Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SinClaiR
hm.. akkor nálam van a bibi.. mondjuk gondoltam.. na akkor elkezdek frissítgetni ...

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Carlos
Az enyém itt egy 2Ghz-s AMD 256 RAM-al, 5600 MX Ultraval és Tökéletesen fut max árnyékkal meg gyalogosokkal és forgalommal (ez utóbbi maxon). Full paricle és LOD, 200m-es látótávolság!

Þór vígi þessi rúnar

SinClaiR
Ez milyen gépen fut, és mennyi fps el, ilyen beállítások mellett?...
Csak hozzávetõleg szeretném tudni, mert nekem mostmár baromi zavaró, hogy fullra lebutítottan 640*48 ban is néhol 5 fps em van...
2100+ radeon 9000

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

basta002
Na jó! Azért Paint-ben is el lehet hülyülni. És mégiscsak többet mutat az óra...

..::S::L::M::..

basta002
Lehet, hogy esztelen, és semmi értelme a scriptelésnek, de akkor is jó muri. Fõleg egy olyannak, aki még soha nem csinált ilyet, és csak most kóstolgatja ezeket. (like me) Nem tudok sokmindent, de szertnék még többet. Ezzel szeretnék foglalkozni, ha nagy leszek, ezért fogtam hozzá. Szerintem ezzel is sok újat tanultam. A HTML programozást is azzal kezdtem, hogy megpróbáltam átírni más honlapokat. Mára már több honlapot csináltam Java-val és Php-vel Jegyzettömbben.

Úgyhogy én tényleg nem vagánykodásból csináltam, csak úgy próbálkoztam, és öróltem hogy sikerült. Ezért raktam be a topicba.

Ja és ennél többet nem tudok menni. Nem találok jó egyenes szakaszt. Ennek is érdekes a végkimenetele. Nézzétek meg a kedves kis szalagkorlátot elõttem!! 😊

Igazad van a scripteléssel. Szerintem is hülyeség oylan módosítást csinálni, amivel ezer nirtopalack, meg idétlen felfüggesztés az eredméyn. Viszont 500km/h át az alap cuccokból is ki lehet hozni (kicsit irreális ugyan), szóval ez nem a csíterek privilégiuma. Viszont ami a patkátkára való felmászást illetti, azzal nem az a baj, hogy szembõl veri le a futómûvet, hanem mondjuk kanyarodsz, és véletlen felmegy a hátsó kerék a babakocsifeljárón. Na ekkor történnek fantasztikus dolgok, mert akkorát dob a kocsin, mintha papírból lenne, súlya meg semmi. És ez nem 100as tempónál van így, hanem normál városi tempónál. Amit pedig nem értek, hogy a 900LE-s kocsik (ezeket szintén az alap játékból lehet kihozni) egyszerûen nem képesek 8mp alatt 1/4mérföldet menni (???).
És akkor még ott van a tapadás kérdése, amit szerencsére a 2.1.9es beta már kezd javítani, de még mindíg olyan mintha szappanos lenne a gumi. És hiába teszel föl soft gumit (aminek pont az a lényege, hogy iszonyatosan tapadjon de ugyanúgy kopjon is) nem lesz jobb, hanem a kocsi valamiért billegni kezd (tudom Carlos, hogy már megbeszéltük ezt),ami érthetetlen. Én még nem láttam billegõ gyorsulási versenyt...
Ombika
Jogos de ok azt hiszik 2100-at irunk es ,hogy nekik 1000-el kene menni a trabantnak ugy,hogy ne szalljon fel!! 😊))

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Õszintén ennek van valami haszna? Több ideig bírja ettõl a nitró? Mert szerintem ez is ugyan annyi idõ alatt elfogy. Vagy nem??

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
nekem 2.1.8 as duhen 900le körül,elöl hátul 20'as kerekek,széria 1,8as futomü,nem külsö motyokkal ment 540et,a motort a matrix álltal lejebb belinkelt sugobol épitettem össze,a váltot full hátsokerékre állitottam(amennyire lehet)és az end ratiot 27xx ha jol emlékxem😊szal nem cheatelve ment annyit,ki lehet hozni alap gamébol is még mindig
Carlos
Akkor hajrá bajnok! 😊

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Én is most akarom majd FFB-s kormánnyal kipróbálni. Nekem nincs bajom hogy billeg a kocsi mert az a platós (nem tom még a nevét) az 305-nél se billent még akkor se ha kicsit korigálom az irányt billel bersze. Most motorokat akarok összedobni a V8-at már nagyjából vágom de soros 4 meg 6 hengereset még nem naon vágom

Alexease
Szerencsere az Invictus, barmennyire is "arkad a jatek stilus", jo fizikat keszitett, es viszonylag jo a szimulacio is. Megprobaltak beallitani a legjobban az autokat. Ezert is erdemes, mindenfele segitseg nelkul, FFB-s kormannyal jatszani, belsonezetbol (persze, ha van).

Ilyenkor jonnek a scriptes emberek, hogy nem jo, mert borul a Golf 200-nal, nem megy tobbet 500-nal, es 150-nel ha felmegy a patkara, megdobja az autot (bar, ha 30-al menne fel szembol, mar akkor is kiszakadna a futomu eredetileg, foleg egy lejebb ultetett sport kocsival😄DD).
Alexease
Nem erdemes "kulso" cuccokat hasznalni! A 90%-nak semmi ertelme, es meg rosszak is. Talan meg az SL-bol konvertalt autok amik meg jok, es talan nehany felni, szarny stb.

Foleg ami mar scripteket is erint, azmar nagyon gazos!
Carlos
Minek, lehet csin'lni atom tunningot ay eredeti cuccokkal is...

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Én most próbáltam berakni egy kis tuningot. De nem sikerült túlzottan.Mindent bemásolok oszt keres valamit. Most rakhatok újra mindent Szerintem én se sokat fogok berakni.

Carlos
Persze semmi külsõ csít meg scriptelgetés és csak orig alkatrészek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az én rekordjaim:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, a Monster Garage-t is mi csináltuk! (Invictus).
A patch már kijött, ami letölthetõ a honlapunkról!

Þór vígi þessi rúnar

basta002
A-ha.

streeter
Jeh elég sok volt vele.. De most nem az volt a cél. De nekem így tetszik ha nincs "hátulja"

basta002
A festéssel sok munka lehetett.
Ne sértõdj meg, csak poén volt. 😊

streeter
Bocsi nem 1-15 hanem 1-1,5 óra alatt. Csak leírtam ne hogy félreértés legyen. 😊 De amúgy nagyon zsír a játék. Tetszik hogy mindent ennyire részletesen szét lehet szedni ezáltal ugye bonyolultabb az összerakás.

A Monster Garage szerintem is jó ha bár a mininél elakadtam mert elfogy a pénzem.

basta002
Jó lehet ilyen helyen dolgozni. Én is szívesen bevállalnám. De nekem csak a McDonald's marad nyárimunkának. 😊

streeter
Ezt a kocsit úgy 1-15. óra alatt hoztam össze. Szerintem nem lett rossz. a végsebességet nem tudom mert elfogy a pálya de 305-nél még ment volna tovább is .

ZoeSector
Carlos!
Ti csináltátok a Monster Garage-t is vagy azt egy másik csapat??? És ehez mennyi javítás várható?

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

Carlos
Ment privát!

Þór vígi þessi rúnar

ZoeSector
+ van (ez lemaratt)

Hero Online: ZoeSector LVL 43 Warrior @ Dragon 2 SilkRoad: HUNGabriel LVL 58 FULL INT @ Tibet

basta002
Mostmár mûxik a buildersedge.org!!

ZoeSector
Hi all!
Meg az Invictus leggg ujabb jateka a Monster Garage naggyon koool!!!!

Carlos
Köszi, megnézem!!!

Þór vígi þessi rúnar

leírom a pontos futómû kombinációt amivel elõ lehet hozni:
Focer 300 4100N/m/s x2db (hátul)
110GTK 3500 N/m/s x2db (elöl)
110GTK 54936 N/m 8.4" x4db
Blossom 10.5x19 +0 x4db
255/25 R19 soft x4db
Ekkor billeg
De ha a kereket, és a felnit ilyenre cseréled:
elöl: MT Mescaline 10x15 -40
215/50 R15 x2db
hátul: Wolley 9x17 -20
235/45 R17 x2db
akkor nem billeg, és nem is borul meg kanyarban, még kézifékre sem!
nekem kb félig volt felhúzva kormány-segítség, és az Einvagen olyan 160km/h körül elkezdett billegni, mintha valaki jobbra-ballra csavargatná a kormányt. Mikor teljesen lehúztam a segítséget, akkor 200ig minden rendben, de utánna megint billegni kezdett. És végigpróbáltam mindenféle felni/gumi kombinációt, de csak a 2 soft-nál jelentkezett ez.
Carlos
Te mit tapasztaltal?
Azt, hogy az autót hevesen kormanyoza könnyebben borul?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
igen.

Þór vígi þessi rúnar

Csekkin'.....ez azt jelenti, hogy megnézitek?
Úgylátom, nem csak nekem nem megy...
Én szívesen segítek, de fontos a buildersedge-re regelni?
Ja, és én nem rakok fel semmi kiegészítõt sem, úgyhogy azok biztos nem okoznak hibát!!!
basta002
Nekem sem jön be!

egyetlen problema, hogy a Buildersedge jelenleg nem muxik nekem...

Alexease
Ezt mar en is leirtam regebben😞(
Szoltam, hogy lesz egy ilyen teszt patch a kinti forumnak, mert kint "komolyabban" foglalkoznak a jatekkal, segitenek, es nem csak a warez, a nocd, meg az "aggyaa meg cuccot ehez" megy, meg nem 1000-rel akarnak menni, szet-scriptelve, es behalva a legegyszerubb alkatresznel😞(
Sziasztok!

Ugy erzem nehanyan nagyon el vannak tevedve, szeretnek tisztazni nehany dolgot a v2.1.9r1 patchhel kapcsolatban.

Eloszor is a patch nem jatekosoknak, hanem tesztereknek keszult, egesz pontosan a www.buildersedge.org segitokesz kis csapatanak. Kizarolagosan.
Tehat, aki nem tagja annak a forumnak, illegalisan toltotte le.
Aki tagja annak a forumnak, az tudja, milyen cellal lett feltoltve a patch, es mit kell vele tenni.

Ez a biztonsag kedveeret nemcsak a forumon, hanem a patchben levo readme-ben is le van irva.

Ugyhogy megkerek mindenkit, aki segiteni szeretne, az jojjon oda, (nem gond ha nem tud angolul, nyit egy magyar nyelvo topicot es kesz), valamint senki ne terjessze ezt a verziot, es ha csak jatszani akar, le se toltse!

Jatekosoknak a v2.2.0 ajanlom, remelhetoleg minel hamarabb kesz lesz!

Koszonom,
Divianszky Akos - Invictus
Carlos
Csekkin' !!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tune part a befecskendezõn és ott húzd a végére a pöcköt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sima ügy ismert dolog.
Amúgy ez igaziból is mûkodne. (mongzuk nem egy ilyen keritésen)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam nem akad!
2Ghz Amd, 256 DDr, Fx 5600 Ultra.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hogy jött elõ???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Német/Francia/Angol import???

Þór vígi þessi rúnar

Én nem SLRR-ra értettem hanem a sima SL-re a SLRR megvan...
Carlos
Elméletileg 26-ig kell befejeznünk a 2.19-est.

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
Ti mondtatok,marmint forumozok mind beta patch hahahaha!!!
Mikozben jon vegleges! 😊