46059
.
  • SZilaJ
    Mi a baj a maxoddal? Ha levan járva a próba idő, akkor crackeld meg a www.cracks.am-ról
  • SZilaJ
    Honnét lehet letölteni a Skyline-t?
  • progeny
    (#32279)bocs
  • progeny
    Hello Streeter! nem tod a kérdésemre (#32280) a választ?
    HLP PLS!
    PROgeny
  • streeter
    A calibra csak R5-el megy úgyhogy te basztál el valamit.
    Amúgy meg nekem 2.1.8-as patchel mentek a badgei stb... és most R5-el is mennek. Jah és a Jetta Ninja Coyot meg R4 és R5-ös patchre vannak írva.
  • progeny
    Há! 3ds max-ot már daláltam.De hát miért is ne 30napos trial verzió!!!
  • progeny
    bocs, hellosztok.
  • progeny
    hellosztol!
    Lehet, hogy hülye kér(d)és, de nem tudja valaki, hogy hogyan kell megcsinálni azt, hogy szarabb kocsiba v8-as motort rakni?Aki tudja az létszi írja le!
    Más: A 3dmax-ot honnan lehet letölteni, úgy hogy működjön is?
    PROgeny
  • 3Error #32278
    a skylinet mar le lehet tolteni, csak 1-2 pici hiba akad meg benne...
  • 12346
    :DDD
  • Horci
    Ezt a hibát kapom: !Thread::evalName: null.methodcall() at file "LPart;" at line 117 /LOG-ból/.
    Az XtremeImport fórumán olvastam, hogy valakinek ment R5-el is :)
    Akkor velem lehet a baj? :P
  • Horci
    A Calibrához kell már a 2.18-as patch? Mert nekem az R5 van, és nem indul :P Viszont hallotttam vmi olyasmit, hogy a régi 2.16-os verdák nemnagyon akarnak vele menni. Pl: Badge, Ninja, stb.
    Elöre is kössz :)
  • streeter
    az a zúgás szerintem a motor hangja alapjáraton.
  • blazini
    Hi!
    Pár napja valaki írta hogy rakjam fel a 2.18-as patch-et és akkor elmúlik a zúgás a játékban! (amikor versenyzek és meglátom a kocsit akkor kezd el zúgni) De nem múlt el!
    Valaki tudna még valamit ajánlani mit csináljak?

Köszi!!!

Egyépként jó lesz a kocsi!
  • streeter
    A nagyítás pedig elég egyszerű az még nekem is ment pedig sose használtam a 3d maxot.
  • M@TriX
    Épül a Skyline:

• SZilaJ
    Szeva Zotya! Sajna fórumozni se érek rá egész nap... A másik kösz hogy letölthetem a pdf-eket, de lassú telefonos netem van, és egy parányit sokáig tartana. És egy motorháztetővel próbálkozok, de nem megy sehogysem.
  • 20TYA
    3DsMax magyar pdf leírások
    1. a 4-hez készült, 193 oldal, 14.9MB letöltés/megnyitás
    2. 788 oldal, 12MB letöltés/megnyitás
  • 20TYA
    egyébként mit akarsz csinálni?
  • 20TYA
    Nem egyszerű a helyzet!
    azt úgy kéne csinálni, hogy leülök a gép elé és addig fel nem állok amíg kész nincs
    erre sajnos nincs időm és úgy nem megy, hogy napi pár órát foglakozok vele, mert nem haladok semmit
  • SZilaJ
    Pedig lenne egy csomó jó ötletem...
  • SZilaJ
    Hát ez pudvás fasszopó nem akar sikerülni, kipróbáltam pedig egy csomó nagyítást, ami azt iletti, igen kezdő vagyok...
  • holley
    zotya nemtom pofátlanság e megkérdezni hogy a "lada kocsi" project hogyáll?
  • 20TYA
    te ennyire kezdő vagy?
    kijelölsz mindent, jobbkilkk, scale, és mind a három tengely mentén egyszerre nagyítod amíg alul ki nem írja, hogy 1000%
  • SZilaJ
    Hogy is nézki a 3DS maxba az a nygyításos dolog? Küldd el légyszi mailbe bővebb info-val...
  • Vlala #32261
    Calli nagyon király, de miért van, hogy a Calibra DTM verzióra nem jók a széria Calli karosszériaelemei? Vettem egyet használtan (az összes kasznielem hiányzott) és nem tudtam felépíteni. Valamint a motor sem mind megy bele, amire a katalógus kiírja. A 380 lovas engine kitet tudtam csak belepasszolni.
    Off, sorry:
    A linux tényleg egy más világ, főleg a "windowshozragadt" felhasználónak. Volt ismerősöm, aki hazahozta a Metrobol a nagyonolcsóhűdekirály gépét, volt rajta egy linux, és egy lemezt nem tudott bemountolni vele, hogy telepíthessen valamit. Sokba került neki, amíg egy grafikus felületet megidéztem, he-he...
    Uff.
  • 20TYA
    Próbáld ki a nagyítást 1000x és ha még kicsi akkor még 1000x, de vigyázz, hogy ne járj így:

van 2db leírásom a maxhoz az egyik majdnem 800 oldalas, de mailbal nem tudom elküldeni, mert egyenként 14MB
    Hex Workshop
  • SZilaJ
    Nem tudna nekem küldeni valaki az e-mail címemre egy magyar leírást a 3Ds max-hoz, a modellezés az megy de amit megcsináltam, és kiexportáltam, az túl jól álcázza magát, mert nem láccik belőle semmi... Ja' és érdekelne egy hex editor is.

Az email címem [email protected]
  • streeter
    Ahoz hogy átmehess a kék garázsba meg kell "küdzened a kékeknél a 20-al
  • 3Error #32257
    sracok, ne legyetek rosszmajuak az uj emberekkel...
    (jo neha vicces, de akkor is) bar ha Origonnak a nyomtatot linuxban telepiteni sikerelmeny, akkor tenyleg lusta lehet.

blazini: ha a zoldeknel 1 lettel akkor automatan atrak a kek garazsba. (a kep utan)
    ha nem enged be akkor menj vissza a zoldbe es probalj meg egy drag-et este...
  • blazini
    Hi!
    Valaki segítsen már abban hogy hogyan tudok másik csapathoz menni?
    Már kiírtra hogy mehetek a kékekhez, de odaállok a kocsimmal és azt írja ki hogy most nem tudok bemenni!

Nem tudom mit kell csinálni ezért valaki megírhatná!
    Köszi előre is!!!
  • I-NoVa
    Ha 20 éves vagy, akkor kicsit szégyelld magad, ennyire nem lenne szabad önállótlannak lenned. Ha meg leültetnek valami elé, amit még nem használtam, és nem jövök rá, google, fórumon VISSZAOLVASGATÁS, nem mindenkinek privát, hogy rögtön azonnal tegnapra segíts, aztán minden leszarozása, mert valami lényegtelen apróság épp nem sikerül.
  • I-NoVa
    Pár évvel ezelőtt számalk?
  • Origon
    Tudod STREETER a játékok nem az én világom... gondoltam most kiprobálom ezt a Redline-t és ebbe kérem a segicségeteket.
    20 éves vagyok...
    És én ne legyen nagy a szád mert le ültetnélek egy linuxos gép elé és azt mondanám hogy telepics nyomtatot röktön te is segicséget kérnél...
  • Lt.Balu
    Ciao!
    1000 bocs,télleg igazad van,a verzio volt a gáz.
    Amugy (kicsit off)honnan is ismersz?:P
  • [DT]Baggio
    Hahah... milyen igaz... bazze olyan privi uzenetet kuldott nekem hogy behalok
  • streeter
    Érdemes az R5 patchet rakni azon fut minden még azok a kocsik is ami 2.1.6 ra van írva.

Origon te nagyon szeretsz írkálni meg kérdezgetni.
    Nem tom hány éves vagy de 12-re saccolok, de valami nyárimunkát keressél már magadnakj hogy ne csak a fórumon lógj egész nap.
  • [DT]Baggio
    http://fssl.uw.hu/index.php

Chekkoljatok le !
  • I-NoVa
    Mivel téged a neved alapján jó eséllyel személyesen is ismerlek, nem tépem le a fejed, de pár hozzászólással ezelőtt említettem, és a kocsik readme-je is általában tartalmazza, hogy csak egy adott verziójú sl-lel működnek, a többivel kiakad indításnál.
  • Lt.Balu
    Sziasztok!
    Egy gyors kérdés,lehet,h nem én vok vele az első,1000 bocs érte..szal felpeccselve fent van a gém,meg pár kieg. (focus,meg lethalmodzos bodykittek),és a 2 intró után kilép:/
    error log-fájlba ezt látom: "!name cannot be parsed at file "LEmer_VT;" at line 46"

Mitől is lehet ez? rossz helyre másoltam vmit? kétlem...akkor?
    Köcce a segitséget!

Balu