Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veyél meg egy autót a használtnál majd add el és elõbb vagy utóbb bnt lesz de akkor egyszerre akár 3 is 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ÍZIRÁJDER ÖCSÉM
..::S::L::M::..
Redlinbe szerintem nincs ilyen.
De viszont nekem egyszer beleesett a kocsim eleje a szerelõ aknába a hátulja meg a levegõbe volt.
Elég vicces volt 😊)
Ott még a kumura tetszett nagyon...
Egy bajom volt a baszott nagy gépigénye (vagy a szarul irt engine) Plusz, hogy fel lehetett borítani a kocsit a garázsban a kamerával.. ez redlineban is megvan???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A 2.1.9-nek már ideje lenne nagyon febr 26 már 3 hete elmúlt.
....................................................................................................

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
....................................................................................................
nalam van egyes harmas es negyes, de kettessel nem talalkoztam

Most szedem le megnézem mi lesz ha felrakom.
És megtaláltam hogy honnan lehet leszedni a remot.
>>>>>innen<<<<<
Csak egy gond van vele. Hogy kell hozzá vaalmi SL2: Patch #4 2.1.9R4 -es patch de az oldalon csak az R3-as van még fent. Az az R4-es patchet meg kell szerezni valahonnan.
Itt van néhány kép csak azért hogy másoknak már sikerült berakni.
Jah és azért megpróbálhatjátok felrakni mert ez ilyen instalálós cucc és ha nem jó akkor a car/races -be legalol ott van hogy uninstal és kész
Nem kell újraa rakni a játékot.
Szerintem inkább most a 2.1.9-be kéne belehúzni
Nekem meg valami olyan save kellene amibe benne van az összes kocsi
Szóval hogy készül, és megvárja a srác, aki csinálta a 2.19 et.. de csinálják a 2.2.0 bétát is..
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

az az állítólag meg biztos. gamékba már ezer éve lehet lehet szedni azt az új gt mustit. tele van minden autós oldal a képeivel stb. jól néz ki😊
Meg állítólag megint elkezdik gyártani és valami 20 mikulás lesz az alap
A supra tényleng jó, de inkább akkor már ez az ezüsz Charger. Én tuti nem adnám el, még ha kajára sem telne. Egy iylen kocsi az álmom. Egyszer úgyis lesz egy 😊)
A volt szomszedom volt acsi sport kocsi manias (persze apuci-anyuci, aranytalan nagy fizetes stb.). Volt egy ket "normal" autoja, aztan szerzett egy '67-es Mustangot. Evekig allt a haz elott, nem tudta normalisan osszerakatni😞
Aztan vett valami csicsa, de modern gagyi amcsi sport kocsit, megunta, aztan vett egy zsir uj, felspoilerezett, full extra Suprat. Eleg vadul nezett ki benne😊))
Ha kapnek egyet ajandekba, gyorsan eladnam😊 Ennek az arabol, lehet venni mar egy lakast, be lehet rendezgetni, es meg egy kis auto is belefer😊)
ha meg lenne mar ennyi felesleges penzem, akkor mar lenne ilyen, vagy hasonlo😊)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
45.000 EUR
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=621085&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)