Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A piros alaptol meg lehet vakulni:)
- Azon a kek betuket abszolut nem latni
- A 2.1.9-es patchet nem kellene felrakni, mert nem hivatalos! Nem is beta! A teszteloknek van kiadva.
basta-web 3.0
..::S::L::M::..
A rend õrei elõli menekülés után 340-el idekötöttem ki. Ahogy megállt így a kocsi rögtön nem is kerestek

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Amúgy mi volt ez?.. Hauler?:)
Na mostmár én is megtörök valamit:)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

MSI GX600PX-214hu Notebook
basta-web 3.0
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nekem azzal volt gondom amit beirtal, mert ha az neked nem tunik sertonek akkor eleg fura stilusod lehet. Inteligenciadrol en sem akarok vitat nyitni :)
Amit meg lattal videot az egy enyhen piros szinu BMW ami kompresszoros es 290-nel levillogja a Porschet !!!
Nekem is megvan de hagyjuk!!!
Sorry az Offert!!!!
....................................................................................................
....................................................................................................

Amcsik mashogy hasznaljak a supercharger es compressor szavakat illetve nalunk supercharger-re nincs kifejezes.
"Ott az intercooler is majd kiboki szemeteket bazz! :) :D LOOL"
aztan hogy nem gunyolodva...
Ez nem az elos forum ahol veled talalkozom, de eddig mindig csa faszsagokat irtal es nem birod abbahagyni. Lehet hogy ertelmileg kicsit defektesvagy de akkor meg mi a menkunek irkalsz allandoan. (bocsi kicsit felhuztam magam)
Minden kocsit fel lehet tuningolni, nekem a quadturbos kamion teccett a legjobban kb 2-3000Nm lehetett a nyomateka...
Amugy az a Skyline 0-300 13 sec alatt van errol ennyit!! :)
Nah megnezem linket!
jaja elnezted az adatot,mert egy M3 5.2 alatt van 100-on!!

Jah és a 2.1.9 télleg jó lenne meret akkor a péntek szomba és vasárnapi napot lehetne a teszteléssel tölteni.