46059
.
-
#32206 Azt nem tudtam hogy nem jó mert mostanában nem töltöttem le semmit. Origon akkor várj és addig is PRÓBÁLKOZZ a ROC-on.
Ez a nagy titok nyitja -
#32205 Most sem lesz jobb, csak nehéz elfogadni, miután SÜRGŐS ÉLETBEVÁGÓ dologról van szó, hogy épp nem elérhető a fileszerver az extremeimporton. :) -
Origon #32204 de nekem innen nem jönnek le -
#32203 Nesze itt vannak save gamek -
Origon #32202 http://xi.dpx.nl/page.php?id=84
ez a link egy elmentés amit le lehetne tölteni.. de nem megy... nem tudtok pontosabb limket adni hogy röktön a letöltés jöjön be? -
Origon #32201 de akkor adj légyszi olyan pontos linket ahol elmentések vannak -
Origon #32200 légyszi agyon valaki olyan mentést amibe meg van adva az a verda... kösz -
#32199 Mer szerinted ki lenne az a hülye aki kiadná?????
Keresgélj itt -
#32198 Nyugodj le, menj játszani, vagy kicsit a levegőre. -
Origon #32197 kurvára nem vágom mit kell csinálni... mért nem tudtok már adni egy olyan elmentést amibe megvan adva az a kocsi amit a rokba adna meg? -
Origon #32196 JOOO RENDBEN... HA MEGLENNE A KIBELEZETT SZAR AKKOR BELE TENNÉM. DE NINCS MEG... ADJATOK PLEASE LINKET AHONNAN LE TUDOM TÖLTENI!!!! KÖSZ -
#32195 Origon te simán gyalázod a kb. 10 oldallal ezelőtti patxhes hozzászólásokat.
Pachat valszeg nem H\faszomse tudja milyen mappába kell rakni mint ezt már említették itt előttem.
A kibelezett ROC kocsikar car\races\roc_data mappába kell rakni asszem de mindenhez van README!!!!! csak oda kéne figyelni.
Kódok meg csak kettő van a pénz ami begformoney meg a ROCra teleportálos az letmeroc és ezt a garázsba kell beírni majd tune gomb(ami egy kis csavarhúzó felül)
A cuccokat meg nem úgy kell eladni hogy arra a kurva eladás gombra kattintasz hanem abba kell belehúzni az elemeket. (egyesével) -
#32194 Kibelezett szart meg a rotten.com -on keress. -
#32193 Szótár -
Origon #32192 van itt egy kod amit nem értek:
Cars
This trick requires you to adjust your game files, so do this on your own risk.
To make copies of your car, first go to the game directory ("...\street legal redline\save\000(your place in users menu)\").
There should be two files plus other files that represent the cars that you have. Simply copy the file "PlayerCar0" (or whatever car file that you want) and paste them. Then change their names to "PlayerCar1", "PlayerCar2", "PlayerCar3", and so on.
Now go to the garage in the game, and you will find copies of your original car. (To get money easily, you can make copies of your car and then sell them.)
Ezt valaki nekem légyszi magyarra fordicsa le... (agyatok linket hogy honnan tudok ilyen kibelezet szart letölteni) -
#32191 neked mindig ilyen jó kérdéseid/kéréseid vannak :) -
Origon #32190 Honnan lehet ROC kocsikat letölteni? -
#32189 32185 -
#32188 szal? -
blazini #32187 Lenne még olyan kérdésem hogy miért nem tudom eladni pl.:az ajtót?
Kijön egy info ablak valmi szöveggel biztos találkoztatok már vele! Mit kell olyankor csinálni?
Meg az a bajom amikor a versenyre megyek meglátom a két versenykocsit aki éppen megy és elkezd recsegni ropogni a hangfalam!
Tud valaki valami gyógyírt?
Előre is KÖSZI!!! -
#32186 ill mikre számítottál -
#32185 meg még van egy 2.18-as + néhány furball féle peccs.
milyen változásokra gondoltál? -
blazini #32184 CSak azért mert semmi változás nincs amkor fölrakom!
A játék könyvtárba raktam!
Elég a 2.14,15,16-ot fölrakni?
-
#32183 és télleg.. vannak azok a kibelezett roc járgányok is. remélhetőleg vki tudj még, hogy honnan kő lekapni és ad egy linket origonnak.
aztán már csak be kő írni, hogy letmeroc vagy mi, és meg is lett oldva a problémája:) -
#32182 ne má. szted?:))
c:\program files\quicktime
valszeg a game könyvtárát lenne a legcélszerűbb belőni, nem?:) -
blazini #32181 Hi!
A patch-et hova kell installálni?
Köszi!!! -
#32180 De ha meglesz neki a DHL akkor sokkal előrébb lesz nem?? :)
Amúgy meg ennyi erővel letölthetnéd a "kibelezett" ROC autókat és kész. -
#32179 bizonyara sietne a baratunk... -
#32178 ezeket a "nagyon fontos" beszólásokat mindig is bírtam:) mi lehet egy mentésben vagy bármi más hasonlóban fontos? -
#32177 1 varos, 1 bolt (muhely) -
#32176 hanyadik patchnél járunk? -
Origon #32175 Jah már rá jöttem hogy nincs második város rész... de boltba hogy lehet menni? Lehet valami uj cucokat venni esetleg? Vagy uj cucokra hogy lehet szert tenni? -
Origon #32174 !!!FIGYELEM!!!
légyszi valaki minnél elöbb küldjön nekem olyan REDLINE elmentést amibe már a R.O.C megvan csinálva és a második várost megadta... Erre a mailra küldjétek az elmentést: [email protected]
(nagyon fontos)
ELÖRE IS KÖSZ! -
#32173 -
webinport #32172 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az innen letöltött Save Game-k mért nem működnek? Bemásoltam őket a Save könyvtárban és nem ismerte fel a játék. Ha segítenéte az nagyon jó lennenagyon megköszönném. Sziasztok! (Sürgős) -
#32171 1et ertek... -
#32170 Gyerekek ez mar nevetseges!Racing beat baratunk belekezdett egy uj autoba ahelyett hogy kiadna azt a nyomorult civicet!Nem szegyelli magat!Ha mar egyiket sem adja ki akkor meg nem mutogasson rohadt kepeket!Ennyit a sok kocsogrol! -
#32169 Egy kérdés. Csak nálam kicsi a letöltésnél a görgető sáv vagy mindenkinek 2 sor? -
#32168 Szép munka!
és ha már vettétek a fáradtságot ahoz, hogy angol nyelv is van akkor miért nem egy nemzetközi tárhelyre regisztráltatok? -
[DT]Baggio #32167 http://fssl.uw.hu/
jo video nezegetest ! ja es ha valaki tudna segiteni akkor irjon plz