46059
.
-
holley #32126 Nemtom hogyálltok vele de sztem ez a dodge viper undorító... Nem a modell hanem alapbol a kocsi.. Jobban örülnék a játékba egy ilyen szépen kidolgozott ladának, na persze életbe annak jobban, árából veszek más szép autót PL: skyline vagy supra nah csuma és szeretném tudni lada hogy áll zotya? -
-
#32124 gyilkos -
#32123 Ezt lessétek skacok!!!!!
A titok nyitja az újonan feltöltött I6 methanol rail meg ha turbó 0.75 bar nyomás a 2 helyett. -
Horci #32122 a Toyota MR2-t se lenne már gáz kiadni, meg a Corvetttet is. Azok is annyira béták? :) Biztos lehetne velük csapatni. Valszeg még annyi hibája sincs mint a Skyline-nak (az egyik elsö lökö kicsit túl fényes). De attól még ... -
#32121 ... -
#32120 Én pont pár napja kaptam mailt valami Tylertől, hogy nem tudja működésre bírni a buggymat sl1-ben :). Lassan erőt veszek magamon, és talán válaszolok is. -
#32119 jaja, lehetne béta mert több szem többet lát, nemtudom miértnem ad ki egy verziót neki semmibe sem tartana, aztán nem válaszolgatna a nyavajgásokra akik nem tudják hova kell máésolni :) -
#32118 A BodyKits-ek ráérnének mert így lesz egy 5 megás kocsi mindennel tele igaz de utánna nem tudnak mit csinálni hozzá.
Egy beta-t már igatán kinyomhatnának mert nem hinném akkora hibái lennének. -
Vlala #32117 Országútizik is valaki?
Nem nehéz? Lollololl...
Nem tudom, ugritt-e már szét a hátsó váltód vagy tört-e már el a bütyök a kilincsművedben(racsni)... ilyenkor cseréled? Úgy tényleg nem nehéz...
Kereket a hülye is tud benne cserélni, de a kerékbefűzés már komolyabb munka.
Na, hogy a topicba is beférjek:
Matrix
Csak nehogy a limó is megálljon ott, ahol a Volvo vagy a Mini (néven ismert Clio asszem), hogy kiadnak egy üres kasztnit, és nem csereszabatosak vele az alkatrészek.
A Viperhez meg nem huszadik Bodykit kellene már, hanem kiadni az egészet! -
#32116 Remek, vegyél tőlem Napalmot a Polar-X helyett :). -
juhi01 #32115 én dirtelek streeter!:-)) az is jó!azért kérdeztem! -
#32114 "i'm working on a second bodykit (the 3rd front bumper, 3rd rear one, and the 2nd wing)."
Nagyon működik a srác ha így halad lesz vagy 5 első hátsó lökhárító vagy szoknya meg 10 spoiler -
#32113 Shadow már a 2. BODYkittet készíti a Viperhez, mondjuk kiadhatná az alapgépet :)
-
#32112 Miért ne bicózzak?? Ha jól esik akkor szabad nem??? De én nem a tekerős stílust nyomom hanem a trial azt viszont átmozgatja mindenedet. -
#32111 Az off topicból ON topicba :)
Készül egy liuzin nem is rossz :)
KÉP -
#32110 egyébként nem is annyira elvetélt ez a bringázás, ha most így hirtelen 3an is bringázunk (Streeter, I-NOVA + én :)) -
#32109 nem engem kérdezel de én is bringázok. OKok:
- mozgás (ülőmunkát végzek, nem árt egy kis sport)
- a városban hamarabb érek akárhova, mint busszal vagy autóval (egyirányú utcák, járda,... stb.)
- olcsó a tuning :)
- az üzemeltetés szinte 0, nem kell benzin, jegy, bérlet stb. Lehet így spórolni :)
Legalább havi 5 rugót spórolok így ami nem egy egetverő összeg, de máshova is el tudom rakni azt a zsét :) -
juhi01 #32108 mért bicózol streeter? -
#32107 Most péntek élyfél körül szerszám nélkül raktam össze a váltókarom, egyszerűen szétesett. Ha arra is azt mondod, hogy nem nehéz, hozzádvágom a vázam :D. Gondoltátok volna, hogy a teleszkóp tengelybefogása tökéletesen működik tizes kulcsként, ha nagyon muszály? :D. -
#32106 Ezt mire összelegóznád asszem be is szarnál.
A bringát meg nem nehéz összerakni (tapasztalat) :DD -
Vlala #32105 Szép...
Ilyen legó nekem is kell, bár ilyen képem van a bicajomról. A küllők néznek ki a legjobban, meg a csapágygolyók :-) -
PSY28 #32104 Meg szerencse hogy itt nem ennyi alkatreszbol kell osszerakni 1 motort
-
#32103 Framet hogyan iratom ki?
Chevrolet Impala please tegyetel fel rola kepet imadom at a gepet!
THX
Nova hangkartyad milyen? -
#32102 egyetertek !! nagyon kiraly volt ! uhh....
sajna szombatra erkeztunk, a dragrol lemaradtunk de a sugarhajtomuvest meg hallottuk...
a masik lowrider chevy impala volt...
de drift is ! meg izom jo bigek ! -
#32101 Majd a fesztiválról töltök fel képeket ha elő lesznek hívatva csak ilyen pikánsságokat mondok.
Jetcar
Funnycar
Dragstar Jeep
Lowridera autók (2db az egyik egy 123-as merci)
Jobbnál-jobb hangcuccok felnik festések és ami kell. -
#32100 nekem úgy szokott 25 és 60 közti fps-em lenni ha a háttérbe megy a tv- modem msn esetenként fleshget-el töltök le és az avant browser is bekapcsolva hagyom néha. -
#32099 XP3200+, Radeon9700PRO, 1024x768, 4xAA, 16XAnisotropic, minden fullon, kivéve gyalogosok, az off. Minden fölösleges taskot kilőttem (még a tűzfalat + vírusirtót is), addig a modemet kikapcsoltam. Azért ha minden megy a háttérben, akkor sem igazán megy 40 alá durvább helyzetekben :). -
#32098 104 fps?!?!? WoW!! Milyen geped van? :PPP -
#32097 Még kép, hogy a minőségről se legyen kifogás. -
#32096 <Nesze kép> Olyan nehéz elhinni, hogy van, akinek rendes gépen nem teleszemetelt oprendszerrel jól fut a dolog? -
PSY28 #32095 Maxra tedd fel a grafikat mert mindenkinek mas a beallitasa igy nemnehez jobb fps-s kicsitkarni belole. Es ha ugy a varos kozepen sok auto es sok haz lathato akkor csinalsz nekem 1 40 fps-es kepet akkor elhiszem. -
#32094 nemtudom azokat én se láttam mi szombaton voltunk csak meg 7 ig de nem volt csak a lowrider meg a drag kocsik -
DaNee88 #32093 hát jóvolt csakhát a szervezés ... se gumiégetés, se hangnyomásmérés(vagycsak elvolt rejtve ?) -
#32092 Az mc bukócsöveket úgy kell hogy az mc cfg file-aiba mind a 3-ba be kell másolni azt a 3 vagy 4 sort ami külön van egy .txt fileba mellékelve hozzá csak a gyerek nem akarta azt is mellérakni mert nagy lett volna a file de ha kell mailba elküldöm.
És kibaszott jó volt Győrbe a Tuning&Stereo Show!!! -
#32091 Mert nyar van es buli nem pedig SLR! :)
Nah leptem is tsao kellemes hetveget ALL!! -
#32090 amit le lehet tölteni az Mc-hez bukocsöveket+oilhütöt,azokat hogy lehet használni?betettem a gaméba látja is a catalogban,de ha megveszem nem ttudja az autora tenni 1iket sem -
#32089 MIÉ VAN ILYEN NAGY PANGÁS?????????????? -
#32088 nézzetek el ide itt több kép van a CRCről.
nekem a háttér naon nem tetszik mert 2Dések a fák. -
#32087 Valszeg szinet miatt,mar aki nem melozik! :)