46059
.
  • Vlala #32246
    Huha... láttam valamit az xi-n, ami teljesen felcsigabigázott.
    TRans Am RC0.9... csak a link nem mutat sehova.
    lm-ék begyorsultak, még ma le fogom égetni az összes hálózati kábelemet a letöltésekkel :-)
  • I-NoVa
    Ahogy elnézem, a serverekkel most nincs szerencséd, itt is áll a fileletöltés, úgyhogy nincs más dolgod, mint kicsit élni, aztán pár nep múlva megnézni, hogy már működik-e a letöltés valahol.
  • I-NoVa
    Nem kell, és mellesleg ez nem chat, hogy 5 percenként újra megismételd, mit akarsz. Esetleg kicsit körülnézhettél volna a fejlécen lévő linken, ami magyar oldal, hogy még értsd is, ott a links részlegen hamar eljutsz a http://www.buildersedge.org/ -ra, és körülnézhatsz. Nehogymár mi tanítsunk önállóságra, a net és a fórum nem azért van, hogy mindenki kiszolgáljon téged, hanem azért, hogy KERESHESS információt.
  • Origon
    XTportal nem müködik és le szeretném tölteni a 2.1.9 r5 ös patchet...
    adjatok linket honnan tudom letölteni?

mellesleg nem kell a 2.1.9 r5 höz az r4? (ha kell akkor r4 es linket is mondjatok plz...)
  • holley
    Mivan az XTremeImport oldalával? Már nem elérhető 2 napja elég nagy hiba. Másik: nemtom felraktátok e már a skylie t?! A lényeg az hogy én felraktam de az alkatrész darabok kurvára elvanak csuszva. semmisincs a helyén mi lehet a probléma?
  • Origon
    valaki küldje el nekem az 2.1.9 r5 patchet...
    ide küldjétek: [email protected]

ha nem fér bele egy mailba akkor agyatok plz egy linket honnan tölthetném le?
  • Origon
    http://xi.dpx.nl valamiért nem tudok rola letölteni... nincs más oldal ahol rajta lenne a patch?
  • Origon
    bár lehet mégse jo amit letöltötem.. adjatok plzz... linket honnan tudom leszedni?
  • Origon
    jah ok megvan... letöltötem...
    nem tudtok mondani olyan oldalt ahol lehet kocsikat letölteni hozzá? vagy esetleg jobb motrokat?
  • Origon
    adsz nova pontos linket?
  • Origon
    hmmm... és azt honnan tudom leszedni?
  • I-NoVa
    Nyugalom már, ne húzd fel magad. Szerintem kivételesen azt leszámítva, hogy minket kérdez, hogy ő most mindent jó helyre rakott-e (mert ugye mi azt jól tudjuk, hogy ő mikor mit csinál), jól csinált mindent, kivéve, hogy valószínűleg nem a 2.1.9 R5 patch van fent neki...
  • streeter
    bazdmeg most basztad fel az agyam
    Van egy kibaszott mappa meg egy kurva rpk file nem tom hol láttál te ott pár rpk file-t.
    és mégvalami ott van az a kurva kibaszott

README!!!!!!!!!!!!!

Egyszer olvasd már el azt a szarságot azért van ott az a fos. Ha nem is tudsz angolul azt megérted mit hova kell rakni.
    WWWWÁÁÁÁÁÁÁ felbasz az ilyen kibaszott lustaság.

Boccs a káromkodásért de kijött belőlem az állat ilyen kérdések után.
  • Origon
    a savegamét muszáj betenni?
  • Origon
    jo... de ott van az a pár file rpk-t jo helyre tetem nem?
    cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?

kérlek ird le mit hogyan kell betenni a játékba...
  • Origon
    jo... de ott van az a pár file rpk-t jo helyre tetem nem?
    cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?

kérlek ird le mir hogyan kell betenni a játékba...
  • streeter
    valamit te basztál el mert nekem jó és nincs vele hiba.
  • Origon
    mért nem müködiiikkk???

bemásoltam rpk-t a cars/racers be
    meh bemasoltam a cali_data a cars/racer be
    mi kell még? és mért nem indul?
  • Origon
    ööö... betetem ezt az uj kocsit amit 3 üzenetel elöbb irtál ide... de ahogy elinditom játékot pittyog egyet és nem enged be... (HIBA)

pedig mindent jol cisnáltam...
  • streeter
    bocsánat a GÁZ-t
  • streeter
    padlóig nyomni a gézt

Calibrába nekem nem is ilyen az ülllés
  • Origon
    Mit kell csinálni a kocsival hogy felkapja az elejét amikor indulok?
  • streeter
    Végre végre végre

Letölthető
  • I-NoVa
    Tudom, hogy szép, és jó, csak az extremeimport letöltései már jó ideje nem működnek... Keresgélni meg nem nagyon van időm mostanában, nekem is készül autós játékom, és 2 héten belül nem ártana már kiadható formába hozni... Igaz nem épp sl konkurrencia a budget tescopolc 4-99 éves célközönségnek szánt felülnézeti autóverseny :D, de valamiből kajálni is kell. A normálisabb 3d meg még prealfa sem verziónál áll team időhiány miatt.
  • I-NoVa
    Csak már 5x, és saját szép hosszú topicja is van.
  • progeny
    Hello! Nem tudja valaki, hogy miért van az, hagy a patch-eket nem tudom fölrakni? Pl:"This program cannot update the installed version of street legal because of the following reason: E:\Games\Street Legal Racing_2\Particles\Scripts\Particle_clouds\spark.cfg: unknown version." Ezt a 3-as patch-nél írta. Segigítsen valaki!!!
    Köszi
    PROgeny
  • Vernoon
    Bejelentette az Invictus, hogy az SLLR es az 1NSANE kisbabat var. A CRC nevu gama oszre varhato es lesz benne multi! Na jo, ez tegnapi hir, valszeg sokan olvastak, csak eddig nem volt itt megemlitve.
    Addigra csak lesz mar gepem.
  • webinport
    Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni save gamekat? Az elöbbi linkre kattintottam és mikor le akartam tölteni nem töltötte le. Szal lécci segítsetek!
  • basta002
    Nem kell letölteni, issssszonyú eegyszerűen megolható, hogy átrakod magadnak savegame-be. ROC cars mappában. Át kell nevezni, és ennyi.
  • M@TriX
    szerintem az eddigi legszebb gép, az a Camaro, a belső nézete is nagyon fullos, cirkálni az a tuti...
  • Gyiik
    Origon, nem aze', meg meg ne sertodj, de igy hirtelen eleg eletkeptelen vagy :// ennyit gorcsolni ezen a faszsagon, amikor kiserletezessel (es legfokeppen readme-k olvasasaval) mar reg megoldottad volna
  • streeter
    Badge nekem szar mert 300 körül elkezd billegni meg szar irányítni.
    Én is Dayonával mék mert az ha kikapja az elejét akkor a 2. hátsó elem jól lenyúl a földre és megtartja a gépet nem megy el sehova. Aztán nyomok egy kettest és már rakja is le és GO
    Én még I6-al szoktam mennyi utcai versenyeken ott jó.
  • 12346
    a badge az charger, nem? a gto meg fasza monaro (omega) alap. attól függetlenül nem csúnya, meg szép hangja van:/
  • 3Error #32213
    sot, van a Badge (Barracuda), a Trans Am, meg a 69es Camaro. Ill. a GTO, de az mar nem muscle-car.(mert uj fajta)
  • 3Error #32212
    nem is neked ajanlottam, hanem Origonnak... :)))
    de en is a V8-akat szeretem... (vagy tobb V10/V12)
    a sd daytona nem a legjobb gep, nem tul szep...
    probald a trans am-et...
  • I-NoVa
    Nem baj, ezek nem igazán hatnak meg. Rocra, meg amúgy versenyezgetni ezzel járok:

De utcán cirkálni (amit lényegesen többször szoktam) inkább egy yóóféle V8 musclecar való, és kéne változatosság az MC mellé. Mivel a roc kilép, egyelőre nincs változatosság.
  • 3Error #32210
    csinald azt, hogy ezt letoltod (csak 1-2 napig el), kicsomagolod, bemasolod a X:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappaba, es autitstak lesznek az ellenfeleid... hajra
  • 3Error #32209
    meg nem b*szta az anyjat, szar ez a server is...
  • 3Error #32208
    pedig faszan nez ki a lm-es kiegeszitokkel...

Origon : komplett ROC autok, de nem a DHL !
  • I-NoVa
    Valamikor nekem is eszembe jutott, hogy kéne egy DLH500, de miután letölteni nem sikerült, a roc meg nálam fagy, elintéztem egy ba*** meggel, és mentem pár 300 fölötti átlagú kört a város körüli autópályán az MC-mmel :).