Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 kerekezni ugy tud csak hogy minden elso alkatreszt leszedtem es minden hatsot fenthagytam, igy az eleje konnyu a hatulaj pedig nehez. A gumi pedig 285/45-os, 18" asszem.

DE ez is kezelhetetlen nem meg +nitro de elso helyezettet igy se toj elverni Red-be hatha uj peccsel! :)
Ugy lehet elerni, hogy a nitrot felhuztam hogy kb 5 sec alatt becumaiizza a 2 nagy 2 kicsi palackot, es a motor 10000-et porog es igy 4-ben kb 300-nal benyomom neki a nos-t.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

....................................................................................................

az 1. high
a 2. medium
látótávolság 202m :)
traficc ful
gyalogos full
és nem akad egy csöppet se utcán se.
És egy 2.4 P4 ati radeon 9600pro 512ddr ram és egy 7200-es 120gigás seagate vinyóm van
..::S::L::M::..
Tesco gazdaságos feltör? :)
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A vinyóm 7200 rpm-tel 80 GB-os.
Úgy emlékszem, hogy a shadow le van véve, meg az objects, ha van ilyen akkor mediumon van.
LÉnyegtelen az elsõ High a 2. Medium. Distance 200 m
Traffic 0
Gyalogos 0
Celeron 2,4 Ghz
256 DDR
NVidia GF2 64 MB!!!
A mai napig fent van, es fent is lesz meg egy jo ideig! Terepes fun race-ben a legjobb, es nem is lesz egy ideig jobb nala. Profi fizika, toresek, nagyon jo jatekmodok, online, palyagenerator, palyaszerkesztes stb.
vegyel konzolt:DD
....................................................................................................
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
amugy ezt a motorhang kihagyast en is tapasztaltam, bar engem kevesbe zavart. Probald meg esetleg felnyomni a virtualis memoriat 1 gigara, vagy ilyesmi
Amúgy a gépet leellenõriztem.. minden rendben van elvileg, néhány drivert is kicseréltem, semmi hatás.. Ugyhogy ez a játék valamiért nagyon nem szereti a gépemet:(
Ja és még valami: az normális, hogy az mc gt nek hauler motorral, szaggat a motorhangja, 3000 es fordulatig?.. nem mindig.. ezért gondolom, hogy nem normális, de hátha valaki tudja a gyógyírt.
Na nem írok tovább.. inkább kipróbálom a másik gépemen, mit produkál egy gef2 mx 400 on:)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3