Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ne má, hogy 3,2-es p4 melett egy ... gf2mx van. no comment:)

NOS, a metanol, esetleg ha kilóg a kerék a kaszniból, vagy életveszélyes a spoiler, vagy ha a turbófeltöltõ a megengedettnél nagyobb töltõnyomást ad le.... legalábbis a valóságban ezek miatt kapnád a büntit (talán még a kocsit is ott kéne hagynod). Az tuti, hogy a mozaik utcában páros lábbal rúgnak ki ezekért
Ombika
ACEL!! :)))

streeter
Az az Illegal Parts 200$ az mire föl van??? A spoilerek meg ezekmiatt van vagy mi a rák??

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nekem egy ABIT alaplapom van. Nem tom az mennyire jó de páran azt mondták nem a legjobb.
Nekem egy Intel Pentium 4 2.4-es van nincs meghúzva egy ati 9600pro-val megspékelve és ha látótáv nappal 300m minden max úgy van 20-40 közti fps-em

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
na megjött az uj alaplapom,mondom megnézem mit mutat a game huzott géppel alapon 2.6gp4 meghuztam 3,2gre!viszont videokarim még csak gef2 mx30mb:)))igy 15 fps ha fullon van minden a látotáv 200mt,ha lejebb veszek mindent majdnem fullra akkor is max 30fps de még ma jön 1 ati 9600 azzal még kiváncsi leszek mennyit tud
Gyiik
ja, azt a lemezfelnit azt hogy, honnan?

....................................................................................................

Gyiik
street-legal.tk-n kozzetettek egy SCX filtert 1.07a verzioszamu zmodelerhez...
importalni sikerult vele, exportot mar nem probaltam.
Mindenesetre felpercnyi "tesztelgetes" utan nem tunik rossznak, megerjuk azt is, hogy nem lesz szukseg devkitre:)

....................................................................................................

SinClaiR
Jah, acél lemezfelni :)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

streeter
Az az alábbi turbófeltöltõ nem kutya.

Jah a golfon ez meg felni csak nem alu hanem asszem acél. A legtöbb igazi gyári autókon ilyen van

M@TriX
Meg eddig ez is elkerülte a figyelmemet:
Ha jól látom NFSU import de jó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Jah, most jut eszembe ezt láttáok már?
Mert én még nem, pedig állat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Szerintem az is felni, csak nem alu, meg kullos meg ilyesmi:) De nevezhetjuk disztarcsanak is:))))))
M@TriX
Ezt láttáok már, nem felni hanem a hagyományos (nem jut eszembe. ;))

Az r4-es BETA kicsit visszalépés az r3-hoz képest, de jók nagyon a hangok
Láttátok már?
M@TriX
Ezt látták? Tpless patch.
Háát láttam már jobb csajt is...

Ombika
Azta kurva kell egy ilyen! :)
Remelem lesz rola video!

A DA-s fiúk nem normálisak... Most egy 900LE-s bömöst építenek, aminek 1050Nm a nyomatéka... a turbófeltöltõ meg akkora mint egy éjjeli szekrény

A legerössebb a V8 motor. Abból tudsz kihozni 900LE-t(+/-),
és 1000 feletti Nm-t. De ha a 6hengerest is jól belövöd, akkor az is feláll kétkerékre
Na, elkövettem két nagy hibát: a finomhangolást teljesen elfelejtettem, nem is használtam! Aztán meg a másik motoron hagytam a nitro befecskendezõ sínt :)))

Feltoltam maxra, brutális!! :D
Ombika
Lol NFS-ben :))

HAt a motornal is fel kell huzni a nitrot nem eleg csak megvenni!!
A csuszkat told maxra az a biztos!

Hi!

Meg tudnátok mondani nekem, hogyan kell a nitrót használni? Nyomom az N-t, de csak sziszeg egyet, nem tudom hogy jobban megy-e tõle a kocsi vagy sem. Az NFSben legalábbis jobban látszik :))
Most egy EMER GT2-vel nyomulok, 613 lóerõs. Van ennél erõsebb a játékban?
Amúgy nagyon jó a játék!! Gratulálok a készítõknek!!
streeter
jaja de elöl meg kék. de a cabrional meg nállam az egész alja sárga

basta002
Látom neked is fehér oldalról nézve.

..::S::L::M::..

streeter
Jah a neonos belsõtérre gondoltam :)

streeter
Ezt most szedtem le és szerintem nagyon gép lett.

Innen szedtem le.

Takimate
megvan... :))

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
Hol találom meg a patch-eket a játékhoz a fórumban ?
kezdtem visszaolvasni, de nagyon sok.
köszi

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

streeter
A headlight os cucc nekem sincs benne és nekem is 2.1.8-as patchem van. Ez hogy került bele abba vagy nállamm i nem jó?

12346
igen, abban is benne benne volt:)

TibiGrafix
Nekem a 2.1.8.-as patch van fenn (meg persze az elõzõek).

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

M@TriX
igen van... majd a köv játékban. ;)
Már az elsõ rész óta benne van ha jól emléxem.

TibiGrafix
Hali, néztem itt ZoyDes beállításait és nem tudom,hogy honnan van benne a HEDLIGHT RAY és a FLARES beállítási lehetõség. Van talán valami új patch?

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

12346
ezt az üveg dolgot én is néztem anno. pedig a pókháló textura megvan, ha jól emlékszem:)

Carlos
Azért lassabb, mert akkor kicsivel többet kell számolnia, hogy mi hogy törjön etc.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Oda is mindig benézek!
Tudod ahhoz, hogy az ablak törjön, az engine-be kellene turkálni ezerrel és ezt nem igazán akarjuk most.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, meg azt akartam kérdezni, hogy ki szokta látogatni az slc.hsw.hu-n lévõ bugreportot? Mostanában elég építõ jellegû hozzászoások jelennek meg ott is, nem csak a fikázás!
Az miért van, hogy a nehézségi szintet felhúzom, a forgalom jármûvei úgy rörnek mintha üvegbõ lennének, és a játék pedig érezhetõen belassul? Ja, és azt nem javítjátok ki, hogy a szélvédõ üveg ne elhajoljon, hanem betörjön, vagy pókhálósodjon? Elég viccesen néz ki :))
Ezért csináltam a képet, hogy lásd :)
Carlos
Nálam nem csinál ilyet!

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Ez a kép odateszi a dolgokat

Jah és a képek innen vannak érdemes megnézni õket sok jó autó van itt. De fõleg igaziak

SinClaiR
Valamelyik sl oldalon találtam.. bannerre kattintva a linkeknél.. valamelyik oldalon van.. tuti

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

streeter
na nem tud valki valami olyan save-et amibe benne van az összes autó????

malter
de ez a problemo akkor is elöjön néha ,mondjuk pl ha verseny elején megprobálod lenyomni az utrol az ellent,hogy a 2 auto összeakad ez is király;)
malter
nekem olyat csinál néha,mondjuk borulás után,hogy a fél kerék eltünik az aszfaltban és hiába javitom ki ugy marad,de ez a bug már az elsö részben is megvolt.ugy birtam csak megcsinálni hogy belerongyoltam nagy sebességel a falba és akkor kijött a kerék:)))
SinClaiR
Érdekes eset, de elolvastam a cikket amit streeter belinkelt... beállítottam a kompatibilitást.. és sokkal jácchatóbb lett az egész.. legalábbis, Win reinstall, és teljesen tiszta vinyó mellett.. minden fullon, de nincs semmilyen forgalom

mycso
Nektek volt már olyan, hogy vettetek használtan egy autót/GT III/ és miután megcsináltam, kicseréltem telót futómût stb, a hátsókerekek úgy ugrálnak, mintha az autó összelenne törve, nem lenne alatta teló.
Már egy csomó variációt megpróbáltam, és nem jó sehogysem.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Mikor lesz Patch? nem tud valaki ilyesmit?
Február 26 már csúnyán elmúlt!!!

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

hopp...kicsit elrontottam :)

SinClaiR
Honnan?:)
Streeter, végigolvastam, de ezek a hibák szinte ma is megvannak:)