46059
.
  • streeter
    Én a képek alapján nem nagyon várom de majd ha kijön kipróbálom. De jellegében ugyanaz lesz mint az első.
    Multkor nyomultam az 1-el egy 10 percet a kocsi tuningolás kb. 1 perc volt és kész.
  • basta002
    Remélem, az a játék, ami most jön (az a rally-s), majd szintén átírkálható lesz. + még az Underground 2 várom még nagyon.
  • [DT]Baggio
    Csinalok most egy Video portal siteot ahol videokat fogunk csinalni SL rol es Racer rol...

Egy kis elozetes:

http://baggio.srv.hu/lr_pontiac.rar
    http://lm.uw.hu/supra_drift.rar
  • 20TYA
    de ha érdekel letöltheted http://dirtyware.uw.hu/
  • basta002
    nem igazán valószinűleg nem
  • 20TYA
    szerintem nem
  • holley
    Ez a monster garage magyar csatornán nemmegy?
  • 20TYA
    A Monster Garage a kedvencem! ott mindig szakértőket hívnak a munkára
    Az egyik legdurvább rész az volt amikor sugárhajtóművet pakoltak egy Celicába info

• 20TYA
    Én is szeretem ezeket a valóság showkak.
    amit ti láttatok az American Chopper volt
    de jó még az American Hot Rod-is és a Monster GarageÉn ezeket a sorozatok folyamatosan töltögetem lefelé
    ti is megtehetitek innen
  • DJ RX7
    Zotya a Lada készül??
  • DJ RX7
    aha, én megyek nyaralni
  • 20TYA
    Még nem nyaraltam a nyáron (kivéve osztálykirándulás) és lehet, hogy nem is fogok. Nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust ha akarok valamilyen verdát. Pl. tegnap is elmentem reggel 7-kor és hazaértem este 10-re.
  • DJ RX7
    ha Zotya nyaral akkó én is megyek nyaralni 1 hétre.
  • 3Error #32153
    gondolom nyaral...
  • DJ RX7
    képzeljétek ma valamit elbasztam a Street Legalba 2 és le kellett törölnöm és nem vót meg a cdje egész nap kerestem és most is keresem.
  • DJ RX7
    HOVÁ TÜNT????????????????????
  • DJ RX7
    ZOTYA HOL VAN???????????????????????
  • I-NoVa
  • streeter
    Ezt a motort én a Discovery-n láttam és akkor rakták össze 2 csávó csinálta valami kiállításra és mindent fullon kézzel csináltak nagyon dúrva volt. Előtte is láttam már egy másik motort összerakni ugyanabban a műsorban.
  • 12346
    az 1harmad reálisabbnak tűnik:)
  • 12346
    nem is tom miben mondták, asszem a spektrumon a 60 perc című műsorban, hogy ha az amcsik autói a világ olajkészletének 1 vagy 2 harmadát csipegetik el.
    nem tom már, de lényegében mind1. mind2 szám durva.
  • I-NoVa
    Ugyanmár, mi a bajod vele. Tessék ugyanilyen eredetiben (és ezt láttam menni, szóval használható a cucc):

• holley
    aznincsneki:D Na ebből milesz... A vasalás témája ez az ojjektum
  • Horci
    Hát nekem is beccuppanhatna egy Cuda :P De hát azok már vagy 20-25 évesek. És anyagilag se teljesen jó Magyarországra :P 8 literes motor -> biztosítás ... és ezek jó kis benzintemetök. És csak 2 érvet mondtam. Meg a gumi, amiböl ugye spéci kell (sztem) , ha azt akarom, hogy ki is nézzen. És egy kb 400 lovas V8-as kívánja a pörgetést :P Ja meg közelkedni, parkolni se lehetne a kis utcákban :) Hát nem egy Smart. Láttam Hummert a Jókai utában. Hát, az a gép nem egészen oda való. fél utat elfoglalta ... de ezt sztem nem kell magyarázni :PP
  • Stranger
    Hát ha lenne egy mustangom vagy bármilyen más muscle car-om nagy ívben sz*rnék a benzinre. Legfeljebb nem mennék olyan sokat
  • Stranger
    Szombaton buli előtt mentem a haverért. Állok a kereszteződésben, hallom hogy nagyon zúg valami gép, azt hittem 2-3 Harley Davidson fog elmenni előttem, erre betoppant a képbe egy ugyanilyen PONTIAC FIREBIRD!!! Kék volt, valami lagzis kocsi lehetett, mert elég sok ilyen kis szar szalag lógott rajta. Több se kellett ahogy sárgult a lámpa padlógáz a Scorpiomnak, követtem egy darabig, majd hál' isten pirosat kapott. Beálltam mellé, szerintem még a nyelvem is kilógott az ablakon, úgy figyeltem, nagyon szép kocsi. Követtem egy darabig aztán beletaposott, mindkét kerék elfüstölt, iszonyat hang, majd szépen elhúzott előlem Még soha nem láttam ilyet, igencsak megfogott a gép.
  • 12346
    nekem is volt egy oldal a kedvencekben, amiben szinte csak régi felújított, eladó szekerek voltak a tűzoltótól kezdve a szarrá tuningolt pickupokon meg egyebeken át az eredeti állapotba visszaállított járgányokig minden.
    csak sajna nincs már meg:((
  • holley
    Egyetlen amerikai auto van azis a híres Saleen tuningcégnek a neve alá tudhato . A ford mustangok:) csakha azis megeszik vagy 15-20 ligyót
  • I-NoVa
    Hollandiában kb 1 milliónak megfelelő összegért lehetett venni pár éve Dodge Chargert, nagyon jó állapotban. Ki a f*szom vesz ezek után suzukit? :D.

Álmodozni meg lehet attól még ilyenről:

• 12346
    egyébként csak úgy, használatra egy sima, teljesen mezei járgány elég lenne. bejönnek ezek is, de nem igazán kellenének. max kipróbálni.
  • 12346
    jogos:)))))
    a múltkori múvid is kedvenc a montecarloról vagy mi volt az.
  • I-NoVa
    Őszintén, kinek kell japán autó ezek után?

• holley
    nemnyert egyikse 21 éves vagyok . persze fnf et imádom és az összes japán sportautot. Honda crx em van Nemtom kivolt most a miskolci gyorsulási versenyen de ottis volt egy dodge viper , de nekem nem jelentett igazán ugy semmit azaz anyit hogy magyarországon nem sürűn látni de tényleg semmi többet . Amugymeg ugyanilyen "huzatos" videók vannak a viperrőlis..
  • 12346
    ja igaz van supra féleség is:)
    pedig azok filmek mekkora lollerségek. nekem a égett a pofám, mikor néztem.
    nekem sokáig egy gto kelett volna, de köthetünk kompromisszumokat is:)) ellennék egyebekkel is.
  • streeter
    Mind2 elég jó szerintem amúgy supra is van a gambe csak yotta néven :)
    Jah meg győrbe is az összes kocsiba van az FNF vagy a 2F2F ment.
  • 12346
    mellesleg neked hogy jött össze a chevi meg a cobra?:))
  • 12346
    és sokszor látta az fnf-eket + mindenféle húzott szemű skyline meg supra videókat :))
    egyébként meg hülye vagyok. skyline már van a gémbe:)
  • streeter
    holley fogadjunk 15 éves lehet kb. és egy csomót játszottál az NFSU-val.

Én is inkább valami amerikai csoda chevrolett AC Cobra vagy a jólbevállt német technika a merci vagy BMW.
  • DJ RX7
    ja téleg Zotya hová tünt és mit csinál a Ladával????
  • 12346
    pfff skyline vagy supra...:))) a nyakamat tettem volna rá..:)
    inkább vmi sztenderd vényóc.