Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Satufeknel ne blokkoljon a kerek, es igy csak csuszik, mert ha forog tovabbra is, akkor kormanyozhato. Ha csak csuszik akkor hiaba kormanyzol, ****se tortenik...
Carlos
Az ABS az azt akadályozza meg, hogy satu féknél ne csússzon meg a kerék (de attól még kormányozható, miért ne lenne az).
Az ASR pedig csúnyán fogalmazva az indulási megfelelõje az ABS-nek. Tehát startoláskor mondjuk egy Prime nem kezd el csúszkálni és segget dobálni.
Maxra húzva a 0-100 olyan 2-3 perc... 😊

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Készen van a Duhen Extreme leírás. Én mondom (ki más??), nem nehéz megcsinálni. Egyedül a ködfényszórók okoztak 5 percnél nagyobb gondot...

..::S::L::M::..

SinClaiR
Éppen ASR használatával sem kéne 20 mp alatt elérni a 100 at 😊 .. legalábbis ha fullra felhúzom, nálam ez van

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lenne azért egy kérdésem. Az ABS mire jó? Semmi értelme nincs, szerintem, mert satuféknél ugyanúgy kormányozható a verda, és ABS-el csak jól megnõ a fékút. Ennek nem biztos hogy így kéne mûködnie 😊 (nekem még csak a 2.1.8 van)

Én kopogtathatok...úgysem hallják. Azért lehetne nálatok némi kis nacionalizmus etéren...ja akkor nem kaptok pénzt..bocsi
Fele'csd el...
SinClaiR
Akkor Xtec sem lesz, meg gondolom nem találja senki az Einvagen turbó légfeltöltõcsövét😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Carlos
Errõl nemtok mit mondani, de szerintem az FFB-be nem nyúltunk.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A crack-et nem mi csináljuk... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Cujo01
Carlos! A végleges már támogatja a Btech kormányoknál is az FFB-t?

streeter
Asszem több beta patch-at nem rakok föl addig amíg el nem készül a .2.1.9-es végleges. Abba ugye nem lesz ilyen baj? Meg lesz ugye hozzán normális crack?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Carlos
Na igen!
Így jár az, aki nem hivatalos patch-ekkel játszik... 😊
Amúgy készül a patch, készül...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kopogtass az Activision ajtaján ezzel a kéréssel, mert errõl sajnos nem mi tehetünk!

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Most ennek örömére és a beta patch jóvoltábol rahatom újra a játékot.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

STLRR
Csak nekem nem megy az invictus.hu???Lehet hogy keszul vmi!Mondjuk jon a patch!!!

Nyugi...nem személyeskedtem, csak mit tényt állapítottam meg. A léyneg kicsit lentebb van. Amúgy a warez is kalóz, csak az interneten így hívják, mert olyan "trendibb" 😊
streeter
Ezt hogy érted hogy kalóz????

Én warez oldalról szedtem mint gondolom olyan sokan.

Csendben a terjesztéshez kéne hozzátenni valamit...mondjuk hogy ne csak a hamburgerzabálóknál lehessen kapni, hanem itthon is!
Nocsak...mégegy kalóz lemezes...hát ilyet!!
streeter
1. hiba!!!!

NEM INDUL EL A JÁTÉK!!!!!!!!

Felmásoltam mindent a megfelelõ helyre a játék indító ikonját is de kéri a cd-t. Hiába rakom be deamon-ba úgy se jó. Nincs ehez normális NOCD crack?????

Carlos
Én tudnék segíteni, de nem itt!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez azér' van, mert a soft gumi nemtom mit csinál (elmagyarázta aki csinálta, de nem értettem...) ezáltal az autó egy kicsit oldalra húz, de a steering help korrigálná az elmozdulást, ami következtében az autó az ellenkezõ irányba menne el, amit meginncsak korrigálna a steering help ésígytovább... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
hozzáteszem nagy csendben, hogy aki Mo-n játszik a SLRR-al, az nagy valószínûséggel warezol, hacsak nem vette meg külföldön, mert mo-n nem lehet kapni!

Þór vígi þessi rúnar

Sikerült megbûvölni, bár nem tudom mi volt a hiba
Most megy!
Hááát warez CD-vel nem fog nagyon menni 😊)))
Gondolom a sok fórumos "hol tölthatõ le" kérdés jutalma...
Köcci, jófejek vagytok
SinClaiR
Nah.. kipróbáltam én is az Einvagent fullos perpro motorral... soft gumikkal, tényleg rángat jobbra balra, elég érdekes érzés😊 És a turbójára nem lehet kapni bekötõ légcsövet.. vagy csak én nem találom?😞

Ombika
Van sajat topicja is!! 😄

TibiGrafix
Sziasztok! Monster Garagéval kapcsolatban tudna valaki segíteni? A probléma az hogy a harmadik feladatnál mindent megcsinálok, de hiányzik az autóról egy kipufogó hosszabbítás amit nem találok sehol és meg se lehet venni. Hogyan lehet megszerezni? Elõre is kösz a segítséget.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor ha letöltitek, és hibákat találtok, azt küldjétek lécci el nekem mélen, képpel és leírással, hogy hol jött elõ, tudtátok-e reprodukálni!
Köszi segítséget!

Szappanos Gábor
Invictus

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Van egy új, NEM HIVATALOS patch a SLRR-hoz.

basta002
Elkezdtem csinálni hozzá a leírást. Szerintem hétvégére készen lesz. Majd szólok.

Gyiik
ez milyen szeker?

....................................................................................................

A 6hengeresre, a patchek eltüntetik a turbófeltöltõket. És egyik V8asra szerelhetõ váltó sem állítható.
" kerékre úgy a legkönnyebb, állítani, hogy beteszed 2esbe, jól felpörgeted (kuplung), majd indulásnál a jól felhúzott nitrót is nyomod erössen 😊
J, nemárt, ha a kocsi elejét az utastérig lebontod, és a hátsó 285/18 as gumikat meg fél báros nyomásra teszed (jobban megtapadnak). Végül hirtelen leugrasz a kuplungról 😊)))
Horci...az a baj, hogy ezeket a dolgokat nem fogjáj javítani, az lesz a válasz, hogy "ezek nem hibák", meg "tudnak róla". Én is nagyon hiányolom ezeket, és még pár dolgot...
Hi ! Nektek nem hiányoznak az olyan finom apróságok a Redline-ból, amik a elsõ részben voltak? Például: a tuningbolt a városban, vagy hogy a motor nem csak egybe sérült. Volt olyan, hogy ha egy kicsit gyorsabban mentem rá egy bukkanóra, akkor leszakadt az olajteknõ, vagy egy frontális ütközéskor leszkadt a sebváltó. Ez azért szerintem bennemaradhatott volna a Redline-ban is. Azonkívül az alkatrészek pöccre összepasszoltak a motorban. Ilyen apróságok simán bekerülhetnének a véglegesbe is 😊

1, szentem uzemanyagot nem lehet valasztani
2, 6 hengeresre lehet turbot rakni(ma' ha jol emlexem)
3, nekem sem sikerult allitani a valtot
4, 18"-os 285-os gumit kell tenni , minden elos alkatreszt leszedni es minden hatso alkatreszt fenthagysz akkor nitroval indulsz es akkor 2 kerekre alsz(nitro is felhuzva)
Vernoon
Hello mindenki! Hol lehet választani, hogy milyen üzemanyaggal menjen (95,98,100premium, a methanol a 4hengeresre az OK). A 6 hengeresre motorokra lehet valamilyen turbót vagy s.chargert rakni? A Hauler SD 750-es váltón nem lehet állítani vagy csak én nem tudok. Hogyan kell kétkerékre állítani a verdát, a lóerõ szerintem megvan 809HP, de nekem siman elkapar, hiába könnyítem vagy nehezitem.

streeter
Ez a kocsi télleg zsír én is leszedtem de nem tom berakni mert nem ér semmit a cucc.

134-nél a centrifugális erõ 😄DD

basta002
Ez tök süti. Ez nekem is tetszik. De kihangsúlyoznám, nem nehéz megcsinálni. Ha valaki nagyon szeretné, a hétvégére megírom az útmutató a scriptes részbe.

basta002
Nem ártana mostmár végre. De mi van, ha a többiek kaptak fülest, és már rég játszanak az új patchel, és ezért nem jönnek a fórumba?? 😊

Ombika
Mikorra is varhato vegleges patch?

basta002
A minap telepítettem op. rendszert. Ez ugye azzal jár, hogy a játékokat is újra kell telepíteni. De mevel eddig nem volt jó a Street Legalhoz a NVidia driverem, ezért kipróbáltam az eredeti 2.0.3 verziót. Hát mit ne mondjak. Igen furcsa.

STLRR
Miert nem lehet regisztralni a buildersedge.org-on???Allandoan azt irja ki hogy 24h mulva regelhetek ujra de mar vartam 3 napot es ugyan az!!!Nektek nincs ilyen???

SinClaiR
Tegnap este újra megtörtént, de most nem "gödörbe" szaladtam, hanem egy láthatatlan falnak a tesztpályán, 400 km/h körül.. 😞 Nem kell mondanom, hogy miért nem csináltam képet, és hogy hogy nézett ki a kocsi..
Más: nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a gyári motor többet forog végre, mint ha veszek egy újat?

MC GT block.. beállítom _Fine tuneval.. van mikor csak 6000 et tudok neki adni max, ha veszek egy használt kocsit, akkor fe tudom húzni 7500-ra is.. Ezt valahol még lehet állítani?

Cujo01
Alexease! Te biztos tudod, hogy miért nem mükszik a Btech kormánnyal az FFB! Légyszi help!!!! A véglegesben már jó lesz?

Carlos
Az gubancos a ROC-on. A pecsben javítva lesz!

Þór vígi þessi rúnar

basta002
És megint csak azt.

basta002
Ahhh... Reggelt.

SinClaiR
Igen.