46059
.
-
#31966 -
Ryland3r #31965 Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi -
Vlala #31964 Valaki nézze meg a LethalModz oldalt pls, access deniedve vagyok... vagy nálatok sem jön be? -
#31963 Háát,ha alul tudja múlni a GF3-amat, akkor majd írok :). Azon nem akad. -
#31962 Na most lessetek. Ez is egy Shadow alkotás.
Kép1
kép2
kép3
kép4kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
Ezeket csak így link formájában mert ha kép ként rakom be akkor 2 oldal lesz -
#31961 Nova majd ird meg,hogy akad e meg ugy is fullon?
Amugy hogy a rakba csinaljam meg a keket ha gyenge az autom de nemtok motort szerelni ,mert nemlatom !
Amugy nem vagyok vak es tudom mit irtatok de igy gazos atlepni pirosba! -
#31960 Beszereztem egy 9700 pro-t. Anno Mumia tett fel képeket, mennyit javul a látvány egy 9600-assal, kiváncsi leszek, most minden filtert maxra téve hogy néz majd ki :). -
gerx #31959 ilyen felni kéne a street legalba -
gerx #31958 ez is kiru -
gerx #31957 -
gerx #31956 hát ez nem semmi
-
gerx #31955 -
#31954 Ezt Nova írta:
A kék garázsban egyszerűen nem látszik az autó, bug. Repair all, kimész éjszaka, és továbblépsz a pirosakhoz, aztán nem lesz gond.
Csak néha el kéne olvasni azt hogy ki mit ír.
Csináld úgy hogy zöld csapatból átjutsz kékbe és azzal a lendülettel elkezded a kéket is csinálni és végül a pirosba kötsz ki. Ennyi -
#31953 Ombika, full CD-s a jatek 1altalan?
Ha a kekeknel eltunik a kocsi akkor az nem tunik el, csak nem laccik... nalam is volt ez a gix. saveeditor-t hasznalj, (xi) es rogton a piros csapatba leszel, gondolom mar nem a rangletra a fontos...
proginak az overnetet ajanlanam, nalam rendben van. (bar tudni kell azt is hasznalni) -
#31952 Ombika, 1000x leírtuk, pl #31889, növessz agyat, és tanulj meg információt keresni. Még csak azt sem lehet mondani, hogy sokat kellett visszanézni, még ezen az oldalon van!!! -
#31951 Arra lettem volna kivancsi,hogy masnak is volt e mar ilyen kinja! -
#31950 Ombika:Szerintem azért nem ír senki mert senki se tudja mi a baja és fingja nincs mit lehetne neki baszni. -
#31949 arra már mit lehetne javasolni?:) -
#31948 Szerintem jo volt!
DE arra hogy autom eltunik mit javasoltok? -
#31947 fábris járgányos "show" meg nem volt vmi jó:( igaz nem is erről szól a műsor, de akkor inkább más lett volna már helyette:) -
#31946 dc a legjobb. mindenhez amihez kerestem volt normális deviance-s meg mit tom én milyen peccs, service packok meg kiegészítők meg ami kellett. mp3-ra is simán ez a legjobb. borítóval mindennel és ált nem igénytelen szedett-vedett albumok. minden nap megy nekem a dc:)
kazaa csak pronyó film letöltésre jó
többi meg suck -
#31945 Jaja nem is volt loves a ficko !! :)
Isten volt! -
juhi01 #31944 most jönn!!!!!! -
#31943 DC a legjobb ott a legkevesebb a vírus csak kell megosztás.
Kazaa szar mert ami kéne az sosincsen vagy fél kilóval jön csak.
Meg van WinMX ami mp3 letöltésére jó inkább.
Jah Fárby show-t nézzétek mert amaericai lowrider drag kocsik meg stb lesz benne. -
#31942 Az en problemamra valasz? -
#31941 a dc-t használja szinte mindenki nekem van még soulseek,de ott nincs kötelezö megosztás,igy mindenki csak a haverjainak osztja meg a cuccost igy semmi értelme,kazaa-rol meg sok virus jön -
#31940 Milyen célból kéne?
mindenféle cucc ingyen? -
davos80 #31939 Mé nem jó
? -
#31938 az nem jó. valaki más? -
#31937 dc++ -
#31936 nem tudnátok mondani valamilyen kicsi és praktikus letöltőprogramot mint a kazaa -
#31935 Most egyenlőre valami munkát keresek a nyárra ami mellet tudom csinálni
Ha nem lesz pénzem netre akkor hiába csinálom meg a Ladát nem fogom tudni veletek megosztani
Ha valaki tud valamit légyszi küldjön egy privát üzit
-
#31934 Ha ennyi idő amíg megcsinálják akkor táncsak nem ír felül semmit. A Lada hogy áll???? -
#31933 jó a Viper!
remélem nem fog felülírni semmit, mert azt nem szeretem -
#31932 Ha kimegyek kekhez masik elmentest csinal es ott nemlatom automat de ha bisszatoltom zoldnel mentettet ,amit automatan csinalt ugy latam? :(
Tok ideg vagyok mindig menjek zoldbe nem hiszem el!!!! -
Vlala #31931 Halihó,
mi van a LethalModzzal? Nem jön be az oldaluk...
Már kész a Viper? Hol van? -
#31930 -
#31929 -
#31928 STLRR: Ezt tuti ki fogják adni 1000% mert annyi képet nyomtak már be róla hogy itt gyilkosság lenne ha nem adná ki Shadow. Shadow jó fej és kiadja (legalább is remélem)
Error:Nem ennél a kocsinál ennél még nem láttam hogy kérték volna de volt már rá példa kocsiknál vagy felniknél stb.... -
#31927 hanyan kertek tole, es mit valszolt? Meg nincs kesz teljesen...