46059
.
-
#31926 Szerintem is egy nagy atveres az egesz!Pl.:a Honda Civicet is mikor igertek es sehol nincs semmi!Ha maguknak csinaljak nem kene dicsekedni vele hogy ok mit tudnak!A kicsi Shadow baratunk cuccaibol is milyen sokmindent kiprobalhattunk! -
#31925 Lehet de aki járatos az angolba az a XI forumán a Shadow's Cars&Parts topicba érdeklődhet a gép után. De amúgy sokakhoz úgy jut el egy kocsi hogy mailba elküldik nekik mert mindenki írogatja be a mail címét hogy ide küld el ezt és ezt. stb... -
#31924 ezeket az eletben nem adjak kozre, majd ha megjelenik az slr 3, mert akkor mar nem azokert fogjuk a nyalunkat csorgatni... vagy ha vki keszit jobbakat...
legalabbis mostanaban igy megy, elegge ugy tunik.
sok kocsi mar regen keszen van, de megtartjak maguknak.
szerintem vmi ilyesmi jachat kozre, de ez az en velemenyem... -
#31923 Ezt muszájjjj!!!!!
Nagyon muszájj
-
#31922 Nem street legalból akarok felvenni. Hanám más videót (jelen esetbe trial videót) akarok vágni és zenét akarok benyomni de Adobe Premier Pro-ba már próbálkozok -
#31921 a fraps 2.0.0 hangot is ment nem csak képet,de ha más miatt akarsz alá zenét akkor passz -
Horci #31920 A Corvettel mi a helyzet? Nincs még kész? Akkor miért csinálják a Vipert? :) Ha jól tudom, ugyanzok csinálják -
#31919 TMPEG Encoder -
#31918 Az 2.1.8-as patchnél a komák nállam is ilyen szörnyek voltak :D De most R5 patchel jók.
Jah igaz nem teljesen ide tartozik de egy kérdés.
Van valami olyan progi amivel a videó alá zenét lehet berakni és az jó is nem szar a minősége. Mert próbálkoztam Uleaddal azzal jó vágni de szar a zene minődége Vegas 4.0-át nem tudom reggelni az Adobe Premier Pro-val nem tudok normálisan exportálni a zene ugyan jó de ott a videó előre hátra ugrál meg minden szar. Virtual DUB-ba meh nem lehet MPEG-et importálni :(( csak AVI-t Ha valaki tud valami jó progit akkoz írja már be ide melyik az -
#31917 Kissé elcseszték az utolsó hivatalos patchben a modellt, majd javítják. -
talpi #31916 Sziasztok!
Mitől van az hogy a STR L.Red.-ban a gyalogosok csak bughibaként vannak jelen?9600xt-m van és az utsó driver,de az előzökkel is ezt csinálta.
Talpi -
#31915 LOLLLLLL!! :) -
#31914 Miért, teljesen gazdaságos, és a fogyasztás sem fog nőni az új váltógombtól. De a kedvéért az sl-ben rá lehet festeni a kocsi oldalára, hogy sport. -
#31913 ?? -
Vlala #31912 Sziasztok ma is,
egy ismerősöm megkérdezte - látva a játékot - hogy lehet-e benne váltógombot cserélni.
Elküldtem haza, tudniillik szegénynek annyiban kimerül a tuning, hogy ebben az évben már a harmadik váltógomb van a padlóváltós Wartburg kombiban, és vett egy új rádiót, na meg ráírta a varjú oldalára, hogy Sport... -
#31911 Remélem ilyen fasza Viperes képekért nem orroltok meg rám :D -
gerx #31910 barni nem tudom döngetni mer anya itthon van gyere fel a trefortra -
#31909 bocsánat a rossz gépelésér ezután mindig át fogom nézni hogy mit irtam!! -
#31908 úúr istan beszart nekem egy csomó honlap ez se megy mi lesz mág itt!!!! -
#31907 hopp, de az sem megy. ;)
Úgy látom leállt az egész Játékok.hu szerver... -
#31906 nem, de már pár éve hsw.hu ;) -
#31905 neketek megy ez a honlap és a Viper nagyon király. -
#31904 nyami -
#31903 Most nézem a Viper motor trükkjét hogy ez V10-es -
#31902 Na de mostmár kuss legyen!!!!
v2.1.9r5 patch
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
r5 nocdcrack -
#31901 Én tudom. Én olvastam. És szerintem igencsak jó. -
#31900 Miről beszélsz??? Max. 30 perc... -
#31899 Csinalt 2 mentest egyikbe meg latom autot ,masikba meg mar nem gondolom ott leptem at a kek versenyhez!!
DE ha betoltom ujra ezt csinaljak vkinek volt mar ilyen? -
#31898 Basszus atom durva kell kell!!
DE akkor ezek mar leteznek nem? -
#31897 Ezt nézzétek meg. Ha ez meglesz akkor huhúúúú huuuhhúúúú
A többi itt -
#31896 C-n boven van hely en nem nyultam semmihez se,miota atleptem kekbe azota csinalja!
VEsenyeztem megnyertem zoldet,aztan mondom szerzek meg lovet visszamentem a rajthoz de mar 2000-be ment verseny 17-et mar nehezen gyoztem le,mondom ez mar nem zold eleg erdekes de automatan nem tesz at kek starthoz aztan visszaleptem es mar nem lattam automat!
A story kb ennyi!
-
TwiceR #31895 L0L amugy nekem is eltüntek elmentések, és letöröltem pics*ba a játékot olyan ideges lettem PFFF -
#31894 Motor leírás a legegyszerűbben.
innen lehet letölteni -
#31893 "Sass Viktor, az Invictus egyik grafikusa, a Street Legal sorozat számos autójának készítõje nyerte a Motor Trend International Design Contest-et a California International Auto Show-n." Invictus honlap -
#31892 Pech. Public beta patch, mielőtt elkezdenéd fikázni. -
Vlala #31891 Ez valami windows-féle kavarás is lehet.
1. Van elég helyed a mentéseknek?
2. Nem írásvédett valami könyvtár, amire szükség van?
3. Más is művel ilyen (vagy más) hibákat?
Nekem is volt, amikor nem tudtam menteni, windowsCD be, setupcor, játék elindít, működik. -
#31890 De tovabb lepni csak akkor lehet ha megnyerem keket!
Ahhoz meg meg nem eleg eros autom! :( -
#31889 A kék garázsban egyszerűen nem látszik az autó, bug. Repair all, kimész éjszaka, és továbblépsz a pirosakhoz, aztán nem lesz gond. -
#31888 Szerintem atom jol nez ki de mind!
2. Most raktam fel gamet 2 napja vegignyomtam zold versenyt es mikor garazsba mentem no auto ,uj patchekkel na nee!!
2 nap alatt gajjra ment game ez lol! :( -
Vlala #31887 Vagy szappant :-)
(Szerintetek is le kellene már szoknom arról, hogyí mindenki helyett válaszolok?)
A jövő autói úgy készülnek, hogy csinálnak egy mai autó-formájú lufit és túlfújják...