Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Þór vígi þessi rúnar
Csak hozzávetõleg szeretném tudni, mert nekem mostmár baromi zavaró, hogy fullra lebutítottan 640*48 ban is néhol 5 fps em van...
2100+ radeon 9000
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

..::S::L::M::..
Úgyhogy én tényleg nem vagánykodásból csináltam, csak úgy próbálkoztam, és öróltem hogy sikerült. Ezért raktam be a topicba.
Ja és ennél többet nem tudok menni. Nem találok jó egyenes szakaszt. Ennek is érdekes a végkimenetele. Nézzétek meg a kedves kis szalagkorlátot elõttem!! 😊

És akkor még ott van a tapadás kérdése, amit szerencsére a 2.1.9es beta már kezd javítani, de még mindíg olyan mintha szappanos lenne a gumi. És hiába teszel föl soft gumit (aminek pont az a lényege, hogy iszonyatosan tapadjon de ugyanúgy kopjon is) nem lesz jobb, hanem a kocsi valamiért billegni kezd (tudom Carlos, hogy már megbeszéltük ezt),ami érthetetlen. Én még nem láttam billegõ gyorsulási versenyt...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ilyenkor jonnek a scriptes emberek, hogy nem jo, mert borul a Golf 200-nal, nem megy tobbet 500-nal, es 150-nel ha felmegy a patkara, megdobja az autot (bar, ha 30-al menne fel szembol, mar akkor is kiszakadna a futomu eredetileg, foleg egy lejebb ultetett sport kocsival😄DD).
Foleg ami mar scripteket is erint, azmar nagyon gazos!

Szerintem én se sokat fogok berakni.\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A patch már kijött, ami letölthetõ a honlapunkról!
Þór vígi þessi rúnar

De most nem az volt a cél. De nekem így tetszik ha nincs "hátulja"\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A Monster Garage szerintem is jó ha bár a mininél elakadtam mert elfogy a pénzem.

Ti csináltátok a Monster Garage-t is vagy azt egy másik csapat??? És ehez mennyi javítás várható?
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet
Meg az Invictus leggg ujabb jateka a Monster Garage naggyon koool!!!!

Focer 300 4100N/m/s x2db (hátul)
110GTK 3500 N/m/s x2db (elöl)
110GTK 54936 N/m 8.4" x4db
Blossom 10.5x19 +0 x4db
255/25 R19 soft x4db
Ekkor billeg
De ha a kereket, és a felnit ilyenre cseréled:
elöl: MT Mescaline 10x15 -40
215/50 R15 x2db
hátul: Wolley 9x17 -20
235/45 R17 x2db
akkor nem billeg, és nem is borul meg kanyarban, még kézifékre sem!
Azt, hogy az autót hevesen kormanyoza könnyebben borul?
Þór vígi þessi rúnar
Én szívesen segítek, de fontos a buildersedge-re regelni?
Ja, és én nem rakok fel semmi kiegészítõt sem, úgyhogy azok biztos nem okoznak hibát!!!
Szoltam, hogy lesz egy ilyen teszt patch a kinti forumnak, mert kint "komolyabban" foglalkoznak a jatekkal, segitenek, es nem csak a warez, a nocd, meg az "aggyaa meg cuccot ehez" megy, meg nem 1000-rel akarnak menni, szet-scriptelve, es behalva a legegyszerubb alkatresznel😞(
Ugy erzem nehanyan nagyon el vannak tevedve, szeretnek tisztazni nehany dolgot a v2.1.9r1 patchhel kapcsolatban.
Eloszor is a patch nem jatekosoknak, hanem tesztereknek keszult, egesz pontosan a www.buildersedge.org segitokesz kis csapatanak. Kizarolagosan.
Tehat, aki nem tagja annak a forumnak, illegalisan toltotte le.
Aki tagja annak a forumnak, az tudja, milyen cellal lett feltoltve a patch, es mit kell vele tenni.
Ez a biztonsag kedveeret nemcsak a forumon, hanem a patchben levo readme-ben is le van irva.
Ugyhogy megkerek mindenkit, aki segiteni szeretne, az jojjon oda, (nem gond ha nem tud angolul, nyit egy magyar nyelvo topicot es kesz), valamint senki ne terjessze ezt a verziot, es ha csak jatszani akar, le se toltse!
Jatekosoknak a v2.2.0 ajanlom, remelhetoleg minel hamarabb kesz lesz!
Koszonom,
Divianszky Akos - Invictus
Amúgy ez igaziból is mûkodne. (mongzuk nem egy ilyen keritésen)
Þór vígi þessi rúnar