46059
.
-
#32006 Nem olyan jó, mint a Manta, de alakul:
+ egy ráadás Duhen BigFoot
(Bocsi a képekért...) -
#32005 Tudom hogy nem nagy szám írtam is de szerintem jól néznek ki
-
#32004 -
#32003 Tényleg nem nagy szám. Érted, a mai világban ilyet már bárki összerak. Akkor volt szép, amikor még a játék éppen csak kijött. És még nagy szám volt a srciptátírás. A fansite ötletét pedig elvetném. -
#32002 Ehhez nem kell 420 as tap .ha csak nem radeon xt800-al nyomod :)
-
#32001 Nincs benne sok cucc. Egy cd író dvd olvasó meg 2db 120-as vinyó -
#32000 alexease az xi-n van 1 letölthetö file,multiple_engines_tutorial_V3 amiben a te honlapodra hivatkoznak,hogy onnan lehet letölteni hozzá a resdecode progit -
#31999 Kissebb tap miert nem jo csak nem tele van pakolva geped ezzel-azzal/2 dvd iro +6 vinyo/ ? :) -
#31998 Jah XI-ről szedtem le de egy ideig nem fogok nyomulni SL-el mert lőttek a 420W-os tápomnak egy villámnak köszönhetően túláramot kapott -
#31997 Golf ala ezeket a felniket hol talaom meg !
Xl-en? -
#31996 Boccs a sok hozzászólásért de ezt most találtam.
-
#31995 Nem nagy számok ezek a kocsik de összhatásukba és kinézetükbe szerintem jók.
Golf
Golf2
Golf3
Golf4
BMW
BMW2
BMW3
BMW4
IshimaIshima2
És a végére egy bug. Eltűnkt a lengőkar meg minden :D
BUGBUG2 -
#31994 akkor hadjuk? -
#31993 A hírekről gondoskodok de honlapot nem tudok csinálni sorry.
A fun-ságomról meg annyit hogy mostanába nem sokat játszok de ha mégis akkor 3-4 órákat. Csak mászkálni kell az XI-n és akkor teljesen képbe lehetsz. -
#31992 Bodesz jo otlet nagyon!!! :)
-
#31991 srácok=fiuk,lányok hátha vannak lányok is sorry -
#31990 sracok fogjunk össze és csináljünk egy magyar slrr fansitet amin mindenhonnan öszeszedett patchek vannak és akár sajátkészitésüek vagy csak sima hírek arról hogy most készül a pl a skyline meg ilyesmik ki van benne?streeter rád számítok mert te vagy a nagy fan :) -
gerx #31989 kibaszott jó ez a skyline -
#31988 Nincs de van motorleiras stb,hogyan kell osszerakni de ha van 1 kis erzeked ,akkor nem nehez de ehhez magyarositas lool! :) -
#31987 Szevasztok!! Nincsen hozzá magyarositás valahol ??? Jo volna.Könyebb volna.Köszikeeeeeeeeeeeee -
#31986 k**aszot szép:)) -
#31985 Asszem halad a Skyline is nagy erőkkel.
-
#31984 egy kis infot azert mondj a jatekrol.
milyen verzio? milyen patchekkel? milyen add-on-kkal? -
Nicoo #31983 Hell Emberek! Tudna valaki segíteni nekem? Az lenne a probléma, hogy ha a városba raccingolok, kb 5 perc után kilép a windowsba. Tesztpályán nincs ilyen gond. Mit csináljak? PLÍZ SEGÍTSEN VALAKI! (win XP, amd 2200, radeon 9800) -
#31982 nem hiszem... -
#31981 ugy aszem nem,ezt már én is probáltam,valahogy összejött,de azt nem tom hogy,az volt a lényeg hogy volt a sima remo+volt 1 amit én csináltam (tuned verzio)sötétitve minden +ilyesmik de az slrr-ben nem tudtam megcsinálni viszont az sl1 cuccai jok a redline -ba konvertált autokba pl remonak yottanak,ezekszerint nem kell az egészet átirni -
#31980 Egy kérdés.
A játékba be lehet rakni az SL1 ből a Yottát és van egy Ford Focus is.
Na most mind a kettőnek Yotta_data a mappája és az .rpk file is. Ha mondjuk a focusnak a mappájá átírom focus_data meg focus.rpk az úgy műxeni fog?? -
#31979 ha a motort helyzetét átirom hogy hátulra kerüljön,akkor a sulypontja is megváltozik az autonak?mert azt olvastam ha 2 motor van benne attol még nem adja össze a teljesitményeket -
#31978 ecsém, mért nem olvastok?? ezért szólok be ritkán, mert tudok OLVASNNI. innentől kezdve szinte nincs is miért beleszólni a témába. max, ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, vagy már ultra okosságok történnek és nem bírom megállni.
viper nincs... majd talán lesz.
kernel32.dll kérdés meg lol:)))))))))
egyéb kérdés? -
#31977 Viper? Honnan lehet letölteni? Lehet, hogy már írtátok. De még mindig nem tudom. -
#31976 520 lovas geppel sikerult atveszelnem THX az infot megvan vegre pirosaknal latom a garazsba is! :)
Tobbet ezzel nem baszogatlak titeket!
Sorry mindenert -
#31975 Basszus nem vagyok lama magamtol osszeraktam mar 925 lovas MGc stb mar regen jatszottam csak vartam vegleges patchet de hiaba bugosan kell jatszanom,ezert hagytam abba de hiaba varok ! :(
Meg aztan nem volt lovem erosebbre,kezdhetem ujra!
Azert tHX -
#31974 LOL!!!! kernel32.DLL :)))))) -
#31973 Tess ha ebből nem tudsz motor összerakni akkor dobok egy hátraszaltót előre -
#31972 hát sztem ugy gondolta,hogy csinálsz 1 erös verdát lenyomod a zöldeket,közben mentegetsz,majd amikor a kékekhez érsz garázsba kilépés nélkül egyhuzamban lezuzod öket a vörösig,ha nincs lové akkor vegyél 1 aránylag erös duhent szedd szét a kasznit ,add el a motyot,vegyél turbot+metán injektort gumit váltot és gyürjed öket lefelé -
#31971 Meg mindig all a kerdesem de gyenge az autom 15-ik eljutok de tovabb nemtok ,mert gyenge az autom es nem latom a garazsba!!
Sorry az ertetlenkedesert de tenyleg nem ertem hogyan gondoltad ,hogy egybol tovabb menni pirosba?!
koszi megegyszer! -
Horci #31970 Kunmadaras is jó, bár oda nemhiszem, de kedden a ringre mindenképp :) -
[DT]Baggio #31969 Hello skacok!
Az lm oldalrol annyit, hogy megcsinaltam, de mar nem nagyon frissitik a csapatarsaim... Punnyadas van, talan kicsit kesobb...
Na amugy meg a segitsegetek kernem:
SL1 isoba valakinek ? Kicsit nosztalgiaznek...
Rip-be megvooot, de full ba jobb lenne...
Koszi!
egyebkent ki jon vasarnap kunmadarasra ? :)
-
#31968 hi.valaki tudna segiteni abba hogy MovieMaker kér egy kernel32.DLL és megvan csak az a gond hogy hová kell rakni.
!!!!Pease Help!!!!
a Viper negyon készül és nagyon király -
#31967 Mer mi ez a login?? ez valami pont vagy mi fene???