46059
.
-
#32366 ja, még mindig nem műxik. más lehetőséget nem tok sajna. -
#32365 Nem tudom letölteni. -
#32364 Ezt ismerem,de sajna nem műxik. Azért köszi! -
#32363 sztem ez az. -
#32362 hogy érted, hogy milyen peccseket érdemes föltenni?:)) valszeg azért vannak a peccsek, mert mind1ik javít vmit. innentől kezdve már nem kérdés, hogy "milyen" peccseket érdemes feltenni.
letőtteni én spec dc-ről szedtem. -
#32361 Szevasztok! Tud valaki V8-ra metanol befecskendezőt? -
red_line #32360 jól van na, sajnálom, csak azt várom hogy töltse le.
egyébként nem emlékszem hogy hol válaszoltam volna a kérdéseimre...
Kérdeztem h az alábbi konfigon szerintetek hogy fut - nem válaszoltam rá, és nem is válaszoltak
kérdeztem h milyen patcheket érdemes felrakni - nem válaszoltam rá, és nem válaszoltak
kérdeztem mit jelent a redline - nem válaszoltam rá, és válaszoltak mások
kérdeztem h honnan lehet letölteni - nem válaszoltam rá, válaszoltak viszont mások (te is)
szóval hol válaszoltam magamnak?
lehet h valami elkerülte a figyelmemet.
és mondom azért irok ennyit, mert várom h végre lejöjjön, itt kell a gép mellett ülni é manuálisan kattintgatni, mert a Flashget egyszerre mindenképpen 3at akar tölteni :(
-
#32359 Red_line nem ütöd te túl sokat a billentyűzetet???? Ez nem a chat.hu. Kérdezel valamit és a következőben már válaszolsz is a saját kérdésedre. -
red_line #32358 basszameg kezdhetem elöre a letöltést, mert mindegyikben hibás a CRC...
mert ez a hülye flashget miért tölt egyszerre 3at amikor beállitom h egyet töltsön csak egyszerre??? -
gab30 #32357 hi! lenne egy kis problémám. A sima R5-ös patch kellene , de sem invitus, sem http://xi.dpx.nl/-n nem található a fájl(utóbbin semit sem tudtam letölteni). vki feltöltené vhova. előrre is thx. -
red_line #32356 már csak 35 MB van hátra!
Juhééé!
milyen patcheket tegyek fel szerintetek? -
red_line #32355 a toyotát SL2-be készitették...
ha arrol lesz képem akkor felrakom, de a sl2-t épp most toltom. :/
még kb 300 mega van hátra, de lassan leállitom mert swgzni is kéne:( -
#32354 áá, azt hittem az SL-be készítették a Toyotat... -
red_line #32353 Sajna azota már volt vagy 4-5 uninstall, és az NFSU-t kolcsonbe kaptam csak:(
bár most majd lehet h letoltom ha már regeltem a bouncera... -
#32352 ha van benne kép akkor nyomd már fel, kiváncsi vagyok hogy sikerült.. -
red_line #32351 én inkább letoltom... sot ott a dodge neon is, ami az NFSU-ban az autom volt végig:)
-
#32350 kár, hogy a kép nem jön be, pedig megnézném... -
red_line #32349 uj cucmo:
http://xi.dpx.nl/page.php?id=668
:) -
gerx #32348 szar az RX8 haha nincs nyomaték több olajat eszik mint benzint......................pffffffffff -
holley #32347 nagy a pangázs mostanság az sl körül. Jöhetne valami uj comó -
holley #32346 :) a redline az a terület az auto fordulatszám mérőjébe ahonnan jo ha gyorsan elváltasz ha nem szabályoz le elötte:D ha nem akkor egyhamar - 1 motor:D -
red_line #32345 ja egyébként szerintetek hogy fog menni ezen a gépen?:
ASUS A7V8X (alaplap, hangkártya integrálva...)
AMD Athlon XP 2000+ 1.67 GHz
ASUS Geforce Ti4800 128MB (ugyanaz mint a Ti4200 nem tudok semmi kulonbséget:))
512 RAM 333Mhz DDR
Windows XP Professional
Vinyó 80MB-os Maxtor, tobbet nem nagyon tudok rola, ja és kb 30 Giga van belole elhasználva eddig. -
red_line #32344 na rászántam azt az sms-t, és jon lefele a bouncerol
-
red_line #32343 ja ezt a nevemet is a játék hatására vettem fel, bár gözöm sincs h mit jelent azon kivül h piros_vonal... -
red_line #32342 hu azt tudom h a patcheket ugy kell feltenni :
2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
és akkor ide az r5?
és ha igen honnan lehet azt leszedni?
bocsi h ennyit kérdezek, csak emlékszem h régen annak ellenére h játszhatatlanula akadt (1 FPS-t irt folyamatosan a FRAPS, szinte sose ment a folé, namost ez a dia szerintem :/)
imádtam a játékot, és most h kijöttek a patchek, muszály jászanom.
főleg ha azota ilyen sok ujdonság is van hozzá.
H tudjak mit csinálni SWG server down alatt:)))) -
Vlala #32341 Nyami...
Mostanában nem szaggat a város. Pedig semmit nem csináltam a géppel, csak rábiggyesztettem egy service packet a W2k-ra.
Ja, lenne még egy kérdésem: milyen sorrendben kell felrakni a patcheket? (Már 20 hozzászólás óta nem kérdezte meg senki, borzasztó! :-) ) -
#32340 az "r5" a legutobbi nem hivatalos beta patch, de sok mindent javit es kell az uj kiegeszitokhoz is...
ingyenes servert nem tudok, de nem is ajanlanek, ill. 1 sms-t azert meger a game mindenkeppen...
r5 no-cd legkozelebb eroltesd meg keresessel magad, meg a topicbol sem kell kimenni... -
red_line #32339 jáj de ezek fizetösek:( -
red_line #32338 köszönöm!
mi az az r5? :) -
#32337 r5 nocd valaki? Adjatok mán egyet plz!!!! -
#32336 Egyet súgj meg nekem basta te ugye csináltál már világítást kocsi alá persze a játékba. Ma most azt hogy? Az is a cars\races\baiern\meshies mappába a cfg fileba kell átírni valamit. a kocsiéba mondjuk hogy Baiern_Coupe_2.5 vagy mondjuk a L_sideskirt-be????
De ez nem csak bastának szól csak tudom hogy ő már csinált ilyet. -
#32335 Game Library-n is fent van -
#32334 a bounce-rol le lehet szedni a jatekot.
a kepfeltolto pedig majdnem az amit matrix irt : http://slc.hsw.hu/picup -
red_line #32333 najo ez igy nem fog menni... szoval tudja valaki h honnan lehet letolteni?
vagy lehet még valamelyik boltban kapni?
-
red_line #32332 felraktam adig h már cssak a zenék vannak hátra, ott leáll, mert a cd kissé karcos.
nem eredeti.
és felraktam az elsö patchet (2.1.4)
aztán a 2.1.5 ot akartam, de kiirta h nem jo a object.rpk file.
aztán felraktam a nocd-t, és most azt mondja inditásnál, h pls insert the Street Legal CD.
hogyan segithetnék ezen? -
#32331 slc.hsw.hu -
Origon #32330 mi alexease oldalának cime? hogy feltösem képeket? -
red_line #32329 szevasztok! nem tudtok egy linket ahonnan le lehet tölteni a játékot?
régen megvolt de szegény cd-m már nincs hasznűlhato állapotban, ugyh kéne ujra!
és örülnék ha elmondanátok h miket kell felrakni a alapjátékra h minél több lehetöségem legyen, és ne akadjon annyira, meg hogy honnan lehet sok auto és alkatrészt letölteni.
Köszi!
greedo -
#32328 Ez is cuki lesz:
-
#32327 alexease oldalán van egy képfeltöltő...