46059
.
-
Vlala #32246 Huha... láttam valamit az xi-n, ami teljesen felcsigabigázott.
TRans Am RC0.9... csak a link nem mutat sehova.
lm-ék begyorsultak, még ma le fogom égetni az összes hálózati kábelemet a letöltésekkel :-) -
#32245 Ahogy elnézem, a serverekkel most nincs szerencséd, itt is áll a fileletöltés, úgyhogy nincs más dolgod, mint kicsit élni, aztán pár nep múlva megnézni, hogy már működik-e a letöltés valahol. -
#32244 Nem kell, és mellesleg ez nem chat, hogy 5 percenként újra megismételd, mit akarsz. Esetleg kicsit körülnézhettél volna a fejlécen lévő linken, ami magyar oldal, hogy még értsd is, ott a links részlegen hamar eljutsz a http://www.buildersedge.org/ -ra, és körülnézhatsz. Nehogymár mi tanítsunk önállóságra, a net és a fórum nem azért van, hogy mindenki kiszolgáljon téged, hanem azért, hogy KERESHESS információt. -
Origon #32243 XTportal nem müködik és le szeretném tölteni a 2.1.9 r5 ös patchet...
adjatok linket honnan tudom letölteni?
mellesleg nem kell a 2.1.9 r5 höz az r4? (ha kell akkor r4 es linket is mondjatok plz...) -
holley #32242 Mivan az XTremeImport oldalával? Már nem elérhető 2 napja elég nagy hiba. Másik: nemtom felraktátok e már a skylie t?! A lényeg az hogy én felraktam de az alkatrész darabok kurvára elvanak csuszva. semmisincs a helyén mi lehet a probléma? -
Origon #32241 valaki küldje el nekem az 2.1.9 r5 patchet...
ide küldjétek: [email protected]
ha nem fér bele egy mailba akkor agyatok plz egy linket honnan tölthetném le? -
Origon #32240 http://xi.dpx.nl valamiért nem tudok rola letölteni... nincs más oldal ahol rajta lenne a patch? -
Origon #32239 bár lehet mégse jo amit letöltötem.. adjatok plzz... linket honnan tudom leszedni? -
Origon #32238 jah ok megvan... letöltötem...
nem tudtok mondani olyan oldalt ahol lehet kocsikat letölteni hozzá? vagy esetleg jobb motrokat? -
Origon #32237 adsz nova pontos linket? -
Origon #32236 hmmm... és azt honnan tudom leszedni? -
#32235 Nyugalom már, ne húzd fel magad. Szerintem kivételesen azt leszámítva, hogy minket kérdez, hogy ő most mindent jó helyre rakott-e (mert ugye mi azt jól tudjuk, hogy ő mikor mit csinál), jól csinált mindent, kivéve, hogy valószínűleg nem a 2.1.9 R5 patch van fent neki... -
#32234 bazdmeg most basztad fel az agyam
Van egy kibaszott mappa meg egy kurva rpk file nem tom hol láttál te ott pár rpk file-t.
és mégvalami ott van az a kurva kibaszott
Egyszer olvasd már el azt a szarságot azért van ott az a fos. Ha nem is tudsz angolul azt megérted mit hova kell rakni.
WWWWÁÁÁÁÁÁÁ felbasz az ilyen kibaszott lustaság.
Boccs a káromkodásért de kijött belőlem az állat ilyen kérdések után. -
Origon #32233 a savegamét muszáj betenni? -
Origon #32232 jo... de ott van az a pár file rpk-t jo helyre tetem nem?
cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?
kérlek ird le mit hogyan kell betenni a játékba... -
Origon #32231 jo... de ott van az a pár file rpk-t jo helyre tetem nem?
cali_data-t is csak egy helyre kell tenni nem?
kérlek ird le mir hogyan kell betenni a játékba... -
#32230 valamit te basztál el mert nekem jó és nincs vele hiba. -
Origon #32229 mért nem müködiiikkk???
bemásoltam rpk-t a cars/racers be
meh bemasoltam a cali_data a cars/racer be
mi kell még? és mért nem indul? -
Origon #32228 ööö... betetem ezt az uj kocsit amit 3 üzenetel elöbb irtál ide... de ahogy elinditom játékot pittyog egyet és nem enged be... (HIBA)
pedig mindent jol cisnáltam... -
#32227 bocsánat a GÁZ-t -
#32226 padlóig nyomni a gézt
Calibrába nekem nem is ilyen az ülllés -
Origon #32225 Mit kell csinálni a kocsival hogy felkapja az elejét amikor indulok? -
#32224 Végre végre végre
Letölthető -
#32223 Tudom, hogy szép, és jó, csak az extremeimport letöltései már jó ideje nem működnek... Keresgélni meg nem nagyon van időm mostanában, nekem is készül autós játékom, és 2 héten belül nem ártana már kiadható formába hozni... Igaz nem épp sl konkurrencia a budget tescopolc 4-99 éves célközönségnek szánt felülnézeti autóverseny :D, de valamiből kajálni is kell. A normálisabb 3d meg még prealfa sem verziónál áll team időhiány miatt. -
#32222 Csak már 5x, és saját szép hosszú topicja is van. -
#32221 Hello! Nem tudja valaki, hogy miért van az, hagy a patch-eket nem tudom fölrakni? Pl:"This program cannot update the installed version of street legal because of the following reason: E:\Games\Street Legal Racing_2\Particles\Scripts\Particle_clouds\spark.cfg: unknown version." Ezt a 3-as patch-nél írta. Segigítsen valaki!!!
Köszi
PROgeny -
#32220 Bejelentette az Invictus, hogy az SLLR es az 1NSANE kisbabat var. A CRC nevu gama oszre varhato es lesz benne multi! Na jo, ez tegnapi hir, valszeg sokan olvastak, csak eddig nem volt itt megemlitve.
Addigra csak lesz mar gepem. -
webinport #32219 Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni save gamekat? Az elöbbi linkre kattintottam és mikor le akartam tölteni nem töltötte le. Szal lécci segítsetek! -
#32218 Nem kell letölteni, issssszonyú eegyszerűen megolható, hogy átrakod magadnak savegame-be. ROC cars mappában. Át kell nevezni, és ennyi. -
#32217 szerintem az eddigi legszebb gép, az a Camaro, a belső nézete is nagyon fullos, cirkálni az a tuti... -
#32216 Origon, nem aze', meg meg ne sertodj, de igy hirtelen eleg eletkeptelen vagy :// ennyit gorcsolni ezen a faszsagon, amikor kiserletezessel (es legfokeppen readme-k olvasasaval) mar reg megoldottad volna -
#32215 Badge nekem szar mert 300 körül elkezd billegni meg szar irányítni.
Én is Dayonával mék mert az ha kikapja az elejét akkor a 2. hátsó elem jól lenyúl a földre és megtartja a gépet nem megy el sehova. Aztán nyomok egy kettest és már rakja is le és GO
Én még I6-al szoktam mennyi utcai versenyeken ott jó. -
#32214 a badge az charger, nem? a gto meg fasza monaro (omega) alap. attól függetlenül nem csúnya, meg szép hangja van:/ -
#32213 sot, van a Badge (Barracuda), a Trans Am, meg a 69es Camaro. Ill. a GTO, de az mar nem muscle-car.(mert uj fajta) -
#32212 nem is neked ajanlottam, hanem Origonnak... :)))
de en is a V8-akat szeretem... (vagy tobb V10/V12)
a sd daytona nem a legjobb gep, nem tul szep...
probald a trans am-et... -
#32211 Nem baj, ezek nem igazán hatnak meg. Rocra, meg amúgy versenyezgetni ezzel járok:
De utcán cirkálni (amit lényegesen többször szoktam) inkább egy yóóféle V8 musclecar való, és kéne változatosság az MC mellé. Mivel a roc kilép, egyelőre nincs változatosság. -
#32210 csinald azt, hogy ezt letoltod (csak 1-2 napig el), kicsomagolod, bemasolod a X:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\cars\racers\ROC_cars mappaba, es autitstak lesznek az ellenfeleid... hajra -
#32209 meg nem b*szta az anyjat, szar ez a server is... -
#32208 pedig faszan nez ki a lm-es kiegeszitokkel...
Origon : komplett ROC autok, de nem a DHL ! -
#32207 Valamikor nekem is eszembe jutott, hogy kéne egy DLH500, de miután letölteni nem sikerült, a roc meg nálam fagy, elintéztem egy ba*** meggel, és mentem pár 300 fölötti átlagú kört a város körüli autópályán az MC-mmel :).