46059
.
-
#32046 Rosszhírem van skacok. leállt a srác a skyline csinálásával egy ideig nem tom milyen okok miatt
Eredeti szöveg:
Hell... Skyline Project is on PAUSE. Im messing with Nfsu RSX now because ppl Think my skyline is gay. So no worries you wont get my skyline. Apology to those ppl who really waited for this car you can always contact my MSN : [email protected] and i might give you the beta.
De MSN-en lehet tőle kérni a béta kocsit. -
gerx #32045 Ombika ha átküldenéd a skyline-os videot megköszönném
e-ailem [email protected]
-
gerx #32044 Ombika ha átküldenéd a skyline-os videot megköszönném
e-ailem [email protected]
-
gerx #32043 jah ombika te fasza gyerek vagy
PSY28 anyád a gyökér -
#32042 Hehe ! :D
-
#32041 Hali, valaki írja meg légyszi, hogy honnan lehet letölteni a furball féle dragváltót, keresgéltem de nem találtam. Előre is köszi. -
#32040 1. 55 meter mentem lol!
1. VAn 1300 loeros skylinerol videom ugyhogy ez igaz 0-300 13 sec errol ennyit! -
Vlala #32039 Streeter: tudom, csak sajna vasárnap már nem érek rá... a legközelebbin már biztos ott leszek! -
#32038 Most 1300LE magába is elég hihetetlennek tűnik számomra.
PSY28-nak igaza van oda írhatja bárki hogy 1300LE.
Vlala én is elég messze lakok kb 200-250km de oda nem egy napra kell menni hanem 2. -
Vlala #32037 Bocsi, duplázok.
Streter: egyelőre 18 méter a rekordom, durva... -
Vlala #32036 Sziasztok!
Milyen sorrendben kell feltenni a patcheket?
NEHOGY válaszoljon rá valaki, csak azért kérdeztem, mert az elmúlt 20 hozzászólásban senki nem kérdezte meg, és úúúgy hiányzott :-)
Én is terveztem Győrbe mennni, de túúúl messze van... pénteken még meló, szombaton mire odaérek, jöhetek vissza... -
PSY28 #32035 gerx te sem vagy semmi gyerek...
Nekem az a 7800-as fordulatszan NAGYON kevesnek tunik !!!
En felteszeka netre 1 trabit odairom hogy 10000Le az mar van is ??? Nelegyel mar gyoker... -
gerx #32034 amelyik seggfej nem hisz az 1300 hp-s skylineban
azt csak sajnálni tudom mert olyan hülye de hogy azé elhigyétek itt egy honlap -
#32033 Ezt nézzétek meg nagyon kész van. -
#32032 Valszeg en megyek es innet jon vki? Bar kisse messze van! -
#32031 ebből csak a rendszám jön be -
#32030 hmmm. csak hogy szoljon meg 1 ember...
-
#32029 Nézzetek el ide itt még van egy jópár kép.
-
#32028 Akkor megzavarom a nyugalmat egy nagy képpel
A kép amúgy szegeden készült a tuning autó kiállításon.
-
#32027 ez a legjobb topic. most nézelődtem szét, aztán áll a bál 1-2 helyen, ahova be szoktam lesni. itt meg mindig nyugi van.
mi a titok?:) -
Horci #32026 de, jó volt. :) mi csak a StreetFighter show végéig voltunk. kb fél 1-ig. Az időeredményekkel nem sietnek :) Az I. EVO Gyorsulásin már másnap fentvolt... :| -
#32025 Én spec nem voltam nem is tudtam hogy van mind1.
Hétvégén ki megy Győrbe a Tuning&Stereo show-ra?? -
#32024 Hat en meg alig elek 2-ig gyorsulasin voltam ,ti nemvoltatok? -
#32023 Mi ez a pangás megint. Tegnap óta nem írt senki -
#32022 talán megpróbálom ezt is.
-
#32021 Ha a felninél lép ki a cucc akkor valszeg az a baj. Ki kéne venni azt a felnit vagy berakni újra vagy egy másikat. -
Vlala #32020 Nálam akkor szokott kilépni, ha egy szükséges alkatrész fájljait nem találja. (pölö a múltkor nekem volt egy .scx.scx nevű fájlom, ebbe kötött bele) Nálam az jött be, hogy a "racers" és a "parts" könyvtárakat biztonságimentem :-) és ha ilyet tapasztalok, visszatöltöm. -
#32019 már tovább van fejlesztve, de azért még nem az igazi, szerintem az SLRR jobb alap modolgatáshoz... -
#32018 jó reggelt.van egy kis gondom a street legalba ha felnit akarok venni és rákatinttok és pikkpukk kilép nemtom mi a baja de megeint nagy a gond és asszem egy újratelepités fér megint a gépre.a képek nagyon jók nekem a duhen teccik a legjobban. -
#32017 az fos game nem? -
#32016 jaj mi ez a nagy pangás gyerekek -
#32015 sztem nem érdemes,nagyon gáz,csak tönkreteszi a szép emlékeketitt van a redline mélto folytatásnak -
#32014 innen le lehet szedni a Street Rod3. -
#32013 Vlala: A szokásos oldal XI.
Persze ez még nincs feltöltve vagy legalább is nem tudok róla. Fórumon lehet ilyen és hasonló képeket találni. -
Vlala #32012 Streeter ez a GTO KELL!!! Hol akadtál rá?
Csak az sl.tk-t és a LethalModz-t ismerem :-(
Bocs a duplázásért! -
#32011 A Big Foot iszonyatjó. -
#32010 +képek itt -
Vlala #32009 Matrix: Te is inkább linkeket szúrnál be képek helyett :-)
Így csak a nyálamat tudom csorgatni :-))) -
#32008 Egy Pontiac Trans Am?, nem rossz! -
#32007 Subaru: