Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ASR pedig csúnyán fogalmazva az indulási megfelelõje az ABS-nek. Tehát startoláskor mondjuk egy Prime nem kezd el csúszkálni és segget dobálni.
Maxra húzva a 0-100 olyan 2-3 perc... 😊
Þór vígi þessi rúnar

..::S::L::M::..
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Fele'csd el...
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Így jár az, aki nem hivatalos patch-ekkel játszik... 😊
Amúgy készül a patch, készül...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Én warez oldalról szedtem mint gondolom olyan sokan.
NEM INDUL EL A JÁTÉK!!!!!!!!
Felmásoltam mindent a megfelelõ helyre a játék indító ikonját is de kéri a cd-t. Hiába rakom be deamon-ba úgy se jó. Nincs ehez normális NOCD crack?????
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Most megy!
Gondolom a sok fórumos "hol tölthatõ le" kérdés jutalma...
Köcci, jófejek vagytok

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Þór vígi þessi rúnar
Köszi segítséget!
Szappanos Gábor
Invictus
Þór vígi þessi rúnar
....................................................................................................
" kerékre úgy a legkönnyebb, állítani, hogy beteszed 2esbe, jól felpörgeted (kuplung), majd indulásnál a jól felhúzott nitrót is nyomod erössen 😊
J, nemárt, ha a kocsi elejét az utastérig lebontod, és a hátsó 285/18 as gumikat meg fél báros nyomásra teszed (jobban megtapadnak). Végül hirtelen leugrasz a kuplungról 😊)))
2, 6 hengeresre lehet turbot rakni(ma' ha jol emlexem)
3, nekem sem sikerult allitani a valtot
4, 18"-os 285-os gumit kell tenni , minden elos alkatreszt leszedni es minden hatso alkatreszt fenthagysz akkor nitroval indulsz es akkor 2 kerekre alsz(nitro is felhuzva)
134-nél a centrifugális erõ 😄DD

Más: nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a gyári motor többet forog végre, mint ha veszek egy újat?
MC GT block.. beállítom _Fine tuneval.. van mikor csak 6000 et tudok neki adni max, ha veszek egy használt kocsit, akkor fe tudom húzni 7500-ra is.. Ezt valahol még lehet állítani?