Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Mo-on tudtommal egyáltalán nem kapni. Asszem csak Németo-ban Franciao-ban és Angliában kapható, hála az Activision-nek... 😞
Mostmár jó a sorrend... 😊
Þór vígi þessi rúnar
egyébként most tényleg,ha beakarom szerezni Magyaroszágon ezeket a játékokat akkor csak nálatok lehetséges ez?
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::S::L::M::..
Én is írtam már rossz névvel CD-t. Szóval csak ezt a nevet fogadja el.
Legalábbis nagyon. Rengeteg hiba maradt még benne.
Úgyhogy szerintem ha kijön a végleges akkor ezt dobjátok ki.
Amúgy a csít ugyanúgy bennelesz, csak a gomb lesz kiszedve... 😊
Azt azért raktuk bele, hogy ne kelljen beirogatni.
Lusta vagyok pecsápolni ugyanis. Így egyszerûbb... 😊
Þór vígi þessi rúnar
illetve akármilyen autót lehet benne csinálni?
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Lehet hogy v.mi ilyesmi van ezzel is. Nekem kéri a cd-t hiába van bent!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A "nem hivatalos" cuccok (lenti merci és ilyesmik) kicsit instabillá teszik az amúgy sem stabil játékot.
Ha valaki azzal keres meg minket, hogy fagyogat a játék (nemegyszer történt már ilyen) és ilyen külsõ cuccokat tesz be, akkor az könnyen attól lehet...
Þór vígi þessi rúnar
Elméletileg 26-án kell befejeznünk a végleges 2.19-et, de akkora gázok voltak pénteken, hogy még!
Iszonyú dolgok jöttek elõ, de remélem tartani tudjuk a 26--át!
Þór vígi þessi rúnar
Köszi.
Na most az ilyeneket hova kell berakni? Mert nincs semmi readme és nem tom melyik mappába mnnek az ilyenel\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez az utolsó egy olyan megoldás ami azt segíti hogy ne kelljen a spray-vel foglalkozni. Így pár matricával jó szineket lehet csinálni és egyedi színeket is lehet kikeverni.\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
....................................................................................................
Mikor lesz végleges a patch?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC