredmény..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Alexease
Tedd be a CD-t vagy mountoljad, aztan kesz.
De a csuszas hang eleg gaz lett😞( Visit min az allat😊 Hiaba csereltem ki normalisabbra, programbol szamolja😞(
Csak mostmár Szerezzetek nekem Nocdpatch- a 2.1.9. es Patchhoz

Kösz

MSI GX600PX-214hu Notebook

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Be is raktam mindent oda ahova szerintem kellet. Bemásoltam kérdezte hogy felül írom-e én meg nyomtam az igent
aztán meg kiakadt mert keresett velami fájlt és amiatt nem indult el

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
nem is kell hozzá angoltudás,mert a szöveg az szinte csak önfuttatás,ki csinálta,mi a honlapja stb ami neked lényeg benne,az az instal leirja melyik mapát hova,azt érted angolul is😊)

SL1 lényegesen csak akkor lessz jobb,ha az összes pecst felrakod,az irányitás is megjavul akkor
streeter
Az autó azért is váltogathat össze-vissza mert autómatára van állítva a váltó.

Én még SL1-el játszok de nekem 2,4Ghercnél 512ddr rammal és Ati radeon 9600Pro 128ddr ramos cuccokkal is szaggat a legjobba, de városba még sokszor minimumon is szaggat mint állat. A patchek mondjuk sokat segítenek.

Kérdés a SL1-hez való (1.31)pachnél csak nállam nincs hang vagy másnak se. Jah meg itt a kocsi úgy csúszik mint ha szappanos jégen mennék.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Hunter of Deer
Hellóka! Nem tudtok valami új cuccról a Street Legal Racing Redline-hoz?????????

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gyiik
ott csak egyenesben kell probalni tartani a kocsit (teny hogy neha nehezebb eheh)

SinClaiR
köszi szépen😊 este nem mentem ki, mert akkor elképesztõen szaggat😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Az nmy-t ugy tudod kihivni, hogy a terkepen jelol zold kek es sarga autokat (ha jol emlexem) es azok melle kell menni es dudalni mint a megveszekedett. Viszont! Sokkal egyszerubb ha este 12 utan mesz ki a varosba. Ekkor 1 zaszlot kell megkeresned a terkepen es akkor megtalalod a Versenyt.
basta002
???

..::S::L::M::..

SinClaiR
sziasztok megint, kormány hazahozva, de új peccsekkel látványosan jobb lett az irányítás billel is😊
Viszont az normális, hogy szaggat a játék közepes beállításoknál? Mert szerintem nem, lehetne 2GHz es gépen.. Radeon 9000 kevés lehet neki?
És még egy maki kérdés😊 Hogy tudom kihívni az nmy-t mert még egyel sem találkoztam😊

jimmyjoint
Hi all! Nem tudja valaki, miért van, hogy 0%-ra leromlik a motorom felsõ része(cilynder head+ami benne van), és elég, ha csak 500 métert megyek vele.
A másik, hogy úgy raktam össze a Duhent, ahogy a setups írja, és mégis összevissza váltogat az autó.

streeter
Igen azt én tudom hogy abba benne van csak sajna angolul. Igaz tanulok angolul de még nagyon alap szinten tehát nem tudom értelmezni õket. Magyar oldalakon nem találtam még kaszni átalakítást amibe benne lenne magyarul.

malter
remot nem konvertálják át SLRR-be?
malter
nyisd meg a read me file-t amit mellékeltek hozzá benne van,ha esetleg nincs,akkor másikban,tuti kell lennie
streeter
Valaki írja már le hogy hogy kell berakni kocsit az SL1-be!!!! Nagyon kellene a segítség!!!

M@TriX
az SLRR-ben van.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
#winamp: Na az jó lenne ha valahogy le tudnám szedni tõled.

Én a SL1-et próbáltam kormánnyal. Az is elég fasza úgy. De a játékba nincs FFB lehetõség ha bár a kormány tudná.

Alexease
Ez az a kategorias "arkad" autos jatek, amiben normalis fizika es szimulacio van. Vagyis ugy viselkedik az auto, ahogy az kell (uszkve).
Ezt mindenfelekeppen kormannyal, foleg FFB-vel erdemes jatszani, es belsonezetbol.

De az opcioknal, erdemes jol beallitani a kormanyt, a mozgasait, a "holtjatekat", a linearitast, es foleg a jo sofor mozgast, hogy nem dulongeljen annyira.
Ha sikerul jol beallitani - a lehetoseg mar adott - akkor nagyon elvezetes FFB-s kormannyal, belsonezetben!!!
M@TriX
én nyomom kormival (Logitech FF😎 Érdemes. Nagyon állat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ombika
A kispolski ami 400 Nm-es az se semmi,rendszeres latogatoja Hungaroringi gyorsulasi versenynek!!

SinClaiR
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ma vettem meg a játékot, mert nagyon megtetszett egy haveromnál, de elégé vezethetetlen.. Most töltöm le a peccseket, mert olvastam javít valamit. Igaz hogy nem olvastam végig a topicot, de lennétek olyan kedvesek, és megmondanátok, hogy érdemes feltenni hozzá a kormányt? Most éppen kölcsön van adva, nem tudom vele kipróbálni, de ha érdemesebb azzal próbálgatni, mint a billel, akkor sürgõsen hazahozom😊

streeter! Egyébként nekem megvan a SLRR, ha kell letöltheted rólam.

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG

Onnan ismerlek, hogy én is triáloztam és 15keres vagyok!Soxor a kis Ricsivel (tod, nem a nagy) mászkáltam! Ezüst vázam volt és ilyen gagyi hs11es magura hátul! Elöl Xplorer meg már nem tom mik voltak, na mind1! Ja és az én nevem egyébként Peti. Hátha beugrok!

AMD 2200+ | GF3 Ti200(128MB) | A7N8X-X | 512/400 DDR | 52x LG

Gyiik
ezen az oldalon volt regen egy kep a bad wrecks kategoriaban, csak nemtom, mintha toroltek volna az archivumot... egy kocsi volt feltekeredve a fan, de vagy 3-szor...

12346
ehez minek szív?😄 nem szív kell ide, hanem pénz és fordítottan arányos iq

streeter
melyik állatnak van szíve ezeket összetörni? amúgy a képek innen vannak --->http://www.wreckedexotics.com/

malter
vajon az eredeti 1,6-os motor van benne?
M@TriX
cuki. 😉

streeter
Na ezt nem sikerült berakni

streeter
Azért ezek a képek odabasznak

12346
nem az az zöld trabi, amit a fekete skodások csináltak?

malter
van 1-2 jo kép,+video😊
malter
ha szét akartok nézni rajta ladaclub
malter
hát igen,jok voltak a régi ladás korszakok,sajna már kezdenek kikopni,pedig nagyon jokat lehetett velük nyomni"lada feeling"😊))
streeter
Azért ha a lada 6 mp alatt bandukol 100-ra az nem semmi. Mindenbõl ki lehet hozni mindent. Csak érteni kell hozzá...
Én valami autós mûsorba asszem totalcarba láttam egy trabantot átnyomva gyorsulásinak. Az se volt piskóta a kitámasztó kerekekkel és a porsche-t úgy gyorsulta hogy csak na... Szerintem a porsche-s is lesett hogy akkor most mi van??..
Aki tud az tud. Van aki tud van aki nem (vagy csak keveset.

Alexease
Azert a Lada-kat egy rally versenyen is erdemes megnezni, foleg murvan, homokon stb😉))) Tuti road-show😊 A WRC-k csak jonnek-mennek, de a Ladak szantanak mint az allat😊))))
A Ladaknak meg a Trabantoknak uvoltoztunk a legtobbet, jo buli😊)) Aztan meg kiastam magam a ramhordott homokbol, amit ram "soportek"😊)))
M@TriX
jaja, láttam egy igazi állatot a Totalcarban. Az is elég ütõs volt.

Azér meglepõdnétek, hogy mit megy egy igazi tuning lada...
12346
még jó hogy😊

Ombika
koszi,ezzel csak annyit akartam mondani,hogy akarhogy tuningolják,akkor is lada marad!! 😊

12346
ez egy igen elmés megmozdulás volt ombika. granulátum😊

Ombika
Lada en erre ennyit mondok!!! 😄